Opwindend.Net
Datum: 05-04-2016
Stemmen: 96x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 19819x
Lengte: Kort
Saskia Geïnspecteerd
Door Shadow666 - Mijn Profiel Pagina

Werk

Daar sta je dan Saskia…voorover gebogen over dat tafeltje met je broek en slipje naar beneden gestroopt en je geile blote kont naar achteren, naar mij toe gericht! Al meer dan een jaar lang moet ik het aanzien dat jij hier overdag op het werk rond tippelt, ‘tik tak tik tak’ klinkt het op je laarsjes met hakken als je binnenkomt en dan die uitdagende blik in je ogen vanachter je brilletje! Je hebt altijd een hoop bekijks hier van mijn collega’s, ze neuken je met hun ogen en als je weg bent dan maken we er vunzige grapjes over. Ik weet dat je gebruik/misbruik maakt van het feit dat je hier de enige vrouw bent en er best aardig uitziet, maar nu is het tijd en het moment om revanche te nemen en je op je plaats te zetten!

Toen vanochtend bekend werd dat er spullen verdwenen waren uit het verlaten bedrijfskantoor en je mij vroeg mee te gaan kijken waar er precies spullen ontvreemd waren, wist ik meteen dat dit mijn kans was! Ik in mijn werkkleding en jij in je gewone kleding met slechts een helm op, zo gingen we 15 minuten geleden op pad. Wij dagen elkaar altijd een beetje uit en wij allebei vinden dat leuk, lopend naar het bedrijfspand kon ik het ook weer niet laten een dubbele opmerking te maken over hoe jouw weekend was omdat je wat moeilijk liep. Je zucht en gespeeld geïrriteerde blik naar mij deerden me niet, ik weet dat je het stiekem leuk vindt. Eenmaal binnen gingen we naar de opslagruimte waar er spullen zouden ontbreken, en warempel er was een deur geforceerd en over een tafeltje leunde je naar voren om naar binnen te kijken.

‘Mmmm ik zie iets dat ik ook graag verder wil onderzoeken’ zei ik toen en keek naar je kont, je wist meteen waar ik op doelde, ‘haha dat durf je niet, in je dromen!’ reageerde je en lachte ongelovig. Dat liet ik me niet zeggen en ik nam het risico voor lief en bracht mijn hand naar je billen en streelde over de bolle vormen en kneedde ze wat, ik had verwacht dat je me meteen weg zou duwen maar ik hoorde je vragen, ‘en….tevreden nu?’. ‘Nee, met die broek aan kan ik je niet goed inspecteren…doe die broek naar beneden’ zei ik en je lachte even, keek om en vroeg ‘meen je dat serieus?’. Ik grijnsde naar je en knikte, ‘ja Saskia…kom op, broek omlaag’ zei ik nog eens en toen je aarzelde stelde ik je gerust en beloofde dat ik alleen mijn vingers zal gebruiken. Ik hoorde je zuchten, ‘ik lijk wel gek maar vooruit’ zei je en opende je spijkerbroek en riem en liet je kleding zakken tot je knieën.

…..wel nu…daar sta je dan, ik laat mijn hand over je billen gaan en geef er een plagend tikje op, je schrikt even op en slaakt een kort kreetje en je zucht als ik daarna je kontje streel en dan met mijn vingers tussen je dijen naar je kutje ga. ‘Mmmm een geschoren kutje, lekker Saskia!’ zeg ik en wrijf mijn vingers over je kutje en dan tussen je schaamlipjes op zoek naar je clitje. ‘Oh mijn god mmm’ kreun je als ik die vind en ik draai mijn vinger een paar maal over je genotsknopje, je opent automatisch je benen verder en je zucht diep onder mijn behandeling. ‘Nou je kutje inspecteren’ zeg ik en je kreunt zachtjes als ik een vinger in je opening duw, ‘wauw je bent nat Saskia’ merk ik op en duw een tweede vinger in je. Zodra ik dat doe begin ik je sneller te vingeren en zoek je G-spot op, ‘ooohh ja ooohhh mijn god jaaa’ kreun je en dan gebruik ik al mijn ervaring en maak je kutje gek en drijfnat. In no-time kreun je zo hard en geil als een hoer en dan…’jaaaa jaaaaa niet stoppen…ik kommmmm oooohhh aaaaahhhh’ roep je keihard en slaat met je vuist op het tafeltje en ik voel je kutje rond mijn vingers knijpen. Als je zuchtend op de tafel zakt haal ik mijn vingers uit je natte poes!

Even later lopen we terug, ‘geen woord hierover tegen je collega’s’ zeg je en kijkt streng naar me. Ik lach, ‘geen zorgen Saskia, wil je méér dan weet je me te vinden’ zeg ik en je kleurt rood….

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Kort" VERHALEN
:: MirjamDoor: Sunnymirt
Gelezen: 4853x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Hetero, Bdsm, Meester, Slavin
09-10
7.9
:: Per OngelukDoor: Lauren
Gelezen: 8854x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Hetero, Oeps, Date, Sex, Vreemdgaan
08-10
7.2
:: Lingerie Van Mijn Vrouw DragenDoor: Bengeltje
Gelezen: 4914x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Hetero, Lingerie, Aftrekken, Bodystocking
22-09
8.1
:: Minares Van Een...Door: Linda
Gelezen: 11104x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Hetero
31-08
7.6
:: TrektochtDoor: UDRU
Gelezen: 4587x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Shemale
28-08
5.7
:: Summer FestivalDoor: Tom
Gelezen: 12347x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Familie, Nicht, Ex, Festival, Pijpen, Jong
11-08
8.3
:: Tieners Met Een...Door: Shortstory
Gelezen: 17174x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Tieners
04-08
8.0
:: Aida Bijles - 4Door: StevieG12
Gelezen: 6017x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
23-07
8.9
:: NeukenDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 24824x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Hetero, Neuken
15-07
8.0
:: Het ZwembadDoor: Berent
Gelezen: 17906x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Tieners
15-07
7.4
:: Sex Met Taxichauffeur Door: Lisaxx
Gelezen: 10112x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Hetero, Pijpen, Neuken, Geil, Taxi, Anaal, Werk, Keuken, Hard Kreunen
13-07
7.3
:: Testrit Door: Anniek
Gelezen: 7009x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Hetero, Overspel, Auto, Pijpen
11-07
7.8
:: Me Zinnen Gezet Op Mijn VaderDoor: Geiledochter
Gelezen: 12320x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Hetero
08-07
7.5
:: Een Vriend Van Mijn ManDoor: Lover22
Gelezen: 15888x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Hetero
01-07
7.2
:: De HerstellingDoor: Tony
Gelezen: 5838x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Tieners
26-06
7.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 677