Opwindend.Net
Datum: 29-11-2012
Stemmen: 69x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 14920x
Lengte: Kort
Schoonmoeder - 2
Door Arcadia - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Schoonmoeder - 1

Familie

Een paar dagen later ging ik met mijn vriendin naar mijn schoonouders. Ik had echt zoiets van hoe moet ik me nu gedragen? Ik had haar immers in elk gat geneukt. We kwamen binnen en zij deed alsof niets gebeurd was, dus ik ook.
We bleven gezellig even praten in de keuken. Toen zei mijn vriendin dat ze even naar de winkel nog moest gaan.
Mijn schoonvader zei dat hij wel mee ging want hij moest ook nog wat hebben.
Nadat zij vertrokken waren en mijn schoonmoeder zag dat ze daadwerkelijk weg reden kwam ze gelijk naar me toe in de keuken, waar ik nog steeds op de stoel zat. Ze begon zonder aarzelen mijn broek open te maken.
Ik wist niet wat mij overkwam. Ze haalde direct mijn pik uit mijn broek en ging door haar knieŽn. Begon me direct te pijpen en aangezien mijn pik nog groeiende was viel dat steeds meer mee.
Toen hij zijn volle 20 cm stijf was, begon ze me ook nog eens af te trekken en tegelijkertijd deed ze haar legging uit. Ik vermoede al dat ze geneukt wilde worden. Ze kwam nu op me zitten en mijn pik gleed er heerlijk in haar kut die kletsnat was. Ik pakte haar billen vast en nu begon ze op en neer te rijden. Haar tieten gingen ook voor me op en neer in haar bloes. Ik maakte haar blouse open zodat ik beter zicht had naar haar grote borsten. Ik begon aan haar tepels te likken terwijl ik ze stevig vastpakte.
Mijn schoonmoeder ging opeens van me af en knielde op een stoel neer. Leunend over de keukentafel wist ik dat ik haar van achteren moest naaien. Ik stond op en duwde mijn pik in haar kut van achteren. Ik begon mijn schoonmoeder nu van achteren te neuken. Kreunend lag ze op de keukentafel te genieten van mijn bewegingen.
Ik ging weer naar haar bilnaad en ging zachtjes over haar sterretje naar haar schaamlippen om wat sap mee te nemen naar haar sterretje. Duwde eerst 1 vinger naar binnen daarna twee vingers en maakte in en uit bewegingen. Heerlijk die kont van haar. Ze spreidde haar billen met haar handen. Ik haalde mijn paal uit haar kut en stopte hem in haar reet. Ik neukte haar in haar kontje nu met lange en langzame stoten.
Mijn schoonmoeder kreunde hardop, "harder harder". Natuurlijk geilde ik hierop en neukte haar hard in haar poepgaatje. Ondertussen was ze zichzelf aan het masturberen. Ze kreunde steeds harder. Ik hoorde haar klaarkomen. Ik stond ook op het punt om klaar te komen en spoot mijn lading sperma in en over haar kontje. Ze pikte met haar vinger mijn sperma op en likte haar vingers af.
Snel kleden we ons snel weer aan.
15 minuten later kwamen mijn vriendin en haar vader weer thuis. En we deden alsof er weer niets gebeurd was.

Misschien weer word vervolgd...

Zoek naar meer verhalen van Arcadia...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net