Opwindend.Net
Datum: 07-07-2018
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 4285x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Het Avontuur Van Sam - 3
Door Basje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Avontuur Van Sam - 2

Jon zwaaide Sam nog uit en hij fietste de straat uit. Maar net wanneer hij de straat uit fiets komt hij Kaya tegen. "Ey sam!" riep Kaya. Hij keek om, en zat zijn reusachtige vriend staan. Hij fietste richting zijn vriend. Hij stapt van zijn fiets af, en gaf Kaya een hand. "Hoi Kaya, wat doe je hier?" vroeg Sam verlegen. "Hoezo wat doe ik hier? Ik woon hier, wat doe jij hier?" beantwoordde Kaya fel. "Nou sorry hoor. Ik was bij Jon, hij woont hier dichtbij". "Ja, ik woon naast hem". Sam keek verbaast, natuurlijk wist hij dit al maar hou wou dit niet laten merken. "Wat was je aan het doen bij Jon?". "Uhmm.. Hoezo? Aan een project werken" zei Sam verlegen. "Ja. Ja." antwoord Kaya. Ze keken beiden elkaar aan, maar ze zeiden niks. Kaya greep naar zijn lul "misschien wil je deze nog een keer?!" zei Kaya dominant. Zijn vriend raakte een beetje geïntimideerd door zijn boze houding. Sam moest eigenlijk al naar huis, want het was al best laat. Maar hij was ook nog niet klaargekomen, dus hij is nog erg geil. "Kom mee!" zei Kaya en hij keek naar een boom met struiken ervoor.

Ze liepen tussen de struiken door, het was een soort kleine bos dat best goed bedekt was. Kaya greep weer naar zijn stijve lul in zijn Nike joggingbroek. "Ga op je knieën" zei Kaya. Dit deed Sam keurig. Kaya deed zijn handen in zijn nek, en liet Sam de volledige vrijheid in gaan. Sam pakte de bovenkant van de joggingbroek en de boxershort vast en in een ruk trok hij deze uit. Een enorme lul kwam de vrijheid in vliegen. Sam was vergeten hoe graat hij wel niet was en ook heel dik. Hij pakte hem vast en deed het in zijn mond. Hij had nog pijn aan zijn keel van zijn vriend Jon, hij heeft ook een grote lul maar kleiner dan die van Kaya en veel dunner ook. Dus dit gaat niet echt prettig aanvoelen voor Sam. Hij nam de lul dieper zijn mond in en had daar al moeite mee. "Ach jong.. Sta op!" zei Kaya dominant. Hij draaide Sam om, en rukte zijn broek en onderbroek naar beneden. Hij voelde aan zijn gat "ja. Welk project?" zei Kaya. Sam's gat was nog nattig en opgerekt van de beurt van toen met Jon. Zonder enige genade stootte Kaya zijn pik in de gat van Sam. Het ging enorm stroef. Het was totaal geen fijn gevoel voor Sam, hij kneep zijn ogen dicht. Hij hield zijn adem in, en hoopte dat de pijn wegging. Dit hielp niet en blies alles eruit. Sam keek op zijn telefoon terwijl Kaya zijn gat heerlijk zat te nemen. Sam vond dit niet zo heerlijk, hij kon niet over de pijn heel stappen. Hij was net zo geil als boter maar nog steeds wilde de pijn van de enorme pik van Kaya niet weggaan. Sam zag dat het als 6 uur was, hij moest echt al gaan. Met zijn dichtgeknepen ogen vertelde hij dat het al 6 uur was en dat 'ie moest gaan. Kaya stopte onmiddellijk, hij begon aan zijn paal te trekken. Sam ging op zijn knieën zitten terwijl zijn gat nog echt pijn deed. Kaya plaatste de eikel tegen de lippen aan. De ademhaling steeg van Kaya en hij benen werden stijf. Sam opende zijn mond, na een aantal seconde kwam Kaya hevig klaar in de mond van Sam. Hij spoot alle kanten op. Sam likte alles op en deed zijn broek weer aan. "Ga maar snel naar huis". Sam stapte op zijn fiets met nog sperma op zijn gezicht en stormde naar huis.

"Hallo schat, waarom ben je te laat thuis". Hij zei niks terug en stormde de trap op naar boven. "Schat? Wat is er?" zei moeder bezorgd. Sam heeft een spijtgevoel dat hij met Kaya gesekst heeft. Zijn anus is nog opgerekt en doet vreselijk pijn. Hij is altijd open en eerlijk tegen zijn moeder maar dit durft hij niet te vertellen terwijl al wel heeft toegegeven aan zijn moeder dat hij homo was. Moeder zat een tijdje in zijn kamer. Ze onderbrak de ongemakkelijke stilte. "Kom je zo eten?", "Ja hoor" antwoordde Sam nonchalant. Zijn moeder liep weg. Hij gooide zijn spullen aan de kant, en ging op bed liggen. Hij was nog steeds geil. Hij deed zijn broek naar beneden zodat de broek vastzat onder zijn ballen. Hij pakte zijn staaf vast en begon er hard aan te trekken. Met de gebeurtenissen van Kaya en Jon. Na aantal seconde te hebben getrokken, kwam hij met een kreun klaar op zijn buik. Hij veegde het sperma af van zijn buik en hand.

De volgende dag op school, kom hij Jon weer tegen. "Jij bent echt een viezerikje" zei Jon. Sam keek hem vragend aan, hij wist totaal niet wat er aan de hand was. "Gisteren, in de bosjes met Kaya" zei Jon. Hij keek naar de grond, "sorry" zei Sam. "Ach joh, doe nou niet zo stom. Het is niet erg dat je met Kaya bezig bent" zei Jon. Er ontstond al een behoorlijke tent in de strakke, zwarte skinny-jeans van Jon. Hij ging achter hem staan. "En? Welke paal was lekkerder, die van mij of die van Kaya?" vroeg Jon terwijl hij met zijn erectie tegen Sam's kont aan het schuren was. "Die van jou" zei Sam. Jon knipoogde en ze liepen samen naar de les. Tijdens de les Beeldende vorming zaten Kaya, Jon en Sam naast elkaar, helemaal achterin de klas. Ze moesten een 'standbeeld' maken van klei. Sam was aardig bezig, maar hij werd continu afgeleid door de seksuele-getinte opmerkingen van de jongens naast hun. Er werd gefriemeld aan Sam, en ook hadden ze een lange stok waar je klei mee kon plat maken. Die stok staken ze bij Sam onder zijn kont, als grap. Een stuk klei viel op de merkkleding van Jon. "Ahh.. Fuck". Zijn shirt werd vies, Sam en Jon liepen naar de juffrouw toe. "Loop naar de wc, maak een doekje nat en probeer het weg te vegen" zei de juffrouw. Ze lieten Kaya alleen, maar hij wist dat er iets tussen hun ging gebeuren in het toilet, dus hij besloot om naar het toilet te gaan.

Jon en Sam zaten samen in een hokje. Kaya liep stilletjes het hokje binnen naast hun. Hij hoorde niet echt veel, behalve Jon's ademhaling. Hij keek onder het hokje door en zag dat Sam op zijn knieën zat. Hij zag niet wat hij aan het doen was, maar dat was wel duidelijk. "Kom we gaan naar lokaal 102, daar is niemand" zei Jon fluisterend. Ze liepen onopvallend het wc-hokje uit. Ze liepen naar lokaal 102, ze gingen achter een muurtje staan, Jon ging op het tafeltje zitten terwijl hij zijn broek weer losknoopte. Sam ging wederom op zijn knieën zitten en nam de paal van Jon weer in zijn mond, hij begon er gulzig op te sabbelen. Met lichte pijpbeweging, verwende hij zijn vriend. Kaya, maakte de deur open. Sam schrok zit rot, hij stopt onmiddellijk met pijpen. Jon was nog aardig cooltjes. Kaya greep naar zijn lul, "dus hier zijn jullie mee bezig" zei Kaya terwijl hij zijn joggingsbroek naar beneden deed. Kaya verplaatste zich achter Sam. Kaya trok Sam's spijkerbroek uit, en begon zachtjes op zijn billen te slaan. Sam ging verder met het pijpen van Jon. Nu ging Kaya op zijn knieën zitten. Hij plaatste zijn tong tegen het sterretje aan van Sam. Hij begon gulzig te likken, Sam kreunde terwijl hij bezig was met Jon.

Na een tijdje was Jon's hoogtepunt bereikt, hij kwam nog net niet klaar. Kaya had Sam's gat heerlijk nat gelikt. Jon en Kaya wisselden om van functie. Kaya ging op het tafeltje zitten, en snel daarna werd hij heerlijk gepijpt. Jon stond zich af te trekken, zijn hoogtepunt werd wederom weer bereikt, maar stopte met trekken. Hij wou klaarkomen in de mond van Sam. Na een tijdje ging Sam op zijn knieën en Kaya en Jon stonden naast elkaar. Sam zat met zijn mond dichtbij de lullen van hun. Kaya en Jon trokken er beide aan. Sam zat nog aan beide hun ballen en binnen no-time kwamen ze allebei klaar in de mond van Sam. Het was wel veel slikken, want Kaya spoot heel veel sperma in de mond van Sam. Ze deden allemaal hun broek weer aan.

Kaya besloot als eerste de klas binnen te gaan, omdat met z’n drieën in een keer naar binnen gaan, dat is verdacht. Later kwamen Jon en Sam ook binnen. De sfeer was wel anders toen zij binnen kwamen. Maar er werd niet echt gefluisterd, dus waarschijnlijk hebben ze het niet door. "Zouden onze klasgenoten ons gezien hebben?” vroeg Sam. “Volgens mij heeft Diana ons gezien. Ja, mij en Sam. Jij was niet te zien Kaya”. Ze keken beide Sam aan, “mij boeit het niet echt dat iedereen het weet. Ik ga wel dadelijk tegen Diana praten, het is toch een goede vriendin van mij” zei Sam. Het was tijdelijk even stil in de klas. Maar de stilte werd onderbroken omdat iemand opeens moest lachen. Diana loerde naar Sam, ze maakte een gebaar dat Sam moest komen. Ze liep naar de opslagruimte. “Wat deed jij met Jon?” vroeg Diana. “Heb je het al iemand vertelt?”. Ze knikte nee. “Oke..” zei Sam verlegen. “Ik had net iemand geplezierd, het was niet Jon” loog Sam. “Ben je homo?” Vroeg Diana. “Mij maakte het niet uit dat iedereen het weet, maar voor die jongen waarschijnlijk wel. Dus niet doorvertellen”. Diana knikte ja en ze liepen samen weer weg. Sam kwam weer bij de tafel aan. Ze ging meteen bezig met zijn kleiwerkstuk. “Hallo... wat heeft ze gezegd” zei Kaya geïrriteerd. Ik heb Jon niet verraden, Kaya over jou had ze het niet gehad. Ik heb wel toegegeven dat ik het was met iemand anders”. Jon was enigszins wel blij, “thanks, ik wist wel dat ik een goede vriend had” zei Jon.

Het was pauze. Kaya ging bij zijn vrienden zitten, niet bij Jon, Mickey en Sam. “Kaya, want heb ik nou gehoord van Diana? Heb je nou Sam’s billen gelikt, homootje” zei een vriend van Kaya. “Wat? Nee! Dan heeft Sam dat weer een anders verteld aan Diana. Hij heeft Jon zitten te pijpen, ik had niks gedaan”. Iedereen was verbaasd “Jon?”. Het vriendengroepje van Kaya gingen Mickey, Jon en Sam opwachten in de pauze. Ze kwamen aanlopen, in de verte zagen ze Mickey, Jon en Sam naast elkaar lopen. Ze liepen erop af. "Jon, heb je nou Sam zitten te flikflooien?". Jon keek hem verbaasd aan. "Kaya zei dat Sam jou heeft gepijpt, dit had ik echt niet achter je verwacht". Jon keek nog steeds verbaasd. "Hoezo Jon? Dat was ik en iemand anders, dus". "Dus jij bent de homo hier" zei Giovanni uitdagend. Giovanni is een vriend van Kaya, de "leider". "Wat is daar erg aan?" zei Mickey. Sam en Jon keken hem beiden aan, dit hadden ze nooit van Mickey verwacht. "Inderdaad" zei Jon er nog achter. "Ja veel. Heel de school gaat het weten, je moet alleen nog maar hopen dat je niet gepest wordt". zei Giovanni. Het vriendengroepje van Kaya liepen weg. "Bedankt jongens. Ik kan het alleen niet geloven" zei Sam. Met z'n drieën gingen ze buiten op een bankje zitten. De pauze vloog voorbij. "Komen jullie straks weer bij mij?" vroeg Jon. Zijn vriend Sam stemde gelijk in, maar zijn vriend Mickey stemde daarentegen niet in. "Ik kan niet sorry. Ik ga dadelijk uiteten met familie".

De laatste bel was gegaan. Ze mochten eindelijk naar huis. Sam en Jon gingen samen afspreken, ze fietsten ook samen naar huis. Aangekomen bij Jon thuis. “Ik kan nog steeds niet geloven dat Kaya ons verraden heeft”. Jon knikte ja. “Super bedankt dat je mij niet verraden hebt. Ik ben er niet bang voor, maar ik weet het gewoon nog niet. Laatste tijd zit ik veel met meisjes te appen en ik denk aan jou, het is nog allemaal zo verwarrend” zei Jon terwijl ze de kamer binnenliepen. Ze gingen naast elkaar zitten op bed. “Ik begrijp je volkomen, maar experimenteren met alle geslachten hoort gewoon bij het leven, hoe anders wil je er achterkomen. Als je dadelijk het niks meer vindt, om met mij te neuken dan stoppen we gewoon” troostte Sam. Jon begon met zijn vriend te omhelzen, daarna volgde Sam.

Jon knoopte zijn broek los. Hij stond in zijn Calvin Klein boxershort voor Sam, hij deed zijn shirt ook uit. Sam kroop van het bed af, en ging meteen op zijn knieën zitten. Jon trok zijn shirt uit, en Sam zijn eigen broek. Snel daarna trok Sam de boxershort van Jon uit, zijn grote paal vloog de vrijheid uit. “En, vind je nog steeds mijn pik lekkerder dan die van Kaya?”. Sam keek hem aan en stopte de paal helemaal in zijn mond. Hij bewoog met zijn hoofd heel er uitdagend naar Jon toe, hij kreunde ook, alsof hij meer wou. Jon pakte Sam’s hoofd beet. Hij begon met het stoten in de keel van Sam. De pik van Jon ging er steeds helemaal in. Je hoorde duidelijk een stik geluid afkomen van Sam, dit wond Jon erg op. Hij begon zelf te hijgen. De traanoogjes begonnen ook te komen, als volgt kwam er een loopneus. Hij stootte harder, dieper en sneller. Sam kneep zijn ogen dicht en hij duwde Jon weg.

Jon ging met zijn knieën op zijn bed zitten, Sam volgde zijn vriend. Sam trok zijn onderbroek uit en ging in doggy-style positie liggen. Jon spuugde op het gat van Sam en wreef uit met zijn vinger. Hij plaatste zijn eikel tegen het gat van Sam en stootte langzaam zijn hele pik erin. Het deed pijn en dit gaf Sam aan met een kreun. Langzaam begon hij het tempo op te voeren. Sam zat met dichtgeknepen open op bed. Jon ging als een beest stootten, bij elke stoot hijgde Jon. Zij vriend kreunde ook maar dan van pijn. Na een aantal stoten was de pijn verdwenen van Sam, hij kreunde nu als een gek van genot. Jon ging tegen de rugleuning van zijn bed liggen. Sam ging op de paal van Jin zitten net als een cowboy. Hij plaatste zijn handen op de borst van Jon en begon met het rijden van de paal. Ze moesten beide kreunen, het hoogtepunt van Jon was bijna in zicht. Jon pakte de piemel vast van Sam en begon eraan te trekken. Sam zijn hoogtepunt was ook al in zicht, hij ging nog hard tekeer en Jon sloeg op de binnen van Sam en kwam met een brul klaar in de gat van Sam, kort erna spoot Sam al zijn zaad op de buik van Jon. Hij ging van Jon af. Hij spande zijn buik aan, je zag een beetje een sixpackje. Sam likte al zijn sperma op tussen- en op de blokjes van Jon.

Sam had een bericht van zijn moeder en van Kaya gekregen. “Bedankt, ik had dit echt nodig” zei Jon, zijn vriend lachte naar hem. “Zou het met een meisje hetzelfde aanvoelen of lekkerder?” vroeg Jon. “Met jouw lul, vind iedereen het wel lekker” beantwoordde Sam. Hij las het bericht van zijn moeder. “Oh ik moet om 6 uur eten, en het is nu 5 uur. Vind je het goed als nu ga?” zei Sam. Jon knikte en gaf hem nog een knuffel. Sam kleedde zich aan terwijl zijn vriend nog naakt lag op bed. “Tot maandag” zei Sam en liep naar buiten. Hij was toch nieuwsgierig naar het bericht van Kaya. “Als je klaar bent met Jon kom dan naar mij toe, ik wil mijn excuses aanbieden”. Hij twijfelde, maar hij wilde eigenlijk wel weten waarom hij dat heeft gezegd. Hij besloot toch langs Kaya te gaan. Hij belde aan, na een tijdje deed Kaya open. Kaya schuilde achter de deur, omdat hij alleen in zijn boxershort was. "Bedankt dat je toch komt. Kom binnen" zei Kaya. Hij kwam binnen en zag Kaya inderdaad in zijn boxershort. Dat wond hem wel op. Sam keek naar zijn gevulde boxer. Hij kreeg meteen een stijve. "Kom mee naar de woonkamer" zei Kaya. Wanneer ze arriveerden in de woonkamer, deed Kaya iets vreemds. Hij trok plotseling het shirt uit van Sam. Hij pakte de hand van Sam en bracht het naar zijn paal toe. Kaya ging in een bureaustoel zitten. Sam trok zelf zijn broek uit. Beiden zaten ze nu in hun boxers. Kaya trok Sam naar hem toe, hij pakte hem bij zijn kont en deed zijn benen over de zijne. Sam zat nu op Kaya's pik in 'cowgirl' positie. "Ik wil zeggen dat het me spijt, dat ik je zo heb verraden". Sam keek hem aan. "Ik wilde gewoon niet dat iedereen mij verdenkt als homo, terwijl ik er zelf niet achter ben" zei Kaya met een oprechte toon. "Wil je nog mijn pik?" vroeg Kaya. Sam lachte. Sam voelde al een behoorlijke erectie in de onderbroek van Kaya, dat wond hem erg op.

Sam ging op zijn knieën voor Kaya. Hij stoof de boxershort omlaag, een enorme paal kwam weer tevoorschijn. Hij pakte hem beet, zijn hoofd kwam dichterbij en deed de paal in zijn mond. Langzaam schoof hij zijn paal helemaal in zijn keel. Kaya plaatste zijn hand op Sam's achterhoofd. Hij duwde tegen zijn hoofd zodat Sam zijn paal hard deepthroatte. Sam moest kokhalzen, maar vlak erna duwde Kaya nog een keer. Hij kreeg traanogen. Kort daarna begon Kaya de mond van Sam te neuken. Sam was een beetje tegenstrijdig, Kaya stootte zijn pik diep in de keel van Sam. Hij kon dat niet handelen, hij probeerde steeds met zijn hoofd naar achter te gaan, zodat de paal niet te hard en niet te ver in zijn keel gaat. Kaya begon te hijgen en te brullen, hij stopte. Hij stond op en plaatste Sam neer op de stoel, met zijn kont naar Kaya toe. Hij ging knieën en plaatste zijn lippen tegen het sterretje aan. Hij likte gulzig het gat van Sam nat. Hij probeerde met de punt van zijn tong naar binnen te dringen. Hier gaf Sam ook een kreun voor. Met veel speeksel maakt hij het gat nat, hij had geen glijmiddel dus hij moest het zo oplossen.

Kaya ging weer op de stoel zitten. Net zoals op het begin, ging Sam weer op Kaya zitten in 'cowgirl' standje. Langzaam ging hij op de paal zitten. Hij begon op en neer te bewegen met lichte kreuntjes van pijn, hij genoot toch wel enigszins. “Ahh.. ahh.. waarom is jouw lul zo groot” kreunde Sam met dichtgeknepen ogen. Langzaam ging Sam tempo maken, hij ging twerken op de paal van Kaya, net zoals in de pornofilms. Kaya's hoogtepunt werd snel bereikt hierdoor. Kaya hield de kont van Sam vast en tilde het op. Sam stopte met het rijden op de lul van Kaya, nu was het zijn beurt. Kaya begon hevig te stoten in de gat van Sam. Je hoorde Sam op ritme kreunen, wanneer Kaya hard stootte hoorde je een duidelijk klets van de ballen. Kaya begon zijn hoogtepunt te bereiken, hij zat te hijgen, hij had er genoeg van. Kaya tilde Sam op en ze verplaatste naar de bank. Kaya gooide hem op de bank en ging achter hem staan. In een ruk beukte hij zijn paal in de gat van Sam. Wederom gaf Sam de pijn aan met een kreun. Kaya neukte Sam in doggy-style, zijn meest opwindende standje wanneer hij porno kijkt. Kaya stootte steeds harder en sneller in de gat van Sam, hij kreunde. Sam begon aan zijn eigen paal te trekken, het duurde niet lang meer voor hem. “Ahh.. Kaya.. ik kom eigenlijk gaan” kreunde Sam met dichtgeknepen ogen. Kaya ging nog sneller stoten. “Ik kom!” brulde Kaya. Hij gaf nog een harde stoot en hij kwam klaar in het gat van Sam. Hij kwam kort daarna ook klaar. “Ahh... bedankt, ik moest eigenlijk al meteen gaan, maar ik heb geen spijt dat ik nog even bleef” zei Sam. Kaya glimlachte. Beiden deden ze hun boxershort aan, Sam deed ook de rest van zijn kleding aan en Kaya liet voor wat het was in zijn onderbroek. Ze gaven elkaar nog een knuffel en Sam fietste nu echt naar huis.

Dit is het slot van 'Het avontuur van Sam', dit was een extra lange verhaal. Hopelijk heb je genoten van de korte serie. Mijn excuses dat het lang duurde voordat dit verhaal gepost is.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 108x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.8
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1722x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3352x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1098x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3781x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5391x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8405x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8590x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4619x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3030x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5133x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3095x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1966x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net