Opwindend.Net
Datum: 20-12-2017
Stemmen: 111x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 21702x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Als Aupair - 4
Door Tristan - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Als Aupair - 3

Na een klein uurtje in bed te hebben gelegen werd Jenny als eerste wakker met Brenda in haar armen. Terwijl ze het haar van het meisje uit haar gezicht streek genoot ze van prachtige lichaam dat met haar rug tegen haar aan lag. Langzaam opende Brenda haar ogen en keek verbaasd naar Jenny, als snel wist ze waar ze was en wat er was gebeurd. Ze wilde haar mond openen om een vraag te stellen, maar Jenny voorkwam dit door snel haar lippen op de hare te drukken. “Kom we gaan even snel douchen en dan hebben we alle tijd voor een goed gesprek.”, zei Jenny. Soepel sprong ze uit het bed en liep naar de douche in de hoek van de kamer. Nog steeds was Brenda jaloers op de vrijheid waarmee deze vrouw haar naaktheid tentoonspreidde. “Kom je nog?”, vroeg Jenny terwijl ze over haar schouder naar het meisje keek. Brenda gleed ook uit bed en ging naast Jenny onder de ruime douche staan. Ze genoot van het warme water over haar lijf, maar zeker ook van het warme natte lijf van Jenny tegen zich aan. Na enkele minuten stopte Jenny de douche en pakte 2 grote badlakens. De dames droogde zich af en Jenny pakte uit haar kast voor zowel Brenda als zichzelf 2 ochtendjassen. Brenda gleed in de prachtige ochtendjas van zijde en knoopte het aan de voorkant dicht.

Het was laat in de middag toen ze op het terras gingen zitten, Jenny had een fles wijn en water meegenomen uit de keuken. “Zo volgens mij wordt het tijd voor een goed gesprek.”, zei Jenny terwijl ze de glazen volschonk en Brenda knikte. “Nou wat wil je weten?”, vroeg Brenda terwijl ze over de rand van het glas het meisje naast haar aankeek. “ehhh, ………. Mmmmmmmmmmm……. Nou, ben ik……..ja..eh…ben…ik lesbisch?”, vroeg Brenda. Jenny moest zich inhouden om niet meteen te gaan lachen. “Wat jij bent weet ik niet.”, zei Jenny, “Ik heb het in ieder geval nooit belangrijk gevonden wat ik ben. Ik houd enorm veel van mensen en dan maakt het mij niet uit of dat mannen of vrouwen zijn. Zou je het erg vinden als je lesbisch bent?” Brenda had hier helemaal niet over nagedacht, waarschijnlijk was tot gisteren haar wereld vergaan bij het idee lesbisch te zijn, maar vandaag had ze zo’n heerlijke tijd gehad met een vrouw, dat ze het niet meer wist. “Je hebt toch ook genoten van de vrijpartij tussen Fred en mij gisteren.”, vroeg Jenny. “ehhh… ja... enorm”, antwoorde Brenda met het schaamrood op haar kaken. “Ik denk niet dat je lesbisch bent.”, zei Jenny, “ik denk dat je gewoon aan het ontdekken bent. Ik herken veel van jou in mezelf.” Het leek Brenda onvoorstelbaar dat deze mooie sexy vrouw ook maar iets zou van haar, de eeuwige suffe grijze muis, zou herkennen in zichzelf. “Tot mijn 18e ben ik zeer streng katholiek opgevoed.”, zei Jenny. “Ik zat bij de nonnen op kostschool en thuis heerste een streng regime. Fred heeft mij letterlijk bevrijd, hij heeft mij meegenomen op een ontdekkingsreis en dankzij hem ben ik vrij. Sindsdien ben ik op zoek naar meisjes zoals ik was en als ze willen nemen we ze mee op ontdekkingsreis. Wil je dat?” Direct knikte Brenda bevestigend, ja ze wilde heel graag vrij zijn en ontdekken. “Pas op”, zei Jenny, “als je vrij wil zijn moet je grenzen overgaan, muren doorbreken, het is niet altijd makkelijk. Je moet bereid zijn je helemaal over te geven en je door ons te laten leiden. Denk goed na of je dat echt wilt, als je niet wilt dan ga je gewoon terug naar huis.” Brenda zweeg en staarde voor zich uit, ze probeerde haar gedachten te ordenen. Ze kon niet ontkennen dat ze een beetje bang was, de afgelopen 24-uur waren een achtbaan voor haar gevoelens geweest. Ze had genot ervaren, maar ook schaamte en onzekerheid. Terug naar huis, Brenda moest er niet aan denken, thuis had nog nooit zo ver weg geleken. “Ik wil graag blijven”, fluisterde ze zachtjes. “Mooi”, antwoorde Jenny, “Ik had niet anders verwacht. Fred en ik zullen je de aankomende periode trainen en als je training is afgerond ben je gegarandeerd een ander mens. Zoals gezegd zoeken we de grenzen op en zullen we je continue uitdagen nieuwe dingen te proberen. Tijdens je training gelden de volgende regels:

Je dient je te houden aan de kledingvoorschriften zoals Fred en Jenny deze bepaald hebben.

Instructies van Fred en Jenny dienen te allen tijde direct te worden opgevolgd.

Gedurende de training kunnen Fred en Jenny te allen tijde extra regels toevoegen.

Het komt er in het kort op neer dat je onze instructies op moet volgen. Is dat duidelijk?” Zwijgend knikte Brenda. “Mooi, dan lijkt het mij leuk om Fred morgen eens goed te verrassen als hij thuiskomt.”, zei Jenny, “dat betekent dat je moet leren hoe je een man moet verleiden, op moet winden en kan verwennen. Kom mee.”

Jenny stond op en liep heupwiegend het huis binnen en Brenda volgde braaf. Jenny liep naar haar slaapkamer en trok haar kledingkast open en begon kledingstukken op het bed te gooien. “Een aangeklede vrouw is altijd verleidelijker dan een naakte vrouw. De kunst is om genoeg te laten zien, maar nooit teveel. Het is niet mijn ambitie om van jou een hoer te maken. Nee het is mijn ambitie om van jou een echte vamp te maken, een diva, godin van de verleiding, een sterke sexy vrouw. Hier probeer dit is.”, zei Jenny terwijl ze iets van zwart kant naar Brenda toewierp. Voorzichtig pakte Brenda het nietszeggende stukje kant van het bed. Het was een zwarte bijna doorzichtige string en een niet verhullend bovenstukje waarvan ze zich niet voor kon stellen dat enige vorm van ondersteuning bood. Ze probeerde zich in het ondergoed te worstelen zonder haar badjas uit te trekken. Jenny maakte hier direct korte metten mee, ze ontdeed het meisje van de ochtendjas en hielp haar in de lingerie. Brenda keek zich voorzichtig in de spiegel terwijl Jenny handig wat bandjes verstelde. Toen ze klaar was werden de borsten van Brenda omhooggetrokken en tegen elkaar geduwd. Jenny stond achter haar en bekeek haar van top tot teen, voordat terug naar haar kast liep. Nu pakte ze een korte zwarte rok en een rode blouse. Brenda trok de rok over haar heupen en knoopte de blouse dicht, het bovenste knoopje liet ze open. Jenny stapte op haar af en trok iets verder naar boven en deed nog 4 knoopjes van de blouse open. Je zag nu het grootste deel van haar benen en de aanzet van haar borsten, maar net de BH niet. Jenny stond achter het meisje, maar was nog niet tevreden en Brenda werd naar een stoel gedirigeerd. Als een volleerd make-up artist begon ze Brenda te voorzien van rouge, blush, rode lippenstift, mascara etc. Brenda zag zichzelf veranderen in een mooie jonge vrouw. Haar haren werden opgestoken haar nek en hals kwamen vrij. ten slotte viste Jenny uit haar kast nog een paar naaldhakken, wankelend als een jong hertje stond Brenda op deze schoenen, voorzichtig deed ze een paar stappen, maar moest zich snel vastpakken om niet om te vallen. De naaldhakken werden vervangen door sandalen met een sleehak en dat stond al een stuk beter. “Wacht beneden op me dan kleed ik me ook even om en dan mag je mij verleiden.”, zei Jenny.

Nadat Brenda enkele minuten gewacht had beneden kwam Jenny omgekleed de trap afgelopen en Brenda moest even slikken. Jenny had haar haren strak naar achter gekamd en in een knot vast gemaakt. Verder droeg ze iets wat nog het meest leek op een krijtstreep mannen pak, ze had overduidelijk geen hemd aan onder het ruimvallende jas en haar voeten had ze gestoken in zwarte glimmende pump met naaldhak. Brenda had haar tijd beneden gebruikt om te bedenken hoe ze Jenny zou verleiden, maar bij de aanblik van deze prachtige verschijning wist ze niet meer wat ze moest doen. “Begin maar met wat te drinken in te schenken.”, adviseerde Jenny haar. Stap voor stap leerde de vrouw hoe je een man moest verleiden. Niet vragen wat hij wilde drinken, maar gewoon inschenken. Het drankje niet aangeven maar voor hem neerzetten zodat je ver moest bukken en hij goed zicht had op de inkijk. Verleidelijk met je heupen wiegen wanneer je wegloopt, niet je knieën buigen als je bukt. Etc. Aandachtig luisterde Brenda naar wat haar geleerd werd en bracht het direct in praktijk en wiegde met het heupen of haar leven er af hing en pakte te pas en te onpas dingen op van de grond. Op een gegeven moment stond Jenny op en liep op Brenda af, pakte haar hand en keek haar diep in haar ogen. Als vanzelf bewoog Brenda haar lippen naar de volle lippen van de vrouw voor haar en drukte haar lippen op die van Jenny. Onder de dwingende tong van Jenny opende ze haar mond en als nel waren hun tongen in een wild gevecht gewikkeld. Jenny nam overduidelijk de leiding en gewillig liet Brenda het over haar heen komen. Ze voelde hoe Jenny haar handen liet afzakken naar haar kont en hoe ze steviger tegen haar aan werd getrokken. Tot haar grote schrik voelde ze een harde bobbel in het kruis van Jenny, kort verbrak ze de zoen. Direct greep Jenny in ze perste haar lippen op de lippen van het meisje en stootte haar heupen naar voren. Nu kon Brenda overduidelijk iets hard tegen haar eigen kruis voelen drukken. Met beide handen duwde Jenny het meisje naar beneden en als snel zat het onervaren meisje op haar knieën voor de vrouw en keek ze met een vragende blik keek ze naar boven. “Een man vindt het over het algemeen heel opwindend als een vrouw zich aan hem overgeeft en zelf zijn geslacht tevoorschijn haalt.”, zei Jenny. De handen van Brenda bewogen zich naar de rits van de krijtstreep broek en deed deze open. Met haar hand gleed ze naar binnen en voelde daar een half harde lul en haalde deze voorzichtig naar buiten. Met haar gezicht was ze nu slechts centimeters verwijderd van een waarheidsgetrouw voorbinddildo die Jenny droeg. Langzaam bewoog Jenny de kunst lul tegen de lippen van de vrouw die als vanzelf openden. Zachtjes begon Jenny instructies te geven over hoe haar tong te gebruiken wat te doen met haar tanden, hoe ze met haar handen de ballen kon verwennen etc. Al snel zoog Brenda op de nep pik voor haar als ware het een echte genotsknots en de dildo droop van haar speeksel. Opeens pakte Jenny het hoofd van het meisje vast en drukte de lul langzaam steeds dieper naar binnen, Brenda was ervan overtuigd dat ze zou stikken, maar meedogenloos drukte Jenny door. Brenda kon niet anders dan slikken en ze voelde hoe de eikel haar keel in gleed. Gestaag bewoog Jenny heen en weer en Brenda voelde hoe de sappen uit haar mond over de hele dildo werden verdeeld.

Na een tijdje vond Jenny het genoeg en trok het meisje terug omhoog en begon haar weer wild te zoenen terwijl ze Brenda van haar kledingstukken ontdeed. Ze werd voorover tegen de tafel gezet en vanachter zette Brenda deze grote eikel van de dildo tegen de opening van de vagina. Terwijl Jenny met de rechterhand de clitoris van Brenda bewerkte, duwde ze langzaam de dildo tot aan de waarheidsgetrouwe ballen bij het meisje naar binnen. Ongeveer halverwege voelde Jenny lichte weerstand en met een ferme stoot duwde ze de dildo door het vliesje van het meisje. Centimeter voor centimeter voelde Brenda de dildo naar binnen schuiven en dit in combinatie met de draaiende vingers op haar clitoris maakte haar extreem geil. Brenda draaide met haar billen en begon na enige tijd zelf terug te stoten, ze kreunde van geilheid en voelde hoe haar eigen sappen langs haar dijen naar beneden stroomde. Jenny had nu beide handen op haar heupen en stootte in een hoog tempo de kunst lul in de strakke kale vagina van het meisje. Luid kreunend bereikte Brenda haar eerste hoogte punt. Ze werd nu op haar rug op tafel gelegde en Jenny spreidde haar benen en drukte de lul weer terug naar binnen bij het meisje. Direct begon ze hard heen en weer te bewegen en als snel wist ze het meisje naar een tweede orgasme te neuken. Nu dwong ze het meisje weer op haar knieën en liet haar, haar eigen sappen proeven vanaf de dildo. Als ware het een echte lul nam Brenda de staaf diep in haar mond en likte al haar eigen sappen van het speeltje. Ook Jenny liet zicht ten slotte op haar knieën zakken en kuste het meisje op haar mond, ze zag hoe tranen geluidloos over haar wangen rolde. Die avond sliepen ze samen in het grote bed van Jenny, naakt, uitgeput en voldaan tegen elkaar aan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Als Aupair - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2109x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8856x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7823x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8569x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12999x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net