Opwindend.Net
Datum: 27-10-2017
Stemmen: 64x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 16714x
Lengte: Gemiddeld
Heerlijk Weekend - 1
Door Desteny - Zoek naar meer...

Lief Dagboek,

Het afgelopen weekend ben ik wezen logeren bij mijn hartsvriendin Lizzy. Je weet dat ik haar al ken van af de tweede klas lagere school. Nou is dat blijven slapen niets bijzonders want dat doen we wel vaker. Alleen waren we dit weekend helemaal alleen thuis. Haar zus was naar haar vriend in Leiden.

Lizzy is net als ik 17 jaar. Ze heeft een lief koppie met mooie blauwe ogen en half lang donker blond haar. Op haar borsten ben in erg jaloers zij heeft een cup c, dat is een flinke tiet voor een zeventien jarige. Kom ik aan met een bescheiden b-cupje. We hadden haar ouders beloofd dat we geen vriendjes zouden binnen laten en dat we ons als nette tieners zouden gedragen. hi hi hi hi

Na het eten ben ik me snel gaan douchen en trok ik mijn pyjamaatje vast aan. Een T shirtje en een boxershortje.

Lizzy was meteen na mij gaan douchen en ik zat al lekker op de bank met een glas cola toen zij de kamer in kwam. Ook zij had haar slaapkleding aan. Een soort babydollachtig kleedje. Het stond haar geweldig. Maar ja zelfs een pedaalemmer zak stond haar nog mooi. ha ha ha ha. Ze kwam naast me op de bank zitten en hoe spannender de film werd hoe dichter ze tegen mij aan kroop. Vond ik trouwens helemaal niet erg hoor. Ik had je al een tijdje terug verteld, lief Dagboek dat ik meer op meisjes viel. Van lizzy dacht ik dat ook altijd maar helemaal zeker was ik er niet van.

We zaten stijf van de spanning naar de tv te kijken toen er plotseling iets heel onverwacht in de film gebeurde. Wer schrokken ons wezenloos en Lizzy vloog me op de nek en dorst niet te kijken. Eenmaal van de schrik bekomen, wilde ik haar loslaten maar Lizzy bleef me vasthouden. Onze ogen hadden indringend contact en in eens drukte ze haar mond vol op de mijne en perste haar tong bij mij binnen. Eerst wat verbaast maar snel reageerde ik door mijn mond te openen en haar tong binnen te laten. Onze tongen dansten om elkaar heen. Lief Dagboek ik voelde een heerlijke trilling door mijn lijf gaan. Helemaal toen Lizzy haar hand onder mijn shirtje deed en met mijn tietjes begon te spelen Ze schoof mijn shirtje omhoog en trok het uit. Ik wilde een beetje protesteren maar Lizzy begon me weer te tongen.

Terwijl ze me kuste maakte ze haar nacht kleedje los en trok het uit. Ze pakte mijn hand en legde die op haar heerlijke tieten. Lief Dagboek ik voelde mij in de zevende hemel, dat snap je zeker wel. Zonder wat te zeggen stond ze op en trok mij mee naar haar slaapkamer. Ze had het allemaal al helemaal voorbereid die trut. Zachte muziek en een zwoel schemerig licht. Ze drukte mij op bed en kwam naast me liggen. Toen begon ze te praten. Lieve Des ik weet dat jij op meisjes valt. Ik weet het zelf ook al een half jaar. Ik ben stapel verliefd op jou. Ik keek haar alleen maar aan en de tranen biggelde over mijn wangen. Lizzy kuste mijn tranen droog, Als je niet wil stop ik en ga ik inde andere kamer slapen. Lief Dagboek ik was de gelukkigste meid op aarde. In stilte aanbad ik Lizzy en droomde s'nachts van wilde nachten met heerlijke geile sex. Ik heb haar als antwoordt een hele lange heerlijke tongzoen gegeven, en haar verteld wat ik voor haar voelde. Daar lagen we dan, lief Dagboek. Twee snotterende tieners.

Lizzy begon mijn tepels te strelen en al gauw waren ze keihard.Ze begon er op te sabbelen als een baby aan een speen. Ik vond het heerlijk. Ik begon haar zalige tieten te masseren en haar tepels te bewerken zodat die ook hard en recht stonden. Lizzy maakte mijn short los en trok het naar beneden. Ze trok zelf haar kleine stringetje uit en even later lagen we lekker naak tegen elkaar aan. Ze rook heerlijk. Ze kuste mijn tieten en likte aan mijn tepels. Met gesloten ogen lag ik te genieten. Ik had natuurlijk zelf ook wel eens met mijn tietjes gespeeld maar dit was vele malen lekkerder dat met je zelf spelen natuurlijk. Plots voelde ik een hand over mijn kruis gaan ik schrok op en keek haar een beetje bang aan. Wat er was vroeg ze zacht, of ik bang was. Ik knikte van ja. Er had nog nooit iemand buiten mij zelf aan mijn kutje gezeten. Je hoeft niet bang te zijn lieve Des, zei ze zacht en kuste zachtjes mijn mond. Van mijn mond zakte ze via mijn tieten naar mijn navel en door naar mijn kutje. Toen ze met haar lippen en haar tong mijn kutje raakte ging er een sensatie door mij heen lief Dagboek!!! Ik had natuurlijk wel eens met mijn poesje gespeeld en me zelf klaar gevingerd, maar dit was zo ontzettend lekker. Ik schreeuwde het uit van genot. Toe maar Des zei Lizzy geniet maar. Nou lief Dagboek genieten deed ik.

Lizzy begon mijn klitje te likken en stak 2 vinger in mijn zeiknatte kutje. Ik schreeuwde het uit. Mijn hele lichaam schokte toen ik voor de eerste kees dat weekend zalig klaar kwam. De ene golf kutsap na de andere liep mijn kutje uit. Lizzy likte alles op en gaf mij een heerlijke tongzoen. Zo proefde ik mijn eigen geil. Ik was doop op lief Dagboek/, Ik kroop tegen Lizzy aan en viel ik slaap. Hoe lang ik geslapen heb weet ik niet maar ik werd wakker van Lizzy, die lag te hijgen en te kreunen naast mij. IK zag waarom. Ze pompte een dikke kunstpik in haar kut en streelde haar klitje. Hoe dat allemaal afliep ver tel ik je later wel lief Dagboek. Nou ga ik slapen.. of toch nog even met mijn...hi hi

XXXXX Desteny

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Heerlijk Weekend - 2

Zoek naar meer verhalen van Desteny...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Lotte & Natasja - 8Door: Guapa
Gelezen: 4279x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
13-11
9.3
:: Nieuwe CollegaDoor: Rusure
Gelezen: 5751x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken
12-11
9.0
:: Lotte & Natasja - 7Door: Guapa
Gelezen: 6389x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-11
9.5
:: Lotte & Natasja - 6Door: Guapa
Gelezen: 6150x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-11
9.0
:: Lotte & Natasja - 5Door: Guapa
Gelezen: 6757x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-11
9.3
:: Lotte & Natasja - 4Door: Guapa
Gelezen: 8938x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
04-11
9.4
:: Lotte & Natasja - 3Door: Guapa
Gelezen: 10194x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
01-11
9.5
:: Een Crush Op Een Docent - 10Door: Petit Tigre
Gelezen: 3706x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-11
9.1
:: Verliefd Op Een Leerlinge?Door: M.
Gelezen: 9431x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
8.3
:: Lotte & Natasja - 2Door: Guapa
Gelezen: 13030x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
9.1
:: Lotte & Natasja - 1Door: Guapa
Gelezen: 17701x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-10
9.1
:: ZusjesDoor: Laura
Gelezen: 10248x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gedwongen, Vastgebonden, Speeltjes
30-10
6.9
:: Nichtje Komt Logeren - 4Door: Claudia
Gelezen: 8069x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.6
:: Nichtje Komt Logeren - 3Door: Claudia
Gelezen: 12377x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-10
8.8
:: Leer Me De Rest OokDoor: Annemiek
Gelezen: 16630x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Likken, Beffen, Vingeren, Lesbisch
07-10
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 252