Opwindend.Net
Datum: 30-12-2017
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 12348x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Wilde Worstelmiddag - 2
Door Claudia - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Wilde Worstelmiddag - 1

Na mijn worsteling met Lianne komt Kim het badje weer in en is het tijd voor de volgende twee. Anneke wordt nu naar voren geroepen. Snel ontdoet ze zich van haar jurkje en stapt fanatiek het badje in, ze smeert alvast wat olie over haar bovenlichaam. Anneke neemt het op tegen Sofie, naar mijn idee de jongste van de groep, ze zal rond de 25 zijn schat ik. Een mooie meid om te zien, met haar strakke lichaam en mooie rondingen. Kim geeft het teken dat ze mogen beginnen en Anneke vliegt direct op Sofie af. Sofie lijkt daar wat van te schrikken en valt direct achterover in het badje. Anneke gaat direct op haar zitten en trekt Sofie haar bikinitopje al vlug los.

Anneke grijpt naar de tieten van Sofie en begint er uitdagend in te kneden. Sofie lijkt een beetje overrompeld door de snelle aanval van Anneke en geeft nog weinig verzet. Anneke wrijft de olie over het bovenlichaam van Sofie, haar tieten in het bijzonder. 'Durf je niets te doen?' daagt Anneke Sofie uit en geeft daarbij een paar tikken tegen haar tieten. Sofie zal ook wel nieuw zijn denk ik, ze is nog redelijk rustig. Kim moedigt Sofie aan om de strijd met Anneke aan te gaan en direct grijpt ze het bikinitopje van Anneke. Ze trekt haar aan en Anneke haar tieten floepen er uit. Sofie grijpt ze vast en knijpt er fel in, Anneke kreunt. Sofie begint nu ook wild te kronkelen onder Anneke, die moeite heeft haar evenwicht te bewaren. Dan drukt Sofie ineens haar heupen flink omhoog en Anneke schiet voorover van Sofie af. Ze landt op haar buik in het badje en Sofie draait zich snel om en gaat op de billen van Anneke zitten.

Sofie trekt het bikinitopje van Anneke nu helemaal los en gooit het opzij. Ze pakt Anneke bij haar haren en trekt haar hoofd naar achteren. Kim kijkt opgewonden toe en geeft Sofie een duim voor de actie die ze er nu in brengt. Sofie houdt Anneke haar hoofd strak naar achteren vast aan haar haren en knijpt met haar andere hand fel in één van haar tieten. Anneke heeft het duidelijk even moeilijk nu en kan weinig verzet bieden. Dan laat Sofie los en draait Anneke snel op haar rug en gaat weer op haar zitten. Ze grijpt naar haar tieten waar ze stevig in begint te kneden. Ik zie Anneke met geile blik tegen Sofie opkijken, ze lijkt er wel van te genieten door de jonge meid aangepakt te worden. Sofie gaat onverstoord verder, kneedt Anneke in haar tieten, trekt aan haar tepels en slaat tegen haar tieten aan, zonder dat Anneke zich ook maar lijkt te verzetten.

Plots drukt Anneke haar heupen fel omhoog en Sofie schiet naar voren, maar blijft overeind op Anneke en zit nu met haar bikinibroekje bij Anneke tegen haar kin. Snel klemt Sofie de armen van Anneke ook onder haar benen en nu ligt Anneke helemaal machteloos onder Sofie, dit tot enthousiasme van de vrouwen om het badje. Zelf voel ik ook een heerlijk geil gevoel om Anneke daar zo onder die jonge meid te zien liggen. Zachtjes begint Sofie tegen Anneke op te rijden, die er niets tegen kan beginnen en haar kans maar moet afwachten. Sofie grijpt Anneke haar bikinibroekje achter zich en trekt deze hard omhoog tussen haar lipjes, Anneke kreunt luid. Vervolgens draait Sofie zich vlug om en gaat bovenop Anneke haar gezicht zitten, Anneke haar armen nog steeds onder de benen van Sofie geklemd.

Sofie is duidelijk over haar verlegenheid heen en houdt zich niet meer in. Ze heeft nu vrij spel, Anneke ligt machteloos onder haar. Uitdagend speelt ze met Anneke haar tieten, wrijft er stevig de olie overheen. 'Goed zo Sofie, grijp haar maar!' moedigt Kim aan, die geil toekijkt. Sofie trekt het bikinibroekje van Anneke nog eens hard omhoog en ik hoor Anneke onder Sofie vandaan kreunen. Sofie trekt Anneke haar bikinibroekje los en geeft een paar uitdagende tikjes op haar lipjes die al duidelijk glimmen van geilheid. Sofie wrijft ruw over Anneke haar lipjes. Anneke gaat het niet lang meer volhouden zo denk ik en hoor haar ook steeds meer kreunen onder Sofie. Een vinger verdwijnt in Anneke haar kutje en een tweede volgt al snel. Ik zie haar kronkelen van genot onder Sofie, dit duurt niet lang meer. Sofie gaat helemaal in de strijd op en begint Anneke steeds wilder te vingeren. Tussendoor nog een plagerige tik op haar lipjes, of nog even fel bij haar tieten grijpen. Sofie laat duidelijk merken dat ze de winnares zal worden. Anneke komt niet veel later luid kreunend klaar, een glimlach verschijnt op het gezicht van Sofie.

'Ik heb gewonnen nu toch?' vraagt Sofie aan Kim. 'Jazeker' antwoord Kim. 'Maar mag ik nog wel even doorgaan?' vraagt Sofie. 'Ga je gang' reageert Kim opgewonden. Dat laat Sofie zich geen twee keer zeggen. Ze staat op en trekt vlug haar broekje uit en gaat opnieuw op het gezicht van Anneke zitten. 'Hmmmm nu ik' kreunt Sofie en begint tegen het gezicht van Anneke op te rijden. Sofie is zo geil geworden dat ze zelf ook klaar wil komen nu ze gewonnen heeft. 'Lik me!' kreunt Sofie en Anneke heeft weinig keus en drukt haar tong tussen de lipjes van Sofie. 'Hmmm wat een wilde meid he' zeg ik tegen de vrouw naast me en zij knikt opgewonden. Sofie rijdt tegen Anneke haar gezicht op en gaat helemaal in haar op. Ze begint steeds meer te kreunen en is zo geil dat ze al snel klaar komt. Ze glijdt van Anneke af, slaat een arm om haar heen en bedankt haar met een kus voor haar heerlijke orgasme.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Wilde Worstelmiddag - 3

Zoek naar meer verhalen van Claudia...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6531x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4820x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10773x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12516x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9967x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3929x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7702x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net