Opwindend.Net
Datum: 09-02-2018
Stemmen: 7x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 2534x
Lengte: Kort
Geile Ier
Door Piet - Zoek naar meer...

Homo

Voor 't eerst! in Ierland(, wel vaker in Engeland en bijna alle landen van Europa en Marokko en TunesiŽ) geweest, maar Ierland klonk mij zo mysterieus in de oren. Groene kleren, regenboog, pot met goud,klavertje 4, rooie haren.

Met de boot naar Engeland ,dwars er doorheen, en weer de boot op naar Ulster en dan afzakken naar Cork.

Mijn rusttijd gemaakt op de boot(vanwege een Noordzeestorm( gek, maar nooit ziek geworden op welke overvaart dan ook in al die jaren.

'S-morgens in alle vroegte kwam ik aan en liet mijn Carnet TIR ATA (vervoersdocumenten) inschrijven(Ierland moest toen nog"" ingeschreven"" worden).

Toen had ik nog een hele dag over om in Cork te komen( volgens mijn zeer!! jonge nog ZEER! onervaren planner(((zoon v.d. Baas!!!)

Ik kwam tot Tipperary, zette mijn 19 meter aan de kant, water opzetten, eten koken,me wassen,etc.

Na enkele uren kwam er een truck rechts naast me staan, Engels? Iers?of...?

Stuur rechts, dus ! (Jonge gast,rood haar! lekkere? onderkant )

Een hoofdknik en we deden onze eigen dingen tot...? DieŽ Ier droeg geen ondergoed want ik zag zijn stijve lul en! rooie, zware ballen uit zijn kleine korte broekkie hangen ,ik haalde mijn ! zakie er ook uit en via de reflectie van onze ruiten stonden de eikels van onze Tampeloerussen tegen elkaar, stond mijn lul tegen zijn genotsgat, pijpte hij me, ik ook hem.

Hij trok alle kleren uit, ging met zijn kont omhoog en bracht glijmiddel toe, eerst met 1, 2,,3,,,vingers in zijn kont.

Mijn middelvinger in mijn mond gaf hem de moed om ((TOTAAL NAAKT( EN met zijn roodharige zwaaiende ballen en onbesneden stijve lul) uit te stappen en mijn Residentie (RENAULT MAGNUM)te betreden.

Totaal"" flabbergasted,"" keken we naar elkaars lekkernijen,heerlijkheden, (BEN ZELF OOK! TOTAAL! ROOD!.)

Hij ging op de bestuurdersstoel zitten en we hadden een beetje een chit/chat, waarbij zijn lul schokkend stijf werd .Hij had het niet meer, zo jong,zo geil, hij rukte zich af tot hij klaarkwam, zwaaiende ballen ,grote paarse eikel met een zoutig heerlijk smakend goedje., later,likte hij mijn eikel en ik zat met 4 vingers in zijn genotsgat, later 5,. De knakworstjes waren klaar met uien en de gekookte eieren met mosterd en ketchup peper zout mayo..

Hebben jullie ooit een hete knakworst uit een mannenkont gegeten?

Mijn Renault was groot genoeg voor 12 man dus wij met ons twee""en hadden heerlijk genoeg space om te neuken,likken sabbelen,en ...!

De hele nacht waren we bij elkaar, tot de dageraad, Het afscheid namen wij samen naakt met alweer een lekkere harde lul (hij kwam 5 keer klaar in me (twee keer zonder condoom) en ik 4 (alle 4 zonder).

Zijn heerlijke blanke ronde gesproete bolle kont vergeet ik nooit meer/ EN ZIJN LUL.

Van links naar rechts stotende eikel in mijn endeldarm(Met Corry en de Rekels gesproken,,, die zie je ,, nooit! meer! terug!

Zoek naar meer verhalen van Piet...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net