Opwindend.Net
Datum: 29-06-2018
Stemmen: 71x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 7871x
Lengte: Kort
Bezorging Op Tijd - 1
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Het volgende verhaal is nog geen twee maanden oud. Ik ben een enthousiast wijn drinker, met mate en laat die dan bezorgen. Het betreffende wijnhuis levert via Postnl. De jongen of zeg maar man, hij is al in de dertig en van marokkaanse afkomst, levert op tijd en als ik het mailtje krijg, bijna altijd als eerste. Na zeker al zes maanden zo geleverd te krijgen gebeurd er iets spannends. Weer levert hij drie dozen. Het regent en hij moet twee keer lopen. Ik zeg: Vlotte levering, alleen een wat natte levering, maar daar hou ik wel van. (Ik bedoelde de wijn) Met dat ik de derde doos aanpakte raakte hij met zijn eene hand de mijne aan, hield die aanraking iets langer aan en zei: kan vanaf vier uur meer nattigheid leveren als je wil. Ik kijk hem geil aan en zeg 'graag' zonder te aarzelen. (Om eerlijk te zijn had ik al vaker een fantasie over hem gehad) Met dat ik het gezegd had, wreef hij tergend langzaam over zijn kruis en bewoog zijn tong sensueel langs zijn lippen en antwoordde vragend: Volledige levering ? Ik knikte bevestigend en zei; Graag de volledige levering. Ik zorgde dat ik goed schoon was om vier uur. En ja hoor, om precies twee minuten over vier ging de bel.

Ik deed open en daar stond Khalid, zo heet de bezorger, zoals ik even later zou horen. Hij stapte gelijk naar binnen. Liet geen onduidelijkheid over wat hij wilde. Wat er volgde was verrassend maar tegelijk ook enorm lekker. Ik wil alleen leveren, zei hij met zijn aller geilste glimlach. Te gelijk knoopte hij zijn broek los en schoof hem langzaam omlaag. Ik Kon nu zijn strakke slip zien met wat er opgewonden in stond en duidelijk naar bevrijding verlangde. Ik liet mij op mijn knieŽn zakken en stroopte nu ook zijn slip omlaag. Het was werkelijk heerlijk wat toen tevoorschijn kwam. Hij had een pracht van een besneden paal van zeker twintig centimeter. Zijn eikel was mooi rood en pronkte trots boven aan de staaf. Ik nam het geheel eerst heerlijk in mijn mond en bewerkte het met mijn lippen. Met mijn tong probeerde ik zijn flinke pisbuisopening verder binnen te komen. Hij kreunde het uit en met zijn handen bewoog hij mijn hoofd heftig heen en weer. Zelf droeg ik alleen een badjas en een t-shirt. Na, ik denk, tien minuten, stopte hij abrupt en zei kreunend: ik wil je neuken anders spuit ik nu al. Uit voorzorg had ik al glijmiddel op mijn ster gesmeerd en gelukkig was zijn staaf drijfnat. We liepen naar mijn open keuken en ik ging gebogen over het aanrecht staan met mijn benen wat uit elkaar. Hij had geen verdere uitleg nodig. Hij schoof mijn badjas opzij en vrijwel gelijk voelde ik zijn natte warme eikel tegen mijn ster. Ook nu was duidelijk wat hij wilde. In slechts twee flinke stoten voelde ik zijn ballen tegen mijn eigen ballen aan klotsen. Toen zette hij het op een dekpartij zoals ik die nog nooit had gevoeld. Zijn harde staaf schoof in en uit alsof zijn leven er vanaf hing. Heerlijk was het, was lange tijd niet zo lekker gedekt. Zelf maakte hij ook de geluiden van een super genietende dekhengst. Na een paar kreten van; O, wat lekker, O wat lekker, en ik kom, ik kom, voelde ik een golf van warm sap in me spuiten. Bleef even op mijn rug uithijgen en trok zich toen langzaam Terug om zijn sappen uit mijn ster te zien druipen maar om wel zijn nog harde eikel en staaf weer naar binnen te stoten, heerlijk. Hij stoottet nog zeker een paar minuten door, voor zijn pik slapper werd. Vroeg toen fluisterend in mijn oor: wil je de volledige levering ? Ik knikte zonder iets te zeggen. Hij trok zich terug en ik draaide me om om zijn nu slappere staaf weer in mijn mond te nemen. Ondanks dat hij niet meer hard was nog een heerlijke vleespaal. Ik likte hem heerlijk schoon en nam de laatste leveringsresten. We keken elkaar aan en glimlachten. Met nog zijn broek op de hielen grijnste hij; zullen we whatsapp uitleveren voor vervolg leveringen. Ik grijnste bevestigend terug. Zo gezegd zo gedaan. Voelde nog even aan zijn heerlijke staaf voordat hij zijn broek weer ophees. Alles had bij elkaar misschien maar een half uurtje geduurd, maar genot voor een dag.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bezorging Op Tijd - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 2891x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.5
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 2253x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 1972x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.5
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 6024x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 2601x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.8
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 2845x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 4995x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 2799x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1076x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.5
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 2351x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.3
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 5564x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.4
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 4578x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: Slaaf Van Het Station - 2Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 3549x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.0
:: Gebruikt Op Vakantie...Door: Willem
Gelezen: 6123x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
15-07
7.8
:: De Verleidelijke VillaDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 4433x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 677