Opwindend.Net
Datum: 19-11-2016
Stemmen: 25x
Cijfer: 5.7
Gelezen: 6027x
Lengte: Kort
Sharons Geile Gedachten
Door Neuk_slet - Zoek naar meer...

Tieners

Hoi ik ben een negentien jarig meisje en dit is mijn eerste verhaal. Graag wil ik anoniem blijven maar ik kan wel verhalen opdragen aan mensen. Dit verhaal heb ik zelf wel echt meegemaakt dus enjoy!

Elke dag die lange, saaie rit naar school. Het was dan wel maar een halfuur maar een uur kwijt aan fietsen is niet niks!

Daarom besloot ik ook om mijn zadel maar een aantepassen, als je begrijpt wat ik bedoel.

Laat ik me eerst maar eens even voorstellen, ik ben Sharon en ik ben zeventien jaartjes jong. Ben 1.65 en heb een cup C.

Ik was altijd al lekker geil en was al ontmaagd op mijn vijftiende.

Dus ik dacht, als ik mijn zadel nou aanpas kan ik misschien wel met mezelf spelen onderweg op de fiets.

Die avond lag ik in me bed en vingerde mezelf met de gedachte dat ik klaar kwam op de fiets. De deur ging na een tijdje open en mijn broer stapte naar binnen.

'Sher, wat ben je allemaal aan het doen, je kreunt kapot hard!'

Ik zuchte en haalde mijn hand uit mijn kut. Poedelnaakt stapte ik uit bed en ging met benen wijd op de stoel zitten.

'Mensen hebben zo hun behoeftes.' Zeg ik geil en ik lik mijn vinger af.

'Uhh dat ken je wel zo stellen.' Zijn ogen glijden vanaf mijn borsten naar mijn geile neuk gleuf en ik zie zijn hand naar zijn broek gaan.

'Kom er anders bij, er is genoeg plaats.' Zeg ik. Hij knikt en we lopen naar mijn bed. Voordat hij al zitten kan duw ik mijn druipende kut in zijn gezicht.

Hij kijkt me vragend aan en ik zucht. 'Lik mijn kutje dan!'

Hij duwt zijn gezicht in mijn kut en begint te likken. Eerst sabbelt hij over mijn klit maar duwt al snel zijn vinger in mijn grotje. 'Ahh ja babe, neuk me maar met die lekkere vinger van je!' Zeg ik kreunend. Terwijl hij me likt pak ik zijn piemel uit zijn broek en begin hem af te trekken. Na ongeveer vijf minuten kom ik spuitend klaar en stap ik van zijn gezicht af.

'Nu wil ik die pik wel eens voelen in mijn kut.' Ik spring op zijn schoot en laat de natte neukstaaf in mij glijden. 'Ahh zo ja.' Zeg ik en kreun nog een keer hard. Hij begint hard in mij te stootte en ik slaak een kreuntje. 'Zo lekker hoertje van me?' Ik kreun ja en komt al snel gillend klaar. Hij is ook bijna bij zijn hoogtepunt en spuit heet sperma in me.

'Moeten we vaker doen, geile slet van mij.' Ik knik en speel nog even met zijn pik. Dan gaat hij weer naar zijn kamer en vallen we allebei in slaap.

Zoek naar meer verhalen van Neuk_slet...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net