Opwindend.Net
Datum: 10-07-2018
Stemmen: 112x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 10811x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Bijbaantje - 2
Door Niels - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bijbaantje - 1

Dit verhaal is fictie - suggesties voor verhaallijnen welkom

De volgende zaterdag stond Niels toch weer om 9.00 uur voor de Eroshop om te gaan werken. Hij had na de belevenissen van vorige week wel even nagedacht of hij dat wel moest doen. Het was erg verwarrend en toch ook heel geil geweest. Toen hij thuis was gekomen en onder de douche was gesprongen was letterlijk het laatste zaad uit zijn kontje gespoeld. Hij had zich vaak afgetrokken de afgelopen week met het idee van de pik van John in zijn gaatje.. Een app van John met een filmpje waarin hij over het bureau lag met de pik van John in zijn gaatje had de doorslag gegeven..”Zoals je ziet filmen we hier alles dus ik neem aan dat je weer komt werken..ik zie je volgende week weer slet!”

Niels belde aan en de deur van de shop ging open. “Zo, kleine harde werker, daar ben je weer!” zei John met een grote grijns op zijn gezicht. “Kom maar mee knul.”

Ze liepen gelijk door naar het kantoortje van John. Niels ging zitten voor het bureau en kreeg koffie van John. John hing onderuit in zijn grote stoel achter het bureau. “Zo jongen leuk dat je er weer bent..klaar om geld te verdienen?” Niels knikte en zei dat hij graag wat geld wilde verdienen. “Ok naast je schoonmaak- en opruimwerkzaamheden zijn er best nog wat andere dingen te verzinnen.”

“Hoe bedoelt u?” zei Niels. John lachte geheimzinnig. “Maar eerst gaan we je voorzien van de enige echte officiële Eroshop bedrijfskleding.” John stond op en liep naar de kast achter zijn bureau, hij pakte een erg kort t-shirt en een kort broekje uit de kast. “Kom uitkleden nu!” commandeerde John. Niels zag geen andere weg eruit dan te doen wat John zei. Hij trok zijn shirt uit, schopte zijn schoenen uit en trok zijn spijkerbroek uit. In zijn boxer stond hij voor John. “Je onderbroekje ook jongen, in dit broekje is geen plaats voor slipjes!” Niels deed wat hem werd gezegd en ook zijn boxer viel op de vloer hij stond naakt voor John. “Trek nu dit aan.” Niels trok het zwarte veel te kleine broekje aan het was een soort hotpants waar zijn billen bijna uitvielen. Daarna trok hij het shirt aan, het liet de helft van zijn buik bloot. Op de voorkant stond in grote letters “Eroshop” en op de achterkant stond “Crew”. Niels stond halfnaakt met zijn nieuwe bedrijfskleding voor John. “Je mag je gympen er onder dragen.” Niels deed zijn gympen aan en terwijl hij voorover boog om zijn veters te strikken voelde hij het korte broekje in zijn bilnaad trekken. John keek goedkeurend en met een grote grijns naar Niels. “Zo nu ben je klaar om te gaan werken!” Niels knikte gedwee en voelde zich wel een beetje apart van binnen. John gaf hem een tik op zijn billen. “Kom de shop moet open!”

John opende de zaak en gaf Niels de opdracht om te gaan stofzuigen. Niels pakte de stofzuiger uit het magazijn en begon de zaak flink onder handen te nemen. Inmiddels kwamen de eerste klanten binnen. Eigenlijk kwamen er alleen maar mannen in de zaak had Niels inmiddels door. Hij was bezig met het stofzuigen van het gay-gedeelte van de zaak toen John riep: “Ook goed onder de stellingen, tot aan de plint!” Niels kon er niet goed bij en ging op zijn knieën zitten om goed onder de stellingen te kunnen komen. Ondertussen liepen de klanten om hem heen..allemaal goed zicht op zijn veel te kleine broekje en zijn billen.

Een grote forse man met een dikke buik stond al een tijdje in de shop naar Niels en vooral zijn goed zichtbare billen te kijken. Hij bekeek de gay-dvd’s en pakte er een aantal uit. Hij liep naar de toonbank om af te rekenen. Bij de kassa had hij een gesprekje met John. Ze keken om en om grijnzend naar Niels.

“Niels!” riep John. “Kom eens hier.” Niels deed was er wat gevraagd en liep naar de toonbank. De grote man keek hem verlekkerd aan. “Deze meneer wil graag nu deze dvd’s bekijken en jij moet hem helpen daarmee.” “Je kunt naar cabine nummer 1 gaan daar staat een dvd-speler.” Niels knikte dat hij het begreep. En liep voor de man uit naar het gangetje met de cabines.

In de cabine aangekomen ging de man in de stoel zitten en begon gelijk zijn broek los te maken. De man haalde een enorme pik uit zijn broek. Minstens 20 centimeter lang en zeker 7 cm dik. Niels deed net of hij niet keek. “Zo jongen laat jij eens zien hoe dit allemaal werkt.” Niels haalde een dvd uit de verpakking en deed hem in de dvd speler. Niels stond voorover gebukt om de speler aan te zetten. Ineens voel hij een hand op zijn billen..terwijl het scherm zich vulde met keiharde porno. “Zo jongen dus jij wilt wel wat extra centen verdienen..” zei de man. Niels wist niet zo goed wat hij moest doen. “Ik heb met je baas afgesproken dat je voor wat centen samen met mij wel even deze film wilt kijken..” De man had inmiddels een keiharde lul in zijn hand…

De man pakte Niels beet bij zijn heupen en zette hem op schoot. Zijn handen waren inmiddels overal over het lijf van Niels. “Vind je dit ook lekker om te kijken knul..” zei de man. Niels keek naar het scherm waar inmiddels een paar kerel bezig waren met een geil potje sex. Hij voelde de pik van de man tegen zijn broekje aanduwen. Zijn eigen kleine pik was ook al een beetje aan het groeien.

“Pak me maar eens lekker beet jongen.” Niels pakte de pik van de man beet met beide handen en begin te trekken. “Hmmm” zei de man. De hand van de man ging van achter in zijn broekje en masseerden zijn billen. “Lekker kontje heb je jongen..” Niels voelde een vinger tegen en een beetje in zijn kontgaatje duwen..

“Hmmm en ook zo’n lekker gaatje..doe je broekje eens uit!” Niels liet zijn broekje op de vloer vallen… “Ga nu voor me staan met je billen naar me toe!” Niels deed dat. De man trok zijn billen van elkaar en opeens voelde Niels zijn tong tussen zijn billen. Een beetje ruw door de stoppelbaard werd zijn kontje gelikt. De man duwde zijn tong zo diep mogelijk in het gaatje van Niels en zat ondertussen met zijn grote pik te spelen.

Na een paar minuten was Niels helemaal natgelikt van achter. De man leunde achterover in de stoel en pakte Niels bij zijn heupen. Hij trok hem naar achter en zette zijn pik tegen het gaatje van Niels. “Zo en nu neuken slet!” De grote eikel van de man drong in het kontje van Niels. “Oohh dat is veel te groot meneer!” riep Niels. Terwijl zijn sterretje steeds verder werd opgerekt. “Nee hoor gromde de man..dat past best geile slet van me!” Niels verloor zijn evenwicht en viel achterover…bovenop de pik van de man. Hij schreeuwde het uit terwijl de enorme lul in een keer diep in zijn arme jongenskutje werd geduwd. De man hield hem stevig beet aan zijn heupen en hij kon geen kant uit.

“Schreeuw maar jongen..voel mijn pik diep in je geile kutje!” Niels zijn kontje was nu helemaal gevuld met de grote pik van de man. De man begon Niels over zijn pik heen en weer te schuiven. “Kom maar slet..van je baas mag ik alles met je doen voor 50 euro!”

Niels werd helemaal beurs geneukt in zijn strakke roze sterretje. De tranen stonden in zijn ogen. Na een paar minuten begon de man heel hard te kreunen en Niels voelde de pik kloppen in zijn uitgerekte gaatje. “Hier is mijn zaad slet!” riep de man.

De man verslapte en de pik viel met een zachte plop uit de kont van Niels.. “Zo dat was lekker jongen!” zei de man..Niels voelde het zaad langs zijn billen en benen druipen.

Snel trok Niels zijn broekje weer aan en ging terug naar de winkel. John stond met een brede grijns op hem te wachten. “Lekker gewerkt jongen? Heb je toch al maar mooi weer 20 euro verdiend.” Niels keek hem aan de tranen nog in zijn ogen. “Ga je maar even opfrissen achter naast het kantoortje is een kamer met een douche, en daarna weer terug in de winkel.” Niels liep naar achter en naast het kantoortje zat nog een deur. Er zat een kamer achter met een groot bed en veel spiegels en een klein badkamertje. Niels trok zijn kleren uit en stapte in de douche. Hij waste zich grondig en voelde aan zijn beurse kutje. Daarna trok hij zijn “bedrijfskleding” weer aan. In het broekje zaten nog allemaal witte vlekken.

Niels ging terug naar winkel. John stond al op hem te wachten. “Zo weer fris jongen?” Niels knikte bedeesd. “Nu mag je de dildo’s gaan aanvullen.” Niels liep naar de stelling met de dildo’s en keek wat er moest worden aangevuld. Hij haalde uit het magazijn de diverse dildo’s en begon de schappen weer vol te maken. Terwijl hij bezig was met het uitstallen van de dildo’s stond er naast hem een klein oud mannetje. Deze pakte allerlei dildo’s uit het schap en met name de grotere zwarte. Sommigen waren zeker zo groot en dik als Niels zijn onderarm. Het mannetje liet ze bewonderend door zijn handen gaan.

“Mooi groot zijn ze he?” vroeg het mannetje. Niels knikte. “Ik ben wel benieuwd of zoiets wel past, heb jij al ervaring met zulke grote zwarte?” zei het mannetje. Niels knikte beleefd van nee. John die stond mee te luisteren liep op hen af. “Ik hoor dat meneer een vraag heeft?”

“Ja ik vraag me af of zoiets wel past, dit zijn echt joekels.” zei het mannetje. “Tja als u ze koopt dan kunt u ze wel even uitproberen. Mijn collega hier kan u wel even helpen.” Niels keek verschrikt op. John nam het mannetje mee naar de kassa en rekende een grote zwarte dildo van minstens 30 centimeter bij 10 af en een tube glijmiddel “Kom Niels laat jij meneer even het achterkamertje zien!” commandeerde John.

Niels liep met het mannetje naar de achterkamer waar het bed stond. “Hier is het meneer, zal ik nu weggaan?”. “Nee jongen ik heb jou nog nodig.” zei het mannetje. “Kleed je maar uit!”

“U wilt dit toch voor uzelf?” zei Niels. “Nee knul..ik wil kijken hoe dat erin gaat bij geile jongetjes zoals jij!” “En nu niet meer zeuren slet ik heb net 100 euro betaalt voor je!”.

Niels zag geen weg meer terug, er was geld betaalt immers, en trok zijn kleren uit. “Hmm lekker joch ben je..ga maar op je buik liggen op bed met een kussen onder je heupen!. Niels deed wat het mannetje zei. Het mannetje streelde en masseerde zijn billen. Ging met zijn vingers door zijn bilspleet en voelt aan het gaatje van Niels. Plots duwde hij twee vingers naar binnen..”Je bent al lekker soepel knul!”. Niels dacht terug aan de pik die hem nog geen uurtje geleden had geneukt.

De man spoot glijmiddel op zijn kontje en ging verder met zijn vingers naar binnen. Eerst twee toen drie vingers en toen vier..Niels voelde hoe zijn kontje werd opgerekt. “Zo dat vind je lekker he sletje van me..ik zie je al een beetje stijf worden!” zei het mannetje. De vingers groeven steeds verder in het kontgaatje van Niels. “Jij droomt vast van grote negerlullen die je lekker doorneuken!” Niels kreunde zachtjes. Het mannetje begon steeds geilere taal uit te slaan over dikke lullen en kleine kontjes terwijl hij zijn hand diep in het kontje van Niels stootte. Ineens trok het mannetje zijn hand uit het sterretje van Niels. “Zo geil negerhoertje van me..nu gaan we je echt pas verwennen!”

Niels lag op bed en voelde zijn kontje openstaan. Plots voelde hij een groot koud ding tegen zijn gaatje duwen. Gaat dit echt gebeuren dacht Niels. Een enorm gevaarte werd steeds harder tegen zijn sterretje aangedrukt. “Hier komt ie jongen..nog even doorbijten!” zei het mannetje. Ineens schoot de kop van de dildo in zijn aarsje..Niels schreeuwde het uit. “Dat is wat je lekker vind he geil hoertje van me!” riep het mannetje. De dildo werd steeds dieper naar binnen geduwd Niels kon geen kant meer op..”Zo jongen lekker diep erin..dieper tot aan de ballen..geile negerhoer!”. Niels werd keihard gepakt met de grote dildo, verkracht tot hij diep in zijn kontje zat. Het mannetje liet de reuzedildo in Niels zijn ster zitten en pakte zijn telefoon. Niels lag op zijn buik op bed met een enorme dildo in zijn buik en het mannetje begon het te filmen. Hij haalde met zijn andere hand een heel klein piemeltje uit zijn broek en begon zichzelf af te trekken. Na een paar minuten kwam hij klaar en spoot zijn zaad over de dildo en het kontje van Niels.

Het mannetje trok de dildo uit het gaatje van Niels..”Zo dus het past wel..!” Niels voelde zich helemaal leeg van binnen.

Niels friste zich op en liep met het mannetje terug naar de winkel. “Zo en is meneer tevreden met de aankoop?” vroeg John met een lachend gezicht. “Helemaal!” zei het mannetje.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bijbaantje - 3

Zoek naar meer verhalen van Niels...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2979x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2286x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4230x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1311x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4135x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2365x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5584x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8745x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9088x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5322x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2055x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3099x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5239x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net