Opwindend.Net
Datum: 02-07-2018
Stemmen: 103x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 22533x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Broertje - 1
Door Hwdick - Zoek naar meer...

De zonwas al op en scheen zijn kamer in toen Simon wakker werd. Hij besefte dat hij zich niet hoefde te haasten, het was zaterdag. Dus hij had geen college. Maar hij had wel een druk programma omdat hij zijn ouders had beloofd om zelf alle voorbereidingen te doen voor zijn verjaardagsfeest die avond. Simon was de donderdag ervoor 20 geworden en had vrienden uitgenodigd om dat op zaterdag te gaan vieren. Zijn ouders gingen weg en zouden zondag middag pas terug komen. Terwijl hij onder de douche stond maakte hij het boodschappenlijstje al in zijn hoofd. Er zouden ongeveer tien gasten komen en met hemzelf en zijn broertje erbij zouden ze dus met twaalf zijn. Hoeveel bier moet ik dan hebben bedacht hij. Hij besloot er even goed over na te denken. Na het douchen liep hij in zijn boxer terug naar zijn kamer, op de overloop stond Abel, zijn 17 jarige broertje.

\"Help je me vandaag met de boodschappen en zo?\"

Abel knikte \"Natuurlijk, gelijk na het ontbijt doen?\"

Simon zei dat dat goed was en keek zijn broertje na toen die de badkamer in stapte in zijn zomer pyjama.

In zijn kamer zocht hij zijn kleren hij elkaar, het was al warm dus een korte broek en een t-shirt voldeden. Beneden zaten zijn ouders al aan het ontbijt, ze wilden vroeg op pad gaan. Zijn moeder vroeg nog hoeveel gasten er zouden komen en gaf goed bedoelde adviezen over wat hij het beste in huis kon halen. Hij hoorde het aan.

\"We redden ons wel ma\" Het was Abel die de keuken in kwam in alleen een korte broek. \"Maak je geen zorgen\".

\"Ja schat, Simon is 20 en Abel al bijna 18, laat ze het zelf regelen, dat gaat helemaal goed komen\" zei de vader met een knipoog naar de jongens.

In de supermarkt was het druk en Abel en Simon stuurden het winkelwagentje onwennig langs de overige klanten. Ze kochten drank en chips. \"Laten we ook bitterballen meenemen\" zei Abel en hij had al twee doosjes in het karretje gelegd. Simon vond het best, hij had vooral gezorgd dat er paprika chips en perzik ijsthee mee gingen. Dat waren de favorieten van Richard, zijn schoolvriend. Richard was erg belangrijk voor Simon. Hij was heimelijk verliefd op Richard, maar had het nooit durven zeggen tegen hem. Als Richard in de buurt was voelde Simon zich gewoon fijner en hij droomde ervan dat Richard dat ook voor hem voelde, maar verder dan dromen was het nog nooit gekomen.

Thuis werden de boodschappen opgeruimd, Abel ging nog even naar een vriend en Simon bleef thuis. Hij had alle voorbereidingen gedaan en besloot om te gaan surfen op het internet. Al snel zat hij weer eens in een chatbox met andere jongens te praten. Zoals altijd ging het er al snel hefftig aan toe. Anoniem durven jongens zich eerder bloot te geven, en na een paar minuten zat Simon zich al af te trekken, al lezende wat er virtueel allemaal met hem gedaan werd. In zijn fantasieŽn speelde Richard daar altijd een rol in. Hij keek ook nog naar een oaar pornofilmpjes en na twee keer klaar gekomen te zijn kwam Abel weer thuis en aten ze samen pizza.

\"Ik ga me even omkleden\" zei Abel. Hij ging naar boven en Simon ruimde af. Hij ging ook naar boven en kleede zich uit. Toen hij in zijn boxer kleding voor de avond uitzochr kwamAbel ineens zijn kamer binnen, Abel had ook alleen zijn boxer aan.

\"Licht mijn nieuwe jeans bij jouinde kast, ik kan hem niet vinden\" zei hij.

Simon keek naar zijn broertje en het viel hem op dat hij er best wel goed uit zag, licht gespierd, onbehaard en zo te zien aan de boxer zat daar ook geen kkeine lul in. Zo had hij nog nooit naar Abel gekeken.

\"Kijk maar even\" zei Simon en Abel kwm naast hem staan, hij vond al snel zijn jeans die kennelijk door hun moeder in de verkeerde kast was gelegd.

\"Ja hebbus\" zei hij vrolijk en plagerig naar Simon \"Sexy boxer hoor\" terwijl hij het zei tikte hij even tegen de, in een fleurige boxer gestoken, billen van Simon. Simon knikte naar zijn broertje en zei kijkend naar de bobbel in zijn witte boxer \"Wit is ook sexy, hoor\"

Toen de eerste gasten kwamen was Abel nog boden, Simon verweikomde twee vrienden die hun vriendinnen mee hadden genomen. Al snel werd er weer aangebeld, Simon deed de deur open en kreeg het meteen warm toen hij Richard zag, hij wilde hem wel kussen, maar zei alleen \"hoi leuk dat je er al bent\" en ze begroetten elkaar met een \'high five\'. Toen Simon met Richard de woonkamer in kwam zag hij dat Abel ook pbeneden was. Al snel waren alle gasrten er. Abel hielp mee met het verzorgen van de versnaperingen maar had verder weinig contact. Hij werd gebeld door een vriend en vroeg aan Simon of hij het erg vond als Jeffrey zou komen, ze zouden dan gaan gamen op zijn kamer.. Simon vond dat prima en toen er aan werd gebeld ging Abel open doen. Sikon hoorde voetstappen op de trap naar d3 slaapkamers en heeft die avond Abel allen nog een paar keer gezien om drinken te halen.

De avond verliep zoals dat gaat met veel jonge mevnsen bij elkaar. Simon was telkens in de buurt van Richard, en als er wat gedaan koest worden leek Richard probleemloos de taken van Abel over te nemen. Aan het eind van de avond, iedreen behalve Richard was vertrokken. Simon en Richard ruimden de boel op. Daarna namenn ze nog een afzakkertje op de bank.Simon hoopte zo dat Richard een toenaderingspoging zou doen, maar dat gebeurde niet. Hunkerend naar een teken van affectie nam hij afscheid van Richard. Toen hij naar boven liep hoorde hij ineens stemmen \"oh ja, Jeffrey was er ook nog\" Simon klopte op de deur van Abel kamer en vroeg of Jeffrey bleef slapen.

\" Nee, maar we maken dit spelletje nog even af\" zei Abel, en Simon hoorde Jeffrey giechelen.Vermoeid liep hij naar zijn eigen kamer. Hij kleedde zich uit en ging naakt in zijn bed liggen. Richard zst nog steeds in zijn hoofd en hij begon te fantaseren. masturberend beeldde hij in hoe hij Richard zou pijpen. Hoe hij Richards handen door zijn haar zou voelen gaan en dankbaar de golven sperma over zich heen zou krijgen gespoten. Kreunend kwam hij zelf klaar, zijn zaad ging over zijn buik. Hij bleef even liggen zo, en besloot zich even te gaan wassen. In de badkamer stond hij toen hij op de gang hoorde hoe Abel afscheid nam van Jeffrey. \"Gelukkig dat ik niet eerder klaar was hier, dan had ik de jongens naakt tegen het lijf gelopen.\" dacht hij. Om te kijken of de kust veilig was deed hij de deur op een kier en gluurde de gang op. Hij zag Jeffrey nog. maar zag hij dat nou goed? Jeffrey stond half op de gang en omhelsde Abel, die zijn handen om de heupen van Jeffrey had en duidelijk in zijn billen kneep. De jongens waren elkaar intens aan het zoenen. \"Volgende keer blijf je slapen\" hoorde Simon Abel zeggen toen zijn broertje gekleed in alleen een boxer zijn vriend naar de buitendeur bracht. Simon glipte snel uit de badkamer naar zijn eigen kamer. Even later hoorde hij Abel die ook naar de badkamer ging. Simon dacht aan wat er die avond allemaal gebeurd kon zijn in de kamer van Abel en kreeg er weer een stijve van.^

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Broertje - 2

Zoek naar meer verhalen van Hwdick...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2472x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2170x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5051x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7753x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7193x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4358x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1763x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4997x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2991x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6747x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10734x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net