Opwindend.Net
Datum: 07-12-2016
Stemmen: 27x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 5871x
Lengte: Kort
Bedankt Barteljoris
Door Emma - Zoek naar meer...

Hetero

Het is bijna middag en ik heb geen zin om reeds het volgende project te starten, dat moet maar wachten tot na de lunchpauze. Snel nog even mijn favoriete website controleren, opwindend.net

Yes! Weer een nieuw verhaal van Barteljoris, sinds kort één van mijn favoriete auteurs op deze site. Niet alleen zijn de verhalen altijd geil en vaak op waarheid berust, maar hij reageert ook steevast op de reacties wat zo’n verhaal een extra dimensie geeft, en vanzelfsprekend nog stukken geiler ook.

Vandaag was er een nieuw deel van zijn hoeren serie. Echt gebeurde verhalen van zijn bezoekjes aan de meisjes van plezier. En ja hoor, het was weer een pareltje. Mijn kutje overstroomde en mijn slipje was doorweekt. Omdat ik onmogelijk stil kan klaarkomen is masturberen op het toilet van ons kantoor geen optie. Mijn collega’s en baas zou me zeker horen. Tot 16u30 moest ik dus met dat doorweekte slipje rondlopen. Ik rook mezelf, hopelijk konden de anderen dit niet waarnemen.

Tijdens de dag is het onmogelijk om af te koelen want Barteljoris en een andere lezer, ene Emiel, houden me geil met hun reacties op verhaal. M’n concentratie voor het nieuwe project was ver te zoeken.

Eindelijk sloeg de klok half vijf. Ik sprong onmiddellijk op mijn fiets en merkte aan het soppende geluidje dat mijn slipje nog steeds zeiknat was. Het is zo’n kwartiertje fietsen tot ik aan mijn klein huisje ben. Ik steek mijn fiets in het tuinhok en loop naar binnen.

Ik sta zo geil dat ik onmiddellijk naar de slaapkamer ren. Ik ontdoe me van al mijn kledij en merk dat het geil zelfs doorgedrongen was tot in mijn nylon panty, want ook daar was het vocht duidelijk zichtbaar. Ik leg een grote badhanddoek op mijn bed, want ik heb gisteren nog maar pas verse lakens gelegd en haal vervolgens mijn favoriete speeltje en een tube glijmiddel uit.

Ik leg me neer en spreid m’n benen. Mijn clitje staat hard gezwollen. De korte haartjes op mijn kutje kleven aan elkaar. Ik neem de dikke siliconen paarse dildo en smeer hem in met glijmiddel. Het is niet dat ik niet nat genoeg ben, maar hij is echt wel dik en zo groot ben ik niet daar tussen mijn dijen. Zonder glijmiddel krijg ik er hem niet in.

Ik plaats de kop van de paarse knuppel tegen mijn gleufje en begin te duwen. Mijn kut opent zich als een bloem in de zon en centimeter na centimeter glijdt hij naar binnen. Mijn vagina is strak gespannen rond het siliconen speeltje. Ik begin me ermee te neuken.

De soppende geluidjes worden enkel overstemd door mijn gekreun en geroep. “Fuck ja, harder”, roep ik tegen mezelf, “ram die kut”. Ondanks dat ik alleen ben kan ik niet stil zijn. Ik geef mezelf de meeste geile en hete instructies. Maar lang hou ik het niet vol.

Het gekende gevoel begint zich meester te maken van mijn lichaam. Schreeuwend kom ik klaar op de dikke dildo. Mijn sappen gutsen nu echt uit mijn spleetje. Secondenlang heb ik mezelf niet onder controle.

Dank u Barteljoris!

Zoek naar meer verhalen van Emma...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (19)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net