Opwindend.Net
Datum: 24-06-2018
Stemmen: 141x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 13229x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Gedoe Met Mijn Stiefvader
Door Jamie - Zoek naar meer...

Ik ben justin, 17 jaar en ik woon met mijn broer van 19, mijn moeder en mijn stiefvader. Sinds 2 jaar heeft mijn moeder een nieuwe man gevonden, genaamd bryan. Hij is 39 jaar en is sinds 5 jaar een personal trainer aan huis. Hij heeft blauwe ogen, een klein baardje en ik zie hem nu echt als een vader voorbeeld.

Maandagochtend, 7:15 gaat de wekker, die ik natuurlijk uitzet om door te kunnen slapen. Een kwartier (doorgeslapen) later schud mijn ma me wakker dat ik me snel moest klaar maken. Snel rende jk naar mijn kledingkast en badkamer voor naar de wc te gaan. Klaar boven, rende ik naar beneden zodat ik kon vertrekken. Beneden was mijn broer al weg aangezien hij een lange treinreis moet maken naar zijn universiteit. Mijn moeder en stiefvader zaten wel allebei beneden aan tafel, waarbij ze mij goedemorgen wenste. Mijn ma zat gehaast haar lunch te maken voorop werk terwijl mijn stiefvader met rust een krantje zat te lezen en zijn havermout at. "Nog nieuw nieuws?" Vroeg ik. "Alleen maar dat je bijna te laat bent, maar dat is niks nieuws" zei hij terwijl ik een sarcastische lach gaf. Ik pakte mijn drinken uit de koelkast stopte het in mijn tas en trok mijn jas aan in de gang. Ondertussen hoorde ik mijn stiefvader zeggen "krijgen we geen kus?" Ik keek mezelf in de spiegel aardig scheef aan of het sarcastisch bedoelt was of niet. Ik dacht maar niet moeilijk te gaan doen en koos ervoor om ze allebei een kus op de wang te geven. "Laters.."

op school aangekomen kwam ik in de gang mijn vriendin tegen die ik natuurlijk een kus op der mond gaf. "Goodmorning sunshine" zei ik terwijl ik langzaam werd mee getrokken door de jongens naar het klaslokaal. "Yo man, waar was je gisteren bij voetbal?" Vroeg een vriend van me. "Sorry man, had een etentje gisteren maar ben er weer vandaag." Zei ik terwijl hij knikte. Onze gesprekken gaan meestal over voetbal, meisjes, (kut)school, voetbal en had ik al gezegd meisjes? Maar verder ergerde ik me er niet aan omdat het mij ook interesseerde. Ik kon soms wel vervelend zijn in de les maar dat betekende niet dat ik slechte cijfers haalde, of dronk, of rook of ja wat dan ook. Ik was een best goed persoon waar je.. trots op kon zijn. Maar verder, klaar met een saaie dag school, doordat er 2 uur wiskunde uitviel, liep ik naar de fietsenstalling waar ik een tal van berichtjes kreeg van de voetbalteam en van mijn ma; " rond 10 pas klaar, designontwerp helemaal mislukt!" Oke dat wordt dus geen zelfgemaakte pasta waar ik al de hele tijd op zit te wachten.

Snel fiets ik met oordopjes in naar huis waar ik na 5 minuten al bij mijn poort arriveerde. Ik liep naar binnen en begon alvast mijn jas uit te trekken. Pff, heb ik wel gedoucht gisteravond? Nee, wist ik al voordat ik het vroeg tegen mezelf. Uitkledend liep ik de trap al op met onderbroek als laatst bij het einde van de trap. Meestal als ik alleen thuis ben zet ik mijn muziek op zodat ik los kan gaan haha. Ik trok al dansend de badkamer deur open en liep naar het bad terwijl ik een hartverzakking kreeg toen ik mijn stiefpa in bad zag liggen. "Pa, wat doe je hier?!" Vroeg ik schamend en geschokt terwijl ik mijn handen voor mijn lul zette. "Ik had vrij vandaag, weet je nog?" Zei hij. Was het helemaal vergeten, wat dom van me. "Oohhjjaa.. zeg maar wanneer je klaar.. je kan er ook nu bij hoor als je wilt hahah" onderbrak hij mij lachend. Schaamtelijk lachte ik weg.

7 min later dacht ik er maar even aan om een nieuwe soort push up te proberen, maar voordat het lukte om het uit te proberen schrok ik alweer van mijn stiefpa die voor me stond. "Ik ben net van plan om me dagelijkse routine te gaan doen, join je?" Ik keek heel even naar zijn afdruk die in zijn omgewikkelde handdoek te zien was maar keek al snel naar zijn gezicht. "Ja hoor is goed, maar moet nog wel ff douchen" zei ik. "Nee joh doe dat er maar na, komt goed knul. Ik liep mee naar de ouderslaapkamer waar genoeg ruimte was voor 2 personen. "Oh wacht moet nog ff wat gymkleren aandoen." Zei ik terwijl hij me tegenhield. "Heb je niet nodig, het kan zelfs naakt, doe het zo vaak. Hij trok uit het niks zijn handdoek van zich af waardoor je zijn gehele goddelijke lichaam zag. Dat mijn ma hem niet meer kwijt wil is me nu wel opgevallen terwijl ik niet eens een oogje heb op mannen. "Kom op stoere bink, je durft toch wel als mannen onder elkaar naakt te zijn." Ik zat op een rare manier te lachen omdat ik geen idee had wat ik moest doen. "Haha.. waarom niet op normale wijze?" Zei ik terwijl hij ondertussen mijn onderbroek naar beneden sleurde. "WAT DOE JE?" Zei ik geschokt toen ik mijn handen voor mijn lul wou zetten. Hij lachte en keek op een manier die ik niet kon beschrijven. Hij negeerde mijn vraag en zei dat we gingen beginnen. Waarom doet ie opeens zo? Even later waren we klaar met de workout. We rustten even op de rand van het bed waar ik nog steeds met mijn handen voor mijn lul zat. Hoe kan hij zich niet zo schamen? Dacht ik. Ik zag de zweetdruppels vallen op de sixpack van mijn stiefvader die stopten bij zijn interessant hangende lul. Het voelde vooral vreemd; ik heb een vriendin waar ik van hou maar op een 1 of andere manier heeft mijn vader iets.. bijzonders wat mij aantrekt. Ik sprong uit mijn gedachtes en liep zonder wat te zeggen naar de badkamer om een douche te nemen. Diep dacht ik na wat er net is gebeurd, waarom naakt?

Snel douchte ik en stapte er weer uit. Ik wikkelde een handdoek om mij heen en probeerde weer mijn stiefpa te zoeken. Hij stond nog steeds naakt, voorover gebukt zoekend iets in zijn nachtkastje. Damn, dit is wat je pas een kont noemt. Wacht, waar ben ik mee bezig? Dit is mijn vader! Terwijl ik net weg wilde lopen zei mijn vader; "filmpje kijken? Ben echt toe aan die lekkere filmpjes. "Wwat bedoel je?" "Kom aan jongen, iedereen kijkt ze.. "ondertussen tikte hij al een genre aan en drukte op een filmpje. Hij sloeg met zijn hand op het bed waar ik moest zitten. Ik vond het maar raar en het vroeg het hem maar. "Waarom opeens?" Zei ik. Hij sloeg nog steeds op hey bed en antwoordde "We hebben elkaar nu toch al naakt gezien, dan kunnen we dit heus ook wel aan." Ik begon het maar raar te vinden maar aan de andere kant had hij wel gelijk, wat is er nou mis aan een filmpje kijken? Ik liep maar naar hem toe en begon op bed te liggen met nog steeds mijn handen op mijn lul die al begon te groeien door het filmpje dat aan stond en.. mijn vader. Het was te aantrekkelijk, ik ben niet homo wat is dit?! Dacht ik bij mezelf. Terwijl hij mijn handen probeerde weg te halen. "Wat ben jij verlegen vandaag, je kan die van mij toch ook zien?" Ik begon me een watje te voelen en dat was precies niet wat ik wou. Ik zei "je hebt gelijk" en hield mijn handen van mijn lul die ik nu schaamteloos aan het kneden was. Mijn stiefvader begon te grijnzen terwijl we naar de video keken. Een minuut later begon ik het met het trekken van mijn lul waarop mijn stiefvader reageerde: "zozo puberteit heeft je zo te zien geholpen." Zei hij lachend. "Zal vast wel, maar die van jou is pas een joekel." Zei ik terwijl ik dom nadacht welk woord ik daarnet gebruiktte. Hij trok trots aan zijn lul waarbij hij ondertussen mijn hand vast pakte en hem om zijn lul wou zetten. "wow pa ik ben niet homo!" Zei ik geschokt terwijl ik mijn hand wegtrok. "Manman, dit is nieuw voor je he? Ik ben toch ook niet homo? het is alleen maar zodat je een gevoel hebt hoe die van een ander aan voelt. Misschien wordt je zo nog een echte man." Ik wist echt niet meer wat ik moest doen, 2 mannen die aan elkaars lul zitten lijkt me toch echt iets voor homo's had ik achteraf moeten weten voordat ik boos werd op de zin dat ik nog 'echte man' zou zijn. Ik pakte dominant zijn penis vast en begon er hard aan te trekken waarop ik hem hevig hoorde kreunen. "Is dit wat je wilt, pa?" Zei ik terwijl ik er nog harder en sneller begon aan te trekken. "Jjja zoonn.. dditt voeelt ggewwelddig!" Sneller en harder begon ik te trekken waarop er ondertussen een harde schreeuw tevoorschijn kwam met als gevolg 8 stralen sperma. Hij begon hevig adem te halen terwijl ik mijn handen probeerde af te vegen. Hij draaide met zijn hoofd om en gaf me een knipoog. "Dankje justin.. dit is echt wat ik nodig had." Ik gaf hem een knipoog terug en hoorde de poort open gaan waar mijn broer binnen kwam.

Dit was deel 1 van gedoe met mijn vader, er komen meerder delen en als je suggesties hebt die zich moeten meespelen in 1 van de volgende delen, kan je dat altijd zeggen en wie weet!

Zoek naar meer verhalen van Jamie...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 59Door: Jaakske
Gelezen: 1044x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-02
8.5
:: De Vakkenvuller Van De AhDoor: Maxx
Gelezen: 4429x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jongens 16jr Verliefd
18-02
7.2
:: Rare Wending - 1Door: Geen Idee
Gelezen: 3813x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broers, Fappen, Fantasie
18-02
7.7
:: Tweede Keer Sex Met Een ManDoor: T B
Gelezen: 3635x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Laten Gebeuren
18-02
7.0
:: Bij Ons Thuis - 3Door: Thomas
Gelezen: 5530x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-02
8.2
:: Flesje Draaien - 2Door: Danny1999
Gelezen: 5950x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Zoenen, Bischierig
17-02
8.6
:: Jongens Hormonen - 48Door: Jaakske
Gelezen: 1928x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-02
8.2
:: Flesje Draaien - 1Door: Danny1999
Gelezen: 8999x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoenen, Jong, Drinken, Bischierig
14-02
8.5
:: VreemdgaanDoor: D
Gelezen: 7545x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Homo, Vreemdgaan, Zaad, Dominant
14-02
8.1
:: Kickboxer - 12Door: Jordy20
Gelezen: 3104x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo
14-02
8.6
:: Appie Boy - 10Door: Rick.1993
Gelezen: 2871x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.6
:: Bijbaantje En (bij)baan - 3Door: Henkiep
Gelezen: 5290x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
8.4
:: De Zes Van Klas 6a - 58Door: Jaakske
Gelezen: 2159x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-02
8.9
:: Ontmaagd Door 19cmDoor: D
Gelezen: 11039x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,pijpen,zaad,tiener,getrouwd
10-02
8.2
:: Damian's Verhaal - 3Door: IkbenDamian
Gelezen: 4638x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net