Opwindend.Net
Datum: 07-07-2018
Stemmen: 105x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 13180x
Lengte: Gemiddeld
Broertje - 4
Door Hwdick - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Broertje - 3

Simon van net 20 heeft net voot het eerst een lul geproefd, die van Abel zijn bijna 18 jarige broertje. De jongens hebben nooit op elkaar geleken, Simon was altijd de tobber, terwijl Abel meer een flierefluiter is. Nu ze openlijk van elkaar wisten dat ze ook op jongens vallen zijn daarin ook hun verschillend karakters te zien.

De oven gaf een signaal, Simon wilde de pizza's eruit halen maar Abel hield hem tegen "Ga jij maar aan tafel zitten, ik doe het wel" Simon ging de kamer in en Abel trok zijn boxer aan. Nu waren ze allebei hetzelfde gekleed, alleen een t-shirt en een boxer aan. Abel haalde de pizza's uit de oven en sneed ze alvast in punten. Hij zet de borden op tafel en gaat naast Simon zitten. "Heb je trek?" Vraagt hij, Simon knikt. "Eet smakelijk"

Ze aten allebei een paar stukken. "Hier proef eens" Abel hield een stuk van zijn pizza voor de mond van Simon die hem over wilde pakken "Ne happen maar" zei Abel. Simon opende zijn mond en nam een hap, hij kauwde en slikte hem door. Abel hield het stuk nog steeds voor zijn mond "Toe maar, nog een" zo liet Simon zich voeren "Lekker he broer?" Abel lachte naar Simon "Ja zeker lekker" Simon kreeg het hele stuk gevoerd en Abel veegde zijn mond even af en pakte Simon bj zijn kin. "Ik denk dat jij erg geil bent, of niet?" Simon knikte "Ja maar ik wil wel even met je praten" Simon keek er ernstig bij. "Niet zo serieus hoor Siem, het is maar sex, het is toch simpel" Simon wist niet precies wat hij bedoelde, hij vond het helemaal niet simpel. "Ik weet niet of dit wel zo een goed plan is" probeerde hij nog, maar Abel had zijn hand op het kruis van Simon en voelde dat hij meteen weer een stijve kreeg. "Kijk dat bedoel ik nou, heel simpel, jij bent gewoon supergeil" Simon voelde inderdaad de geilheid weer opkomen,. Hij zakte wat onderuit en liet de hand van Abel zijn boxer in glijden. Abel begon zijn broer af te trekken. "Goed zo, laat je maar gaan" Smon liet Abel zijn boxer afstropen zodat hij de vrije hand had om Simon af te trekken. Hijgend voelde Simon al snel zijn orgasme opkomen, het gevolg van een hele dag opgeilen. Vlak voordat hij het onomkeerbare moment bereikte stopte Abel. "Even afkoeken, de avond is nog jong" Haal jij even ijsjes uit de vriezer. Simon keek hem verbijsterd aan en stond op om naar de keuken te lopen. Wat was dat toch met zijn broertje, hij wist Simon steeds meer onder controle te krijgen. Simon dacht niet eens meer aan Richard waar hij eigenlijk mee wilde zijn, Abel eiste al zijn aandacht op.

Na het eten ging Abel op de bank hangen, Simon had nogsteeds zijn boxer jiet aangedaan en tien hij langs de bank liep voelde hij de gand van Abel die hem bij een bil pakte. Simon wat heb je toch een lekker kontje. Simon bleef staan en Abel trok hem naast hem op de bank. "Maar met je mondje is ook niks mis daar moeten we toch van genieten Siem" Hij boog naar Simon en duwde zijn tong diep in zijn mond. Tongend gibg zijn hand naar de lul van Simon en hij begon weer af te trekken. Simon zoende mee en zocht naar de lul van zijn broertje. Hij haalde hem uit de boxer en trok k af. Abel stopte met zoenen "Wat ben je een geil sletje zeg." Hij greep Simon bij zijn nek en duwde hem hardhandig naar zijn stijve lul, met twee handen bewoog hij Simons hoofd op en neer "Dit is wat je wilt he" zijn stem had een andere toon, een dwingende toon. Simonkonniet anders dan meewerken, hijproberde de lul van Abel zo goed mogelijk re ontvangen. Na een paar minuten trok Abel Simon van zich af, hij ging voor hem staan. "Mond open" beveelde hij. Met een hand trok hij aan het haar van Simon om zijn hofd achterover te dwingen en met e andere gand trok hij zich af. Simon wist wat er komen ging en moest in spanning afwachten. Abel hijgde en de eerste druppels kwamen al uit zijn lul, gevolgd door een golf sperma dat in het gezicht van Simon terecht kwam. De tweede spoot in zijn mond. De lul verslapte en Simon werd er naar toe geduwd "likken" was het comando. Simon likte de eikel van Abel schoon die hem eindelijk los liet.

Abel streelde hem nu door zij haar, wat Simon een prettig gevoel gaf. "Vobd je dat lekker?" vroeg Abel, Simon knikte. Hij wist dat hij hierme zijn rol bevestigde, hij had ook tegengas kunnen geven en zeggen dat hij dit nooit meer wilde, maar dat deed hij niet. Het leek een natuurlijke rolverdeling waarin Abel bepaalde. "Goed zo" zei Abel die de lul van Simon weer pakte en weer begon met aftrekken, nu ging hij wel door en bij wijze van beloning liet hij Simon klaar komen.

"Vind je nog steeds dat we wat moeten bespreken?" vrieg Abel. Simon gaf geen reactie "Dat dacht ik ook" zei abel, en de kaarten waren geschud.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Broertje - 5

Zoek naar meer verhalen van Hwdick...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Centerparcs - 5Door: Naaktposeren
Gelezen: 2077x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Adolescent, Spel
15-12
8.8
:: Brutaal Ventje - 10Door: Hwdick
Gelezen: 1896x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-12
8.7
:: Herinneringen - 6Door: Mats
Gelezen: 1496x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Man, Vrijen, Oud-jong
15-12
8.7
:: Het Studenten Leven - 3Door: Diego R.
Gelezen: 3716x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anale Seks, Orgie, Homo
14-12
8.9
:: Jongens Hormonen - 39Door: Jaakske
Gelezen: 1413x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
14-12
8.9
:: Onbegrensde Vriendschap ...Door: Simandber
Gelezen: 4469x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vriendschap, Kussen, Bepotelen, Pijpen, Neuken, Wassen, Praten
13-12
8.9
:: Centerparcs - 4Door: Naaktposeren
Gelezen: 3686x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Adolescent, Spel
13-12
8.8
:: Sint Intrede - 3Door: Stoffel_Dk
Gelezen: 3728x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Eerste Keer, Pijpen, Kussen
12-12
8.7
:: De Kickboxer - 6Door: Jordy20
Gelezen: 3311x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo
12-12
8.9
:: Herinneringen - 5Door: Mats
Gelezen: 2130x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pubers, Pijpen, Scheren
12-12
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 49Door: Jaakske
Gelezen: 1718x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
11-12
8.6
:: Onbegrensde Vriendschap - 5Door: Simandber
Gelezen: 3485x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vriendschap, Fantasie, Masturbatie, Bepotelen, Oraal
10-12
8.8
:: Verschillende Werelden - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 2623x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Verliefd
10-12
9.0
:: Onverwachte Avond - 1Door: Noshame
Gelezen: 4912x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Openbaar, Vreemdgaan
10-12
8.5
:: Het Studentenleven - 2Door: Diego R.
Gelezen: 5392x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten, Gay, Homo, Orgie, Jeugd
10-12
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 631