Opwindend.Net
Datum: 04-02-2018
Stemmen: 101x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 28202x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 1
Door Jane DD - Mijn Profiel Pagina

We staan te dansen, de jongen met de mooie helderblauwe ogen en ik. De hele avond al dartelen we om elkaar heen. Toen we aan de praat raakten, was ik er ook wel snel over uit dat het niet helemaal mijn type is, maar hij is mooi en ik heb het deze week uitgemaakt met mijn vriend, of ex-vriend, zoals ik hem vanaf nu moet noemen. Ik had het er nogal moeilijk mee, en belde woensdag nadat ik een lang en zwaar gesprek met mijn ex had gehad meteen mijn beste vriend David op. Die maakte het zijn missie om mij hier doorheen te slepen. Het liefst was ik dit weekend in bed blijven liggen, een deken over mijn hoofd en geen enkel sociaal contact, maar David stond erop dat ik mee uitging. Zijn argumenten waren sterk: mijn ex was tijdens onze relatie al met anderen naar bed gegaan, nu was het mijn beurt. Omdat ik Davids poging me op te beuren wel aandoenlijk vond, en zelf ook wel wist dat thuis zitten wegkwijnen niks op zou lossen, ben ik mee uitgegaan.

Ik draag een kort rokje en een shirtje dat strak om mijn bovenlijf zit. Ik voelde me zo vrij toen ik de kroeg binnenliep. Mijn ex wilde nooit dat ik dit soort weinig verhullende kleding droeg bij het stappen, en nu pas merk ik hoe ik de begerige blikken van de mannen om me heen heb gemist tijdens mijn relatie. Bijna een jaar lang ging ik amper uit omdat mijn ex er zo op tegen was en het voelt heerlijk dat ik nu alles weer kan en mag. De drank heeft rijkelijk gevloeid en nu geniet ik enorm van de aandacht van deze jongen. Steeds dichter schuren onze heupen tegen elkaar aan en steeds dieper zetten we de nagels in elkaars huid tot onze lippen elkaar bijna raken.

Dan kijkt hij ineens beducht om zich heen. Als hij me dan toch probeert te zoenen, beweeg ik een stapje naar achter en trek één wenkbrauw op.

“Sorry, we moeten een beetje voorzichtig doen, oké?”

Dat is helemaal niet oké, denk ik. Ik vraag hem wat er aan de hand is en zie dat hij zich ongemakkelijk begint te voelen. Hij krabt in zijn nek en zegt een beetje onzeker: “ik heb eigenlijk wel een soort van al een vriendin.”

Ik reageer er niet eens meer op, ik veeg zijn hand van mijn heup af en loop weg. Ik denk direct weer aan mijn ex. Zijn alle mannen eikels?

Ik wil de kroeg uitlopen en naar huis gaan, maar een vriend van David houdt me tegen en wenkt David.

“Één drankje nog”, zegt David tegen me, “je kan niet verdrietig naar huis gaan!”

Ik stem in met het ene drankje. Zodra de barman me mijn wijntje aangeeft, giet ik het in één teug weg. David pakt mijn hand, maar weet niet zo goed wat hij moet zeggen.

“Daaf, ik hou van je, maar mannen zijn echt honden,” zucht ik.

Hij kijkt me semi-verontwaardigd aan, maar ontkent het niet. Hij ziet dat ik er echt klaar mee ben, en zegt dat hij met me mee zal fietsen naar huis. Ik glimlach naar hem uit dank en samen lopen we naar de kapstok waar onze jas hangt.

Voor alle jassen staat een loungebank, waar twee jongens en twee meiden op zitten en lachen om iets wat een van de jongens heeft gezegd. Als ik over de bank naar mijn jas wil reiken, pakt een van de meiden mijn hand. Het is de blonde. Ze heeft een vol figuur maar is zeker niet dik. Ik schat haar iets ouder in dan ik zelf ben, iets van 25 denk ik zo.

“Je ziet er mooi uit”, roept ze over de muziek uit.

Ik buk om haar te bedanken en kijk dan in haar prachtige ogen. Groen, met een binnenrand van geel en een buitenrand van bruin, om naar te blijven kijken. Ze vraagt me of het wel goed met me gaat. Ik antwoord dat dit niet helemaal mijn avond is.

“De avond is nog jong toch,” zegt ze met een ondeugende glimlach, “kom anders even zitten.”

Tussen haar en het andere meisje pas ik niet op de bank, maar ze trekt me op haar schoot. Nu kijk ik naar David, en ik zie zijn ogen oplichten. Hij beweegt suggestief zijn tong tussen zijn wijs- en middelvinger. Ik schud mijn hoofd, ik heb toch helemaal geen behoefte aan een vrouw, en zij misschien ook niet. Wel ben ik blij dat ik de avond nog een beetje gezellig kan afsluiten, dus ik praat wat over haar werk als kapster, waarbij ze met haar handen door mijn haar streelt en me vertelt hoe mooi ze mijn haar vindt.

Na een paar minuten met haar gepraat te hebben begin ik ineens een beetje aan mezelf te twijfelen. Raar zou het niet zijn om iets met haar te doen: ik wil immers over mijn ex heenkomen en de mannen blijken daar niet zo geschikt voor.

We zitten nog even te praten als David tegen me zegt dat hij weer teruggaat naar zijn vrienden. Ik ben verontwaardigd en zeg dat we samen zouden fietsen, maar hij lacht, en zegt in mijn oor: “volgens mij ga jij helemaal niet naar je eigen huis vandaag.”

Ik hoop dat zij dat niet heeft gehoord. Ineens besef ik dat ik niet eens weet hoe ze heet. Ik vraag het haar, maar versta het antwoord niet, dus ze herhaalt zichzelf, en ik knik een beetje afwezig, nog steeds niet wetend hoe ze heet. Ze glimlacht en staat op, waardoor ik van haar schoot glij. Ze pakt mijn pols vast en neemt me mee naar buiten, “dan kunnen we elkaar ten minste verstaan.”

Ze is heel gezellig, maar ik krijg het steeds kouder buiten. Een kort rokje ziet er best leuk uit, maar de kippenvel eronder is minder fijn. Ik vouw mijn armen over elkaar en druk ze dicht tegen mijn lichaam. Ik ben me ervan bewust dat ik nu mijn E-cup borsten tegen elkaar aanduw en zo een vrij duidelijke inkijk moet hebben. Ze vraagt me of ik het koud heb en slaat haar armen om me heen.

“We kunnen ook naar mijn appartement gaan,” oppert ze dan, “dan heb je warmte en de mogelijkheid om elkaar te verstaan, en veel betere wijn dan ze hier schenken.”

Ik word een beetje nerveus, maar op een fijne manier. Ik vind het raar dat ik kriebels krijg van een vrouw, maar de alcohol heeft me baldadig genoeg gemaakt om ja te zeggen en met haar mee te gaan. We halen onze jas binnen op en lopen vijf minuten door de stad. Gelukkig woont ze in het centrum. Ik weet nog steeds niet helemaal zeker of zij wel geïnteresseerd is in vrouwen.

“Neem je vaker iemand uit de kroeg mee naar je appartement,” vraag ik dan maar.

“Nee hoor, bijna nooit, je bent speciaal,” en ze knipoogt.

Ik weet niet of ik gerustgesteld ben of niet. Ik vind het een fantastisch gevoel dat een vrouw mij leuk vindt, maar ik vind het tegelijkertijd een beetje eng. Wat moet ik hier nou weer mee? Ik ben dit helemaal niet gewend.

In het appartement geeft ze me een glas rode wijn, die inderdaad veel beter smaakt dan de goedkope troep aan de bar. Ik voel me wel comfortabel zo in haar warme huisje op de grote zachte bank. Zelfs zo comfortabel dat ik er niet van schrik dat ze dicht naast me komt zitten en haar hand op mijn been legt, tegen de rand van mijn rokje aan. Ik vind het vreemd dat haar handen zo warm zijn, aangezien die van mij nog koud zijn van de buitenlucht. Omdat ze me naar haar hand ziet kijken vraagt ze: “durf je het wel aan?”

Die vraag boezemt me meteen weer angst in. Dit zou me toch immers niet gevraagd worden als er niks was om bang voor te zijn? Toch weer de fijne kriebels. Ze intrigeert me wel.

“Wat precies,” vraag ik terwijl ik zwoel in haar ogen kijk.

“Je een beetje laten gaan...” zegt ze en onze gezichten komen dichter bij elkaar, “genieten van wat er gebeurt...” en dan raken haar zoete lippen de mijne. Ik wil haar zoenen maar haar lippen zijn alweer weg. Ik kijk omlaag.

“Ik heb nog geen ervaring met vrouwen,” zeg ik een beetje onzeker.

Ze lijkt het alleen maar leuk te vinden.

“Ik zal je leiden” zegt ze terwijl haar handen mijn gezicht omvatten, en ze weer haar lippen op de mijne drukt. Ik leg mijn vrije hand in haar haren, en begin haar rustig te zoenen. Het is zo anders met een vrouw, zoveel lieflijker maar tegelijkertijd ook met zoveel meer passie.

We gaan steeds meer in elkaar op, tot ze stopt en mijn wijnglas uit mijn handen pakt en op de grond zet. Ze duwt me zachtjes achterover en we zoenen verder. Mijn hand ligt op haar heup en als ze vuriger begint te zoenen, daal ik ermee af naar haar kont. Ik knijp lichtjes in haar bil, en merk aan haar zuchtje dat ze dat fijn vindt, dus ik word iets ruwer en ga haar lichaam af met mijn hand terwijl we blijven zoenen. Zij heeft een hand op mijn wang gelegd, met haar elleboog steunt ze op de bank. Haar andere hand beweegt vanaf mijn middel langzaam omhoog, maar te vroeg weer naar beneden. Haar vingers strelen langs de zijkant van mijn lichaam, tot ik haar hand pak en hem op mijn borst leg. Ze kijkt me aan en glimlacht. Ik heb haar nu duidelijk laten zien dat ik er zin in heb, en nu begint ze de leiding te nemen.

Ze kneed mijn tiet en met haar lippen daalt ze af naar mijn nek. Ik vind het heerlijk en ga met mijn vingers door haar zachte haren. Ze trekt mijn shirtje omhoog en ik voel haar nagels over mijn buik gaan. Ik ga iets rechter op zitten om mijn shirt uit te trekken en val weer achterover.

“Goed zo,” fluistert ze terwijl ze bovenop me zit en mijn buik en borsten streelt. Ze gaat steeds zachtjes langs de randen van mijn bh en knijpt dan even in mijn borsten.

“Mag deze ook uit,” vraagt ze vriendelijk doch dwingend terwijl ze haar hand al tussen mijn rug en de bank wringt. Ik kom een beetje omhoog zodat ze mijn bh los kan maken. Langzaam trekt ze hem vervolgens uit over mijn armen. Ik voel me een beetje ongemakkelijk als ze zonder mijn borsten aan te raken naar ze kijkt, dus weer pak ik haar hand vast en begeleid hem naar mijn lichaam.

“Je geniet echt van aanraking he,” zegt ze lachend.

“Van de juiste aanraking wel ja.”

Haar rechtermondhoek krult op en ze vraagt wat de juiste aanraking is.

“Dit?” als ze zacht in mijn linkerborst knijpt. Ik knik.

“En dit?” als ze mijn tepel tussen duim en wijsvinger neemt en er zachtjes aan draait. Een zacht kreungeluidje dient als antwoord.

“En dit?”

Haar andere hand streelt ineens ruw over mijn slipje. Ik bijt glimlachend op mijn lip.

“Ja,” fluister ik terwijl ik mijn benen een stukje spreid, zodat ze er beter bijkan.

Ze laat een vinger ruw cirkelen over de plek op het stof waaronder mijn opening zit, en streelt af en toe met haar duim de plek waaronder mijn clit zit. Ik wil dat ze mijn ondergoed uittrekt, maar bedenk me dan dat ze zelf nog volledig gekleed is. Ik doe een niet al te serieuze poging haar shirt over haar hoofd te trekken, dus ze staat op, en begint er zelf langzaam aan terwijl ze haar heupen beweegt op muziek die niet aanwezig is. Ik vind het leuk om haar zo haar kleding uit te zien doen. Zelfs de manier waarop ze uit haar strakke spijkerbroek stapt is sexy. Ze heeft mooie brede heupen waarmee ze ritmisch blijft bewegen. Ik denk dat ik de hele avond naar haar zou kunnen kijken zonder iets met haar te doen.

Ze staat nu in haar groene string en dito bh naast de bank. Ik ga rechtop zitten en draai me naar haar toe, waarop zij tegen me aan komt staan en mijn schouders vastpakt. Mijn gezicht raakt haar buik en ik begin haar te kussen. Met mijn handen knijp ik in haar billen, blij dat ik nu mijn lange nagels in haar vlees kan zetten. Ze komt naast me zitten en streelt me over mijn wang. Na een paar lieflijke kusjes vraagt ze of ik met haar meekom naar bed. Ik knik nieuwsgierig en laat me meenemen naar haar slaapkamer. Haar kont deint rustig mee met de stappen die ze zet. Ik voel de zenuwen door mijn lijf gieren.

Ze sluit de slaapkamerdeur en legt haar hand op mijn onderrug, om me zachtjes naar het bed te leiden. Ik stap met één been op bed, en kruip dan langzaam naar het hoofdeinde aan de kant van het raam. Hierdoor kan ze onder mijn rokje door nog net mijn ondergoed zien. Als ik op het bed zit kijk ik toe hoe ze haar bh uit doet. Haar roomwitte heuvels worden zichtbaar, met lichtrode striemen eronder van de mogelijk te kleine bh.

In porno vind ik vaak de tepels van een vrouw onaantrekkelijk, te groot of net de verkeerde kant op wijzend. Maar die van haar zijn perfect, zachtroze knopjes op mooie ronde borsten, die ik met een C-cup inschat.

Dan gaan haar handen naar de zijkanten van haar string. Ze draait zich om en trekt haar ondergoed omhoog tussen haar bilspleet, waardoor haar volledige kont te zien is. Ze heeft een beetje een peervormig figuur. Ik heb zelf grotere borsten en kleinere billen, en ik vind vrouwen met dikke billen altijd iets moois hebben, zo vrouwelijk en zo stevig.

Ze bukt naar voren en trekt de string over haar billen heen naar beneden. Als ze met geholde rug weer bovenkomt valt het stukje stof op de grond. Nu draait ze zich om, om me het donzige landingsstreepje boven haar vagina te laten zien. Ik word een beetje rood, en hoop dat ze snel op bed komt zitten en deze stilte doorbreekt.

Ik trek de rits van mijn rokje omlaag maar blijf er nog wel inzitten, als teken dat zij hem uit mag doen. Het bed veert een beetje op als ze naast me komt zitten. Ze legt haar hand op mijn boek en zoent me vol passie. Ik ga liggen en voel dat mijn rokje langs mijn heupen wordt getrokken. Mijn slipje is daarbij half afgezakt, dus ik wil hem optrekken, maar haar handen houden de mijne tegen en trekken hem de andere kant op. Mijn kaalgeschoren kutje ligt nu vol in het zicht. Ik denk terug aan mijn douchebeurt van vanochtend, hoe ik nooit aan een vrouw had gedacht toen ik mijn kutje schoor.

Zo in de open lucht hunkert mijn naakte lichaam naar haar warme handen. Ik trek één knie op zodat zij tussen mijn benen kan gaan zitten.

Tergend langzaam sleept ze vervolgens haar vingers van mijn schouders naar mijn tepels, van mijn borsten naar mijn onderbuik en van mijn knieën naar de binnenkant van mijn dijen. Ze blijft zachtjes spelen met de huid vlak naast mijn schaamlippen. Het grotje tussen mijn benen begint te jeuken en ik gebruik mijn hand om die van haar over mijn schaamlippen te leggen. Hierop pakt ze mijn beide handen en zegt me streng ze boven mijn hoofd te houden.

Ik ben verrast met de dominante positie die ze bekleed maar ik vind het fijn om naar haar te luisteren, om door haar geleid te worden.

Haar duim streelt nu de opening van mijn vagina. Zachtjes zegt ze, “je vindt het wel fijn om de controle een beetje weg te geven he lieverd.”

Hierop knik ik een beetje onzeker, en weer lijkt mijn ongemakkelijkheid haar alleen maar plezier te doen.

Haar duim beweegt met krullerige halen richting mijn clitoris, waardoor ik voel hoe nat ik al ben. Rustig spreid ze mijn geil over mijn kutje en draait dan met twee vingers snel over mijn clit. Ik begin harder te ademen. Als ze dan met haar andere hand naar mijn vagina gaat en er twee vingers insteekt, begin ik te kreunen. Bij iedere stoot van haar vingers schiet een genotspijl mijn onderbuik in, mijn hoofd in, mijn tepels in. Ik sluit mijn ogen en geniet van de sensatie. Als vanzelf dalen mijn handen af naar mijn volle borsten om ze zachtjes te kneden.

Dan stopt de sensatie plotseling. Ik open mijn ogen en zie haar streng naar mijn borsten kijken. Snel beweeg ik mijn handen weer omhoog.

“Sorry,” fluister ik een beetje betrapt.

Gelukkig zegt ze, “het is oké, je vindt het gewoon een beetje lastig om stil te zitten zeker?”

Ik knik, niet helemaal wetend wat er gaat komen.

“Misschien moet je je handen ergens anders voor gaan gebruiken”, zegt ze met speelse oogjes terwijl ze op haar zij naast me komt liggen.

Ze knijpt in mijn tepel, waarop ik zacht kreun, en gaat dan met haar hand langs mijn arm tot onze vingers elkaar raken. Ik draai me naar haar toe en kijk toe hoe mijn hand naar haar venusheuvel getrokken wordt. Ze laat me los en doet haar ene been omhoog zodat ik goed bij haar kutje kan.

Ik streel even langs haar schaamheuvel en als ik haar dan zoen, daalt mijn hand af naar haar spleetje.

Ik beweeg langzaam mijn vingers en let zo goed mogelijk op haar reacties. Lange bewegingen van links naar rechts over haar schaamlippen doen haar kreunen, en snelle korte bewegingen over haar harde clitoris zorgen ervoor dat ze haar benen krampachtig beweegt onder mijn aanraking. Ik merk dat ze geniet, en ik wil verder gaan. Ik wil haar harder horen kreunen. Ik wil haar zien klaarkomen.

Even later, nu ze goed nat is geworden van het vingeren, ga ik op handen en knieën voor haar openstaande kutje zitten. Ik doe net mijn eerste vinger in haar kutje als ik een hand op mijn hoofd voel. Ik voeg een tweede vinger toe en zak met mijn mond af naar haar schaamlippen. Ik begin te likken. Ik heb geen idee hoe ik een vrouw moet bevredigen maar ze lijkt het fijn te vinden.

“Sneller,” zegt ze af en toe. Of hoger of lager.

Ik lik een tijdje vol enthousiasme door. Ik geniet van de zoete smaak van haar kutje en slik haar geil gulzig door.

Haar kutje opent zich steeds verder, dus ik haal mijn twee vingers uit haar vagina en stoot er dan in één keer drie in. Ze gilt en pakt mijn haren stevig vast. Zo snel mogelijk beweeg ik mijn vingers in en uit haar.

Terwijl ik op haar clitje zuig voeg ik mijn pink aan het vingertrio toe. Op mijn duim na gaat nu mijn hele hand bij haar naar binnen.

Bij mezelf is dat nog nooit gelukt. Ik vind het heerlijk hoe ontspannen deze vrouw is.

Steeds sneller gaat haar ademhaling. Zachte snelle geluidjes wisselen het gehijg af. Haar handen gaan uit mijn haar en grijpen nu de lakens naast haar stevig vast.

“Kom maar,” fluister ik onder het likken door. Hier heb ik op gewacht.

Ik voel haar dijen mijn hoofd omklemmen. Haar kutspieren knijpen in mijn hand en ik kan al haar geil niet meer snel genoeg oplikken. Haar hele lichaam trilt en ze schreeuwt.

Als ze iets is uitgeraasd haal ik mijn hand uit haar naschokkende opening. Ik zuig haar lichaamssap van mijn hand af en zet dan beide handen in haar heupen. Gesteund op mijn ellebogen lik ik snel haar kutje schoon. De zoetste smaak van vrouw met de zure nasmaak glijdt door mijn keel.

Ze trekt me aan mijn haren omhoog, en veegt het overige geil liefdevol van mijn kin.

Vol bewondering kijk ik toe hoe ze in haar eigen wereld wegzakt, haar lichaam beweegt nog na terwijl ze haar ogen sluit. Ik streel haar over haar benen, haar dijen, haar buik, haar borsten, en tot slot haar hals, terwijl ik mezelf naast haar neerleg in het holletje tussen haar lichaam en de muur.

Ze omhelst me. Mijn hoofd ligt in haar hals, mijn lippen tegen haar borst aan. Ik kus haar, zij kust mij.

“Straks is het jouw beurt,” fluistert ze liefjes. Ik streel haar over haar wang. Het maakt me niet uit, al is het nog 10 keer haar beurt, als ze maar geniet. De allereerste vrouw, van wie ik nog steeds de naam niet weet, maar van wie ik vanaf dit oerorgasme meer weet dan ik van iedere andere vrouw ter wereld weet

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 8682x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 8533x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6067x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 6795x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
9.0
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 14734x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 15652x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 8303x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 16903x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.0
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 9363x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 10449x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.0
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 10853x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 14163x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 15569x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 12684x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net