Opwindend.Net
Datum: 29-06-2018
Stemmen: 72x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 9141x
Lezers Online: 1
Lengte: Kort
Bezorging Op Tijd - 1
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Het volgende verhaal is nog geen twee maanden oud. Ik ben een enthousiast wijn drinker, met mate en laat die dan bezorgen. Het betreffende wijnhuis levert via Postnl. De jongen of zeg maar man, hij is al in de dertig en van marokkaanse afkomst, levert op tijd en als ik het mailtje krijg, bijna altijd als eerste. Na zeker al zes maanden zo geleverd te krijgen gebeurd er iets spannends. Weer levert hij drie dozen. Het regent en hij moet twee keer lopen. Ik zeg: Vlotte levering, alleen een wat natte levering, maar daar hou ik wel van. (Ik bedoelde de wijn) Met dat ik de derde doos aanpakte raakte hij met zijn eene hand de mijne aan, hield die aanraking iets langer aan en zei: kan vanaf vier uur meer nattigheid leveren als je wil. Ik kijk hem geil aan en zeg 'graag' zonder te aarzelen. (Om eerlijk te zijn had ik al vaker een fantasie over hem gehad) Met dat ik het gezegd had, wreef hij tergend langzaam over zijn kruis en bewoog zijn tong sensueel langs zijn lippen en antwoordde vragend: Volledige levering ? Ik knikte bevestigend en zei; Graag de volledige levering. Ik zorgde dat ik goed schoon was om vier uur. En ja hoor, om precies twee minuten over vier ging de bel.

Ik deed open en daar stond Khalid, zo heet de bezorger, zoals ik even later zou horen. Hij stapte gelijk naar binnen. Liet geen onduidelijkheid over wat hij wilde. Wat er volgde was verrassend maar tegelijk ook enorm lekker. Ik wil alleen leveren, zei hij met zijn aller geilste glimlach. Te gelijk knoopte hij zijn broek los en schoof hem langzaam omlaag. Ik Kon nu zijn strakke slip zien met wat er opgewonden in stond en duidelijk naar bevrijding verlangde. Ik liet mij op mijn knieŽn zakken en stroopte nu ook zijn slip omlaag. Het was werkelijk heerlijk wat toen tevoorschijn kwam. Hij had een pracht van een besneden paal van zeker twintig centimeter. Zijn eikel was mooi rood en pronkte trots boven aan de staaf. Ik nam het geheel eerst heerlijk in mijn mond en bewerkte het met mijn lippen. Met mijn tong probeerde ik zijn flinke pisbuisopening verder binnen te komen. Hij kreunde het uit en met zijn handen bewoog hij mijn hoofd heftig heen en weer. Zelf droeg ik alleen een badjas en een t-shirt. Na, ik denk, tien minuten, stopte hij abrupt en zei kreunend: ik wil je neuken anders spuit ik nu al. Uit voorzorg had ik al glijmiddel op mijn ster gesmeerd en gelukkig was zijn staaf drijfnat. We liepen naar mijn open keuken en ik ging gebogen over het aanrecht staan met mijn benen wat uit elkaar. Hij had geen verdere uitleg nodig. Hij schoof mijn badjas opzij en vrijwel gelijk voelde ik zijn natte warme eikel tegen mijn ster. Ook nu was duidelijk wat hij wilde. In slechts twee flinke stoten voelde ik zijn ballen tegen mijn eigen ballen aan klotsen. Toen zette hij het op een dekpartij zoals ik die nog nooit had gevoeld. Zijn harde staaf schoof in en uit alsof zijn leven er vanaf hing. Heerlijk was het, was lange tijd niet zo lekker gedekt. Zelf maakte hij ook de geluiden van een super genietende dekhengst. Na een paar kreten van; O, wat lekker, O wat lekker, en ik kom, ik kom, voelde ik een golf van warm sap in me spuiten. Bleef even op mijn rug uithijgen en trok zich toen langzaam Terug om zijn sappen uit mijn ster te zien druipen maar om wel zijn nog harde eikel en staaf weer naar binnen te stoten, heerlijk. Hij stoottet nog zeker een paar minuten door, voor zijn pik slapper werd. Vroeg toen fluisterend in mijn oor: wil je de volledige levering ? Ik knikte zonder iets te zeggen. Hij trok zich terug en ik draaide me om om zijn nu slappere staaf weer in mijn mond te nemen. Ondanks dat hij niet meer hard was nog een heerlijke vleespaal. Ik likte hem heerlijk schoon en nam de laatste leveringsresten. We keken elkaar aan en glimlachten. Met nog zijn broek op de hielen grijnste hij; zullen we whatsapp uitleveren voor vervolg leveringen. Ik grijnste bevestigend terug. Zo gezegd zo gedaan. Voelde nog even aan zijn heerlijke staaf voordat hij zijn broek weer ophees. Alles had bij elkaar misschien maar een half uurtje geduurd, maar genot voor een dag.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bezorging Op Tijd - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2990x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2290x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4233x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1313x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4135x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2365x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5584x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8748x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9090x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5328x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2055x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3099x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5239x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net