Opwindend.Net
Datum: 01-01-2018
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10168x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Wilde Worstelmiddag - 3
Door Claudia - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Wilde Worstelmiddag - 2

Na het worstelpartijtje tussen Anneke en Sofie volgen er nog een aantal worstelpartijtjes waar iedereen opgewonden bij toekijkt. Iedereen komt aan de beurt en staat vervolgens naakt of topless toe te kijken. Sommigen vrouwen kunnen al niet meer van elkaar afblijven, terwijl ze toekijken naar twee vrouwen in het badje. Hoewel ik eerst mijn bedenkingen bij hetgeen ging gebeuren had, ben ik zelf ook nog heerlijk opgewonden van het schouwspel voor ons.

Na een pauze neemt Kim weer het woord en zegt dat het nog niet klaar is. De strijd gaat verder in koppels zegt ze, waarvan de strijd in het badje wel 1 tegen 1 is. De partner van het koppel wacht langs de rand van het badje tot ze wordt aangetikt door de ander en dan mag ze pas het badje in. Ik mag dus nog een keer bedenk ik mij en eigenlijk wil ik dat ook nog wel graag een keertje en voel de opwinding van dit idee al in mijn lijf. Anneke en ik worden direct als eerste koppel naar voren geroepen en nemen het op tegen Chantal en Marlies, twee rondborstige vrouwen van midden 30. We zijn alle vier al naakt, er valt niets meer van het lijf te scheuren. Onze lijven glimmen nog van de olie en Anneke en Chantal stappen als eerste in het badje.

Anneke en Chantal draaien om elkaar heen en grijpen elkaar bij de armen. Al snel glijden ze uit in het glibberige badje en rollen ze over elkaar heen. Anneke weet bovenop Chantal te komen en begint direct stevig in haar flinke tieten te kneden. 'Ja kom op An, grijp haar!' moedig ik Anneke aan. Ze trekt hard aan de tepels van Chantal die onder haar kronkelt. Chantal grijpt dan ook Anneke bij haar tieten en kneedt ze stevig. Anneke reageert gelijk door Chantal nog harder bij haar tieten te grijpen. Anneke glijdt omhoog over het glimmende lijf van Chantal en schuift haar kutje op het gezicht van Chantal. Ze klemt haar armen onder haar benen en heeft daarmee Chantal in haar macht. Met een hand pakt ze Chantal bij haar haren en trekt haar gezicht tegen haar kutje, terwijl ze tegen haar gezicht op rijdt. Ik zie Marlies aan de overkant zorgelijk kijken, maar Chantal is machteloos en kan niet wisselen met Marlies. Anneke maakt oogcontact met mij of ik wil overnemen en ik knik opgewonden.

Anneke komt vlug naar mij toe en tikt mij aan. Snel glij ik het badje in en zie Chantal naar Marlies kruipen. Ik grijp haar bij de enkel en trek haar terug. Ik kruip op Chantal, die nu op haar buik in het badje ligt. Ik trek haar hoofd aan haar haren naar achter en laat haar Marlies aankijken, die met uitgestoken arm stond te wachten. 'Kom op Chantal!' roept Marlies haar toe, maar meer kan ze niet doen. Ik hou Chantal strak aan haar haren vast en trek haar verder achterover. Met mijn andere hand knijp ik fel in één van haar tieten en hoor haar kreunen. Pak een tepel tussen mijn vingers en rol deze tussen mijn vingers en trek er uitdagend aan.Chantal kronkelt onder mij en zonder dat ik het door heb komen we dichterbij de rand van het badje. Chantal steekt haar arm uit en kan zo net Marlies aantikken. Snel stapt Marlies het badje in en duwt mij direct van Chantal af.

Ik heb Chantal nog aan haar haren vast en val naast haar neer. Ik probeer snel met mijn benen Chantal nog vast te klemmen, maar ze weet zich al snel uit de klem los te krijgen. Marlies zorgt ervoor dat ik Chantal haar haren los moet laten en drukt mijn polsen boven mijn hoofd op de bodem van het badje. 'Grijp dat sletje maar' hoor ik Marlies zeggen, terwijl ze mij vast heeft. Chantal komt op mij zitten en grijpt mijn tieten beet en voel hoe ze er wild in begint te kneden. 'Dit is niet eerlijk!' kreun ik. Terwijl Marlies mijn armen vasthoudt heeft Chantal nu vrij spel. Kim grijpt echter niet in en ik kijk hulpeloos in de richting van Anneke. Ik zie haar kijken, maar ingrijpen doet ze niet. Hoe kan dit nou denk ik, wat moet ik doen? Dan voel ik een paar flinke tikken tegen mijn tieten en hoe Chantal hard aan mijn tepels trekt. Marlies wenkt naar de zijkant en krijgt een bikinitopje toegeworpen. Vlug bindt ze deze om mijn polsen, nu ben ik compleet machteloos.

Op dat moment krijgt Anneke het sein dat ze mij mag helpen van Kim en kruipt het badje in. Marlies ziet het en vangt haar direct op. Voor ze het weet zit Marlies op Anneke, ik kijk opzij en kijk in de ogen van Anneke. De blik in haar ogen lijkt alsof ze wil zeggen 'Sorry ik wilde je komen helpen'. Echter zit Marlies nu op haar en heeft haar tieten al in haar handen. Chantal zit bovenop mij en heeft vrij spel nu mijn polsen bij elkaar gebonden zijn. Ik hoor de vrouwen om het badje joelen van opwinding en hoor Kim zeggen 'Hmmm ga door dames!'. Chantal draait zich om bovenop mij, waardoor ze met haar gezicht op mijn lichaam kijkt, terwijl ze op mijn gezicht komt zitten. Ik voel haar handen de olie over mijn bovenlichaam wrijven, waarbij ze mijn tieten extra aandacht geeft. Ik kan niet zien wat er om mij heen gebeurt en ben overgeleverd aan Chantal.

Anneke krijgt ook geen kans tegen de iets jongere Marlies. Ze wordt stevig bij haar tieten gegrepen en Marlies zit stevig op Anneke, die geen kant uit kan. Marlies schuift ook bij Anneke omhoog over haar gladde lijf en schuift haar kutje bij Anneke op haar gezicht en begint wild tegen haar op te rijden. Ik hoor enkel gekreun naast mij en heb geen idee wat er gebeurt. Chantal geeft intussen wat tikjes op mijn lipjes en ik kreun onder haar. Ik voel haar hand over mijn lipjes wrijven en steeds ruwer tussen mijn benen door halen. Twee vingers glijden naar binnen en voel ik direct wild op en neer gaan. Ik schok onder haar en voel hoe ze voorover buigt over mij en met haar hoofd tussen mijn benen gaat. Ze drukt haar kutje vol in mijn gezicht en wrijft het heen en weer. Ik voel haar tongetje tussen mijn lipjes gaan en begint mij wild te likken. Ik ben bloedgeil en dit zorgt ervoor dat ik een orgasme niet lang meer kan uitstellen. Ik ben zwaarder te ademen en kreun onder Chantal. Met een luide kreun houd ik het niet langer vol en kom ik heerlijk klaar.

Chantal glijdt van mij af en ik zie hoe Marlies bovenop Anneke zit en hoe Anneke gevingerd wordt. Samen met Chantal kijk ik geil toe en zien dat Anneke het ook niet lang meer vol zal houden. En inderdaad komt ook Anneke kreunend klaar, terwijl Marlies haar nog even door blijft vingeren. Ik zie hoe langs het badje ook al verschillende vrouwen elkaar strelen en zelfs vingeren. Kim stapt het badje in en roept Marlies en Chantal uit tot winnaars. Voor een 2e keer verloren, maar erg vind ik het niet, ik ben opnieuw heerlijk tot een orgasme gekomen.

Zoek naar meer verhalen van Claudia...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6540x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10779x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net