Opwindend.Net
Datum: 30-12-2017
Stemmen: 69x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 14312x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Mijn Beste Vriendin
Door Tjawatmoetjedan - Zoek naar meer...

Hoi, ik ben Anne, een meisje van 17 jaar. Ik heb donkerblond haar met bruin, groene ogen. Sinds een tijdje voel ik me meer aangetrokken tot meiden, in plaats van jongens. Hier in mijn verhaal lees je er meer over.

Veel geile leesplezier:


Het was maandagochtend, de kutste dag van de week. Ik stapte uit bed en besloot te gaan douchen. Toen ik klaar was slofte ik terug naar mijn kamer en ging mij aankleden. Ik koos vandaag voor een lichte skinny jeans met een bijpassend shirtje erboven. Mijn haar bond ik in een hoge speelse staart. Beneden pakte ik mijn brood en liep naar m’n fiets. Op school aangekomen liep ik gelijk naar de klas en ging op mijn favo plek achteraan zitten. Hier kan je gewoon ongezien op je tel zitten zonder dat meneer Biegel het ziet. Zijn lessen zijn en dodelijk saai, ook leuk dat ik juist maandag een blokuur heb bij hem. Toen de les al een tijdje bezig was, werd er op de deur geklopt. Een meisje van ongeveer 17 jaar stapte de klas binnen, ze droeg een lichtgrijze skinny jeans met daarboven een zwart T-shirtje met print erop. Daar onder een spijkerbloesje waarvan de kraag er bovenuit kwam. Haar bruine haar had ze losjes in een staart gebonden. “Ah, daar zal je onze nieuwe leerlinge hebben” zei meneer Biegel. “Stel jezelf even voor!” Het meisje deed een stap naar voren en zei: “uuuhm nou hye, ik ben Sophie, ik ben 17 jaar, kom uit Utrecht en ben naar deze school gekomen omdat we gingen verhuizen.” “Oja, pech voor jongens, ik val op meiden” zei ze. Het was een aantal seconden stil in de klas, maar ze vervolgde haar verhaal. “Ik ben er open over, maar ga plzz niet kinderachtig doen door van die k*t opmerkingen te maken, want daar heb ik echt een hekel aan”. “Oké, mooi verteld Sophie, ga maar achterin naast Anne zitten, die kan je het 2e uur nog een rondleiding geven door de school” zei hij en hij wees naar het plaatsje naast mij. Ze liep naar me toe en plofte naast me neer. “Hi”, en ze stak haar hand uit, “ik ben Sophie” zei ze “ja, ik weet wel hoe je heet hoor, zei je net ook al” zei ik. Ze lachte, ze had een mooie lach en ergens in mijn lichaam voelde ik een tinteling van verlangen. “Haha, maar jij bent?” “Oh ik heet Anne, zei ik”, “maar dat zei meneer Biegel net ook al” zei ik. Weer lachte ze, “dus jij gaat me zo rondleiden, gezellig!” Zei ze.

Toen de 2e bel was gegaan, nam ik haar mee door de school. Bij alles vertelde ik haar wat en keek goed naar haar. Ze was hartstikke lief, ook nog eens knap en ze leek me wel een goeie vriendin. Toen we bij de kluisjes kwamen vroeg ze ineens of ik het raar vond dat ze op meisjes viel. Ik begon een beetje te blozen, maar ik zei zelfverzekerd dat ik ook op meisjes viel dus het mij niet echt uitmaakte. “Heb je misschien zin om vanmiddag langs te komen, ben alleen thuis” vroeg ik. Haar ogen lichtte op, “ja super leuk” zei ze.

Toen de eerste schooldag er eindelijk op zat, fietsten we naar mijn huis. We praatten over vanallesennogwat.

De week ging voorbij en er ontstond een hechte band tussen ons. Op vrijdag vroeg ik of ze zaterdag kwam logeren, want mijn ouders waren 3 dagen weg, dus ik had het rijk alleen. “Lijkt me leuk” zei ze en knipoogde naar me. Van binnen voelde ik weer een verliefd gevoel opkomen. S’avonds toen mijn ouders eindelijk weg waren plofte ik neer op de bank. Ik dacht aan Sophie en automatisch ging mijn hand onder mijn string. Zachtjes draaide ik rondjes om mijn klitje en werd zo geil. Ik trok mijn slipje uit en begon mijzelf lekker te strelen. Mijn cup C tieten stonden recht vooruit en tintelde bij elke aanraking. Ik gleed weer naar m’n kutje en stopte er 2 vingers in. Mijn andere hand draaide steeds meer rond mijn klitje, zachtjes begon ik te kreunen. Totdat ik hevig klaarwakker, alles opruimde en uitgeput in slaap viel.

Het was zaterdag en de bel ging. Ik deed open en zag Sophie staan. MyGod wat zag ze er lekker uit! “Hou je in dacht ik in mijzelf” toen de avond was aangebroken herinnerde ik mij dat ik het logeer matras moest pakken. “Ik help je wel” zei Sophie. We liepen kletsend naar de zolder om het matras te pakken. Ik ging op de puntjes van mijn tenen staan, maar kon er net niet bij, Sophie ook niet. “Nou je kan wel in mijn bed slapen, hij is toch voor 2s personen” zei ik grinnikend.

Zo gezegd zo gedaan, tegen twaalven stapje we in mijn bed. We kletsten wat, totdat het opeens stil werd, ik keek haar aan in haar mooie ogen. Sophie keek terug, beet op haar lip en kwam dichterbij. Haar vingers gleden zachtjes over mijn wang en ik voelde mezelf warmer worden. Ik kwam dichterbij Sophie liggen en sloot mijn ogen. Daarna voelde ik voorzichtig Sophie haar lippen op de mijne. Ze schrok blijkbaar, want ze trok opeens snel terug. “Sorry” zei ze en keek me met een beschaamd hoofd aan. “Ik had me niet zo moeten laten gaan, maar ik vind je leuk” zei ze bang. Ik keek haar aan en zei: “ik jou ook”...

Ze kwam dichterbij en zoende me Ik legde mijn handen op haar heupen en drukte haar iets meer tegen me aan. Zachtjes gleed ze naar beneden en ontblootte mijn bovenlijf. Zachtjes kuste ze mijn tepels en gaf ze me nog een heerlijke tongzoen. Toen duwde ik haar van me af en begon haar langzaam van boven naar beneden kusjes te geven. Toen ik bij haar kutje aankwam fging er een trilling door haar heen. Ik kuste haar zacht op haar lippen. Ging weer naar haar kutje en duwde mijn hand zachtjes tussen haar schaamlippen. Haar kutje was goed nat en ik gleed met 2 vingers naar binnen. Met mijn andere hand draaide ik rondjes om haar klit. Ze kreunde even, trok me omhoog om vervolgens het zelfde bij mij te doen. Ik ging liggen en genoot van haar aanrakingen en kreunde. Ze ging met haar hoofd tussen mijn benen en likte over mijn klitje, ik kreunde hierbij hard. Met haar tong was ze overal en ik voelde dat ik ging komen. Al zoenend kwam ik met een harde geilde kreun klaar. “Weetje wat pas echt genieten is.” Zei ik en ik ging met mijn benen langs die van haar, totdat mijn kutje de hare raakte. Langzaam bewoog ik heen en weer zodat onze kutjes langs elkaar schuurde. Dit deden we steeds harder en steeds intenser. We kreunde allebei zooo geil en hard. Op en gegeven moment kwamen we klaar en vielen we uitgeput in elkaars armen. Sophie keek me aan en kuste me teder op mijn lippen. Ik drukte haar tegen me aan en zei: ik laat je nooit meer los” en samen vielen we in slaap...

Nu zijn we al meer dan een jaar gelukkig met elkaar.

Dit was mijn verhaal, sorry als er typefouten etc. inzitten, maar ik heb man best gedaan.

Geile groetjes en vergeet niet jezelf eens lekker te verwennen ;)

Zoek naar meer verhalen van Tjawatmoetjedan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6531x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4821x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10775x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12516x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9967x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3929x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7702x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net