Opwindend.Net
Datum: 05-02-2018
Stemmen: 94x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 19559x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 2
Door Jane DD - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 1

Omdat mijn verhaal zo goed werd ontvangen (waarvoor dank ♥), heb ik er een vervolg aangeplakt. Laat me weten wat je ervan vindt, ik lees graag reacties!

Ik word wakker van het geluid van de wind die tegen het slaapkamerraam slaat. De geur van de vrouw in wier armen ik lig dringt bij me naar binnen. Ik moet nog even bevatten dat ik vannacht met een wildvreemde, laat staan met een wildvreemde van mijn eigen geslacht ben meegegaan naar huis.

Ik doe mijn best om haar niet wakker te maken als ik langzaam onder haar arm vandaan kruip. Ze beweegt even maar slaapt ogenschijnlijk ook meteen weer diep verder. Dit geeft mij even de kans om te acclimatiseren. Door de dunne stof van de gordijnen heen schijnt wat licht, maar het is nog geen middag, stel ik vast. Ik klim ietwat onhandig uit bed omdat ik geen geluid wil maken en ga dan op zoek naar de badkamer. In de woonkamer hangt een klok, waarop ik zie dat het pas 09:04 is. We zullen maar een paar uur geslapen hebben.

Als ik op de wc zit leg ik mijn gezicht in het kommetje van mijn handpalmen en zucht ik even diep. Ik zit gewoon op de wc bij de vrouw die ik gister pas ontmoet, gister al bevredigd heb. Ik voel in mijn handen mijn mond opkrullen tot een glimlach.

Ik zie eruit als een zombie met mijn mascara onder mijn ogen en dank het lot dat ik eerder wakker ben geworden dan zij. Ik haal met een wattenschijfje met tonic de overgebleven make-up van mijn gezicht.

Terug in de woonkamer valt het me pas op hoe volwassen en opgeruimd het appartement van deze jonge vrouw is. Ik denk aan mijn eigen studentenkamer, het bijeengeraapte zooitje meubels en het tapijt aan gedragen kledingstukken en andere troep die ik eigenlijk zou moeten opruimen.

Ik loop naar de boekenkast naast de bank, voornamelijk omdat ik het spannend vindt om terug de slaapkamer in te gaan. Ik lees de titels die op de boeken staan en bedenk me dan ineens weer dat ik haar naam nog moet zien te ontdekken. Ik vind het zo stom van mezelf dat ik gisteravond niet doorvroeg toen ik haar voor de tweede keer niet verstaan had, maar ja, ik had nooit gedacht haar naam ooit nog nodig te hebben. Ik sla één van de boeken open, om te kijken of ze misschien het soort persoon is dat haar naam in haar boeken zet. Ik ben eigenlijk wel opgelucht om te zien dat er geen naam staat, want ik vind mensen die dat doen niet leuk.

Ik loop naar de eettafel, waar een laptop dichtgeklapt ligt. Even weeg ik af of ik haar privacy enorm schendt als ik haar laptop zomaar open, maar ik sta het mezelf toe omdat ze er toch zelf voor heeft gekozen een vreemde in haar huis te laten. Dat is een excuus van niks, dat weet ik, maar de naam van je sekspartner niet weten vind ik nog gênanter.

“Hallo Dani,” verwelkomt het beeldscherm zijn eigenaar. Dani, dat klopt met mijn herinnering aan toen ze gisteravond haar naam zei, voor zover ik een beetje kan liplezen.

Opgelucht dat ik niet verder in haar laptop heb hoeven speuren doe ik de klep weer dicht. Dani. Ik ben naar bed geweest met Dani.

Iets zekerder van mijn zaak sluip ik nu zachtjes de slaapkamer weer in. Zachtjes doen had niet gehoeven, want Dani is wakker en iets aan het bekijken op haar mobiel.

“Goedemorgen,” zeg ik een beetje schor.

Ze kijkt op van haar scherm, en lacht. Waarom ziet zij er niet uit als een zombie in de ochtend?

“Goedemorgen schoonheid,” zegt ze blij terwijl ze haar deken openslaat als teken dat ik bij haar moet komen liggen.

Ik ga naast haar op het bed zitten en trek de deken tot aan mijn borsten omhoog. Als ik opzij kijk naar haar raken onze lippen elkaar. We zoenen en al snel voel ik haar warme tong langs mijn lippen gaan. Ik open mijn mond een beetje en leg mijn hand op haar wang. Ze ruikt nog steeds lekker, nu iets zweteriger en iets minder naar parfum dan gister, maar wel lekker.

Dani gaat weer liggen, nog loom van de nacht, en lacht lief naar me. Ik ben klaarwakker en sla een been over haar lichaam heen om vervolgens verder te gaan met zoenen.

Aan het warme gezicht van Dani voel ik dat mijn handen te koud zijn om ze op andere lichaamsdelen van haar te leggen. Ik strijk wat haren uit haar gezicht en leg mijn handen dan in haar blonde bos en op het kussen, het warmste plekje dat mijn kou niet kan voelen nu.

Terwijl we steeds iets ruwer worden in ons zoenen voel ik dat ze mijn heupen vastpakt. Ze trekt me zachtjes tegen zich aan, waardoor mijn openstaande benen en dus mijn kut tegen haar buik aankomen. Ik ga iets omhoog met mijn lichaam om haar nog intenser te zoenen. Mijn onderlichaam wrijft hierdoor langs haar buik wat een prettig gevoel geeft.

Als Dani in mijn onderlip bijt kan ik wel vaststellen dat ze goed wakker is, dus ik zak een beetje terug naar haar zijkant, nog steeds met mijn been om haar heengeslagen. Hierop draait Dani zich naar mij toe en plaats een been tussen mijn benen, waardoor deze nu tegen mijn gevoelige plekjes aanligt.

Omdat ze merkt dat ik de wrijving prettig vindt, beweegt ze een beetje met haar been. Ik zucht tijdens de zoen. Mijn hand is opgewarmd, dus ik leg hem in haar hals, en niet veel later over haar borst. Als ik zachtjes in haar tiet knijp, verstoort ons glimlachen het zoenen. Nu beweegt Dani haar been ruw omhoog, waardoor een klein geluidje mijn lippen verlaat. Ik beweeg met mijn nagels over haar hals en rond haar tepel.

Dan kus ik haar in haar nek. Met mijn lippen zoek ik haar rechteroorlelletje, met mijn vingers haar linker. Ik streel tussen duim en ringvinger haar oorschelp, terwijl ik aan haar andere oorlelletje zuig. Ik hoor een zuchtje dat nog net geen kreun is en voel een hand via mijn buik naar mijn borsten gaan.

Harder dan verwacht knijpt Dani in mijn rechterborst, waardoor ik kreun. Ik zet mijn lippen op de huid van haar hals en kus haar terwijl ze in mijn borst blijft kneden. Ze probeert haar andere hand naar mijn andere borst te krijgen, wat niet zo lukt, dus ze duwt me met mijn schouders tegen het bed en pakt mijn borsten vast terwijl ze haar been weer tussen mijn benen in wringt. Ze zit nu half rechtop boven me, en steunt een beetje op mijn ribben met haar polsen zodat ze met haar been kan blijven bewegen.

Ik merk dat ik iets natter ben geworden en met het been dat vrij ligt beweeg ik mijn knie naar me toe zodat mijn kutje open komt te staan.

“Je hebt al zin he,” grijnst Dani.

Ik kreun uit bevestiging terwijl ze heerlijk in mijn borsten blijft kneden. Met mijn handen ga ik langs haar armen naar haar schouders en dan haar borsten. Ik speel even met haar tepels en zeg dan, “volgens mij had jij me nog iets beloofd voordat je in slaap viel.”

Weer lacht ze. In het daglicht zijn de blosjes op haar wangen veel beter te zien dan gisteravond. Ik vind het lief en wil haar wangen strelen, maar ze sluit haar ogen in genot van wat ik met haar tepels doe, dus ik houd mijn handen waar ze zijn en trek zachtjes aan haar mooie knopjes.

“Belofte maakt schuld,” zegt ze dan en ze veert van me af, waardoor we beide elkaars borsten los moeten laten.

Ze staat op van het bed en loopt naar haar kledingkast. Om de onderste la te openen moet ze bukken waardoor haar billen mooi bol komen te staan en de glans van haar natwordende kutje er net onder te zien is. Ze pakt iets uit de la en loopt weer mijn kant op. Het is roze, en ze laat het trillen. Op het bed laat ze me de dildo zien.

“Zo is het nog lekkerder.”

Ze klinkt alsof ze me gerust probeert te stellen, waardoor ik merk dat ik misschien iets te bezorgd keek. Ik zet mijn voeten van elkaar vandaan en Dani gaat tussen mijn benen zitten. Ik duw mezelf op met mijn ellebogen maar een strenge hand duwt me tegen mijn borstkas weer het kussen in.

Ik voel haar warme kusjes op mijn buik, en haar vingers die mijn heupen zachtjes strelen, zo zacht als veertjes die om me heen dwarrelen. De kusjes vinden langzaam hun weg naar beneden. Bij de eerste aanraking van haar mond en mijn schaamstreek krullen mijn tenen naar binnen. Ik kreun als ze stevig met haar tong van onder naar boven door mijn schaamlippen likt. Als haar tong een cirkelbeweging begint te maken word ik al helemaal gek.

“Ja, Dani, ja” kreun ik zachtjes terwijl ik mijn eigen handen over mijn bovenlichaam laat gaan.

Dani zet haar knokkels tegen mijn opening, terwijl haar tong zich richt op mijn clitje, en duwt en draait even ruw langs de natte huid van mijn kutje. Ik ga iets met mijn kont omhoog, tegen de knokkels in, om aan te geven dat ik iets ín dat gaatje wil hebben.

“Rustig,” zegt ze in een poging dominant te klinken, maar stiekem lachend.

Ze likt nog even door en pakt ondertussen de dildo. Ik hoor aan het getril dat ze hem aanzet. Zachtjes zet ze het tegen mijn vagina aan en weer draait ze rondjes bij de opening.

Ik kreun dwingend, maar ze geniet alleen maar van mijn ongeduld. De nagels van haar andere hand trekken strepen van mijn knieholte naar mijn bil. Ze wisselt de dildo van hand en herhaalt zichzelf in spiegelbeeld op mijn andere been. Ik kneed hard mijn tieten en voel me alsmaar geiler worden tegen de trillende vibrator.

Om het nog een tikje erger te maken zet Dani de vibrator op een hogere stand en beweegt ze ermee over mijn hele kutje. Ze stopt met likken, geeft me nog twee kusjes op mijn buik en gaat dan rechtop zitten op naar me te kunnen kijken. Ik kijk haar smekend aan maar als ze de vibrator op precies het juiste plekje tussen mijn schaamlippen houdt, trekt mijn hoofd weg opzij en begin ik te hijgen.

“Wat wil je,” vraagt ze plagerig.

“Er in,” breng ik uit en ik wil de vibrator met mijn hand naar mijn openstaande vagina duwen maar Dani pakt mijn pols vast. De vibrator legt ze opzij en ze begeleidt mijn handen naar mijn tieten.

“Als je deze netjes daar houdt en me lief vraagt wat je van me wilt, ga ik verder”

Ik zucht gefrustreerd en zeg, “ik wil dat je me neukt met je vibrator, Dani.”

“Ik mis een magisch woord,” zegt ze met een halve glimlach. Ze laat de vibrator tegen de binnenkant van mijn dij trillen.

“Alsjeblieft Dani,” zeg ik hard, “alsjeblieft.”

Hierop laat ze de vibrator mijn kutje in glijden. Ik voel de trillingen tegen mijn vaginawand en sluit mijn ogen terwijl ik verder ga met mijn gekreun.

“Goed zo,” fluistert Dani, amper hoorbaar onder mijn eigen geluiden.

Ze zakt weer met haar gezicht naar mijn kutje en begint me weer te likken. Ze zuigt op mijn buitenste schaamlippen en ik probeer te onthouden wat ze allemaal doet, om ervan te leren, maar ik ben totaal niet meer in staat om na te denken. Dani trekt de dildo telkens bijna uit mijn vagina en stoot hem er dan weer helemaal in. Ik ben alleen nog maar aan het genieten.

Het duurt niet lang meer of ik voel een vuur in mijn onderbuik opsteken. De wanden van mijn vagina beginnen op elkaar af te komen, de wanden van de slaapkamer beginnen op mij af te komen.

Ik kreun hard terwijl al mijn spieren zich in een razendsnel tempo aanspannen en ontspannen. Ik zet mijn handen in het matras, en moet mijn best doen om mijn benen uit elkaar te houden. Ondertussen gaat Dani onverstoorbaar door met het likken en verwennen van mijn kutje. Ik noem haar naam een paar keer onder mijn kreunen door, maar ik ben volledig in mijn eigen wereld voor een paar seconden.

Als ik weer een beetje bij aan het komen ben, zegt Dani, “zo, jij kan er wat van hè”, met een grijns.

Zegt zij dat nou tegen mij? Ik denk niet dat ik ooit eerder zo intens ben klaargekomen onder de aanraking van een ander. Misschien is de mythe waar dat vrouwen beter zijn met hun mond dan mannen, misschien heeft Dani’s tong gewoon magische krachten.

Ik veeg een lok haar achter mijn oor, en voel dat mijn voorhoofd bezweet is. Dani ziet dat ik met de ruggen van mijn handen mijn handen mijn gezicht droogveeg.

“Douchen?” zegt ze vrolijk en ze springt al op uit bed om de kamer uit te lopen.

Ik zucht vermoeid, maar kan een glimlach niet onderdrukken en slenter achter haar aan richting de badkamer.

Ik hoor het water al op de tegeltjes kletteren als ik de deur open. Dani staat al onder de douche met het gordijn om zich heen. Ik stap naar de wastafel en bekijk mezelf in de spiegel. Ik ben een beetje rood, maar voor een post-orgasme gezicht ziet het er nog prima uit.

Ik plens wat van het koude water uit de kraan in mijn gezicht en dan gaat het douchegordijn open in een nogal theatrale beweging. Ik moet lachen om hoe uitbundig Dani is en stap bij haar onder de douche. Ik leg mijn handen in haar nek en geef haar een lange kus op haar mond. Ondertussen draait zij me onder de warme stralen van het water, zodat ze neerkomen op mijn achterhoofd en rug.

Ik hoor gerommel naast mijn hoofd, verbreek onze zoen en kijk toe hoe ze shampoo uit een fles op haar hand spuit en over haar andere hand wrijft. Als ik haar zachte vingers op mijn hoofdhuid voel sluit ik mijn ogen en geniet ik van de hoofdmassage in de warme douche. Haar lippen vinden de mijne weer en kort spelen onze tongen met elkaar voordat Dani alle shampoo uit mijn haar spoelt.

Ik vraag haar of ik haar haren ook zal wassen maar ik wrijf ondertussen onder mijn ogen. Dani lacht omdat ik er zo moe uitzie.

“Nee, ik doe het zelf wel, ga zitten” en ze duwt me zachtjes naar de brede rand aan de muurkant, die met dezelfde tegeltjes is betegeld als de douchevloer. Ik laat me zakken en kijk toe Dani iets uit een andere fles op haar handen smeert. Vanaf haar handen verspreid ze het langzaam over haar lichaam, eerst haar armen, dan haar borsten en haar buik, en als laatste haar kont, die ze naar me toe draait op het moment dat haar inzeeproutine daar is aangekomen.

“Laat mij je benen maar doen,” zeg ik met uitgestrekte hand.

“Lief,” zegt ze terwijl ze me haar fles douchegel aangeeft.

Ze staat nog steeds met haar kont naar me toe, dus ik begin langzaam met het inzepen van haar benen. Schuin boven mijn hoofd begint Dani haar haren in te soppen met shampoo. Ik masseer met mijn duimen de bovenkanten van haar kuiten, zeep dan met mijn handpalmen haar schenen in en wrijf dan hard over haar spieren vanaf haar enkels tot aan haar dijen. Ze kreunt zachtjes als ik net onder haar kont aan het masseren ben. Dat is perfect, denk ik, want ik hoef voor deze positie niet te bukken of omhoog te reiken en kan rustig met mijn rug leunend tegen de muur blijven zitten.

Ik blijf haar masseren en wijk af en toe uit naar haar heupen en haar billen. Onder me zie ik de shampoo in het doucheputje verdwijnen. Ik kijk omhoog, Dani is zo goed als klaar, maar ik wil nog even van het uitzicht genieten. Ik kneed iets harder in haar billen waarop ze harder begint te ademen en haar benen iets verder uit elkaar zet. Mijn ene hand blijft met haar billen spelen, de ander daalt omlaag om wat douchegel van haar kuiten op te vangen. Ik zorg ervoor dat er genoeg gel om mijn middelvinger zit voordat ik deze langzaam richting Dani’s kontgaatje beweeg. Als ik even om het gaatje cirkel en Dani me niet tegenhoudt, en sterker nog, haar kont iets omhoog wipt, duw ik mijn vingertopje bij haar naar binnen. Op de goedkeurende kreun steek ik langzaam mijn hele vinger bij haar naar binnen.

“Ah, ik vind dit zo fijn,” zegt ze en ze begint haar kutje te strelen.

Ik beweeg mijn vinger langzaam in en uit haar kontje, bang om iets te doen wat ze niet fijn vindt. Ik kijk toe hoe ze haar gewicht om en om verdeelt van been, en hoe haar arm in gespannen staat is om haar kutje te bevredigen. En de geluiden zijn fantastisch. Het gekreun van een vrouw alleen al is genoeg om lesbisch voor te gaan. Mannen zijn vaak zo stil in bed, maar met Dani krijg ik meteen een reactie op alles wat ik doe, en het horen dat zij aan het genieten is, maakt mij ook meer opgewonden.

Ik ga nog even door met het beroeren van haar kontje. Zij stopt zelf met vingeren. En na een paar momenten draait ze zich om waardoor mijn vinger uit haar glipt en pakt ze mijn pols vast.

“Dankjewel,” zegt ze met een lieve stem, maar ze beweegt ondertussen mijn vinger richting mijn mond. Ik ben blij dat we dit onder de douche doen, en lik probleemloos mijn vinger schoon, voornamelijk van de douchegel.

Ze glimlacht, en zegt weer, “goed zo.”

Ze trekt me omhoog en omhelst me. Ik voel een klein kusje op mijn wang en wil haar terugkussen, maar mijn lippen blijven ergens in haar nek steken omdat ze me zo stevig vastheeft.

Dani slaat het douchegordijn open waardoor ik meteen de koude lucht tegen mijn natte lichaam voel. Ik neem dankbaar een handdoek van haar aan en droog me af. Dani is sneller dan ik, en opent met een handdoektulband op haar hoofd de badkamerdeur.

“Oh, als je voor vandaag kleding van me wilt lenen, kun je mijn kledingkast plunderen,” zegt ze nog.

Ik vraag me af of dat iets zegt over de duur van mijn verblijf in haar appartement. Ik hoop het wel.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6539x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10778x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net