Opwindend.Net
Datum: 22-06-2018
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 3607x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Na Een Zware Dag Zeilen - 3
Door Shybi - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Na Een Zware Dag Zeilen - 2

De vraag blijft een beetje hangen in de lucht terwijl ik me omdraai en naar het raam loop. Met beide handen stevig op de vensterbank sta ik naar buiten te kijken als ik ineens een harde “pets” hoor.

Alsof er een dozijn naalden op mijn rechter bil zijn losgelaten. Met een scherpe ademteug zet ik me schrap op wat er komen gaat. Maar niks. Ik voel een druppel geil over mijn eikel kruipen en dan hoor ik de het bekende geluid van de peperdure espresso machine in de keuken.

Voorzichtig pak ik het minuscule kopje aan en snuif de voortreffelijke geur op. Daar waar net nog vele spelden rondliepen voel ik nu warme vingers heen en weer gaan. Hmmm.
Voorzichtig zet ik het nog hete kopje op mijn steigerende stevig omhoog staande eikel. De schrik reactie maakt dat ik weer even een scherpe teug adem haal. Pijn is fijn.

Ik voel ineens een ferme grip rond mijn lid en een lichte drang om me om te draaien. Zonder mijn pik los te laten loopt Ronald in de richting van de slaapkamer. Ik heb niet heel veel keus dus ik volg braaf. Met een lichte drang word ik naar het bed geleid en hij zorgt dat ik voorover op mijn knieën terecht kom.
Ik probeer me om te draaien. Ik weet dat het niet mag en wat de straf is. Maar juist daarom doe ik het toch. Pets! Weer die heerlijke tinteling. Nu door mijn andere bil. Hmmmm

Ik laat mijn hoofd zakken op een kussen en zorg ervoor dat mijn, nu waarschijnlijk erg rode, billen omhoog gaan. Ik voel zijn handen zacht om mijn ballen klemmen. Met een lichte druk worden ze naar beneden en naar achteren getrokken. Dan voel ik dat de lederen veter strak om de zak wordt gebonden. Dit zorgt er voor dat de ballen nergens meer heen kunnen en lekker vrij gaan bungelen en stuiteren tijdens wat komen gaat. Maar Ronald besluit dat ik meer straf verdien geloof ik want mijn zaakje blijft onder spanning staan. Na wat gefriemel hoor ik dat hij wegloopt. De veter zit nu vast aan een speciaal voor dit doel aangebracht haakje onder het bed. Ik kan geen kant meer op. De spanning stijgt. En dit vertaalt zich naar mijn pik: die begint langzaam aan weer harder te worden.

Achter me hoor ik het scheuren van de condoom verpakking en ik weet dat mijn “straf” nu pas echt gaat beginnen. Of de verwennerij? Wie zal het zeggen. Ik krijg in ieder geval een lichte roes in mijn hoofd van alle stoffen die het lichaam in de bloedbaan aan het pompen is.

Daar is die warme tong weer. Over mijn strakke zak, langs het streepje zo omhoog. Over mijn sterretje en terug. Mijn ademhaling slaat op hol. Het likken van mijn sterretje gaat maar door, er lijkt geen eind aan te komen.
Dit is waarom!

Eigenlijk vindt ik dat Ronald te ver weg woont om een lekkere sex relatie op te bouwen. Daarom kom ik niet zo heel vaak langs. Niet zo vaak als ik zou willen. Mijn werkrooster en huiselijke verplichtingen laten het toch ook niet toe.

Maar nu ik hier zo voorover gebogen met mijn hoofd in het kussen lig weet ik waar ik het voor doe. Dit is genieten met een harde G!

De tong is ineens een stuk koeler. ten minste zo lijkt het. Maar als ik de gladde en ronde form van de eikel herken realiseer ik me dat het glijmiddel moet zijn geweest. Heel langzaam voel ik de druk op de ster toenemen. Ik blaas een goede teug lucht uit om me te ontspannen. En daar gaat hij, de volle lengte schuift naar binnen. Langzaam. Tergend langzaam schuift de lat naar binnen. Er lijkt geen einde aan te komen. De heerlijk strakke warmte vult mijn lichaam. En tegelijk Neemt de spanning op mijn zak toe doordat ik naar voren wordt gedrukt enn de veter steeds harder aan mijn zaakje begint te trekken. Ik kan geen kant op. Of moet ik zeggen: mijn ballen kunnen geen kant op?
En dan voel ik zijn lichaam tegen mijn billen. Pff die zit er in. Met de zelfde traagheid schuift hij weer uit me en ik voel het randje van de helm bij het randje aankomen. En weer naar voren. Gek wordt je er van! De traagheid maakt dat je de lul overal langs voelt glijden als hij naar binnen en naar buiten glijd. Ik kan het gekreun niet onderdrukken en laat horen dat ik geniet. Dit lijkt hem aan te sporen.

Later heeft hij me ook verteld dat het genieten van de ander is waar hij geil van wordt en niet eens zozeer het eigen gevoel. Dat is goed om te weten.

Na wat een eeuwigheid lijkt te duren veranderd hij de hoek van penetratie en begin ik langzaam opzij te glijden. Door de verandering van de hoek komen er nieuwe plekjes aan de beurt. Dit is hemels. Ik geniet met volle teugen en laat dat horen ook.
Er is een korte pauze en ik voel de spanning aan de zak afnemen. De veter is weer los. Er komt weer bloed in het zaakje. Door de geilheid had ik het niet door maar het gereedschap zat redelijk klem. Nu ze weer vrij kunnen bungelen wordt ook het tempo opgevoerd. Het echte afwerken is begonnen.

Ik lig op mijn zij met een opgetrokken knie en voel zijn ballen tegen mijn dijbeen kletsen. Er komt geen einde aan! En ik klaag niet.

Geen idee hoelang de behandeling heeft geduurd maar ineens voel ik hem over me heen zakken en valt hij ook op zijn zij naast me. Ff pauze hoor ik zuchtend naast me. Het blijft een poos stil. Maar omdat hij nog in me zit kan ik het niet laten en beging mijn spieren aan te spannen. En zo melk ik zijn pik.

Met het rustig wiegen van mijn lichaam en het aan~ en ontspannen van mijn spieren is het nu mijn beurt om hem te laten genieten. Het duurt niet heel lang of hij neemt het over. Een paar minuten word ik op volle kracht genomen. Met veel geweld word ik keihard genomen en weer begint het me te duizelen voor mijn ogen.
Een harde kreun. En een luid ahhhhhh volgt.

Een van de intiemste momenten die je hebt als mens. Klaarkomen. In het begin van mijn escapades met mannen, schaamde ik me altijd diep als ik klaar kwam. Het is zo’n intens en expliciet privé moment, het is erg bijzonder. Inmiddels ben ik er wat aan gewent om klaar te komen in het bijzijn van en het toe doen van een man. Maar als de ander klaarkomt, en vooral in me, dat is nog steeds wat raar ik weer niet goed wat te doen of hoe te reageren. Ik vindt het wel weer mooi en leuk.

Na een paar goede naschokken en een hoop geluid wordt het stil.
Langzaam voel ik dat het bloed weer uit zijn vlees verdwijnt en mijn gaatje zich sluit. Pff dat was me wel een wedstrijd hoor.

Net voor ik dan echt wegdommel voel ik dat hij me heen en weer schud. “Kom ff douchen”. Het water is heerlijk warm als ik er onder ga staan. Voorzichtig word ik omgedraaid en zet ik mijn handen tegen de muur. Zijn warme handen en veel schuim en zeep nemen me onderhanden. Alle hoekjes kiertjes en gaatjes worden onderhanden genomen. Als ik sta uit te lekken poets ik vast mijn tanden. Dan valt er een warme handdoek over mijn schouders en word ik ook nog vakkundig afgedroogd, hmmmmmm.

Als je goed en heftig klaarkomt dan geeft dat een heerlijke ontspanning. Een soort van na roes van de geile bezigheden. Een ontlading.
En hoewel ik mijn zaad niet heb verschoten voel ik wel die ontspanning, die roes, die tevredenheid.
Mijn pik hangt er dan ook heerlijk ontspannen er bij en ook als die een grondige was/verwenbeurt krijg komt hij niet meer omhoog.

Met die roes nog in mijn hoofd schuif ik ook weer het bed in. Ik voel nog dat m’n billen zacht worden gekneed door de warme handen maar dan val ik toch echt in slaap.

Een vreemd bed. Vreemd gezelschap en vreemde geluiden. Hoe moe ik ook ben heel rustig slaap ik niet. Op een gegeven moment word ik wakker van een gesnurk. Ik por wat achter me en doe een oog open. 07:00 staat er op de wekker. Dat valt niet tegen denk ik bij me zelf. Weer die snurk. Ik wil hem weer een por geven, maar bedenk me. Ik voel achter me en merk dat hij ook op zijn zij ligt. Heel vlak achter me. Tja als je me wakker maakt kun je me neuken ook denk ik. En mijn odol begint zich te vormen bij die gedachten. Voorzichtig ga ik op zoek naar zijn pik. We liggen perfect. Klaar voor de voortzetting zeg maar.

Ik weet dat ik hier niet heel vaak ben en ik weet niemand anders die deze behoefte kan vullen. Dus ik ga er voor.
Voorzichtig neem ik zijn lid in mijn hand en begin zacht te kneden. Gelukkig. Het gesnurk houd op. En zijn pik begint weer te groeien. Als de volle oorlogssterkte is bereikt dirigeer ik zijn pik richting mijn gevoelige ring en positioneer hem voor de ingang. Snel doe ik wat spuug op mijn hand en smeer dat over de ingang en de paarde knop. Ik laat mijn vingers waar ze zijn en stuur de helm weer naar zijn doel. Ik voel hoe hij langzaam door mijn vingers glipt en naar binnen gaat zodra ik me naar achteren beweeg. Als hij er half in zit schuif ik weer langzaam naar voren. De eikel zit weer tussen mijn vingers. Langzaam schuif ik weer terug. Nu laat ik hem helemaal naar binnen glijden. De bezigheden van een paar uur ervoor hebben nog steeds effect; zonder enige weerstand voel ik hoe de eikel tot voorbij de rand naar binnen glijd. Nooit geweten dat je kunt kijken met je vingers. Want zo voelt het. Ik kan gewoon zien hoe zijn eikel meerdere keren achter elkaar tot net voorbij de rand er in gaat en weer uit mijn gaatje glipt. Dit is een magisch gevoel. Dit is een magisch gevoel.

Helaas draait Ronald zich weg na een keer of vijf. Ik hoor wat gerommel. Rubbertje. Ja verstandig.

Ik voel dat Ronald zich weer omdraaid en achter me komt liggen. Mijn hand ligt er nog steeds en wordt nu opgevuld door een met rubber omhuld keihard stuk vlees. Ik knijp er even in en plaats de punt voor mijn ingang. Dan wordt mijn arm beetgepakt en naar voren verplaatst. Zijn armen schuiven om me heen en nemen me in een omhelzing. Een omhelzing waar ik niet snel uit kan als ik dat zou willen. Er klemt zich een hand om mijn lid en ik voel de druk achter me toenemen. Zonder enige moeite maar tergend langzaam schuift zijn pik bij me naar binnen. Het lijkt een eeuwigheid te duren maar uiteindelijk zit zijn hele gevaarte er in. Soepeltjes, zonder enige moeite.

Het kan zijn omdat je in de ochtend lekker ontspannen bent of omdat de sessie van een paar uur geleden nog niet helemaal hersteld is. Ik heb geen idee, maar geniet er wel van als zijn pik zo soepel naar binnen glijd.
Zodra ik helemaal ben opgevuld begint zijn hand me ook nog langzaam af te trekken. Heerlijk. Ik geniet er van en begin zacht te kreunen. Dat is pas wakker worden.

Langzaan schuift zijn lul weer uit me. Als zijn eikel uit mijn gaatje glijd word ik ineens steviger beetgepakt. Ook de grip op mijn lul verstevigd en zijn pik komt met volle vaart bij me naar binnen. Mijn adem stokt. Ik voel een rilling van schrik door me heen gaan. Maar voor ik goed en wel ben bekomen van deze behandeling is zijn pik al weer helemaal naar buiten geglipt. Ik vrees het ergste. Ja hoor; weer ramt zijn lul in een keer helemaal naar binnen. Ik probeer mijn ademhaling aan het tempo aan te passen. Gelukkig dat lukt en ik begin zowaar te genieten.

Het is maar goed dat het allemaal lekker soepel is bij mij, want anders zou er toch schade zijn veroorzaak. Nu probeer ik me helemaal over te geven aan mijn verkrachting. Dat lukt en met volle teugen geniet ik van zijn pik en zijn hand om mijn lul.
Ik denk niet dat ik die aftrek beurt heel lang vol hou. Eigenlijk wil ik nog niet klaar komen. Heel voorzichtig leg ik dan ook mijn hand op zijn die van hem welke mijn pik genadeloos aan het aftrekken is. “Kom je al bijna?” “Ja” fluister ik in zijn richting. Spontaan laat hij mijn pik los. Maar de zuiger gaat van achter gestaag door met zijn werk, er in en eruit. Er in ... zo lekker.

Nu de houdgreep wat is verzwakt kan ik me wat meer op mijn rug draaien bedenk ik me. Voorzichtig probeer ik dat. Al snel heeft hij door wat ik wil en houd even halt zodra zijn lul weer helemaal in me begraven zit.
Ik lig nu op mijn rug met mijn hoofd vlak bij de rand van het bed. Mijn benen liggen over zijn lichaam, een beetje uit elkaar. Hij ligt op zijn zij achter me. Rustig begint hij weer te stoten. Hij houd mijn benen goed vast zodat ik niet uit het bed glij. Mijn ballen deinen op het neuk ritme mee. Hmmmmm

“Dit standje lijkt niet afdoende te zijn geloof ik”. Deze gedacht gaat door mijn hoofd als ik voel dat ik achteruit wordt getrokken en met mijn billen op de rand van het bed beland.
Dus nu moet hij op zijn knieën op de grond zitten, denk ik bij mijn eigen, want z’n lul voel ik nog steeds in me. Mijn benen liggen op zijn schouder. De afwerking gaat verder. Het tempo in deze stand ligt aanzienlijk hoger. Het begint me een beetje te duizelen als de hoek wat verandert en de tinteling onder in mijn lichaam toeneemt. Ik begin meer te kreunen. Dit is de aanmoediging die hij nodig heeft zo te voelen. Met het nodige geweld word ik, nog steeds genadeloos, genomen en ook mijn eigen lul wordt in deze behandeling meegenomen want hij begint me weer af te trekken. Ik raak alle gevoel van tijd en plaats en tijd kwijt. Alle spanning van de afgelopen maanden maar ook alle opgekropte geilheid die er gisteren is opgebouwd begint zich in het puntje van mijn pik te verzamelen.

Daar ik steeds meer geluid begin te maken en mijn pik ook steeds dikker wordt merkt Ronald dat ik op het punt sta klaar te komen. En net als ik denk dat ik het niet meer hou is het tempo weg. Tergend langzaam gaat zijn hand op en neer en zijn pik in en uit me. De spanning is ondragelijk. Zwarte vlekken voor mijn ogen en badend ik het zweet lig ik op het bed. Volledig in de handen van hem. Letterlijk en figuurlijk. Daar ik mijn energie en geilheid kwijt wil grijp ik naar achter. Ik kan net bij zijn billen en zet al mijn nagels in zijn vlees. Niet dat mijn kwelling er minder van wordt maar het geeft me wel houvast voor wat er komen gaat.
Met veel geweld pers ik mijn longen leeg en ik geloof nooit dat dat geheel geluidloos is gegaan.

Maar goed dat het een vrijstaand huis is. Want de buren zouden anders wel gaan klagen.

Mijn nagels waren voor hem zo te voelen ook de laatste druppel. Want terwijl ik begin te schudden voel ik dat ook hij de voor hem o zo karakteristieke bewegingen begint te maken. Hierdoor komt zijn pik nog dieper in me. Dacht niet dat dat nog kon.

Dan geef ik het op ik hou het niet meer en laat me volledig gaan. Ik voel meerdere klodders op mijn gezicht belanden en een ervan sijpelt zelfs langzaam in mijn mond. Het kan me niks schelen. Met veel geweld en overgave worden de laatste klodder uit mijn pik gemolken en glijd zijn martelwerktuig uit mijn lichaam.
Met super zacht keuken papier wordt alles netjes opgeveegd en schoon gemaakt. Dat vindt ik toch zo lief! Ik kruip zachtjes richting mijn kussen. Ik voel dat het dekbed over me heen wordt geschoven en voel nog net een hand zachtjes over mijn blikken glijden. Poef. Uit volledig in coma.

Voorzichtig probeer ik een oog open te doen. Hmm die ander dan maar, deze wil niet. Zal wel iets zijn dat hem dicht houd? Denk ik. 10:00 uur. Ok. Das beter. Voorzichtig voel ik achter me. Niks. Mijn vingers glijden over mijn sterretje. Nee niks van gedroomd. Alles echt gebeurd zo te voelen. Mijn andere hand gaat naar mijn pik. Een poedeltje geil heeft zich rond de top verzameld. Die hand likbik even schoon. Ja. Echt gebeurd.

Het warme water doet me goed. Het koste wat moeite maar ik heb mezelf in de badkamer weten te krijgen.
Met de handdoek om mijn hoofd wandel ik na tien minuten de woonkamer in. Hmmm koffie. Zeg ik mijn ogen heb ik nog niet open maar de geur verklapt duidelijk wat er gaande is. Ik voel iets warms tegen mijn pik aankomen en zie dat er een kop van die geurende koffie tegenaan gehouden wordt. Dankbaar pak ik de dubbele espresso aan en neem een sip. Ja ik ben een beetje raar. Maar espresso in de morgen graag en cappuccino in de middag. Heerlijk.

Poeh poeh, best intensief, zo’n dagje zeilen zeg ik zachtjes als ik aan de gedekte tafel schuif. Er komt een zacht gegniffel van de andere kant van de tafel.
Hij is geen ochtend mens en ik ben gesloopt. Dus het blijft heel erg stil tijdens het verorberen van de warme croissants en de aardbeienkwark. Geweldig, bedenk ik me, dat dit gewoon mogelijk is in dit land. Het was even zoeken op al die foute en vage fora, en zou lekker zijn als hij dichterbij woonde, maar je geniet er dan wel meer van.
Ik kan het niet laten; als hij langsloopt om een tweede espresso voor me neer te zetten neem ik zijn pik in mijn hamden en buig ik naar voren. Ik zuig hem ff naar binnen en laat hem met een plop weer los. “Oh sorry, foutje”. Weer gegniffel.

Met enig tegenzin zoek ik mijn kleren weer bij elkaar en trek ze aan. Het ontbijt is gedaan en opgeruimd. En Ronald had van te voren aangegeven dat hij klussen had voor de middag. Dus ik verzamel mijn spullen.

Ik geef hem een kus op zijn mond. “Doei” “‘t was weer heerlijk” zeker, zeg ik en loop naar mijn auto. Ze moesten eens weten denk ik, als ik om me heen kijk bij de verkeerslichten, ze moesten eens weten.

The end, voor nu.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1318x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1932x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3637x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1181x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2314x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5450x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8520x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8750x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4914x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2000x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3053x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5161x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3124x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1978x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net