Opwindend.Net
Datum: 15-11-2016
Stemmen: 47x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 8865x
Lengte: Kort
Bischierig Gehuwd
Door Firsttimer - Zoek naar meer...

Bi

Hey lezers, na hier al een aantal keer verhaaltjes te hebben gelezen ('t is nogal verslavend) heb ik besloten om ook maar eens een ervaring te delen. M'n eerste ervaring trouwens.

Ik ben een gehuwde man van 34, donker haar, bruine ogen, beetje sportief figuur. Wat ikzelf het lekkerste vind aan mezelf? M'n kontje en m'n harde paal.

Het was op een woensdag, een aantal maandjes terug, en ik had echt geen zin meer om te werken. Dus, half dagje verlof genomen.

Na me op het werk heerlijk te hebben gedoucht, kreeg ik weer eens een ontzettend geil en nieuwsgierig gevoel en besloot om er nu eindelijk eens werk van te maken.

Ik opende een chatsite (waar ik al een paar keer was geweest) en begon m'n zoektocht naar iemand met een lekker uitziende pik, aangezien ik nogal pikgeil ben.

Na een paar minuutjes had ik prijs. Na eventjes te chatten, wiisselde we nummers uit en nadien dus de adresgegevens.

Met een buik vol zenuwen kroop ik achter het stuur en reed ik zijn kant uit. Eenmaal daar aangekomen, belde ik aan en een zeer sympathiek persoon liet me binnen.

Ik volgde hem richting z'n tuintje en we gingen even zitten en praten zodat het meeste van de zenuwen plaats konden maken voor wat anders.

Na een aantal glaasjes te drinken om wat losser te komen, gingen we samen naar z'n kamer, waar al een heerlijke film aan het spelen was. We gingen beide liggen op z'n bed en na wat gekeken te hebben besloten we dan maar om ons uit te kleden.

Daar lagen we dan, helemaal naakt naast elkaar. De eerste keer dat ik zo dicht tegen een andere naakte man lag. Hoewem dit een heel raar gevoel was, nam m'n nieuwsgierigheid de bovenhand en ging m'n hand voorzichtig richting zijn heerlijk uitziende 18cm stijve paal.

Ik nam deze in m'n hand en wat er toen door me heen ging... ongelooflijk.

Ik kwam plots helemaal los door de geilheid die ik op die moment voelde en besloot om er gewoon voor te gaan.

Ik liet m'n hoofd langzaamaan m'n hand volgen en ging dus richting z'n zeer lekkere paal en wou hier eens van proeven. Ik opende m'n mond een beetje en stak m'n tong uit. Ik likte heel langzaam van aan z'n ballen, z'n gehele paal af, likte een paar keer over z'n eikel en alsof ik niets anders deed, begon ik hem vol overgave af te zuigen. Ik voelde hoe zijn reeds stijve pik nu nog harder werd in m'n mond en hierdoor kreeg ik zin om eens te proberen deepthroaten. Ik zoog z'n hele paal zo ver mogelijk in m'n mond en als ik zo ver mogelijk zat, deed ik nog een beetje ectra moeite, waardoor ik z'n eikel in m'n keel voelde gaan. Hierdoor kreeg ik enorme kokhalsgevoelen, maar dit hield me niet tegen. Als een volleerde pijper bleef ik maar zuigen tot hij me plots vroeg om even te stoppen aangezien hij dit niet meer zou aankunnen... hierna volgde er nog een hele geile sexpartij, welke ik met heel veel plezier met jullie wil delen.

Laat maar weten wat je tot nu toe al vindt van m'n eerste ervaring en je mag uiteraard ook een berichtje achterlaten.

Ik hoop dat jullie tot nu toe toch al een beetje hebben kunnen meegenieten.

Wordt vervolgd dus...

Zoek naar meer verhalen van Firsttimer...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net