Opwindend.Net
Datum: 26-06-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 3836x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Minnaar - 3
Door BoyJim - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Minnaar - 2

Als ik droog ben neem je me, nog steeds naakt, bij de hand en trek me mee voor de grote spiegel in de slaapkamer. Je komt achter me staan en het beeld in de spiegel is mooi.
Je staat achter me en ik zie mijn naakte lijf voor het jouwe. Je handen rusten op mijn borst en natuurlijk windt dit beeld me op. Je zoent me in mijn hals en zegt:
“Kom we gaan naar de kamer, even iets drinken”.
Je pakt een cola voor mij en komt naast me op de bank zitten.
Allebei nog naakt en ik zie je grote lul half hard op je bovenbeen. Ook nu valt de omvang van je ballen weer op. Dan kom je dichter bij me en ik kom tegen je aan te zitten.
“Heb je ook genoten, Jim. Ik wel. Je hebt wel gemerkt hoe geil ik was, want eigenlijk wilde ik langer met je spelen en niet direct klaarkomen, maar je maakte me zo geil dat ik dat niet volhield. Laten we het maar als een uitgebreid voorspel beschouwen”.
“Ik vond het niet erg dat je zo klaarkwam, Jan. Ik heb echt van je genoten. Maar wat bedoel je met voorspel?”
“Wat dacht je Jim?. Wat mij betreft zijn we nog niet klaar. Als ik zo bij je zit wind je me op en wil ik wel weer. Jij toch ook hoop ik?”
Wat een aangename verrassing voor mij. Hij wilt ook nog een keer!!
“Natuurlijk Jan, graag zelfs”
“Je blijft me opwinden Jim. Ik ben wel nieuwsgierig waarom je vanonder zo geschoren bent. Dat tref je toch niet vaak aan”
“Dat vind ik opwindend Jan en ik heb het ooit eens gedaan op verzoek van een vriend en dat ben ik blijven bijhouden. Net zo als ik altijd zorg dat ik schoon ben voor een date”.

“Oké genoeg gepraat”.
Je staat op en trekt mij met je mee omhoog.
Naakt staan we tegen elkaar. Je trekt me tegen je aan en fluistert:
“Jim, het voorspel was uitstekend maar nu gaan we verder. Dat wil je toch ook?”
Je brengt me in extase en ik zeg: “Ja, natuurlijk wil ik dat. Ik verlang erna”.
Dan zeg je: “Ik ook”.
Je drukt me zachtjes tegen de muur, drukt je lichaam tegen het mijne en je kust me. Je lijkt iets agressiever maar op een niet gewelddadige wijze. Je opent je lippen en je kust me teder, vol extase en begeerte. Je bent direct en zelfverzekerd als je met je tong wild in mijn mond dringt. Ik vind dat geen bezwaar en dan zeg je: “Open je mond zover als mogelijk”. Ik doe dat en mijn mond wordt gevuld door je tong en ik proef je speeksel.
Dit is zo sexy en heerlijk op de wijze waarop je mijn mond opent en het lijkt op je me wil laten zien hoe je straks mijn andere gaatje gaat openen, hoop ik.
Oh wat een heerlijke lange zoen, die me zoveel zegt. Dat je me wilt en wilt nemen en wilt bezitten. Het is een hemelse zoen, die mijn lichaam laat razen en ik reageer zo lief mogelijk door je hoofd vast te pakken en mijn tong wild om de jouwe te kronkelen. Fantastisch.
Ik snak naar adem maar wil deze heerlijke zoen niet verbreken.
Je zuigt lekker en ik kreun van genot. Deze zoen is meer dan een normale zoen, het lijkt of je wilt laten zien dat ik helemaal van jou ben nu. Ik ben helemaal in je macht nu.
En ik wil je zo graag.
Het maakt me niet uit dat je bijna laat stikken
Ik voel duidelijk je grote harde paal tegen mijn onderlijf en mijn eigen lul steigert ook al snel.
Heerlijk tegen elkaar.
Dan laat je me los en ik wankel even op mijn benen en kom eindelijk weer op adem.

Dan kom je achter me staan en ik voel je lichaam tegen dat van mij gedrukt en je armen om me heen. Ik voel je gezicht in mijn hals en je zoent me daar teder. “Je ruikt lekker”, zeg je.
Ik geniet van je lippen in mijn nek. Ik sluit mijn ogen en buig mijn hoofd voorover als jij doorgaat met zoenen. Dan voel ik je tong en je likt me in mijn nek.
“Je smaakt heerlijk”, zeg je, terwijl je doorgaat met mijn nek te likken en te zoenen.
Dan voel ik je handen op mijn borst en buik en dan glijden ze zacht en teder van mijn onderbuik naar boven en je knijpt zacht in mijn tepels. Dan trek je me nog strakker tegen je aan en ik voel je harde knuppel tegen mijn kont. Mijn lul is nog niet aangeraakt maar toch is hij keihard en ik voel de vlinders in mijn lijf.
Je blijft mijn nek kussen en likken en als je mijn tepels keihard hebt gemaakt glijdt je hand naar beneden en dan op mijn keiharde lul. Je sluit je hand erom en zegt:
“Ik voel dat je het goed vindt. Daar hou ik van, een lekkere geile vent die ik ga verwennen.
Je wilt dat ik je aanraak en je pik lekker opwindt”.
Je likt nu ook mijn oorlelletje en draait me naar je toe.
Je streelt mijn borst en speelt met mijn nog harde tepels.
“Dat vind je fijn, hé, dat ik met je tepels speel”. Ik kan alleen maar knikken en kreun.
Dan komen je lippen weer op de mijne en we tongzoenen weer. Wat een zoener ben jij!!
Het lijkt meer op vrijen dan op kussen. Traag zoen jij, je neemt het initiatief, je zuigt, bemint en likt mijn tong en verkent de binnenkant van mijn mond.
Ik smelt weg van genot en wil dat je me altijd zo kust. Zo ben ik nog nooit gezoend, zo gevoelig, zo geil, zo hartstochtelijk. Wat maak je me gek.
Dit wil ik altijd, dit wil ik elke dag. Het maakt me niet uit als we verder niks meer doen en of er wel of niet seks komt, alleen dit zoenen maakt me al gek van begeerte.
Maar dan glijden je handen van mijn borst over mijn onderbuik naar mijn harde lul. Je pakt hem beet, streelt er even langs en pakt dan mijn kale ballen in je handen en dat alles terwijl je doorgaat met je gepassioneerde zoenen.

“Kom”, zeg je en je leidt me naar de slaapkamer, naar je bed.
Ik ga op mijn rug liggen en je heerlijke lijf komt op me. Je mond is bij mijn oor en je zegt:
“Je bent mooi, je bent gewillig. Jij wilt me. Je wilt dit. Zeg me dat je het wilt”.
“Ik wil het”, zeg ik op commando, omdat het waar is. Het was tot nu toe al heerlijk maar hier met jouw stevige, krachtige lijf op me en de prachtige pik tegen mijn onderlijf doet me trillen van begeerte.
Je bent aardig, teder en attent. Het lijkt er op dat je, tot nu toe, alleen maar uit bent op mijn genot.
Ik sla mijn benen om je heen en voel hoe mijn billen om je pik glijden. Ik wil je verschrikkelijk. Ik wil alle reserves aan de kant zetten en dat je me stevig neukt. Ik ben gek van lust en begeerte: “Ik wil je echt Jan, Neuk me, alsjeblieft”.

“Ga ik doen. Straks”.
Je beweegt naar beneden en weer lik en zuig je aan mijn tepels en dat vind ik superlekker.
En dat weet je. Je zuigt aan mijn tepels en knabbelt erop en neemt ze dan in je mond alsof je wilt drinken. Je speelt er mee omcirkel ze met je tong, trekt aan mijn tepels en maakt ze nat en hard.
Ik beweeg mijn lul tegen je aan en kreun. Dan pak je me armen en beweeg ze boven mijn hoofd en je likt mijn oksels. Je likt ze niet voorzichtig, neen stevig en uitgebreid. Dit geeft een heerlijk gevoel. Dan plotseling en onverwacht beweeg je naar beneden en begin je de binnenzijde van mijn dijen te likken en raak je de gevoelige huid rond mijn ballen. Je likt me daar en beweegt steeds dichter naar mijn ballen. Je pakt mijn lul in een hand en begint er langzaam aan te trekken. Ik kreun en huiver van begeerte.
Dan voel ik hoe je langs mijn harde lul likt en dan begin je te pijpen. Sensationeel.
Je weet precies wat ik wil en mijn lul glijdt ver in je zuigende mond. Dan laat je hem gaan en neemt mijn ballen een voor een in je mond en zuigt eraan.
Ik kijk omlaag en zie hoe je aan mijn hunkerende lul trekt en pijpt, steeds steviger en je maakt me gek. Je likt onder en over mijn ballen en dan rol je me om op mijn zij en ik voel hoe je tong tussen mijn billen glijdt en dan mij daar likt.
Dan voel ik een vinger in mijn gaatje en deze gaat rustig heen en weer. Oh heerlijk.
Ik kreun als je mij lekker pijpt en mijn gaatje vingert en dan helemaal naar binnen tot je tegen mijn prostaat drukt.
Ik kreun “Oh heerlijk, oh lekker, oh geil”.
Het lijkt of je maar door blijft gaan. Je hebt geen haast en doet rustig aan. Je bemint mijn pik en af en toe geef je meer druk en speel je met mijn gloeiende eikel en glijdt je tong door het spleetje van de eikel. Steeds weer neem je mijn ballen in je mond, je geniet ervan om ze af te sabbelen, maar je vinger blijft in me tegen mijn prostaat.
En ik voel dat ik het niet lang meer kan volhouden. Als je even doorgaat kom ik klaar. Ik besef ook dat ik jouw heerlijke pik nog niet heb aangeraakt. Jij neemt het initiatief en bepaalt wat er gebeurt.
Dan draai je me ineens om met je sterke armen en ik kom op mijn knieën terecht, met mijn kont naar achteren. Meteen voel ik dat je me begint te rimmen. En ik voel dat je het fijn vindt. Je tong speelt nu met en in mijn gaatje, dan weer snel dan weer langzaam likkend, dan weer teder dan weer hard en je likt mijn gat en je handen zijn overal. Je tong schiet steeds bij me naar binnen en ik geniet van de sensatie, het genot.
Je tong is nu in mijn kutje en dan begin je aan mijn keiharde lul te trekken op en neer en trekt me af met je natte hand en je zuigt weer aan mijn ballen en dan weer terug met je tong in mijn gat.
“Oh Jim, wat smaak je lekker”, zeg je, terwijl je even lucht hapt voor je verder gaat met me heerlijk en intensief te rimmen. Je gaat maar door en ik verlang naar je heerlijke pik. Ik wil hem aanraken, ik wil hem proeven. Maar jij doet je eigen zin en gaat door met rimmen en ik voel je stevige handen overal.
“Niet stoppen”, kreun ik.
“Natuurlijk niet”, zeg je en je gaat door met een ongekende energie me te rimmen en je slaat me op mijn billen terwijl je mijn kutje nat maakt met je draaiende tong. Af en toe voel ik ook een grote vinger bij me naar binnen dringen.
Ik moet kreunen en sluit mijn ogen terwijl ik word meegenomen in dit hemelse genot. En jij gaat maar door. Je mond op en in mijn kutje, trekkend aan mijn lul en zuigend aan mijn ballen.
Dan ben ik buiten adem van genot en extase en ik vraag je hijgend:
“Oh Jan, alsjeblieft, neuk me. Neuk me nou. Ik wil het zo graag”.
Je zegt duidelijk ”Nog niet”.
Je komt even overeind en gaat van het bed en komt voor me staan:
“Laat eerst een zien wat je kunt”.
Je prachtige pik is direct voor me. De prachtige, keiharde, lange paal met de vochtige grote rode eikel. De voorhuid is weggeschoven en de eikel glimt van het voorvocht.
Dan pak jij mij bij mijn hoofd en je schuift de genotsknuppel in mijn mond.

Eindelijk heb ik dit mooie stuk vlees in mijn mond. Op volle lengte en sterkte nu. De grote eikel lijkt net een champignon, sponsachtig, zacht en heerlijk en smaakt super. De paal is niet echt behaard, maar je zak en de grote ballen wel. Je ruikt heerlijk.
Je pik smaakt fantastisch en ik pijp zo goed mogelijk om je te laten genieten. Maar jij hebt de leiding en geeft aan wat je fijn vindt. Je zegt me dat ik niet te snel moet pijpen en hoe ik je moet likken.
Je vindt het lekker als ik aan je grote volle ballen zuig. Je wilt dat ik hetzelfde bij jou doe als jij bij mij. Ik probeer je lul zo ver mogelijk in mijn mond te nemen.
Je trekt je lul uit mijn mond en strijkt er met je vinger langs. Een mengsel van voorvocht en mijn speeksel doe je op je tong en dan leun je voorover en kust me intens en de tong met je voorvocht glijdt in mijn mond. Dit maakt me zo geil!
Je weet me enorm op te winden en na onze zoen duw je mijn hoofd terug en mijn mond glijdt terug om je prachtige paal en je begint me weer in mijn mond te neuken. Je houdt me nu stevig beet, maar niet te ruw en je stoot je tam niet te ver in mijn mond zodat het geen pijn doet. Je bent dominant maar ook teder. Je gaat door in een rustig maar vastbesloten ritme en ik voel me steeds meer een onderdanig aan jou. Je houdt mijn hoofd stevig beet en je gebruikt me. Ik probeer mijn mond zoveel mogelijk te ontspannen en toe te geven aan jouw genot.

Na een tijdje stop je met het neuken van mijn mond en keel en duwt mijn hoofd terug op het bed, maar laat je pik diep in mijn mond.
“Laat hem daar”, zeg je, “Gewoon zo, laat mijn pik in jouw mond. Hij is van jou nu, proef hem, ruik hem. Je bent gek op mijn pik. Je houdt van mijn pik”. Je beweegt niet. Je staat daar gewoon met je knuppel diep in mijn mond en je rust uit. Ik adem door mijn neus en raak gewend aan het mooie stuk vlees in mijn mond.
Ondertussen begin je mijn pik te strelen en je trekt eraan. Heerlijk is dat.
Dit mag voor mij eeuwig duren. Ik kreun en sluit mijn ogen. Dan lijk je klaar om me te neuken. Ik voel je pik uit mijn mond glijden en je draait me om en weer steekt mijn kont achteruit. Normaal wil ik me altijd voorbereiden door zelf over een lul heen te glijden maar ik krijg nu geen enkele tijd om aan te geven wat ik wil. Ik denk dat je me “op z’n hondjes” wil neuken dus daar moet ik me maar op voorbereiden. Je likt mijn kont en dan voel ik olie, die je bij de hand hebt, en je maakt mijn gat nat en laat er veel inlopen, terwijl je me vingert en ik voel me ontspannen.
“Ben je klaar voor mijn pik”, vraag je.
“Ja, ja, neuk me”, maar het maakt niet uit wat ik zeg want je bent al bezig om je grote eikel tegen mijn gaatje te duwen. Door de voorbereiding glijdt hij gemakkelijk naar binnen.
Het voelt direct goed, groot, enorm en fantastisch. Je beweegt in trage bewegingen en houdt mijn heupen vast en langzamerhand glijdt je staalharde speer centimeter voor centimeter in me tot je helemaal in me zit. Heerlijk, helemaal in me. Je begint niet meteen te neuken, nee je beweegt even met je heupen om er zeker van te zijn dat je helemaal in me zit.
“Voel je me goed in je. Zo wil je het toch. Je wilt toch graag geneukt worden en ik wil je graag neuken. Ben je klaar om gedekt te worden?”.
Ik kan alleen maar antwoorden door te kreunen. Het is zo heerlijk.
Dan ga je langzaam bewegen, even iets eruit, weer erin, eerst traag en dan voer je het tempo op tot je me heerlijk neukt als een machine, in en uit. Je tempo is sneller nu en je grote ballen slaan tegen mijn billen met iedere beweging. Je voelt onder me en je handen zijn op mijn borst.
“Je bent heerlijk, mooi en lekker strak”.
Je neukt in een vast tempo, niet te langzaam, maar ook niet te snel, precies goed.
Je hebt duidelijk geen haast en je blijft doorgaan met mij in hetzelfde tempo te neuken.
Je heerlijke pik vormt nu één geheel met mijn gat. Ze lijken voor elkaar bestemd.

Dan stop je en ik voel je je pik uit me glijden. Mijn kont voelt zich in de steek gelaten en enorm leeg.
“Ga op je rug liggen”. Zeg je. “Ik wil je gezicht zien als ik je in je hete kut neuk”.
Ik doe wat je wilt en je schuift meteen tussen mijn benen. Je tilt mijn benen op en over je schouders en al snel glijdt je weer heerlijk in me. Mijn benen zijn nu om je geslagen. Mijn handen komen nu op je heerlijke harde bilspieren. Direct nadat je weer begint te neuken in een snel tempo, explodeert mijn lul in een ongekende orgasme…Snel beweeg je even en bukt en schiet even uit me. Je neemt mijn kloppende en spuitende pik in je mond.
Ik kreun van genot als jij je lippen strak om mijn spuitende lul houdt.
Ik voel je tong langs mijn lul terwijl je alles opzuigt. Als het laatste restje van mijn zaad is gespoten, trek jij je terug. Dan buig je je naar me toe en drukt je lippen op de mijne. Ik open mijn mond en proef mijn eigen zaad.
Je handen gaan weer naar beneden en grijpen me weer bij de billen. Je schuift je harde paal weer in me. Met onze monden nog stevig op elkaar in een heerlijke tongzoen, begin je weer te stoten in mijn gezwollen kont.

“Ik ga komen, ik ga komen stuk van me, ik ga dit prachtige witte kontje volspuiten”.
Je trekt hem er nog eenmaal bijna uit. Dan begraaf je het kloppende monster helemaal in me. De behaarde ballen schuren tussen mijn billen. Je kont beweegt wild en je hoofd slaat achterover als je diep in me begint te spuiten.
“Ja, ja, ja oh” roep je terwijl jouw paal in me blijft spuiten.
Een gloed van warmte stroomt door mijn lijf als jouw pik massa’s zaad in mijn ingewanden blijft spuiten. Als de stroom minder wordt schuif je nog een paar keer heen en weer. Je kijkt op me neer met een enorme glimlach op je gezicht.
“Oh Jim wat was dat lekker. Je hebt een heerlijk kutje”.
Je laat je weer helemaal op me zakken. Je pakt mijn gezicht beet en we kussen opnieuw. Ik proef de smaak van mijn eigen zaad als onze monden op elkaar komen. Ik sla mijn armen om je schouders en druk je nog meer tegen me aan.
Je pik wordt nu zachter maar is nog steeds lekker diep in me. Ik sla mijn benen weer om je onderlichaam en grijp je bij je harde billen. Ik wiegel wat met mijn kont tegen je aan.
Onze tedere natte zoen eindigt en dan duw je je voorhoofd tegen het mijne en kijk me diep in mijn ogen.

Je beweegt even omhoog en ik voel hoe je de paal uit mij trekt. Een leeg gevoel als ik je lul er uit voel ploppen.
Het wapen dat me zoveel genot heeft verschaft komt in zicht. Hij is druipend nat.
“Ik wil hem schoonlikken en leegzuigen, mag dat Jan?”
“Natuurlijk ”.
Je schuift iets omhoog op het bed en jouw paal is bij mijn mond. Ik lik de kanten en neem de eikel in mijn mond. Ik zuig de laatste sappen uit je en slik die lekker door.
We blijven nog even zo liggen en ik lig lekker tegen je aan. Dat zou ik lang vol kunnen houden, maar we besluiten het bed uit te gaan. Na even gepraat te hebben kleed ik me aan.

We nemen afscheid van elkaar en je zegt dat je wel weer contact zal opnemen.
Ik ga weg en ben nog steeds in de zevende hemel.

Jim

Commentaar graag op jimboy@xs4all.nl

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Minnaar - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2460x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2169x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5049x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7748x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7187x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4357x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2991x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6747x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10733x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net