Opwindend.Net
Datum: 24-12-2017
Stemmen: 66x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 16404x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Verrassende Thuiskomst
Door Venom - Mijn Profiel Pagina

Dit is de eerste keer dat ik een lesbisch verhaal schrijf dus als er iets niet helemaal goed is mijn excuses hiervoor. Opbouwende kritiek is zeker welkom om het een eventuele volgende keer iets beter te doen.

Veel leesplezier gewenst en laat zeker weten wat jullie ervan vinden.

Ik kwam thuis van mijn werk op het gebruikelijke tijdstip. Na een lange dag en zware dag op kantoor, waarin er veel moest gebeuren om enkele grote contracten binnen te halen, was ik blij om thuis te zijn. De zon zag ik langzaam ondergaan als ik door het grote raam naar buiten keek. Ik was blij om thuis te zijn, klaar om te douchen en graag tijd door te brengen met mijn vrouw.

"Lieverd, ik ben thuis."

Mijn geroep ging door een schijnbaar leeg huis. Niemand riep terug met welke begroeting dan ook. Ik dacht gewoon dat Rianne in de winkel was of misschien iets voor het avondeten was gaan uithalen maar ik riep opnieuw.

"Lieverd? Ben je hier?" maar nog steeds geen antwoord.

Ik keek even rond rond en zag dat het huis brandschoon was. Ik realiseerde me dat de schoonmaakster langs was geweest en dat ze het heel goed gedaan had zoals gewoonlijk. Ik zette mijn handtas op het kastje, trok mijn schoenen uit, pelde mijn hemd uit mijn rok, deed de rok uit en gooide het tot ongeveer halverwege de trap omhoog. Alleen gekleed in mijn hemd en slip, begaf ik me naar de koelkast voor een lekker wijntje. Ik greep naar de deurklink op de koelkast en zag ineens notities van een aantal pagina's met mijn naam op achter een magneet kleven. Ik strekte mijn hand, pakte het briefje en begon te lezen:

Hey lieve schat,

Hoe was je dag? Hopelijk ging het net zo goed als het mijne, maar ik betwijfel het. Ik kwam thuis van de sportschool en Angela had de beneden al helemaal schoongemaakt. Ik hoorde haar boven bezig zijn, dus ik dacht snel even te gaan douchen. Ik wilde ervoor zorgen dat ik lekker fris was voordat je thuiskwam, voor het geval je nog energie over had na het werk.

Ik ging naar boven en Angela was onze kamer nog aan het schoonmaken, dus ik ging douchen in de badkamer voor de gasten. Ik was klaar en kleedde me aan. Ik liep door de gang om mijn haar te drogen in onze badkamer, maar Angela was nog steeds in onze kamer. Ik vroeg me af wat ze daar in godsnaam aan het doen was, dus opende ik de deur. Toen ik dat deed, werd ik even stil.

Angela stond er te wachten. Ze had onze kast schoongemaakt en onze speeltjes gevonden die achteraan in de kast in een doos zaten. Ik opende de deur verder en ze stond naast de voet van ons bed. Ze had haar haar in een strakke paardenstaart en ze droeg zeker niet hetzelfde als waarmee ze naar binnen was gekomen deze morgen. Ze had mijn zwarte korset en mijn kniehoge laarzen aan. Als klap op de vuurpijl droeg ze een van onze voorbind dildo's. Die waar je zo van houdt, die van 22cm en met het leren harnasje. Ik weet dat mijn mond open viel van verbazing omdat mijn slipje meteen zo nat werd dat ik mijn geilheid al langzaam langs mijn benen voelde glijden. Ik moet in shock zijn geweest omdat ik aanvankelijk niet bewoog. Ik stond daar gewoon tot Angela iets zei.

"Hey, wat leuk dat je er eindelijk bent."

Alles wat ik kon bedenken om te zeggen was "Hey, Angela". Ik bemerkte een klein lachje op mijn gezicht. Toen riep ze me met haar vinger. Ik was gehypnotiseerd door haar verschijning. Ik liep naar haar toe en ging voor haar staan. Ik denk niet dat ik verwachtte dat ze mij bevelen zou geven, aangezien zij voor ons werkte, maar ik verwachtte ook nooit dat ze voor me zou staan ​​met een voorbinder. Ik weet niet wat ik verwachtte, maar ik was zo opgewonden dat ik niet meer kon wachten. Ik reikte met mijn handen naar de zijkanten van haar gezicht en trok haar tegen mij aan voor een lange zoen. Haar tong was zo zacht tegen de mijne. Haar mond was zo warm.

Ze reikte naar mijn handen en trok ze naar onder toe terwijl we kusten. Toen voelde ik haar vingertoppen langs mijn armen naar mijn schouders strelen. Haar handen gleden zacht over mijn hals naar mijn borsten. Ze wreef licht over mijn tepels door mijn bloesje heen. Toen liet ze haar handen langs mijn buik glijden en pakte de onderkant van mijn bloes vast. Ze verbrak onze kus en trok snel mijn bloes over mijn hoofd. Ik stond daar bloot en kippenvel bedekte mijn lichaam toen ze omhoog reikte en mijn tepels tussen haar duimen en wijsvingers kneep. Ze kneep en speelde met mijn tepels tot ze zo hard waren dat ze pijn begonnen te doen. Toen bukte ze zich en nam mijn linkertepel in haar mond. Ze zoog een seconde hard voordat ze haar tanden lichtjes van de basis naar de punt van mijn tepel sleepte. Toen kuste ze haar weg naar mijn rechter tepel en deed het opnieuw. Ze maakte me gek met haar lippen en tanden. Toen trok ze een klein stukje terug en likte kleine, plagerige cirkels.

Ze plaagde me met haar tong en was afgeleid van haar vingers, ze pakte mij vast aan de tailleband van mijn broek en slipje. Ze trok ze een klein stukje terug voordat ze haar hand in de voorkant van mijn slipje gleed. Haar vingers vonden mijn kutje en een tintelende schokgolf stroomde door mijn lichaam. Mijn hart bonsde en mijn adem strompelde. Ze had in haar ogen die me haar bedoeling liet weten. Ze had de controle volledig overgenomen. Ik was van haar.

Ze trok mijn kutlippen uit elkaar en liet haar vingers in mijn gleuf glijden. Ik was zo nat dat ze geen enkel probleem had om ze diep in me te duwen. Ik was klaar om te komen. Toen trok ze haar vingers naar buiten en tilde langzaam haar natte vingers op naar mijn lippen. Ze gaf haar eerste bevel.

"Zuigen."

Ik stopte haar vingers in mijn mond en begon ze te zuigen en likte ze schoon. Ik kon proeven hoe nat mijn kut was. Toen trok ze haar vingers uit mijn mond en stopte ze in haar eigen mond. Ze zoog en likte net als ik. Ze kreunde en toen ging ze gehurkt voor me neer. Ze strekte haar armen uit en nam de zijkanten van mijn broek en slipje vast. Ze trok ze langzaam over mijn heupen en langs mijn dijen. Ik stapte uit mijn broek en slipje. Ik was helemaal naakt en Angelica staarde recht naar mijn kut voordat ze naar me opkeek en glimlachte. Ze legde haar handen op mijn dijen en duwde haar ze uit elkaar. Ik opende mijn benen voor haar en ze bewoog haar gezicht naar mijn spleetje. Haar warme, natte tong ontmoette de top van mijn clit. Ze likte en zoog hard en ik voelde mijn clit opzwellen. Toen boog ze haar hoofd een beetje meer en duwde de lengte van haar tong in mijn kutje. Ze begroef het in mij en kronkelde het rond tot mijn grote vreugde. Ik voelde mijn orgasme opbouwen terwijl ze diep likte. Ik schreeuwde het uit dat ik ging klaarkomen, net zoals mijn lichaam trilde en de controle verloor. Ze bleef likken. Ik bleef klaarkomen.

Angela stond op en draaide me om. Ze gaf me een lichte duw naar achteren en ik viel terug op het bed. Ze kroop op het bed op een manier die leek alsof ze me probeerde te verleiden, hoewel ze al mijn sap op haar tong had. Ik kroop terug naar het hoofdeinde van het bed en legde mijn hoofd op de kussens. Ze begon bij mijn navel en kuste zich een weg omhoog, over mijn borsten, naar mijn nek en toen tegen mijn lippen. Ik spreid mijn benen voor haar, zo breed als ik voor jou zou doen als ik wil dat je me neukt. Ik voelde de top van de voorbinder kietelen op mijn doorweekt poesje. Ik wilde zo graag dat ze tegen me aandrukte, maar dat deed ze niet. Ze kuste haar weg terug naar beneden en opnieuw, begroef ze haar tong in mij. De hitte van haar ademhaling en het likken van haar tong waren bijna te veel voor mij. Toen legde ze haar hand neer terwijl ze likte en begon me te vingeren. Eerst een vinger, dan twee en dan drie. Ze bedekte haar vingers met mijn sappen en tilde haar vingers terug naar mijn mond. Ik zoog ze weer schoon, terwijl ze me bleef neuken met haar tong. Toen bewoog ze haar handen onder mijn knien en tilde ze omhoog. Ze duwde ze hoog op mijn borst en ik kon mijn kont open voelen gaan. Ze likte zachtjes haar weg van mijn kut naar mijn kont. Ze likte in strakke cirkels rond mijn sterretje voordat ze haar harde tong in mijn kont duwde. Ze likte me diep en ze maakte me helemaal gek. Ik smeekte haar.

"Alsjeblieft."

Ze trok haar tong van mijn reet en ging terug naar mijn poesje. Ze bleef likken en vingeren terwijl ik het puntje van haar vinger rond mijn sterretje voelde glijden. Toen duwde ze haar vinger in mijn kont en begon haar vinger in en uit mijn kont te pompen terwijl ze mijn clit likte. Ik kwam weer kreunend klaar. Deze keer was moeilijker dan de eerste. Ik kon nauwelijks ademen, maar ik wilde meer.

"Alsjeblieft, neuk me alsjeblieft."

Angela aarzelde niet om mijn verzoek te vervullen. Ze trok haar gezicht van mijn kutje en haar vinger uit mijn reet. Ze kuste haar een weg terug naar mijn mond. Ik kon mijn sappen op haar lippen en tong proeven en het maakte me nog natter. Ze reikte tussen ons terwijl we kuste en leidde het uiteinde van haar grote rubberen lul naar het midden van mijn spleet. Ik opende mijn benen en smeekte haar om me te penetreren. Ze duwde haar kunstpik in me en ik schreeuwde bijna. De dikte alleen was pijnlijk. Ik beet op mijn onderlip terwijl haar heupen mijn binnenste dijen raakten. Ze zat diep in me toen we wild begonnen te tongen. Toen trok ze zich terug en duwde weer naar voren. Ik kreunde in onze kus en ze wist dat ik elk moment ervan liefhad. Ze bleef me neuken en neuken. Ze versnelde haar tempo op en sloeg hard tegen me aan. Ik kon het niet geloven toen ik weer kwam. Mijn benen gewikkeld rond haar middel en ik trok haar tegen me aan, hield haar op haar plaats terwijl ik weer een geweldig orgasme bereikte.

Angela trok haar voorbinder uit me en ging een beetje achteruit. Toen gaf ze nog een bevel.

'Draai je om.'

Ik draaide me om onder haar en wachtte af. Ik vroeg me af of ze mijn heupen omhoog zou trekken zodat ze me doggy style kon neuken, maar dat deed ze niet. Ik hoorde een fles glijmiddel openklappen en ik keek over mijn schouder. Ze spoot het op de kunstlul en smeerde hem in met glijmiddel. Nog een tinteling liep over mijn lichaam toen ik doorhad wat er daarna zou komen. Ik reikte naar achteren en legde mijn handen op mijn billen. Ik trok mijn billen open voor haar en zij kreunde goedkeurend toen ze het glijmiddel op mijn sterretje spoot. Ze duwde even later wat voelde als twee vingers in mijn kont. Ze zorgde ervoor dat ik lekker nat was voordat ze de punt van haar gigantische kunstlul in mijn gat duwde. Ik bewoog mijn handen onder mijn borsten en nam in mijn vuisten stevig de lakens vast. Ik beet hard op het kussen en sloot mijn ogen toen de lengte van de voorbinder in mijn kont verdween. het brandde met een heerlijke pijn voordat ik volledig ontspande. Ze moet me hebben voelen ontspannen, want dat is precies het moment wanneer ze me steeds harder begon te neuken. Ik voelde 20 van de 22 centimeter helemaal terugtrekken naar de punt en dan hard in me terugstoten. Haar heupen kwamen met een luide klap op mijn billen. Ze deed het steeds opnieuw. Ik had niet gedacht dat ik weer zou kunnen klaarkomen, maar ik voelde dat het in me opsteeg terwijl ze mij neukte, steeds harder en sneller. Toen gleden haar handen onder mijn schouders en ik voelde haar borsten stevig tegen mijn rug drukken terwijl ze mijn kont uitwoonde. Ik voelde haar lichaam spannen en het tempo van haar adem was onregelmatig. Ze kreunde in mijn oor terwijl ik voelde dat haar lichaam trilde en ik wist dat de basis van de voorbinder tegen haar clit had gewreven zoals het al zo vaak had gedaan op die van mij. Ik hield van het gevoel van haar klaarkomen in mijn reet terwijl ze me van achteren neukte.

Haar orgasme zakte weg en ze lag daar even, haar rubberen lul duwde diep in mijn kont, haar lichaam trilde van genot en we probeerden allebei terug op adem te komen

Nu, lieve schat, als ik je goed ken ..., sta je in de keuken dit te lezen met een hand in je slipje. Het enige wat ik kan zeggen is opschieten en naar boven komen.

Ik liet de brieven op het aanrecht vallen en rende de trap op. Ik opende de deur naar onze slaapkamer en daar waren Rianne en Angela. Angela was gekleed in een rode babydoll, dij hoge rode kousen en zwarte hoge hakken. Rianne droeg een zwarte kanten bh, kousenbanden, string, dij hoge kousen en haar kniehoge laarzen. Om hun outfits helemaal compleet te maken droegen ze beide voorbinders met grote rubberen lullen die uit hun leren harnassen staken. Ik bekeek ze en lachte. Ze glimlachten terug en maakten een kom hier beweging met hun vingers. Rianne zei al plagend: 'We hebben op je gewacht.'

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6536x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10778x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net