Opwindend.Net
Datum: 30-12-2017
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 11080x
Lengte: Gemiddeld
Een Wilde Worstelmiddag - 2
Door Claudia - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Wilde Worstelmiddag - 1

Na mijn worsteling met Lianne komt Kim het badje weer in en is het tijd voor de volgende twee. Anneke wordt nu naar voren geroepen. Snel ontdoet ze zich van haar jurkje en stapt fanatiek het badje in, ze smeert alvast wat olie over haar bovenlichaam. Anneke neemt het op tegen Sofie, naar mijn idee de jongste van de groep, ze zal rond de 25 zijn schat ik. Een mooie meid om te zien, met haar strakke lichaam en mooie rondingen. Kim geeft het teken dat ze mogen beginnen en Anneke vliegt direct op Sofie af. Sofie lijkt daar wat van te schrikken en valt direct achterover in het badje. Anneke gaat direct op haar zitten en trekt Sofie haar bikinitopje al vlug los.

Anneke grijpt naar de tieten van Sofie en begint er uitdagend in te kneden. Sofie lijkt een beetje overrompeld door de snelle aanval van Anneke en geeft nog weinig verzet. Anneke wrijft de olie over het bovenlichaam van Sofie, haar tieten in het bijzonder. 'Durf je niets te doen?' daagt Anneke Sofie uit en geeft daarbij een paar tikken tegen haar tieten. Sofie zal ook wel nieuw zijn denk ik, ze is nog redelijk rustig. Kim moedigt Sofie aan om de strijd met Anneke aan te gaan en direct grijpt ze het bikinitopje van Anneke. Ze trekt haar aan en Anneke haar tieten floepen er uit. Sofie grijpt ze vast en knijpt er fel in, Anneke kreunt. Sofie begint nu ook wild te kronkelen onder Anneke, die moeite heeft haar evenwicht te bewaren. Dan drukt Sofie ineens haar heupen flink omhoog en Anneke schiet voorover van Sofie af. Ze landt op haar buik in het badje en Sofie draait zich snel om en gaat op de billen van Anneke zitten.

Sofie trekt het bikinitopje van Anneke nu helemaal los en gooit het opzij. Ze pakt Anneke bij haar haren en trekt haar hoofd naar achteren. Kim kijkt opgewonden toe en geeft Sofie een duim voor de actie die ze er nu in brengt. Sofie houdt Anneke haar hoofd strak naar achteren vast aan haar haren en knijpt met haar andere hand fel in één van haar tieten. Anneke heeft het duidelijk even moeilijk nu en kan weinig verzet bieden. Dan laat Sofie los en draait Anneke snel op haar rug en gaat weer op haar zitten. Ze grijpt naar haar tieten waar ze stevig in begint te kneden. Ik zie Anneke met geile blik tegen Sofie opkijken, ze lijkt er wel van te genieten door de jonge meid aangepakt te worden. Sofie gaat onverstoord verder, kneedt Anneke in haar tieten, trekt aan haar tepels en slaat tegen haar tieten aan, zonder dat Anneke zich ook maar lijkt te verzetten.

Plots drukt Anneke haar heupen fel omhoog en Sofie schiet naar voren, maar blijft overeind op Anneke en zit nu met haar bikinibroekje bij Anneke tegen haar kin. Snel klemt Sofie de armen van Anneke ook onder haar benen en nu ligt Anneke helemaal machteloos onder Sofie, dit tot enthousiasme van de vrouwen om het badje. Zelf voel ik ook een heerlijk geil gevoel om Anneke daar zo onder die jonge meid te zien liggen. Zachtjes begint Sofie tegen Anneke op te rijden, die er niets tegen kan beginnen en haar kans maar moet afwachten. Sofie grijpt Anneke haar bikinibroekje achter zich en trekt deze hard omhoog tussen haar lipjes, Anneke kreunt luid. Vervolgens draait Sofie zich vlug om en gaat bovenop Anneke haar gezicht zitten, Anneke haar armen nog steeds onder de benen van Sofie geklemd.

Sofie is duidelijk over haar verlegenheid heen en houdt zich niet meer in. Ze heeft nu vrij spel, Anneke ligt machteloos onder haar. Uitdagend speelt ze met Anneke haar tieten, wrijft er stevig de olie overheen. 'Goed zo Sofie, grijp haar maar!' moedigt Kim aan, die geil toekijkt. Sofie trekt het bikinibroekje van Anneke nog eens hard omhoog en ik hoor Anneke onder Sofie vandaan kreunen. Sofie trekt Anneke haar bikinibroekje los en geeft een paar uitdagende tikjes op haar lipjes die al duidelijk glimmen van geilheid. Sofie wrijft ruw over Anneke haar lipjes. Anneke gaat het niet lang meer volhouden zo denk ik en hoor haar ook steeds meer kreunen onder Sofie. Een vinger verdwijnt in Anneke haar kutje en een tweede volgt al snel. Ik zie haar kronkelen van genot onder Sofie, dit duurt niet lang meer. Sofie gaat helemaal in de strijd op en begint Anneke steeds wilder te vingeren. Tussendoor nog een plagerige tik op haar lipjes, of nog even fel bij haar tieten grijpen. Sofie laat duidelijk merken dat ze de winnares zal worden. Anneke komt niet veel later luid kreunend klaar, een glimlach verschijnt op het gezicht van Sofie.

'Ik heb gewonnen nu toch?' vraagt Sofie aan Kim. 'Jazeker' antwoord Kim. 'Maar mag ik nog wel even doorgaan?' vraagt Sofie. 'Ga je gang' reageert Kim opgewonden. Dat laat Sofie zich geen twee keer zeggen. Ze staat op en trekt vlug haar broekje uit en gaat opnieuw op het gezicht van Anneke zitten. 'Hmmmm nu ik' kreunt Sofie en begint tegen het gezicht van Anneke op te rijden. Sofie is zo geil geworden dat ze zelf ook klaar wil komen nu ze gewonnen heeft. 'Lik me!' kreunt Sofie en Anneke heeft weinig keus en drukt haar tong tussen de lipjes van Sofie. 'Hmmm wat een wilde meid he' zeg ik tegen de vrouw naast me en zij knikt opgewonden. Sofie rijdt tegen Anneke haar gezicht op en gaat helemaal in haar op. Ze begint steeds meer te kreunen en is zo geil dat ze al snel klaar komt. Ze glijdt van Anneke af, slaat een arm om haar heen en bedankt haar met een kus voor haar heerlijke orgasme.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Wilde Worstelmiddag - 3

Zoek naar meer verhalen van Claudia...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Een Crush Op Een Docent - 9Door: Petit Tigre
Gelezen: 4102x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Lesbisch, Tiener, Docent
12-07
8.7
:: Het Dagboek Van Jolijn - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 4521x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-07
9.2
:: Het Dagboek Van Jolijn - 1Door: Sam The Eagle
Gelezen: 8211x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.7
:: In De KleedkamerDoor: Sexdreamer
Gelezen: 15089x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbische, Groepsex, Extreem, Tiener
24-06
7.2
:: Een Crush Op Een Docent - 8Door: Petit Tigre
Gelezen: 9116x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.2
:: Dominicaanse Republiek 2Door: Leanne
Gelezen: 9332x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.3
:: Tasya - 5Door: Sam The Eagle
Gelezen: 6736x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-06
9.0
:: Dominicaanse Republiek - 1Door: Leanne
Gelezen: 14751x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-05
7.9
:: Mega Mendi - 4Door: ToiSletje
Gelezen: 5778x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.2
:: Zusje Van Mijn CollegaDoor: Jessica
Gelezen: 21960x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verliefdheid, Jonger
28-05
9.3
:: Het Feestje Na De HousewarmingDoor: Justhorny
Gelezen: 13839x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-05
8.9
:: De Nieuwe CollegaDoor: Justhorny
Gelezen: 13702x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
:: Tasya - 4Door: Sam The Eagle
Gelezen: 5959x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-05
8.9
:: OnverwachtDoor: Tom Hendriks
Gelezen: 13663x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.8
:: Een Lesbienne Met... - 18Door: Vuurlander
Gelezen: 5517x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Werk, Man/vrouw, Mind Control, Vernedering, Watersport
10-05
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 369