Opwindend.Net
Datum: 21-12-2016
Stemmen: 31x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 9101x
Lengte: Kort
The Hole Met Vriendinnen :-)
Door KayCee - Zoek naar meer...

Fantasy

Met Moniek naar de gloryhole is bijna elke dag supergeil genieten, samen zo geil als maar kan aan lekkere grote staven zuigen en ze helemaal leeg laten spuiten helemaal te gek, zij en ik kicken er gewoon op om elkaar bezig te zien hoe we zuigen en likken aan zo'n kloppende pik die maar n ding wil, spuiten, spuiten en nog meer spuiten!

Deze keer was het nog lekkerder, op weg naar de hole liepen we al te praten wat we vandaag mee zouden maken... Moniek zei al dat haar kut droop van verlangen en geiligheid, mjammie ;-) en mijn lul was al zwaar en nat aan het worden, een paar straten voor we er waren hoorden we gehaaste voetstappen achter ons, we keken om en een leuke blonde meid kwam op hoge hakjes aanrennen, bijna dan, maar ze had wel haast!

Haaaaaiiii Moniekie, zei ze opgewonden, en ze vloog Mo om haar hals met een dikke knuffel, ohwww, meissie wat leuk joh, giechelde ze en direct stonden ze elkaar al op de mond te zoenen, wow!

Kom je met ons mee Sandra, vroeg moniek met een stoute lach op haar geile bekkie?

Jaaaahhh, daarom kwam ik ook zo hard aangelopen, enne, is dit kaycee? Lijkt me een lekkere gozer ook joh Mo, had je wel eens eerder mogen zeggen!

Hi, ik ben San zei ze en gaf mij ook heerlijke knuffel, haar dikke borsten drukten stevig tegen me aan en voor we het wisten stonden we al te tongen, lekker zeg!

Kom op San en Mo, dan gaan we verder, dat wordt genieten meiden.

Met z'n drietjes stapten we het ruime toiletgebouwtje in en Sandra ging eerst even een plasje doen, oefff dat was nodig zeg, ik had het niet veel langer meer gehouden zeg...

Mo moest ook even pissen en ja...

De eerste dikke paal werd al door de wand heen gestoken, een lange donkere penis was het en Sandra knipoogde naar ons en riep, ohhh, kijk eens een pik zomaar door de muur, jaaa zei Moniek, die is er niet voor niks, die moet gepijpt worden, kom!

En Sandra zakte op haar knien naast Moniek die al klaar zat om te gaan pijpen, wat een geil gezicht, twee meiden en een dikke lul die ze helemaal leeg wilden maken.

Moniek likte aan de grote volle zak die er onder hing, nam 'm in haar mond en zoog en likte alsof het haar laatste keer was, mmmmm, geile meid!

Sandra keek naar de dikke lul, pakte hem vast en zoog er aan, zo diep als ze kon haar mond in, aan de andere kant kreunde die kerel hard, aaaaahhhhhh!

Zoek naar meer verhalen van KayCee...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net