Opwindend.Net
Datum: 15-10-2017
Stemmen: 71x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 13820x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Op Kantoor - 3
Door Visje - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Op Kantoor - 2

Het is zaterdag, Emma wordt ‘s-ochtends wakker in haar bed. Haar gedachten gaan naar de gebeurtenissen van de vorige dag. Had ze nou echt sex gehad met haar collega Sofie? Ze kon het nog steeds niet geloven. Emma en Sofie deden de administratie van het bedrijf waar ze werkten. Ze deelden een kamer op een afgelegen gedeelte van het bijna leegstaande kantoorgebouw, waarin het snelgroeiende bedrijf waar ze werkten gevestigd was. Ze waren naar deze uithoek van het gebouw verbannen omdat Sofie (een knappe en een sexueel avontuurlijke meid van 27, met rood haar en dubbel -d) de toenaderingen van de directeur publiekelijk nogal hard had afgewezen.

Emma is een knappe slanke brunette met en c-cup van 28 jaar. De afgelopen week hadden zij en Sofie niet lang hoeven wennen aan hun nieuwe werkplek. Het naar dezelfde verdieping meeverhuisde archief, bleek te worden gebruikt als sexuele ontmoetingsplek door een aantal collega’s. Geil van de gebeurtenissen in de ruimte naast hen, had het een tot het ander geleid.

Emma dacht eraan hoe Sofie haar kutje met een vibrator had geneukt. Ze voelde zich helemaal warm worden van binnen en het duurde niet lang of haar ene hand gleed tussen haar benen. Langzaam begon ze haar kutje te strelen. Met haar andere hand begon ze met haar borsten te spelen. Terwijl ze met zichzelf speelde dacht ze aan de grote tieten van Sofie en hoe ze daarmee had gespeeld. Zachtjes begon ze te kreunen, ooh. Ze dacht verder aan de dildo in de la van Sofie. Deze had ze in Sofie’s kut geramd en had haar daarmee hard geneukt. Emma kreunde harder, ooh aaah. Haar vingers gleden in haar kut eerst twee, toen drie en uiteindelijk alle vijf. Emma begon zichzelf hard te neuken. Ze voelde de druk in haar kutje toenemen. Aah ja jaaa kreunde ze. Het orgasme volgde snel, jaa jaaah aaaaahh. Emma lag nog even rozig in haar bed. Ze was nog heerlijk aan het bijkomen van haar orgasme toen ze haar telefoon hoorde. Er kwam een appje binnen.

Het appje was van Sofie. Hoi, langs spyshop gegaan gister. Heb camera’s voor archief. Het appje werd afgesloten met een geile kijkende smiley. Emma en Sofie hadden die vrijdag het idee gekregen om camera’s in het archief te hangen. Dan hoefden ze niet door een kier bij de deur te genieten van de show, maar konden ze dat gewoon in hun kamer doen.

Emma dacht even na. Op kantoor had ze telkens de seksspeeltjes van Sofie geleend. Het werd tijd dat ze er zelf ook één of twee op kantoor had. Ze besloot op het internet op zoek te gaan. Bij het surfen vond ze een bedrijf dat bezorging op de volgende dag beloofde, ook op zondagen. Ze bestelde direct een kleine vibrator en een iets grotere dildo. Bij de dildo kocht ze ook meteen een harnas, zodat deze als voorbinddildo kon worden gebruikt. Dat zou Sofie vast wel op prijs stellen.

Het bedrijf bezorgde als beloofd en toen Emma zich maandagochtend aankleedde voor haar werk kreeg ze een geile inval. Ze besloot de dildo met harnas vast om te doen. Eens kijken hoe Sofie daarop gaat reageren, dacht ze. Ze deed haar slipje aan en op een kleine bobbel na was er niets te zien. Een rokje tot net boven haar knieën maakte het af. Het was toch zomer en het zou mooi weer worden, dus niemand zou het vreemd vinden dat ze een rokje droeg.

Op haar werk gekomen ging Emma snel naar haar kamer. Ze startte de computer op en ging aan de slag. Even later kwam Sofie binnen. Ook zij had kennelijk gerekend op een geile dag. Ze droeg een rokje tot haar dijen en een shirtje dat haar navel vrij hield. Emma kreeg direct zin om Sofie de kleren van het lijf te rukken, maar ze hield zich in. Hoi zei ze, goed weekend gehad. Oh ja zei Sofie. Moet je kijken wat ik in de spyshop heb gekocht. Ze haalde drie kleine cameraatjes en een bewegingssensor tevoorschijn. Ze hadden allen ongeveer de grootte van een usb-stickje. Ik heb ze thuis uitgeprobeerd. De camera’s gaan aan via de bewegingssensor aan. Ze hebben full hd kleur, je kan er mee inzoomen en je kan met de app de kijkhoek enzovoorts aanpassen, zodat je alles goed in de gaten kan houden. Hmm zei Emma, dat kan handig zijn in het archief.

Emma en Sofie gingen snel naar het archief om de camera’s te plaatsen. De eerste twee waren snel geplaatst. Sofie ging op een stoel staan om de derde camera iets hoger op te hangen. Emma moest gewoon kijken en werd direct geil van wat ze zag. Sofie had geen slipje aan en ze kon zo in haar kutje kijken. Terwijl Sofie de camera plaatste bracht Emma een hand omhoog. Ze gleed met haar hand over de benen van Sofie, tot onder het rokje. Met haar hand ging ze over het kutje van Sofie. Hmm zei Emma, wat ben jij een geile slet. Ze begon met haar hand het kutje van Sofie te strelen. De camera was helaas snel geplaatst. Sofie draaide zich om, zette haar handen op de schouders van Emma en sprong van de stoel. Sofie kuste Emma direct op haar mond en tongde haar kort en zei, het ziet er naar uit dat iemand erg ongeduldig is. Kom we gaan snel terug naar ons kantoor. Hier komen iets te vaak collega’s en we willen niet zelf worden betrapt.

Een paar uur later kregen de meiden een berichtje via de app. Er was iemand in het archief. Snel koppelde Sofie haar telefoon aan haar computer, zodat ze alles op een groter scherm kon zien en de actie kon opnemen. Emma keek gewoon op haar eigen telefoon. Bob was het archief in gegaan. Nog geen minuut later kwam Ellen met een stapeltje papieren op haar arm het archief in. Ze legde de papieren weg. Bob liep naar haar toe. Hij ging op zijn knieën zitten, deed de rok van Ellen omhoog en rukte haar slipje naar beneden. Direct begon hij haar kutje te likken. Bob bracht zijn armen omhoog en begon Ellens borsten door haar blouse heen te masseren. Na enige tijd begon Ellen sneller te ademen. De camera’s hadden geluid. Emma en Sofie hoorden haar zeggen, ooh wat ben je lekker ik wil je in me. Bob kwam meteen overeind. Even later hoorden Emma en Sofie Bob en Ellen ook door de muren heen.

Sofie zat gebiologeerd naar haar computerscherm te kijken hoe Bob met zijn grote lul Ellen hard van achteren neukte en bracht haar hand omlaag. Ze deed haar benen wijd en begon haar kutje te strelen. Ineens werd haar hand weggeslagen en voelde ze een gezicht tussen haar benen. Emma was onder het bureau van Sofie gekropen om haar te verwennen. Even later was Sofie het beeldscherm vergeten en had haar ogen dicht van genot. Ze ademde sneller. Ineens ging de deur open. Ellen kwam binnen met de papieren in haar arm. Kunnen jullie deze contracten op de juiste manier verwerken? begon ze. Ineens zag ze Emma onder het bureau van Sofie. Ze begon te grinniken. Zo, dus dit doen jullie sinds Mark (de directeur) jullie naar deze uithoek heeft verbannen.

Emma kwam onder het bureau vandaan en zij en Sofie lachten even schaapachtig. Sofie herstelde zich zei luchtig, ach ja betrapt. Ellen lachte en zei, nou ja, ik zal jullie sletten weer alleen laten. Sofie reageerde boos en beet haar venijnig toe, en dat zegt de grootste slet hier, of niet? Wat! zei Ellen boos, weet je ik was van plan dit geheim te houden, omdat ik jullie mag en Mark een klootzak is, maar dat kunnen jullie nu vergeten. Het ziet er naar uit dat jullie zo meteen je spullen mogen pakken. Ze draaide zich om naar de deur en wilde woest weglopen. Dat dacht ik niet zei Sofie. Want dan vlieg je er zelf ook uit. Ellen draaide zich om. Oh ja, lachte ze schamper en waarom zou dat zo zijn? Op dat moment klonk uit de boxen van Sofie’s beeldscherm Ellens stem, ooh wat ben je lekker ik wil je in me. Ellen verkleurde. In tegenstelling tot jou, zijn wij niet getrouwd ze Sofie en daarnaast kunnen wij onze beschuldigingen bewijzen. Ellen liep naar het beeldscherm van Sofie en zag de beelden van hoe ze vlak daarvoor hard werd geneukt door Bob.

Ach zei Sofie, ik kan het ook wel begrijpen. Zo’n slet als jij kan die grote lul van Bob natuurlijk niet weerstaan. Ellen zei verslagen, eigenlijk kan ik dat wel. Het is alleen dat Roy (haar man) al weken overwerkt en nou ja ik heb ook zo mijn behoeften. Sofie keek haar aan. Ze was nog steeds boos omdat Ellen haar een slet had genoemd. Ze zei, weet je, het ziet er naar uit dat je meer te verliezen hebt dan wij. Als ik het me goed herinner ben je getrouwd onder huwelijkse voorwaarden. Als Roy bij je weg gaat, heb je niets meer. Emma zag waar het gesprek heen ging en deed de deur dicht. Je bent een erg aantrekkelijke vrouw ze Sofie en sinds ik jou voor het eerst heb gezien vraag ik mij af of die grote borsten van je echt zijn. Ellen keek Sofie aan en zei trots, die zijn echt. Ik weet zeker dat je gaat vragen om bewijs, dus waarom zal ik je voor zijn. Ze knoopte haar blouseje los en deed haar bh uit. Ellen pakte haar blouse en hield deze wijd open. Zo voldoende bewijs? Vroeg ze. Ellen was weliswaar eind dertig, maar het was duidelijk dat ze haar lichaam goed verzorgde. Ze was nog steeds slank en haar grote borsten begonnen weliswaar iets te zakken, maar waren nog steeds vol en stonden goed overeind.

Wow, zei Emma, die zijn nog groter dan die van Sofie. Emma pakte vol verwondering de borsten van Ellen vast en voelde nieuwsgierig. Welke cupmaat heb je? Een e-cup antwoordde Ellen trots. Sofie vond het gesprek de verkeerde kant op gaan. Ho ho we zijn nog niet klaar. We hadden het erover dat jij de grootste slet bent van ons drieën. Waarom bewijs je dit niet even? Ik stel voor dat je Emma’s plaats inneemt en mij verder verwent. Dan gebruik je die tong tenminste voor iets nuttigs. Als je goed je best doet, vergeten wij dat vervelende filmpje van je.

Ellen keek Sofie recht in ogen. Aan Ellens gezicht viel echter niets af te lezen. Ze haalde vervolgens haar schouders op en kroop onder het bureau van Sofie. Haar hoofd deed ze tussen de benen van Sofie. Haar kontje stak aan de andere kant nog onder het bureau uit. Sofie deed haar benen wijd om Ellen ruime toegang te verlenen. Ellen zei sarcastisch, wat een verrassing, geen slipje. Draag je er nooit één, of heeft Emma hem doorgeslikt? Ach zeg maar niets. Ik denk dat ik het antwoord wel weet. Ze ging verder met haar gezicht naar voren en likte voorzichtig aan het kutje van Sofie. Eerst de randen, daarna voorzichtig dieper en langzaam toenemend in tempo.

Wow dacht Sofie, zo goed ben ik nog nooit gelikt. Het was duidelijk dat Ellen veel ervaring had hop dit punt. Sofie genoot, maar wilde meer. Ze begon met haar handen haar borsten te masseren, maar de stof van haar shirt zat in de weg. Ze sjorde haar shirt omhoog en wist haar bh los te krijgen. Met haar handen kneedde ze haar borsten. Ooh wat voelde zij zich op dit moment lekker. Sofie had cup dubbel-d en erg gevoelige borsten. Ze genoot ervan als er iemand mee speelde. Ooh kreunde Sofie, wat kan jij die tong van je goed gebruiken. Ellen deed haar hoofd iets overeind en zei. Natuurlijk, ik ben bi. Het is dat ik graag een grote lul in me voel, anders had ik alleen nog maar seks met vrouwen. De enige reden dat ik Bob neuk is omdat Roy me de laatste tijd negeert en ik af en toe een grote lul nodig heb. Ellen ging weer met haar mond naar het kutje van Sofie en likte verder.

Emma had tot die tijd bij de deur staan kijken. Het was werkelijk een geil gezicht om te zien hoe Sofie onderuit gezakt in haar stoel met haar borsten zat te spelen, terwijl haar kutje werd gelikt door Ellen. Ellen die bovendien onder het bureau op handen en knieën, haar blouseje hing los naar beneden. De opmerking van Ellen haalde haar uit haar rol van toeschouwer. Ze deed haar rokje en slipje uit. De dildo zat nog steeds in het harnas en kwam tevoorschijn. Sofie zag Emma zich uitkleden en registreerde met grote ogen de verrassing Emma eigenlijk voor haar had meegenomen. Emma knielde achter Ellen. Ze deed Ellen’s jurk uit en rukte haar slipje naar beneden. Ellen schrok, maar ging door met het likken van Sofies kutje. Emma stak haar vingers tussen Ellen’s schaamlippen. Ellen was kletsnat. Wow, zei ze, je bent echt een enorme slet hč. Je bent kletsnat. Ze zette de punt van de dildo tegen Ellen’s kutje en begon deze langzaam naar binnen te drukken. Ooh kreunde Ellen.

Emma pakte met haar handen de billen van Ellen en zei. Nou slet, het ziet er naar uit dat je krijgt wat je wilt. Je gaat geneukt worden door een grote lul. Ellen voelde de dildo naar binnen komen, ooh wat vond ze dat lekker. Haar kutje werd helemaal opgerekt door de dildo. Toen de dildo ver genoeg naar binnen was, begon Emma haar te neuken. Aah kreunde Ellen, terwijl ze Sofie’s kutje bleef likken.

Sofie begon ondertussen harder te kreunen, ooh aaah ja. Ze was zo opgewonden. Deze dag ging veel beter dan gedacht. Sofie voelde de druk op haar kutje toenemen. Ze kneedde nog even haar borsten, en bracht toen haar handen naar beneden en duwde Ellen’s hoofd verder haar kutje in. Ellen begon zich te concentreren op de clit van Sofie. Sofie wist niet meer hoe ze het had. Ooh aaah ja, jaaa kreunde ze. Ellen voelde de reacties van Sofie en begon sneller en dieper te likken. Dit had direct effect. Sofie begon klaar te komen. Jaa, jaaah aaahh. Haar orgasme spoelde als een golf door haar heen. Het geil spoot uit haar kutje en Ellen moest haar best doen om niet overspoeld te worden door al dat vocht. Ze kon echter geen kant uit, omdat Sofie haar mond tegen haar kutje gedrukt hield.

Wanhopig bleef Ellen slikken een taak die bemoeilijkt werd door het ritmische geneuk van Emma. Toen ze eindelijk alle kutgeil had doorgeslikt, kon ze nog maar aan één ding denken. Die grote dildo waarmee Emma haar aan het neuken was. Ooh wat voelde dat lekker.

Emma had echter andere plannen en zei, ik ben benieuwd hoe geil je werkelijk bent. Ze trok de dildo uit Ellen en vertelde haar op te staan. Emma zette haar met haar kont op het randje van het bureau van Sofie. Emma bekeek Ellen even goed. Ze zat om een openstaand blouseje na naakt op de rand van het bureau. Ellen had haar benen wijd. Het was duidelijk dat ze wilde worden geneukt. Alsjeblieft, zei Ellen, ram dat ding weer in me. Natuurlijk, zei Emma, dat is wel de bedoeling. Het leek me alleen leuker om een ander standje te proberen. Emma duwde de dildo weer in het kutje van Ellen en begon haar heupen weer te bewegen. Met haar handen pakte ze de billen van Ellen. Onder het neuken, kuste ze Ellen vol op haar mond. Ellen geil als ze was tongde haar direct terug en bracht haar eigen handen naar de billen van Emma. Haar vingers grepen deze vast en ze gebruikte haar houvast om te zorgen dat Emma haar harder neukte. Ellen genoot, ze had vrouwen altijd al opwindender gevonden dan mannen, maar had gewoon af en toe een lul nodig. Nu werd ze door een zeer knappe vrouw met een lul geneukt.

Ellen was enorm opgewonden, ze begon sneller te ademen. Ze legde haar hoofd op Emma’s schouder en ze zoog en beet in Emma’s nek. Ooh wat was dat lekker. Ga zo door hijgde ze. Neuk me. Emma besloot haar tempo te versnellen. Sofie was intussen bijgekomen. Ze stond op en kon precies van achteren bij de grote borsten van Ellen. En greep deze stevig vast. Oooh kreunde Ellen verbaasd. Sofie begon haar borsten te kneden en met haar tepels te spelen. Dit was een heerlijk gevoel. Ellen was in de zevende hemel, zowel haar kutje als haar borsten werden verwend. Ze begon al snel te kreunen, ooh aah ja, ga zo door. Emma bleef de dildo heen en weer rammen in haar kutje. Ellen sloot haar ogen. Jaa kreunde ze, aaah. Ze voelde dat ze ging komen. Ja, jaa jaaaa aaah Ellen kwam hard klaar. zo’n geweldig orgasme had ze nog nooit gehad.

Emma hield op met neuken en stapte iets naar achteren. Dit had Ellen niet verwacht en ze viel o vlak voor het bureau p haar kont. Ellen keek verbaasd om zich heen. Te veel van de wereld om iets te zeggen. Emma deed het harnas met de dildo af en bracht haar kut naar de mond van Ellen. Likken slet, zei ze. Nu is het mijn beurt om te komen.

In de tijd die Emma nodig had om de dildo en het harnas los te krijgen, was Ellen enigszins bijgekomen. Ellen twijfelde niet. Ze opende haar mond en zette deze op het kutje van Emma. Emma wist niet wat haar overkwam. Ze had al begrepen dat Ellen precies wist hoe ze een vrouw moest verwennen, maar dit was ongelooflijk. Ellen likte haar kutje van onder naar boven. Haar tong drong steeds dieper in het kutje. Het voelde of er een elektrische schok door het lichaam van Emma ging. Zo lekker voelde de tong van Ellen. Sofie liep ondertussen om het bureau heen. Ze ging boven Emma op het bureau zitten. En trok met haar handen Emma’s gezicht naar zich toe. Emma sloeg haar armen om Sofie’s schouders. Niet alleen om Sofie vast te hebben, maar ook omdat ze anders van genot door haar knieën zou zakken. Sofie verkwistte geen tijd en zij en Emma waren al snel aan het tongen. Emma begon sneller te ademen. Haar kutje werd verwend zoals het nog nooit was verwend en ondertussen was ze in Sofie’s armen. Dit was beter dan iedere droom of fantasie die ze de afgelopen dagen over Sofie had gehad.

Emma begon zachtjes te kreunen, ooh aahh. Ellen voelde aan de reacties van Emma, dat zij enorm opgewonden was. Ze bracht haar handen omhoog en greep ruw Emma’s billen. Ellen duwde Emma’s kutje hierdoor verder haar eigen gezicht in en begon de clit van Emma te likken. Aah kreunde Emma. Lik me slet lik me. Ellen verhoogde het tempo waarmee ze Emma’s clit likte. Ondertussen bleef Sofie Emma kussen. Wel maakte ze een hand vrij om met Emma’s rechterborst te kunnen spelen. Emma kon ondertussen niet veel meer hebben. Haar orgasme kwam snel dichterbij. Haar rug kromde, maar ze kon nergens heen. Een heerlijk gevoel kwam vanuit haar kutje omhoog en verspreidde zich door haar hele lichaam. Hmmm kwam het gedempt uit haar mond aah, hmmm. Emma kwam schokkend klaar. Het was dat Sofie haar in haar armen hield, anders was Emma door haar knieën gezakt.

Toen de vrouwen enige tijd later bij waren gekomen, zei Ellen wow als jullie dit vaker willen doen zeg het maar. Je kan me altijd bellen, dan hoef ik niet meer naar Bob te gaan. Vindt je Bob dan niet leuk, vroeg Emma. Nee, antwoordde Ellen, niet echt. Hij is eigenlijk te arrogant. Maar ja, die grote lul hč. Emma speelde nog even met de borsten van Emma. Hier krijg ik nou geen genoeg van, zei ze. Wat heb jij fantastische borsten.

Ik denk dat het verstandig is als we ons weer aankleden, zei Sofie. We willen hier niet zo ongekleed zijn als er iemand binnen komt. Trouwens, we zullen de video van jou en Bob wissen Ellen. Je hebt het verdiend. Ja, zei Emma, dat heb je inderdaad en je kan zo vaak langs komen als je wilt. Sofie en ik doen dit graag nog eens.

Toen de vrouwen waren aangekleed, ging Ellen weer terug naar haar eigen werkplek. Die avond werkten Emma en Sofie over. Er was teveel tijd verloren gegaan aan het ophangen van de camera’s en de sex met Ellen. Toen de werkzaamheden eindelijk af waren en Emma en Sofie naar huis konden, gaf Emma Sofie nog een hete zoen. Voor onderweg zei ze.

Onderweg naar huis, dacht Emma aan wat er die dag gebeurd was. Ze was benieuwd welke sexuele avontuurtjes ze de komende tijd op haar werk zou beleven. Het zorgde er in ieder geval voor dat ze met steeds meer plezier naar haar werk ging.

(Wordt vervolgd)

Zoek naar meer verhalen van Visje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2112x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8858x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7824x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net