Opwindend.Net
Datum: 09-02-2018
Stemmen: 84x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 15418x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 3
Door Jane DD - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 2

Ik wil nog even gezegd hebben dat ik enorm geniet van de reacties op het vorige deel, dank jullie wel allemaal! ♥ Laat me ook over dit deel weer weten wat je ervan vindt!

Ik loop de slaapkamer weer in, waar Dani voor de spiegel een zwarte string met strikjes op de heupzijden omhoog hijst. Ik buk me over het bed om mijn eigen slipje te pakken.
“Je kunt ook wat van me lenen hoor, dat is het voordeel van slapen met je eigen sekse,” zegt Dani met een knipoog.
Ik heb mijn eigen ondergoed in mijn hand maar leg het op de hoek van het bed, en mijn rokje en shirt van gister erbovenop. Ik ga naar Dani’s kledingkast en zie dat de la die half openstaat haar ondergoed bevat. Ik trek de la iets verder open en wordt begroet door mooie kanten stofjes en bloemige patroontjes. Het valt me op dat ik een heleboel aan Dani verrassend volwassen vindt, eerst haar woonkamer, nu zelfs haar ondergoedla. Zelf heb ik vooral een heleboel effen strings en slipjes, en misschien maar drie echt mooie setjes die bij mannen in de smaak zouden vallen. Dani heeft eigenlijk alleen maar mooie lingerie, ieder stukje ondergoed heeft wel een mooi patroon, strikjes of kraaltjes, of iets van kant of mooi zijden.
“Ik weet niet of je alles past,” zegt Dani. Ik schrik van het kneepje in mijn bil. “Ik zal even kijken bij de dingen die mij wat klein vallen, die zullen jou wel passen.”
Ik kijk even naar Dani’s billen, die inderdaad wat voller zijn dan de mijne. Dani geeft me een string aan met roze en groene bloemetjes, en roze kant dat een stukje over de bilkant valt, en een zwarte die alleen bij het kruis stof bevat, en via de heupen met de achterkant wordt verbonden door twee bandjes waar een vetertje doorheen loopt.
Ik moet lachen, “is dit om mijn karakter te testen?” vraag ik over het duidelijke contrast van de twee stringetjes.
Dani denkt even na over een antwoord. “Lingerie zegt een hoop over een vrouw,” is haar conclusie.
Ik glimlach, en kies maar voor de vrolijke onschuldige bloemetjes. Dani grijnst.
“Je borsten zijn denk ik wel groter dan de mijne, dus aan een bh kan ik je niet helpen,” zegt ze als ze de la boven haar ondergoedla opent om een keuze voor zichzelf te maken uit de bh’s die netjes op een rijtje in elkaar geschoven klaar liggen.
“Ik neem genoegen met een T-shirt,” zeg ik.
Dani kiest een zwarte bh die in het midden eenzelfde strikje heeft als die op haar heupen en trekt hem bewonderenswaardig soepeltjes aan. Ze schuift de lades dicht en wil de grote kastdeur openen, waarschijnlijk om dat T-shirt voor me te pakken. Ik wil nog even naar haar lichaam in dit setje kijken dus ik pak haar hand vast en trek haar licht naar me toe om haar een kus op haar mond te geven. Dani glimlacht voordat ze me terugzoent.
Ik leg mijn handen op haar middel en laat ze zakken tot ik haar string raak, en de strikjes even tussen mijn vingers wrijf. Dani’s handen pakken mijn blote borsten vast en kneden er heel even in. We laten elkaar al snel weer los, ons er beide van bewust dat we aan het aankleden waren, niet aan het uitkleden.

Even later zitten we tegenover elkaar aan de eettafel, ik in een shirt dat net aan over mijn billen valt, en Dani in een soort zijden nachtjaponnetje. Dit is voor het eerst sinds ik hier ben dat ik op mijn mobiel kijk. Ik scroll even door mijn whatsappberichten, voornamelijk in groepsgesprekken, en zie dan Davids berichten.
“Ben je met haar meegegaan of naar huis?”
“Zeg me alsjeblieft dat je bij haar bent,”
“Ze was echt knap,”
”Jij zag er ook mooi uit gister, voel je je al beter?”
“Aan je late reactie maak ik op dat je óf bij haar bent, óf jezelf een coma in hebt gezopen.”
Ik grijns, en typ alleen terug dat ik niet in een coma lig. De details hoort hij later wel.
“Heb je honger?” vraagt Dani lachend, en ik besef me dat mijn maag aan het knorren is.
“Ik zou wel kunnen eten ja,” zeg ik om niet al te veeleisend te klinken.
“Wat wil je? Ik heb ei, brood, havermout, fruit.”
Ze wil opstaan maar ik leg mijn hand op die van haar en sta zelf op.
“Ik maak het zelf wel. Wil jij iets?” vraag ik.
“Wat jij voor jezelf maakt,” zegt ze met een dankbare glimlach.
Ik draai me naar haar keukenblok en open een kastje boven het aanrecht. Ik voel dat het shirt langs mijn bil omhoog kruipt terwijl ik twee schaaltjes uit de kast haal. Al snel vind ik ook de havermout en pak uit de koelkast de melk om op het vuur een havermoutpapje te laten sudderen. Als ik wil beginnen aan het snijden van twee appels hoor ik dat Dani opstaat van haar stoel en naar me toeloopt. Haar handen glijden langs mijn middel naar voren en pakken elkaar tegen mijn buik vast. Als ze haar kin op mijn schouder legt doe ik mijn best om mijn glimlach weg te drukken.
“Moet je vandaag nog iets doen?” vraagt ze in mijn oor.
“Hoezo,” vraag ik met ondeugende stem, “heb je plannen met me?”
Ik voel het zuchtje van haar lach tegen mijn oor.
“Nouja, plannen, plannen… Ik was nog niet klaar met je, nee,” en haar handen knijpen me zachtjes in mijn zij. Nu kan ik mijn glimlach niet meer onderdrukken. Ik probeer me te focussen op het scherpe mesje waarmee ik de appels tot blokjes snijd, maar Dani merkt dat ik opgewonden van haar raak en gaat met haar handen onder mijn shirt door. Met haar nagels kriebelt ze me langs mijn ruggengraat naar boven.
Slordig snijd ik de laatste stukjes appel en ik trek haar armen aan haar ellebogen omlaag.
“Wil je aangebrande havermout?” vraag ik lachend.
Dani komt naast me staan en leunt met haar kont tegen het aanrecht. Ik schenk het papje in de schaaltjes en doe er de appel en kaneel bij.
“Eerst maar eens een bodempje leggen,” zegt Dani, die heeft geaccepteerd dat haar aanrakingen even moeten wachten en een schaaltje van me aanneemt.

We zitten weer tegenover elkaar aan tafel. Met mijn voet zoek ik Dani’s enkel, om er volgens met mijn teen rondjes over te wrijven. Ze glimlacht terwijl ze op haar ontbijt kauwt. Als ik met de bovenkant van mijn voet langs de binnenkant van haar bovenbeen omhoog glijd, blijft haar lepel tussen haar schaaltje en haar mond in stilstand hangen.
Ik grijns en schuif mijn stoel iets naar voren zodat ik mijn voet tegen haar stoelrand kan zetten, waardoor Dani haar benen iets uit elkaar moet doen. Ik laat mijn voet bewegingsloos tegen het zitvlak staan en eet mijn havermout op. Dani eet ook weer verder.
Als ze klaar is, streelt ze me met haar nagels over de wreef van mijn voet, en langs mijn enkel. Met beide handen gaat ze van mijn hiel omhoog naar mijn scheenbeen. Door het kietellige gevoel kan ik moeilijk verder met eten. Ik slik snel de laatste restjes door en schuif het schaaltje van me weg.
Als Dani haar stoel resoluut naar achteren schuift valt mijn voet op de grond. Ze pakt de twee lege schaaltjes en loopt naar de vaatwasser. Voordat ze deze opentrekt zegt ze, “ga je alvast liggen?”
Kriebels stijgen vanuit mijn kern op tot mijn bovenlijf. Ik blijf even wachten met op elkaar gedrukte lippen, om niet al te wanhopig naar het bed te sprinten.
Dan sta ik op en loop ik de slaapkamer weer in. Ik haal het stapeltje kleding van de hoek van het bed en leg het op Dani’s bureau. Ik doe het T-shirt uit dat ze me leende uit en leg deze er opgevouwen naast. Ik hoor dat ze nog bezig is in de keuken, dus ik trek het deken op bed snel recht voordat ik aan het hoofdeind plaatsneem.
Mijn iets afgekoelde vingers leg ik op mijn borsten en ik speel even met mijn tepels, zodat ze mooi stijf naar voren gaan staan.
“Volgens mij zei ik liggen,” zegt Dani vanuit de deuropening.
Ik antwoord niet, maar mijn blik zal verraden dat haar dominante houding me wel bevalt. Ik schuif met mijn kont verder weg op het bed en laat mijn rug zakken tot het de lakens raakt.
Dani loopt langzaam en sensueel wiegend met haar heupen naar een rieten box die naast haar bureau staat. Ze bukt er langzaam overheen en grist er zoekend doorheen. Als ze zich weer omdraait zie ik de handboeien met het roze stofje in de openingen.
Dani loopt tot aan het bed. Bijna vragend kijkt ze me aan. Ik glimlach, wat ze waarschijnlijk als instemming opvat want nu klimt ze naast me op het bed. Als ze mijn handen vastpakt merk ik pas dat die een beetje klam zijn geworden. Met mijn polsen in haar hand buigt ze zich over me heen. Ik kijk toe hoe haar borsten grotendeels zichtbaar worden omdat haar jurkje in deze houding omlaag zakt. Ondertussen beweegt Dani mijn handen boven mijn hoofd iets opzij en maakt ze vast. Als ik schuin omhoog kijk zie ik dat ze de handboeien om de buis van de verwarming naast het bed heeft vastgemaakt.
Ik verschuif mijn bovenlichaam iets om recht onder mijn polsen uit te komen. Om dit te doen beweegt ook mijn kont wat omhoog. Als ware om me te zeggen dat ik weer moet gaan liggen, legt Dani haar hand op mijn schuimheuvel. De warmte van haar hand en mijn onderlichaam komen samen.
Haar hand gaat omlaag, waarop ik mijn benen uit elkaar zet. Ze voelt aan het kruisje van mijn, of eigenlijk haar string, en ik weet dat ze daar de opkomende vochtigheid al kan voelen. Ze gaat een beetje anders zitten, tussen mijn benen, en ik hoop dat ze de string uitrekt, maar in plaats daarvan duwt ze mijn dijen langzaam maar hard opzij, totdat mijn knieën tegen het bed aan liggen.
De spieren vlak naast mijn schaamstreek worden hierdoor opgerekt. Ze plaatst er zachte warme kusjes tegenaan die het gevoel verzachten. Haar lippen komen steeds tot aan het stof van mijn ondergoed, maar dan weer terug over mijn dijen. Ik zucht ongeduldig. Ik wil haar vingers in mijn vagina voelen stoten, haar tong langs mijn clit voelen gaan.
Dani geniet ervan me op te geilen. Ze grijnst en gaat rechtop op haar knieën zitten. Haar handen haalt ze van mijn benen af, waardoor mijn knieën iets opveren, maar ze zweven er nog even boven en Dani kijkt me streng aan. Ik begrijp dat ze wilt dat ik mijn benen zo gespreid mogelijk houd.
Ik kijk toe hoe Dani langzaam over haar zijden jurkje wrijft met haar handen. Ze trekt de onderkant een stukje omhoog om me haar ondergoed te laten zien, en dan weer de bovenkant omlaag. Ik bijt op mijn lip terwijl Dani haar borsten tegen elkaar aandrukt en er langzaam in kneed.
Mijn eigen tepels zijn nu keihard en ik wil dat haar handen hetzelfde doen op mijn lichaam. Maar Dani test mijn geduld. Ze trekt langzaam het jurkje over haar hoofd en gooit hem sierlijk de kamer in. Dan draait ze zich om, mij het uitzicht biedend op haar volle billen. Ze trekt haar string iets omhoog, dieper door haar bilspleet. Haar handen kneden in haar billen. Ik verwacht dat ze haar lingerie uit gaat doen, en als ze dat niet doet voel ik de sterker wordende drang om eigenhandig het setje van haar lichaam te scheuren.
Weer draait ze zich om, en laat haar vingers van mijn string over mijn buik kruipen. Ze knijpt hard in mijn linkertepel en plant haar lippen op mijn mond voordat ik kan hijgen. Een gesmoorde kreun komt uit mijn keel terwijl Dani ruw met mijn borst speelt.
Onbewust probeer ik mijn polsen los te trekken. Dani geeft me lieve kusjes in mijn hals, die in schril contrast staan met de venijnige kneepjes in mijn tepel. Haar mond gaat naar mijn andere tepel en zuigt er zachtjes aan, terwijl haar tong ronddraait.
Als ze haar mond en haar hand met elkaar afwisselt zucht ik opgelucht. Haar vochtige lippen stellen mijn brandende tepel gerust en de andere wordt minder hard behandeld door haar vingers.

Nu komt Dani tegen me aan liggen, bovenop mijn wijd gespreide benen. Ze zoent me en maakt golfbewegingen met haar heupen, schurend over mijn schede. Ik kreun weer en lik hartstochtelijk haar tong.
Ze aait me over mijn wangen voordat ze opstaat. Haar evenwicht zoekend in het matras draait ze zich van me af. Ik zie dit als mijn kans om mijn vermoeide dijspieren wat te ontlasten door even te stoppen met het spreiden van mijn benen.
Dani beweeg haar handen achter zich naar het slotje van haar bh en trekt deze los. Haar bh valt op het bed. Ook haar string trekt ze nu uit. Langzaam, om mij lang te laten genieten van haar show, maar een beetje trillerig, omdat ze geen vaste ondergrond heeft.
Ik beweeg mijn knieën weer tegen het bed aan, omdat ik verwacht dat ze zich zal omdraaien, maar gaat op handen en knieën zitten en kruipt langzaam over mijn benen heen naar achteren. Haar geil glijdt over mijn borsten, waarboven ze stil blijft hangen. Ze trekt aan mijn string, en ik hoop dat ik mijn benen daarna niet meer zo ver hoef te spreiden.
Als mijn string de kamer in geslingerd is, pakt Dani mijn heupen vast en beweegt ze haar onderlichaam tot boven mijn gezicht. Ik wil mijn tong door haar schaamlippen laten gaan maar haar vagina staat nog vrij hoog boven me en ik weet niet of er al iets van me verwacht wordt.
Onverwachts, omdat ik op Dani’s kont en kut na niets meer kan zien, raken twee vingers de opening van mijn vagina, en draaien er omheen. Met het geil van mijn vagina gaat Dani omhoog. Ze smeert het uit over mijn hele kutje en beweegt haar vingers snel tussen mijn schaamlippen. Ik begin te kreunen en duw mijn handen en kont omlaag, om met mijn hoofd hoog genoeg te kunnen komen om Dani’s natte kutje af te likken. Dani laat haar heupen zakken, zodat ik haar liggend kan beffen.
Met grote halen glijdt mijn tong van haar clitje tot aan haar vagina, waar ik hem een stukje in laat glijden. Ik beweeg mijn gezicht nog iets verder omhoog, zodat ik met mijn tong die nat is van speeksel en kutsappen, langs haar sterretje kan lippen. Aangemoedigd door het gekreun van Dani lik ik haar kontgaatje met snelle tongbewegingen.
Ondertussen heeft Dani’s andere hand een weg naar mijn opening gevonden. Met haar ene hand draait ze fanatieke rondjes over mijn clitje heen terwijl haar andere hand met twee vingers mijn vagina in glijdt. Ik kreun hard tussen haar billen en laat me steeds harder neuken door haar vingers, die al snel worden vergezeld door een derde.
Haar gekreun is nog zacht en liefjes, en ik zou willen dat ik mijn handen kon gebruiken op haar natte kutje. Maar ik heb alleen mijn tong, en misschien mijn tanden. Ik weet niet of ze het fijn zou vinden als ik die gebruik, aangezien mijn eigen schaamlippen en clitje er veel te gevoelig voor zijn, maar ik besluit een poging te wagen. Met mijn tong streel ik omlaag richting haar clit, en ik lik in cirkeltjes voordat ik mijn lippen ertegenaan zet. Ik zuig aan haar clitje, waarvan ze al harder gaat kreunen. Haar vingers bewegen steeds sneller en slordiger door mijn kutje.
Ik zuig steeds harder en zet op een gegeven moment zachtjes mijn tanden in haar clitje. Een gilletje komt boven me vandaan terwijl Dani’s heupen kort omhoog schieten, maar ook weer meteen terug komen. Ze schrok van het eerste beetje, maar kreunt tevreden bij de tweede.
Ze kreunt herhaaldelijk het woord ‘ja’ en trekt plotseling haar hand uit mijn nauwe vagina. Haar onderlichaam beweegt naar voren waardoor ik haar twee gaatjes weer kan likken. Met mijn geil aan haar vingers wrijft ze in hoog tempo over haar kut. De druppels van onze verenigde sappen vallen op mijn hals.
Met een hard geluid dat hijgen, kreunen en gillen combineert, komt Dani klaar. Haar heupen schokken en haar vagina trekt zich snel open en dicht. Ik steek mijn tong erin en voel hoe haar lichaam zich samentrekt, terwijl haar vocht op mijn kin en hals stroomt.
Dani zet haar handen op mijn buik en hijgt diep uit. Ik beweeg mijn tong over haar kut om haar geil op te kunnen slikken. Dani zakt met haar kutje precies op mijn mond, waardoor ik haar helemaal schoon kan likken.
Als ze iets is gekalmeerd, nog steeds zwaar ademend, beweegt ze haar handen weer naar mijn kutje. Ze gaat meteen op volle snelheid weer door waar ze gebleven was, waardoor mijn buikspieren zich aanspannen en ik hard kreun. Dani wilt nu dat ik klaarkom, dat merk ik aan de snelheid van haar vingers. Ik zou haar willen laten wachten maar ik voel de binnenkant van mijn lichaam een gloeiende hitte bereiken. Ik kan niet meer likken en ben alleen nog maar gefocust op het genot dat Dani me geeft. Mijn ogen dichtgeknepen, mijn voeten in verkrampte stand.
Het is alsof het orgasme bij mijn clit begint, een waanzinnig genot dat geprikkeld wordt door haar snelle vingers, en dan verdergaat in mijn vagina, waar haar vingers een veel dieper en zwaarder genot veroorzaken. Al snel voel ik het orgasme in mijn hele lichaam vloeien, dat verkrampt en schokt onder luid gekreun.
Dani buigt voorover. Ik haal diep adem in de vrijgekomen lucht en ervaar kreunend de naschokken van het klaarkomen. Dani kust mijn benen en likt mijn geil op van mijn kutje. Ze zuigt aan mijn vagina, om alles in haar mond te krijgen. Ik hoor haar slikken en voel nog een paar kusjes op mijn schaamstreek.
Dani komt omhoog en draait zich naar me toe. Ze ziet eruit als een Scandinavische strijdster, hijgend en zwetend met haar blonde haren wild langs haar gezicht.
Ze komt uitgeput naast me liggen en likt mijn kin schoon voordat ze mijn lippen kust. Ze sluit haar ogen met haar hoofd in het holletje van mijn hals, waar haar geil nog ligt te blinken, en ik denk dat ze in slaap valt. Ik kijk omhoog naar mijn vastgebonden handen, maar ben zelf ook te moe om er nog iets aan te willen doen. Ik kus haar zweterige voorhoofd en met het zout op mijn lippen adem ik langzaam en diep uit om snel ook in slaap te vallen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 5518x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 8684x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 8535x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6067x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 6796x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
9.0
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 14735x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 15655x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 8304x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 16903x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.0
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 9363x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 10451x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.0
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 10853x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 14166x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 15569x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 12684x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net