Opwindend.Net
Datum: 16-12-2016
Stemmen: 40x
Cijfer: 5.4
Gelezen: 10677x
Lengte: Kort
Verjaardagscadeau
Door Lirte - Zoek naar meer...

Tieners

[mijn naam is Liam. Ik ben 16 jaar heb een stevige sixpack en ben flink gespierd. Ik ben al een tijdje verliefd op Birte en zij ook op mij, maar omdat mijn beste vriend Maarten ook op haar is wil ik hem niet kwetsen door met haar samen te zijn/]

Het was mijn verjaardagsfeest en bijna al mijn vrienden waren er al behalve Birte. Ik stond met een vriend te praten toen ik Birte zag binnenkomen en aan de rand van het zwembad bleef staan. Ik zei dag tegen mijn vriend en stapte op Birte af. Ik was al zo lang gek op haar dat ik mijn kans waagde en met haar begon te praten. Ze zij dat het haar speet dat ze geen cadeau mee had, maar dat zij mijn cadeau was. Ik zag Maarten naast ons staan maar het boeide me niet. Want dit liet ik me Birte geen twee keer zeggen. Ik nam haar vast bij haar mooie ronde kont en zij sloeg haar armen rond mijn nek. Ik begon haar te zoenen en ging met men tong op zoek en haar mond en zij deed hetzelfde. Toen we lekker aan het zoenen waren werden we plots in het zwembad geduwd door Maarten. Ik trok het me niet aan en nam Birte mee naar de kant. Ik nam me vast aan de goot en Birte sloeg haar armen rond mijn nek en begon me te tongen. Ik voelde men pik groeien ik men broek en voelde Birte's hand op men sixpack. Ze had er duidelijk zin in. Ik deed haar en mijn shirt uit en tot men verbazing droeg ze geen bh waarna ik haar mooie botste cup C begon te masseren. Ik voelde haar hand in mijn broek gaan en ze deed die dan ook snel uit net als men boxer. Ik deed haar shortje uit en haar string. Ze begon me af te trekken en ik masserende haar clitoris en stopte een vinger in haar kutje waarbij ze kreunde. Ik zag men vrienden naar ons kijken en hun duim omhoog steken en ik stak mijn duim bevestigend op. Ik tilde Birte op ze klemde haar benen om mijn heupen en ging zachtjes op en neer op men pik. Ik kon het niet meer houden en stak met stijve pik in haar kutje. Nadat we allebei waren klaargekomen trokken we onze kleren weer aan. Birte fluisterde in mijn oor dat ze me in haar wou voelen en dus gingen we naar mijn kamer. We kwamen binnen en Birte duwde me tegen de muur en deed men shirt en haar shirt uit en begon me te tongen. Ik deed haar shortje los en deed haar short en string uit. Zij deed dat ook met mij. Ze bukte zich en begon me heerlijk te pijpen. Ik tilde haar op en gooide haar op bed en begon haar te tongen terwijl ik bovenop lag.

Ik zakte en begon haar te beffen en te vingeren. Ze ademde onregelmatig en kwam klaar met veel geil. Ik ging op haar liggen en duwde men pik in een keer bij haar naar binnen en ze kreunde hard. Ik bleef haar tongen en we kwamen tegelijk klaar. We bleven even liggen tongen toen ik plots onze vrienden bij het raam zag staan en hun duim zag opsteken. Ik schudde men hoofd en tongde Birte verder die niets in de gaten had. Hoe dom was het ook om een kamer op het gelijkvloers te hebben en een groot raam zonder gordijnen. Maar dit was wel men beste verjaardagscadeau ooit.

Zoek naar meer verhalen van Lirte...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net