Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 63x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 5477x
Lengte: Kort
Slaaf Van Het Station
Door HornySlaveTommy - Mijn Profiel Pagina

Ik ben tommy een jongen van 21. Toen dit gebeurde had ik lang een onvervuld verlangen.

Het was koud en het regende een beetje. Ik liep over het verlaten station. 'Ik ben er' stuurde ik hem. 'Ik sta achter het station' kreeg ik terug. Mijn hart klopte in mijn keel en ik liep de trap af naar het parkeer terrein.

In het schemerige licht van de lantaarnpaal zag ik hem zitten in zijn auto. Ik liep instinctief op hem af. 'Tommy?' Vroeg hij toen ik het portier opende 'meester' gaf ik als antwoord. Een beetje nat van de regen ging ik naast hem zitten. We reden naar zijn zijn huis.

Hij gebood me op de bank te gaan zitten. 'Dus jij wil een slaafje zijn?' 'Ja' zei ik. 'WAT, je zegt meester'. 'J-j-ja meester' zei ik met overslaande stem. Hij kwam dicht bij me staan. Ik zag zijn stijve lul afgetekend worden in zijn broek. 'Wil je je meester aanraken?' 'Ja' zei ik onderdanig. Pets een klap in mijn gezicht. Toen ik terug op aarde was zag ik zijn strenge ogen me aanstaren. Ik werd geil 'Ja meester'. Hij drukt mijn hoofd tegen zijn lul. Ik moest likken. Ik proefde de spijkerstof even later zijn ondergoed en lul. 'We gaan naar Boven daar ga ik je keuren' zei hij streng.

Eenmaal boven moest ik me uitkleden en een niks verhullend onderbroekje aantrekken. 'Op je knieŽn. Ik ben je meester je bent voor vandaag mijn eigendom'. Hij liep naar mijn zwarte onderbroekje en pakte hem op. 'Die ben je kwijt'. Hij liep de kamer uit.

Even later kwam hij terug. 'Mond los' en snel opende ik mijn mond. Hij spuugde erin en even later propte hij er een rode gagball in en maakte het zwarte riempje achter mijn hoofd vast. Ik moest op het bed gaan zitten. Hij boeide mijn polsen achter mijn rug. 'N kun je niet meer terug' ging er nog even door mijn hoofd, maar ik wilde niet weg.

Het kwijl liep langzaam via mijn kin op het onderbroekje. Hij genoot duidelijk van het uitzicht. Hij keek zo hongerig. Hij speelde met mijn tepels. Ik kreunde, maar de gagball smoorde het geluid. Ik moest op mijn rug gaan liggen. 'Stil blijven of je krijgt straf'. Hij kneep in mijn tepels en ik kreunde. Hij sloeg me op mijn stijve pik. 'Geen geluid!'.

Hij legde me op mijn buik. Ik moest mijn knieŽn oprekken en zo op bed blijven liggen. Hij trok mijn onderbroekje uit en gaf me een klap op mijn kont. 'Nu gaan we je slaven kut gebruiken'. Hier had ik op gewacht, lekker genomen worden. Hij plaatste zijn lul tegen mijn ster en duwde hem langzaam naar binnen. Hij begon hem langzaam naar binnen te brengen, maar het was niet zo goed. Gesmoord door de gagball schreeuwde Ik ' wat kun jij slecht neuken. Met die pik speel je niks klaar'. Hij hoorde het en voerde het tempo maximaal op. Na me een kwartier genomen te hebben kwam hij brullend klaar. Hij liet zijn lul uit mijn neuk grot glijden en plaatste mij op mijn knieŽn voor hem.

'Pijp me'. Hij haalde de gagball uit mijn mond en ik likte zijn lul en proefde zijn geil. Ik nam hem in mijn mond en zodra hij voorbij mijn huig was begin hij in mijn keeltje te stoten. Dit had ik altijd gewild en brullend van geilheid trok hij mijn hoofd van zijn lul en duwde me op bed. Hij trok zich af en brullend spoot hij op mijn gezicht.

We kleden ons aan. Ik rook heerlijk naar geil en zo heeft hij zijn sletslaaf weer afgezet op het station. Ik zag een bewaker verlekkerd kijken toen ik langs liep. Dit was wat ik wilde een lekkere sletslaaf zijn.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 1638x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.0
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 3667x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.4
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 3005x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: Slaaf Van Het StationDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 3027x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.1
:: Gebruikt Op Vakantie...Door: Willem
Gelezen: 5204x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
15-07
7.8
:: De Verleidelijke VillaDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 3884x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
7.9
:: O Baby BabyDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 4262x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
13-07
7.6
:: Bijbaantje - 3Door: Niels
Gelezen: 3118x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Extreem, Jong
13-07
8.2
:: Jongens Hormonen - 17Door: Jaakske
Gelezen: 2981x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
13-07
8.3
:: Slaaf Van Het StationDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 5477x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
12-07
7.0
:: Anaal Genomen Op De KaaiDoor: Ronny
Gelezen: 7447x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.3
:: Bijbaantje - 2Door: Niels
Gelezen: 7707x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Sexhop, Extreem, Jong, Dildo
10-07
8.3
:: De Zes Van Klas 6a - 27Door: Jaakske
Gelezen: 2315x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
10-07
8.5
:: Feit Of FictieDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 3130x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-07
6.2
:: Samen Op De BootDoor: Stijn
Gelezen: 6028x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners,
09-07
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 659