Opwindend.Net
Datum: 28-06-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 2738x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Minnaar - 4
Door BoyJim - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Minnaar - 3

Ik ken je nu al bijna een half jaar.
We hebben een geheime verhouding met elkaar. Geheim omdat we beiden een relatie hebben, maar onze verhouding is geleidelijk duidelijk veranderd.
Veranderd omdat we in het begin duidelijk samen bepaalden wat er gebeurde, maar steeds meer is onze rol veranderd.
In onze verhouding ben jij mijn minnaar, mijn man en ook steeds meer de dominant en ik voel me steeds meer onderdanig en laat de initiatieven aan jou.
Maar ik voel me er goed bij en je bent nog steeds “Mijn minnaar”, al heeft dat meer te maken met hoe je er uit ziet, hoe je je gedraagt en dat ik me gewoon lekker bij je voel.
En ik vind dat best.
Ik geniet van je, van je heerlijke lijf en van de pure seks.
Maar we hebben wel samen besproken dat we iets meer spanning en uitdaging in onze contacten willen. Zaken als buitenseks op spannende plaatsen, in de sauna, dominantie, s/m en seks met meerderen hebben we besproken.
Ik zou dat graag eens met je willen onderzoeken en meemaken.
Nog niets concreets, maar jij hebt gezegd dat jij wel ideeën hebt en ik wacht dat dus maar af.

Op donderdagavond bel je me op.
“Hallo Jim. Hoe gaat het? Ik ben weer erg aan je toe. Kun je zaterdag?
Je toon lijkt dwingend, maar natuurlijk wil ik.
“Dag Jan. Ik kan zaterdag. Hoe laat verwacht je mij?
“Ik wil dat gewoon samen lekker de tijd nemen, dus als je om 12.00 uur kunt en de hele middag kunt blijven, dan maken we het weer gezellig. Ik heb iets spannends in gedachten.
“Oké Jan, ik zal er zijn, Wat bedoel je met spannend?
“Als ik dat zeg is het niet spannend meer. Dus tot zaterdag dan”.
Voor ik iets kan zeggen heb je opgehangen. Ik ben een beetje in de war van je dwingende toon, maar aan de andere kant voel ik me lichtelijk zwevend bij de gedachte wat jij kunt bedoelen met spannend maken. De gedachten maken me in de war. Wat kan dat zijn?

Het is zaterdag vandaag en ik bel bij je aan.
Al snel doe je open en ik zie je weer..
Je vriendelijke gezicht, je stevige grote lichaam, gewoon jij helemaal.
“Dag Jan”, zeg ik met zachte stem, “Fijn dat je me weer heb uitgenodigd”.
“Kom binnen Jim”.
Ik loop achter je aan de gezellige kamer binnen.
Zo te zien is er nog niets dat er op wijst dat deze date anders zal worden, maar ik voel de spanning in mijn lijf.
Je neemt me in je stevige armen en we zoenen. Je tong dringt in mijn mond en je kust me wild en dan voel ik je handen over mijn lijf gaan. Ik ben al opgewonden en de lul steigert in mijn slip.
“Kleed je uit Jim. Ik wil je naakt zien en even keuren”
Wat bedoel je met keuren, denk ik terwijl ik de kleding snel uitdoe en op een stoel leg.
Naakt sta ik nu voor je, maar ik schaam me niet. Ik ben trots dat jij mij zo graag ziet.
Je komt op me af en zeg dan:
“Ik wil het iets spannender maken. Ik ga je blinddoeken”.
Ik schrik even, maar voor ik kan reageren heb jij een blinddoek om gedaan.
Ik kan niets meer zien maar je neemt me nu in je armen en drukt me tegen je aan. We zoenen diep en heerlijk en je mond glijdt door mijn hals en dan op mijn gevoelige tepels.
Je zuigt aan mijn linker tepel en die wordt keihard. Ik kreun van genot en je mond gaat naar mijn andere tepel, terwijl je andere hand mijn lijf verkend en in staat van opwinding brengt. Mijn lul staat keihard tussen onze lijven.
Dan laat je me los en ik hoor dat je nu ook jouw eigen kleding uittrekt.
Ik voel je naakte lijf even tegen het mijne maar dan pak je mijn hoofd beet en drukt me naar beneden. Ik voel je mooie wapen, nog half hard nu. Maar dat zal niet lang duren. Ik pak hem in mijn handen en mijn mond sluit zich over de heerlijke eikel.
Al snel staat hij recht vooruit als een machtige speer, die gereed is om te stoten.
Ik pijp je in mijn rustige tempo en jij pakt mijn hoofd en geeft aan dat het sneller moet. Natuurlijk doe ik dat en ik pijp je in een wild tempo nu.
Plotseling trek je je terug en pak me bij de hand.
“Nu komt het tweede deel van de verrassing” zeg je.
Je neemt me mee naar de slaapkamer en je legt me op het bed.
“Ga op je buik liggen en spreid je handen en benen”.
Ik gehoorzaam en lig plat op het bed.
Dan voel ik hoe je iets met mijn polsen doet. Wat ga je doen?
Voor ik het goed doorheb ben ik met mijn polsen vastgebonden aan de bovenkant van het bed.
Daar lig ik nu geblinddoekt en vastgebonden. Raar maar wel spannend in afwachting van wat er gaat gebeuren. Machteloos dat ik je niet kan aanraken.
Gezicht naar beneden, benen gespreid en dan voel ik hoe je een kussen onder mijn heupen legt om mijn kont nog meer omhoog te brengen.
Dan hoor en voel ik hoe jij op het bed klimt en kan me alleen maar voorstellen hoe je kloppende pik eruit ziet als je je voorbereid om me te berijden. Ik voel dat je achter me knielt en wacht gespannen af wat je gaat doen.
Ik voel je grote handen op mijn billen, ze masseren, ze strelen en knijpen en ze uit elkaar drukken. Ik voel warme lucht bij mijn gaatje en dan je natte tong die me daar licht likt.
Ik moet luid kreunen en steunen terwijl ik mijn kont omhoog druk om meer van je mond te voelen in mijn gat. Als reactie bijt je zacht in mijn billen en dan iets harder en nog iets harder genoeg om mij een kreet te laten slaken van pijn.
Dan nog meer warme adem op mijn gat, een aantal likken. Dan een stevige lik, helemaal van onder naar boven door de spleet. Lekker tussen mijn billen. Ik ril van genot.
Dan de stevige tong, stevig, erg stevig, erg warm, duwend, harder duwend tot mijn gaatje open gaat en de tong in me dringt.
“Ohhhh, heerlijk”, gil ik en ik duw mijn kont zo veel mogelijk omhoog.
Het voelt verschrikkelijk lekker, als jij je gezicht in mijn spleet duwt en doorgaat met het neuken met je tong. Ik voel dat ik zo klaar ga komen. Ik hijg en hap naar lucht, en kreun, en moet bijna huilen van genot.
Je gaat zo lekker lang door. Het voelt lekker, maar ik kan er niets aan doen dat ik denk hoe veel beter het zou zijn als ik jouw grote genotsknuppel in en uit me zou voelen glijden.
Ik krijg een droge mond van het hijgen en mijn opwinding is groot. Ik kan nauwelijks praten, maar tussen het hijgen door slaag ik erin om eruit te krijgen:
“Je grote lul, je heerlijke wapen. Steek je heerlijke pik in me, in me!”

Je zegt niets, maar ik voel dat je anders gaat zitten en ik word wild van afwachting. Ik voel hoe je de heerlijke sponzige top van je lul naar mijn gat plaatst en dan zacht duwt. Oh wat ben je groot. Het zal weer pijn doen, maar dat wil ik. Je duwt een beetje harder. Bij dit standje gaat het moeilijker, maar ik wil je. Ik duw mijn gat nog meer naar je toe en dan voel ik hoe je eikel in me plopt. Ohhh. Nu voelt het beter, je eikel zit in me en dan langzaam ga je steeds verder in me. Heen en weer ga je. Centimeter voor centimeter er in en weer terug. Steeds dieper. Heerlijk vind ik dit. Jouw heerlijke pik heen en weer schuivend in mijn kut en steeds dieper in me. Dan voel ik je onderlijf tegen mijn kont en je grote ballen tegen de mijne. Nu je mij op deze wijze neukt voel ik me heerlijk vol. Je rust nu helemaal op mij en ik hoor je adem bij mijn oor. Geheel onverwacht steek je je tong in mijn oor en daardoor moet ik rillen van genot en ik klem mijn kut nog strakker om je heerlijke paal. Mijn samentrekkende kont duwt jouw kloppende pik tegen mijn prostaat en ik voel de sensatie in mijn lijf. Ik ga zo komen als ik me niet beheers. Oh wat is dit heerlijk, wonderbaarlijk. Oh ik kan niet wachten om je helemaal in me te hebben.
Ik voel hoe je traag uit me schuift en ik voel je grote eikel tegen mijn prostaat en ik moet kreunen van genot. Dit is zo heerlijk!! Toen je me rimde dacht ik dat het niet lekkerder kon worden. Het heerlijkste gevoel dat mogelijk is, maar nu veroorzaakt je heerlijke grote pik hetzelfde gevoel bij mijn kontegat en nog heerlijker wordt het door de druk op mijn prostaat.
Dan trek je de grote eikel bijna helemaal uit me en ik voel dat nu de aanval komt. Dan voel ik je weer en traag beweeg je je machtige neukpaal helemaal in me. Je pik lijkt nog groter nu en harder en heter.
Je gromt in mijn oor: “Oh jij heerlijke teefje, wat ben ik gek op je strakke kutje”.
Ik kreun terug :”Mijn kut is van jou, neuk me. Ik ben helemaal van jou”.

Dan begin je te bewegen, traag, in en uit, en je grote pik lijkt nog harder en heter te worden bij elke beweging. Je voert het tempo op. Een beetje sneller en een beetje feller.
Oh, je pik is zo heet nou en staalhard. Ik begin terug te bewegen en duw mijn kut zoveel mogelijk tegen je aan.
Ik moet kreunen en zeg zacht: “Neuk me, neuk me, maak me helemaal de jouwe”.
Masseerde de sponsige eikel eerst teder mijn prostaat, nu duwt de harde ronde kop hard tegen mijn G spot, en veroorzaakt daardoor en staat van orgasme en het voorvocht wordt uit mijn eigen harde lul geperst bij elke stoot.
Ik geniet van deze heerlijke neukpartij en lijk in een voortdurende orgasme en sta op het punt van klaarkomen, steeds weer als jou heerlijke paal in me wordt gestampt. Dit moet eeuwig duren, dit genot.
Maar ik zou je ook graag willen kussen, je diep in de ogen willen kijken, mijn liefde tonen.
Dan plotseling ga je uit me en ik voel de leegte, maar dat duurt maar even.
Je maakt mijn polsen los en doe mijn blinddoek af en ik rol op mijn rug en trek mijn knieën naar mijn borst. Je knielt tussen mijn benen en schuift direct weer in me. Ik beweeg even en doe mijn benen om je middel zodat je heel diep in me komt. Op deze wijze voel ik de stoten nog steviger en dieper in me. Dan leun je voorover en je mond komt op de mijne en we zoenen intensief en hartstochtelijk. Het lijkt al snel dat je me in mijn mond neukt met je wilde tong, terwijl je machtige neukpaal in en uit me schuift.
Ik voel dat het niet lang meer zal duren. Mijn eigen harde lul geklemd tussen onze lijven, glijdend in het vocht van het voorvocht. Dit gecombineerd met het voortdurende genot van je genotsknuppel in me bezorgt me schokken in mijn onderlijf en ik kom heerlijk klaar. Ik moet gillen van genot en het lijkt of ik bijna van mijn stokje ga als mijn hele lijf siddert van genot.
Ik duw hard tegen je stotende pik om hem nog dieper in me te voelen. Dan hoor ik je hard kreunen en ik voel hoe je pik nog harder en groter wordt en dan zich hevig samentrekt als hij golf naar golf begint te spuiten en mij van binnen wit verft.
Dan voel ik je rustig worden en je kust me in de nek en ik melk met mijn kut de laatste sappen uit je.
Je laat me op me zakken en ik voel je heerlijke mannelijke lijf op me. Mijn benen zijn nog om je geslagen en je grote pik zit nog in me. We zoenen intensief en je streelt me door mijn haren en dan kijk je me diep in mijn ogen.
Oh, wat ben je lief.
Langzaam beweeg je en ik voel je paal uit me schuiven. Leeg ben ik nu en je gaat op je zij liggen en trek mij tegen je aan. We liggen ineen gestrengeld en je fluistert zacht:
“Je was weer heerlijk Jim, je maakt me steeds enorm geil.”
“Jij bent mijn heerlijke man en ik ben er helemaal voor jou”, hijg ik.
Dan maak je je los uit de omhelzing en laat me los. Ik voel me verlaten en teleurgesteld. Ik wil nog meer met je vrijen. Je beminnen, je liefhebben en samen met je genieten. Ik wil me helemaal aan je geven. Ik ben van jou.
Dan zeg je: “Jim, we gaan eerst even douchen, samen even relaxen en dan wie weet, wat dan. Ik ben nog niet klaar met je. Blijf maar even liggen, dan douche ik eerst. Ik leg een badjas klaar en als je gedoucht heb kom je maar naar de kamer. Misschien heb ik nog een verrassing voor je dan”.
Je gaat naar de douche en ik blijf even liggen. Een verrassing heb je gezegd. Dus voor jou is het ook nog niet over. Spannend!
Als jij klaar bent ga ik me douchen. Ik was me uitgebreid en reinig mijn gaatje zoveel als mogelijk van jouw sappen, maar ik denk dat er binnen in me nog resten blijven.
Ik droog me af en voel de heerlijke spanning in mijn lijf als ik de badjas over mijn naakte lijf trek en naar je woonkamer loop.

Wordt vervolgd.

Jim

Reacties op jimboy@xs4all.nl

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Minnaar - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 59Door: Jaakske
Gelezen: 1041x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-02
8.5
:: De Vakkenvuller Van De AhDoor: Maxx
Gelezen: 4422x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jongens 16jr Verliefd
18-02
7.2
:: Rare Wending - 1Door: Geen Idee
Gelezen: 3809x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broers, Fappen, Fantasie
18-02
7.7
:: Tweede Keer Sex Met Een ManDoor: T B
Gelezen: 3633x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Laten Gebeuren
18-02
7.0
:: Bij Ons Thuis - 3Door: Thomas
Gelezen: 5530x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-02
8.2
:: Flesje Draaien - 2Door: Danny1999
Gelezen: 5950x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Zoenen, Bischierig
17-02
8.6
:: Jongens Hormonen - 48Door: Jaakske
Gelezen: 1928x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-02
8.2
:: Flesje Draaien - 1Door: Danny1999
Gelezen: 8998x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoenen, Jong, Drinken, Bischierig
14-02
8.5
:: VreemdgaanDoor: D
Gelezen: 7542x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Homo, Vreemdgaan, Zaad, Dominant
14-02
8.1
:: Kickboxer - 12Door: Jordy20
Gelezen: 3104x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo
14-02
8.6
:: Appie Boy - 10Door: Rick.1993
Gelezen: 2871x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.6
:: Bijbaantje En (bij)baan - 3Door: Henkiep
Gelezen: 5290x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
8.4
:: De Zes Van Klas 6a - 58Door: Jaakske
Gelezen: 2159x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-02
8.9
:: Ontmaagd Door 19cmDoor: D
Gelezen: 11038x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,pijpen,zaad,tiener,getrouwd
10-02
8.2
:: Damian's Verhaal - 3Door: IkbenDamian
Gelezen: 4637x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net