Opwindend.Net
Datum: 19-01-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 10503x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Stalker
Door Serviesgoed22 - Mijn Profiel Pagina

Wat was ze toch mooi, dacht Katrina, terwijl ze staarde naar Amanda. Haar bruine haar omlijstte haar smalle gezicht en haar bruine ogen schitterde in de zon. Katrina zuchtte diep toen ze dacht aan Amanda’s perfecte lichaam. Amanda sportte en ze had dus een strak, sportief lichaam. De 25-jarige had kleine, maar fijne borstjes en door het sporten had ze ook een hele fijne kont. Katrina stelde zich voor dat ze haar hand over die kont kon laten glijden. Maar dat was nu lastig. Amanda zat op een terrasje met haar vriendinnen en Katrina zat daar niet bij. Katrina zat aan de overkant van het plein, in haar eentje op een ander terrasje naar Amanda te staren. Katrina was een 20-jarige blondine. Katrina vond haar zelf niet mooi. Ze was niet slank, maar echt dik was ze niet. Katrina vond haarzelf wel te dik. Haar blonde haar was kort geknipt, terwijl haar blauwe ogen zenuwachtig heen en weer vlogen over het lichaam van Amanda. Ze had wel grotere borsten dan Amanda, maar Katrina vond dat alleen maar onhandig. Mannen speelde er graag mee, maar Katrina had liever kleinere fijne borstjes net als Amanda. Amanda was perfect in haar ogen. Maar contact zoeken met haar? Dat was toch niet mogelijk? Dat was veel te eng. Katrina zag dat Amanda en haar vriendinnen opstonden en hun weg door de stad weer vervolgden. Katrina volgde ze snel weer. Onopgemerkt een paar meter achter het groepje. Met verlekkerde ogen keek ze naar de heupwiegende billen van Amanda gevangen in haar zomerjurkje. Katrina zuchtte weer even en dacht terug aan het moment dat ze Amanda voor het eerst gezien had.

Dat was op haar school geweest. Amanda en zij volgden dezelfde opleiding in een groot scholencomplex. Een leerfabriek noemde Katrina het zelf. Zoveel gezichten, zoveel leerlingen. Zelfs voor de persoonlijke groepsdocenten was het soms lastig om iedereen te onthouden. Maar toen Amanda daar de gang in kwam gelopen, moest Katrina moeite doen om haar mond niet open te laten vallen. Wat een schitterende vrouw was dit. Katrina voelde haar hart racen en ze kreeg een droge mond. Amanda droeg een kort shirtje en strakke korte broek op die dag. Al haar vormen kwamen zo mooi uit. En toen ze lachte dat was zo’n mooie lach, vond Katrina.

Het liefst wilde Katrina Amanda daar vol op de mond pakken. Gewoon lekker ongegeneerd tongen met die heerlijke brunette die daar stond. En daar haar handen over die kleine borstjes laten glijden. Ze zou dan vast gevoeld hebben dat Amanda harde tepels kreeg van de golf van opwinding die door haar lijf schoot. Katrina’s handen zouden onder het shirtje geschoten zijn en ze zou gespeeld hebben met die tepels. De kreun van Amanda zou ze gesmoord hebben met die tongzoen en daarna zou Katrina op haar knieën zijn gaan zitten en het broekje van Amanda losgeknoopt hebben. Om daar..

En er liep iemand op tegen Katrina. Haar dagdroom werd doorbroken. Amanda stond daar nog steeds in de gang te praten met haar vriendinnen. Katrina was van haarzelf uit behoorlijk verlegen. Ze had een hekel aan haar eigen lichaam en het feit dat ze biseksueel was, maakte haar behoorlijk onzeker. Toch verzamelde ze al haar moed en liep naar Amanda toe om haar aan te spreken. Wat zou ze zeggen? Welk onderwerp was goed? Ze strekte haar arm uit en raakte met haar hand de arm van Amanda en op dat moment ging de zoemer. De hele groep zette zich in beweging en liep de lesruimte binnen. Katrina zuchtte teleurgesteld. Al haar moed verzameld en nog niks. Amanda had de aanraking beschouwd als een ongelukje en haar begripvol aangekeken. Maar aan de andere kant dacht Katrina, ze heeft mij wel aangekeken. En wat was haar huid zacht.

Katrina kreeg het warm aan de gedachte dat ze die huid veelvuldig zou aanraken op het moment dat ze Amanda naar haar kamer gelokt had. Nadat ze alle kleding van Amanda verwijderd had, zou ze haar een langdurige zwoele massage geven. Vanaf haar schouders langzaam naar beneden, knijpend in die kleine borstje, een beetje draaiend met de tepels. En dan zou ze onder aangekomen uitgebreid aandacht besteden aan die perfecte billen van Amanda. Een lekkere bilmassage. En dan stiekem een vinger tussen de benen van Amanda laten glijden en haar vochtigheid daar voelen. Wetend dat Amanda opgewonden was en dan…

De docent kuchte om aan te geven dat les begonnen was en Katrina werd weer uit haar dagdroom gehaald. Ze had een paar rijen achter Amanda plaatsgenomen zodat ze haar kon blijven bewonderen. En stiekem was het eigenlijk zo wel makkelijk vond Katrina. Ze kon Amanda blijven bewonderen, maar tegelijkertijd bleef ze op de achtergrond. Onopvallend, een beetje weggekropen, zoals Katrina dat fijn vond. En dit was makkelijk vol te houden, kostte weinig energie en ze kon blijven dagdromen over Amanda zonder dat haarzelf moest confronteren. Al wilde ze dat toch uiteindelijk een keer doen.

En dat was acht maanden geleden. Gedurende die periode had ze zo veel als mogelijk was Amanda overal stiekem naar toe gevolgd. Een paar keer was ze bijna betrapt, maar kon ze op tijd wegduiken. Of had ze een goede smoes bedacht. Zo had ze Amanda wijs gemaakt, dat zij op dezelfde sportschool zat als haar. Zo kon Katrina zelfs het totaal bezwete lichaam van Amanda bewonderen. Een kleine vriendschap was daaruit wel voort gebloeid. Maar Katrina voelde haarzelf niet belangrijk genoeg om haarzelf tot een hechte vriendin te rekenen van Amanda. Ondanks dat de brunette wel meerdere malen haar hart gelucht had bij Katrina. Katrina had vaak alleen maar zitten staren naar Amanda en geknikt. Ze had een luisterend oor geboden. Zodoende kwam ze er ook achter dat Amanda in een band zat. Dat was voor Katrina gelijk een extra mogelijkheid om Amanda ergens bij te volgen. Zeker ook, omdat Amanda Katrina zelf uitnodigde bij de optredens en eenmaal zelfs bij een oefensessie. En van die oefensessie kwam eigenlijk haar grootste troefkaart kijken: Jeffrey.

Jeffrey was een oude jeugdvriend van Amanda en mede-oprichter van de band. En hij had Katrina gezien tijdens de optredens en ook tijdens de oefensessie. Wat Katrina later begreep van Amanda was dat hij ontzettend geďnteresseerd was in wie Katrina was. Dus Amanda had de twee aan elkaar voorgesteld na een optreden. Daaruit voortvloeiend waren er meerdere dates gevolgd en uiteindelijke een ‘vaste relatie’. Katrina had dus een vriendje. En Jeffrey was een hele lieve jongen. Heel zorgzaam voor haar en gaf haar veel aandacht. Hij stak veel tijd en moeite in haar en gaf haar genoeg ruimte met haar onzekerheid. En Katrina moest toegeven de eerste keer seks met hem was hemels. Hij had haar een hele avond al verwend met lekker etentje met kaarslicht daarna samen in bad en vanuit daar was het begonnen. Naakt in bad betekende voor Katrina naakt in bed. En hij had haar met zijn tong naar de zevende hemel gebracht. Maar als ze terugdacht aan de ervaring, verving ze Jeffrey in dat bad door Amanda.

Katrina beeldde haar zelf in hoe Amanda achter haar zat en hoe zij de tepels van Amanda in haar rug voelde prikken, terwijl Amanda zelf zachte kusjes gaf op haar schouders. Amanda zou dan met haar handen over de borsten van Katrina gegleden zijn en begonnen zijn met masseren. Katrina zou omgedraaid zijn en beginnen te zoenen zijn met Amanda. Haar handen zou ze tussen de benen van Amanda geplaatst hebben. Ze zou beginnen met strelen zijn. En het gevoelige plekje van Amanda gevonden hebben en dan zou ze zo begonnen zijn met haar te verwennen. Uiteindelijk zou ze haar omhoog geduwd hebben en dan haar op de rand van het bad gezet hebben. Haar open naaktheid tussen haar benen, zou ze begonnen zijn met likken en Katrina stelde haarzelf voor dat Amanda haar bij de haren had gepakt en dicht op de poes gedrukt had.

Katrina’s telefoon ging. Het duurde even voor haar om dat door te hebben. Ze keek op het display: Jeffrey. Ze negeerde het belletje. Dat deed ze wel vaker als ze Amanda volgde. Jeffrey was dus echt een lieve jongen, maar het was voor Katrina eerder een middel om dicht bij Amanda te zijn. Ze zag Amanda nu ook op de verjaardag van Jeffrey, de verjaardag van Amanda en zelfs Katrina’s eigen verjaardag. Dat had haar hart doen overslaan toen ze dat hoorde. Ze had twee kussen op haar wang gehad van Amanda en die koesterde ze diep. Maar tegelijkertijd hield ze haar zelf rustig. Ze mocht niks laten merken. Zeker niet, omdat haar band met Amanda helemaal niet zo goed was. Die gedachte had Katrina echt. Natuurlijk Amanda probeerde haar wel te helpen met sommige moeilijkheden die ze tegenkwam in haar opleiding en haar leven, maar Amanda was alleen maar een hele lieve vrouw en deed dit voor iedereen. Katrina schudde iedere keer het idee van vriendschap van haar af. Ze was nog niet goed genoeg voor Amanda. Dat zou ooit nog wel komen, maar nu nog niet. Ze volgde het groepje van Amanda in een sportwinkel. Dat herinnerde Katrina eraan, dat het vanavond inderdaad sportavond was. Scherp Amanda in de gaten houdend zocht ze snel een nieuw sportkleding-setje uit. Haar oude was te groot geworden. Katrina zag dat ook Amanda een nieuw shirtje uit zocht. Het was een blauw sporttopje. Het wond Katrina stiekem al op om Amanda daar straks in te zien. Voordat Amanda ook maar richting de kassa was gelopen, had Katrina haar kleding al afgerekend en was vanuit de winkel aan de overkant Amanda in de gaten aan het houden. Ze zag dat bij buitenkomst splitste de vriendengroep op en was het Amanda die alleen naar haar fiets liep. Nu moest Katrina voorzichtig zijn. Ze had haar fiets een klein eindje van die van Amanda afgezet en stapte zelf op en liet wat ruimte tussen haar en Amanda over. Ze fietste achter de brunette aan. Katrina wist waar Amanda woonde dus zodra ze in de buurt van haar huis kwamen, week Katrina van de route af en liet Amanda voorlopig voor wat het was. Ze zou haar vanavond tijdens het sporten wel zien.

En ja, daar ontmoetten de twee elkaar. Amanda omhelsde Katrina.

“Alles goed, meis?” vroeg ze

“Ja, met jou ook,” zei Katrina terwijl ze een beetje een blos op haar wangen begon te krijgen.

“Ja, lekker geshopt vandaag. Ik heb een nieuw topje,” zei ze. Ze pakte Katrina bij de hand en sleepte haar mee naar de kleedkamer. Amanda trok haar shirt uit en twee perfecte borsten sprongen te voorschijn. Katrina voelde haar temperatuur oplopen, terwijl ze zag dat Amanda op zoek was naar het topje. Ze vond het en showde het triomfantelijk aan Katrina.

“Kijk dan!” zei ze.

“Dat is mooi, staat je vast goed,” zei Katrina “Alles staat je goed”

Katrina sloeg verschrikt haar hand voor haar mond. Dat laatste had ze echt niet gezegd! Ze schaamde haarzelf dood. Maar Amanda leek het niet opgemerkt te hebben en had inmiddels het topje aan.

“Moet jij je niet omkleden?” vroeg de brunette toen. Katrina knikte. Terwijl ze haarzelf uit kleedde, voelde Katrina de ogen van Amanda over haar lichaam glijden.

“Meid, wat zie jij er toch goed uit. Jeffrey heeft echt een schat aan de haak geslagen,” zei ze. Katrina kon haar oren niet geloven. Zei Amanda dat nu echt over haar? Snel trok ze haar nieuwe setje aan.

“He, jij hebt ook iets nieuws,” zei Amanda. Katrina kon alleen maar knikken. “Ziet er goed uit! Kom we gaan beginnen.”

De twee bleven die avond een uur langer dan normaal in de sportschool, toen Amanda het tijd vond om naar huis te gaan. Ze waren allebei behoorlijk bezweet, dus douchen was echt nodig. Het probleem was alleen dat er maar een douchehokje beschikbaar was. Katrina schuifelde gegeneerd achteruit. Hoe graag ze Amanda ook echt naakt wilde zien, ze wilde niet dat Amanda haar naakt zou zien.

“Ah, kom op Kat, we zijn toch allebei vrouwen en hebben toch niks om ons voor te schamen?” probeerde Amanda over te halen.

Katrina keek haar weifelend aan.

“Als ik Jeffrey was geweest, had jij mij er al lang onder gesleept,” lachte Amanda. Dit was een gevoelige snaar voor Katrina en ze liep half-boos langs Amanda.

“Oh dat werkt? Je hebt een Jeffrey-knop, meisje. Hij is echt een bofkont,” grapte Amanda en liep achter haar het douchehokje in. De douchehokjes hadden een plek waar de kleding droog weggelegd kon worden en dan volgde de daadwerkelijke douche. Dus eerst moest de sportkleding van het lijf van beide dames. Katrina stond al snel naakt in de douche zelf.

“Nog niet aanzetten!” riep Amanda. Toen stapte de brunette ook de douche in. Katrina stond nu wel met open mond te kijken. Natuurlijk had ze net al de perfecte borsten van Amanda gezien, maar nu zag ze ook daadwerkelijk alles. Amanda had een geschoren poes. En dat wond Katrina op. Zelf had zij ook een geschoren poes. Dat vond zij gewoon fijner. En nu zag ze dat Amanda dat ook had. Amanda zette de douche snel aan. En het duurde niet lang voordat de beide dames de warme stralen van het water over hunzelf voelde stromen.

Wat volgde waren allemaal kleine aanrakingen doordat de douche ook niet al te groot was. Ellebogen tegen elkaar. Konten tegen elkaar en ga zo maar door. De temperatuur en opwinding liep bij Katrina hierdoor ontzettend op.

“Wil je mijn haar even doen,” vroeg Amanda toen aan Katrina en gaf haar de shampoo fles. Katrina wist niet wat ze moest denken. Ze nam de fles aan en begon voorzichtig de bruine lokken in te zepen. Ze voelde de zachte huid van Amanda af en toe onder haar door glijden. Ze spoelde de zeep weg en wilde de fles teruggeven. Amanda draaide op dat moment soepel op en beide dames stonden nu heel dicht op elkaar. Hun borsten raakte elkaar Katrina voelde hoe Amanda zwaarder begon te ademen. De spanning in de douchecabine was voelbaar nu. Het was Amanda die de eerste stap nam. Ze drukte haar lippen op die van Katrina. Katrina was verrast, maar liet haarzelf erin meegaan. Ze opende haar lippen en voelde de tong van Amanda haar mond in glijden. Haar tong vond die van Amanda en haar handen gleden over de rug van Amanda. Ze vonden de zachte billen van Amanda en ze kneep er zachtjes in. Dat verbrak de kus.

Amanda keek Katrina schuldbewust aan.

“Sorry,” zei ze.

Maar Katrina wilde daar niks van weten en plaatste haar lippen weer op die van Amanda. Amanda gaf haarzelf nu over en liet gebeuren wat er zou gebeuren. Katrina kuste de hals van Amanda en zakte langzaam af. Ze bereikte de borsten van Amanda en begon zachtjes te zuigen aan haar tepels. Amanda kreunde goedkeurend en haalde een hand door de haren van Katrina. Een van de handen van Katrina gleed tussen de benen van Amanda en begon haar daar te strelen. Amanda begon harder te kreunen.

“Niet te hard, ze moeten ons niet horen,” zei Katrina.

Amanda glimlachte geil en duwde Katrina verder naar beneden. Daar zag ze de natte poes van Amanda, glimmend van het vocht. Katrina stortte zich er meteen direct op. Dit was waar ze altijd al van gedroomd had. Ze begon als een dolle de poes te likken. Amanda gromde goedkeurend. Met haar duim begon Katrina over de clitoris van Amanda te wrijven.

“Oh ja..Katrina, ga door,” kreunde Amanda.

Katrina verhoogde haar tempo met haar tong. Amanda begon zwaarder te ademen. Katrina gleed nu met een vinger in de natte opening van Amanda. Haar tong verplaatste naar de clitoris en Amanda gaf nogmaals een goedkeurende kreun. Met hoog tempo begon Katrina haar vriendin te vingeren, eerst met een vinger. Ronddraaiend in de natte opening van Amanda, ging Katrina goed tekeer. Een tweede vinger stak ze er ook bij en dat was net te veel voor Amanda. Schokkend kwam ze klaar en zakte in elkaar. Katrina nam Amanda in haar armen en begon weer passioneel te zoenen met Amanda. Amanda gaf haar zelf weer over.

Amanda’s handen waren nu bezig met een verkenning. Ze vonden Katrina’s borsten. Amanda begon zachtjes te draaien met de harde tepels van haar vriendin. Katrina genoot van de aanraking van Amanda. Ze voelde hoe de zachte handen van Amanda over haar borsten glijden. Ze sidderde van genot. Amanda kneedde de borsten van Katrina. Amanda zakte met haar mond af naar borsten en begon ze te zoenen. Katrina wreef met haar handen door het haar van Amanda. Amanda nam een borst in haar mond en zoog er hard aan. Daar zittend op de vloer van de douchecabine genoten de twee dames volop elkaar. Zeker toen Amanda een hand op de natte vagina van Katrina plaatste. Ze begon te wrijven. Katrina kreunde. Amanda deed het perfect. Amanda deed precies wat Katrina altijd gehoopt had. Waar ze altijd over gedroomd had. Alleen was dit geen dagdroom, maar het was de waarheid. En Katrina was waar wat blij om te voelen dat de hand van Amanda over haar poes heen en weer gleed. Amanda zocht Katrina’s gevoelige plekje op en vond dit. Maar dit was het teken voor Katrina om de leiding in handen te nemen. Ze duwde Amanda naar beneden op de vloer en ging met haar poes boven het gezicht van Amanda hangen. Amanda glimlachte en begon met haar tong de natte opening van Katrina te verwennen. Katrina plaatste haar handen op de borsten van Amanda en begon er mee te spelen en kneden. Het voelde heerlijk om zo verwend te worden door Amanda en tegelijkertijd haar te verwennen. Katrina gleed met haar handen omlaag en begon te strelen over de poes van Amanda. Katrina glimlachte toen ze voelde dat Amanda nog steeds nat was en niet was het warme water wat nog steeds uit de douche stroomde. Ze begon rondjes te draaien met haar vinger op de clitoris van Amanda. Ze voelde dat Amanda tijdelijk haar likken onderbrak om een kleine kreun aan haar mond te laten ontsnappen. Snel daarna voelde Katrina de tong van Amanda weer over haar poes glijden. Amanda deed het echt heerlijk. Maar Katrina deed het nog lekkerder bij Amanda. Net als eerder stak Katrina twee vingers in de poes van Amanda. Ze hoorde dat Amanda het lastig kreeg om zowel te genieten als Katrina te laten genieten. Katrina was vol zelfvertrouwen en verhoogde tempo van haar vingers. Het duurde niet lang voordat Amanda voor de tweede keer kwam. Katrina genoot er stiekem van dat het haar gelukt was haar droomvrouw twee keer te laten klaar komen.

Ondertussen was Amanda nog steeds bezig om Katrina naar haar hoogtepunt te brengen. Amanda bracht nu een vinger bij Katrina er in en begon heen en weer te bewegen. Rondjes draaien. Katrina kreeg het steeds moeilijker. Maar ze wilde hier zo lang mogelijk van genieten. De tong van Amanda voelde ze in haar poes glijden en Katrina vond dit een heerlijk gevoel. Jeffrey was lang niet zo aandachtig voor haar poes als dat Amanda nu was. Daarom was Amanda zo geweldig, vond Katrina. De brunette begon steeds sneller te likken en betrok nu ook de clitoris erbij. De tong die nu rondjes rond de clitoris draaide en de vinger die Amanda nog steeds in Katrina's natte poes had zitten, zorgde voor de meest geweldige combinatie. Met een luide schreeuw kwam Katrina klaar. Met een diepe kreun en zucht stortte ze op de vloer. Amanda had haar heerlijk laten klaarkomen. Ze kroop omhoog en ging tegen de muur zitten. Amanda kroop naast haar en gaf een kus op de schouder van Katrina.

“Dat was heerlijk,” zei Amanda.

Katrina knikte. Ze stond op en hielp Amanda ook met opstaan. De twee zoenden nog eventjes en draaiden toen de kraan van de douche dicht. Snel kleedden zij zichzelf aan en liep het douchehokje en de sportschool uit. Bij hun fietsen bleven ze nog even staan. Katrina trok Amanda naar haar toe en zoende haar weer. Ze kneep zachtjes in een van de borsten van Amanda en voelde meteen hoe haar tepel weer hard werd. Ze glimlachte. Dit was echt een droom die uitkwam.

“Wat ga je tegen Jeffrey zeggen?” vroeg Amanda.

“Die hoeft niks te weten,” zei Katrina en gaf Amanda een kus. Katrina stapte op haar fiets en reed weg. Voor het eerst in acht maanden had ze niet het gevoel dat ze Amanda hoefde te volgen, want Amanda zou haar wel volgen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2108x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8856x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7823x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8569x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12999x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net