Opwindend.Net
Datum: 31-08-2017
Stemmen: 167x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 27833x
Lengte: Kort
Zwemmen Met Kids En Schoonzus
Door Hr - Mijn Profiel Pagina

Familie

Het was vakantie voor de kinderen. We zaten in de laatste week toen er een nichtje kwam logeren. Deze woont niet zo heel ver bij ons vandaan maar dat vonden de kinderen leuk. Het was wel zo dat mijn vrouw de volgende dag moest werken. Maar daar had ze wat voor bedacht dat ik met de kinderen naar zwembad zou gaan. Nadien op de terugweg zou ik dan zo het nichtje thuis af kunnen zetten Maar het liep allemaal iets anders Toen ik voorstelde dat we naar het zwembad gingen kwam het nichtje met het voorstel om ook mama te vragen Jeanet was mijn schoonzus Zij is een paar jaar ouder maar wel leuk om te zien. Voordat ik iets kon zeggen werd er gelijk gebeld en de kinderen waren door dolle heen want ze zou ook komen. Dus bij de ingang van het zwembad stonden we te wachten op Jeanet We gingen naar binnen en het was zeer gezellig De kinderen speelden en af toe gingen wij ook mee zwemmen. Jeanet is altijd nieuwsgierig hoe het met anderen gaat. Dus toen wij even zaten begon ze ook over hoe het ging. Ik vertelde dat tussen ons goed ging en andere dingen. We kregen het ook over de sex. Toen zag ik iets op haar gezicht betrekken en vroeg of het bij hun alles wel goed was. Jeanet zei dat er wel meer spanning in mocht. Haar man wilde alleen op de slaapkamer.

Zo zaten we nog even toen er werd omgeroepen dat het bad zo ging sluiten Het werd toen erg druk bij douches en de uitgang. We stonden ons haar te wassen toen ik naar jeanet keek. Ze zag er erg goed uit. We waren klaar met douchen toen we naar de lockers liepen. De kinderen hadden zo een hokje gevonden en wij stonden nog wat te zoeken. Toen kwam er een vrij en ik zei tegen Jeanet ga jij maar. Toen zeiden de kinderen jullie kunnen toch samen gaan. Doe je bij papa en mama ook Jeanet keek en zei nou kom maar dan. Zo pakte ik de doek en droogde mij af. Ik kwam op het punt dat ik mijn zwembroek uit moest doen en Janet haar badpak Ze pakte de boven banden beet en trok deze op zij. Nu kwamen er twee hele stevige dikke tieten te voor schijn met dikke stijve tepels. Ik trok intussen mijn broek uit en daar sprong mijn stijve lul naar voren. Ik zag dat Janet er na keek. We draaiden wat heen en weer en ze keek mij recht in de ogen aan. Ik zag dat ze er bijna om wilde vragen. Dus ik draaide haar met het gezicht naar de muur toe. Legde mijn hand achter har hoofd en liet haar buigen. Ze pakte het bankje beet waar je op kon zitten Aan de muur hing mijn doek van het afdrogen en pakte er een hoek van. Ik deed dit tussen haar tanden. Ze deed gewoon wat ik haar opdroeg. Toen ging ik achter haar staan en pakte mijn lul beet en dirigeerde hem naar haar kut toe. Zonder iets verder te zeggen duwde ik hem zacht eerst tegen haar aan. Toen drukte ik vrij hard ineens mijn lul nar binnen. Door de doek in haar mond kwam er geen geluid maar ze had er moeite mee. Ik maakte lange bewegingen en nam haar eerst vrij rustig. Maar door de geiligheid begon ik steeds harde te stoten. We kletsten goed op elkaar Het duurde dan ook niet lang voordat ik haar heerlijk vol spoot. Zonder iets te zeggen nam ik mijn lul weer terug. Maakte hem wat schoon en keek naar Janet. Deze stond mij iets verbouwereerd aan te kijken en nam de doek uit de mond en zei dat het geweldig was We hebben ons nadien aangekleed en zijn naar huis gegaan.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net