Opwindend.Net
Datum: 03-01-2011
Stemmen: 21x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 11634x
Lengte: Kort
Vreemd Verzoek
Door Willempie - Zoek naar meer...

Familie

Het was deze zomer, dat ik op een dag aan de Noordzeekust was met een paar vrienden. We hadden een leuk cafe gevonden en stonden uitgebreid onze dorst te lessen. Het was een van de zeldzame warme dagen. Wie schetst mijn verbazing als plotseling mijn broer binnenstapt ! Hij mee in de kring en lustig doorgedronken. Na een poosje, hij had hem al een beetje zitten, toen hij mij wat apart nam en zei " ik heb een vreemde vraag, maar zou jij Mieke eens een ferme beurt willen geven ? Hier ergens in de duinen. Ze fantasert wel eens om door een vreemde pan gepakt te worden " Ik stond even te hikken van verbazing. Zoveel broederliefde had ik niet verwacht. Mieke is een echt lekker stuk met forse borsten. Eigenlijk had ik er wel eens over gefantaseerd hoe sex met haar zou zijn. Mijn antwoord was dan ook " niets liever dan dat, maar leg eens verder uit waarom en hoe " Toen kwam de uitleg, dat mijn twee vrienden er ook "op mochten" maar dat ze ons niet mocht herkennen. We moesten haar blinddoeken en vooral ik mocht niet spreken. Mijn stem zou ze herkennen. Hij zou haar om boodschappen naar het dorp sturen vanuit hun eenzame strandhuisje. Hij legde ook uit waar we haar het best konden "overvallen". Hij bevestigde nog eens, dat ze het in haar hart heerlijk zou vinden.

Mijn vrienden werden erbij gehaald en geinformeerd. Ze waren enthousiast, ik had niet anders verwacht, hoewel ze haar niet kenden. "Kan ik een keer een juriste neuken"was een reactie. Daar was mijn broer niet zo blij mee. Maar hij incasseerde.

Op het afgesproken moment en plaats gekomen, klopte het dat Mieke teruggewandeld kwam met har boodschapjes. Wij lagen achter een duinkammetje en overvielen haar van achteren. Meteen geblinddoekt en neergelegd. De hele omgeving was verder uitgestorven, dus gillen had voor haar geen zin. Dat wist ze ook. Om haar gerust te stellen rookten we eerst een sigaretje. Ik keek haar tasje eens in en zag tot grote hilariteit haar trileitje ! We hadden haar doorknoopjurk ondertussen uitgedaan. Daaronder droeg ze niet, dat geile wicht. Ik duwde het trileitje in haar anus. Wij rookten rustig verder terwijl zij daar zo lag.

Om kort te gaan, na verloop van tijd kwam mijn finest hour, deed mij kleren uit en ging haar eerst lekker vingeren. Ik merkte dat ze bloedgeil werd. Bij het neuken kwam ik jammergenoeg veel te vlug klaar. Ze had ook van die heerlijke borsten, waarvan de spen knalhard waren geworden. Toen waren mijn vrienden aan de beurt. Het gehaal nam een dik kwartier in beslag. Zij was een paar keer klaargekomen. Een van de vrienden had alles kunnen filmen. Daarom had mijn broer gevraagd. We kleedden ons vlug aan en maakten haar handbindsels wat losser, zodart ze zich na wat gefriemel zelf wel vrij kon maken. Onhoorbaar maakten we ons uit de voeten.

Mijn broer was blij met de film. Daar kunnen we nog lol aan geleven had hij gezegd. Die hadden wij al gehad, dacht ik.

Zoek naar meer verhalen van Willempie...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net