Opwindend.Net
Datum: 15-02-2018
Stemmen: 86x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 14108x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Mijn Boekenshop - 3
Door Isolde - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Boekenshop - 2

De luide zoemer van mijn alarmradio zorgt ervoor dat ik abrupt uit mijn slaap gerukt wordt. De rode digitale cijfers geven 07u00 aan, maar uitgeslapen ben ik niet. Ogenblikkelijk spoken allerlei expliciete beelden doorheen mijn gedachten waarvan ik denk, of neen, waarvan ik hoop dat het dromen waren. Maar de kledij die ik naast mij op de koude vloer van mijn slaapkamer zie liggen, trekken me onmiddellijk weer naar de realiteit en allerlei vreemde kriebels gieren doorheen mijn lichaam wanneer ik besef dat alles echt gebeurt is.Terwijl ik onder de hete douchestralen sta speel ik ik hetgeen gisterenavond gebeurt is weer in gedachten af.

...Terwijl Charlotte met een zachte zwoele stem de erotische teksten aan het voorlezen was, was ik over mijn doorweekte slipje beginnen wrijven. Zij deed hetzelfde. De felroze stof van haar leuke hipster was bijna doorzichtig geworden van de hoeveelheid vocht die ze opgenomen had. Maar terwijl Charlotte zachtjes over haar gezwollen schaamlippen wreef, hield ik mezelf veel minder in bedwang. De teksten, haar stem en het schouwspel dat zich voor mijn grijze ogen afspeelde had iets in mij losgemaakt. De brave, ingetogen en timide Isolde was verdwenen. In de plaats lag er op de grote driezitsbank een krolse tijgerin die verlangde naar verlossing.

Wild liet ik mijn wijs- en middenvinger over mijn slipje glijden. De stof was doorweekt en kleefde steeds meer in mijn zachte schaamhaartjes en gezwollen schaamlippen. Charlotte begon ondertussen trager te lezen. Afwisselend liet ze haar ogen over het boek glijden maar ik voelde haar pupillen ook diep in mijn kruis. Vanop afstand penetreerde ze me met haar blik. Ik vond het overheerlijk. Dat ik in deze situatie zou belanden had ik in mijn stoutste dromen nooit durven accepteren. Ik was geen lesbo, ik was zelfs niet bisexueel. Ik was een geëmancipeerde, zelfstandige vrouw die enkel nog maar hetero ervaringen had beleefd. En toch lag ik hier nu, mezelf bevredigend, op de sofa van een prachtige, alternatieve en overduidelijk lesbische meid.

Mijn ganse lichaam stond ondertussen in brand. Ik kon het goddelijke gevoel niet meer onderdrukken en ik smachtte naar verlossing. Voorzichtig trok ik de vochtige stof van mijn witte slipje opzij en mijn licht behaarde gleufje gaf zich, voor de allereerste keer in diens leven, prijs aan een andere vrouw. Ik zag hoe Charlotte de lippen van haar mond nat maakte met haar roze tong terwijl ze diep in mijn kruis keek. De stof kleefde nog eventjes aan mijn clitoriskapsel maar de weerstand van de elastiek begaf zich onder de druk die mijn vingers erop uitoefende. Héél voorzichtig stak ik twee vingers in mijn, reeds openstaande en doorweekte vagina. Dit was de laatste prikkel die mijn hunkerende lijf nodig had. Ik kwam klaar.

Ik verloor compleet de controle over mijn lichaam terwijl mijn bekkenbodemspieren ritmisch zichzelf opspannen en ontspannen. De hormonen kregen vrij spel en mijn clitoris pulseerde hevig op de maat van het orgasme. Het vocht stroomde weelderig en de chemische stof die vrijkwam in mijn hersenen bedwelmde me compleet. Genietend bleef Charlotte verder lezen tot ze zag dat ik weer bij bewustzijn kwam, wat minutenlang moet geduurd hebben. “Einde deel 1”, had ze toen gezegd.

Met mijn jurkje opgetrokken en mijn slipje dat maar halflings mijn vagina bedekte lag ik uitgeteld in haar zetel. Wanneer de laatste effecten van het orgasme uit mijn lichaam weggeëbt waren maakten ze plaats voor een gevoel van schaamte en verlegenheid. Ik had enigszins verwacht dat Charlotte meer zou willen of ten minste zelf ook zou verder gegaan zijn dan hetgeen ze maar gedaan had, maar zodra ze het boek weggelegd had, had ze ook haar benen weer kuis gekruist. Er was geen spoor meer te bekennen van hetgeen zich net had afgespeeld in haar ogen.

Verlegen trok ik mijn slipje recht en ook mijn jurkje trok ik weer naar beneden tot net boven mijn knieën. “Wat vond je van je eerste trip”, vroeg Charlotte me terwijl ze rechtstond en onze twee glazen rode wijn bijvulde. “Intens”, was het enige wat ik kon uitbrengen. “Je bent begonnen aan een reis”, begon ze vervolgens te vertellen, “een reis naar een bestemming die nog niet vast ligt”. “Een reis die diverse hoogtepunten maar ook twijfel en mysterie met zich zal meebrengen”, ging ze verder. Ik hing aan haar lippen. “Als je wil maken we die reis samen”, vroeg ze uiteindelijk, “maar enkel als ik je reisleider mag zijn en je je bestemming in mijn handen legt”. Haar dubbelzinnige scenario sprak boekdelen, maar liet ook alles aan de verbeelding over. Ik was op de trein gestapt en de eerste kilometers waren reeds verrukkelijk. Ik had gebeten in het aas, de dobber was onder het wateroppervlak getrokken. “Waar koop ik het ticket”, vroeg ik héél verlegen. Charlotte moest lachen.

Ze stond recht en trok me ook uit de zetel. Ik kreeg een dikke knuffel en voelde nu haar stevige borsten tegen mijn peervormige boezem duwen. “Je hoort me wel binnenkort”, zei ze zachtjes in m'n oren en aan mijn hand trok ze me richting voordeur. Ik nam mijn enkellaarsjes en blootvoets liep ik de trap af. Ik was compleet van de kaart van hetgeen net gebeurt was. Niet alleen had ik me zonder remmingen klaar gevingerd voor een wildvreemde vrouw, maar ik had ook een deel van mijn seksuele toekomst in haar handen gelegd. Wanneer ik aan mijn auto kwam besefte ik pas dat ik nog steeds blootvoets was. Snel deed ik mijn enkellaarsjes aan en reed naar huis...


Ik draaide de kraan van de douche dicht en de hete stralen stopten met stromen. Hetgeen zich gisteren had afgespeeld, en net nogmaals in gedachten, bleef door mijn hoofd spoken terwijl ik een geschikte outfit bij elkaar sprokkelde om vandaag voor de tweede keer mijn boekenshop te openen. De weerman op de radio voorspelde een frisse dag dus ik besloot om toch wat meer aan te doen dan gisteren. Normaal zou ik bij dergelijk weer voor een jeansbroek en een dikke trui kiezen, maar plotseling voel ik me veel vrouwelijker dan normaal. Hetgeen zich gisterenavond had afgespeeld had overduidelijk al effect op me.

Poedelnaakt sta ik voor mijn grote kast. Ik bekijk mezelf in de spiegeldeur en ben best tevreden met wat ik zie. Alleen stoor ik me plotseling aan het schaamhaar op mijn venusheuvel. Mijn natuurlijke rode haren en bleke huid zorgden ervoor dat ik onderaan nooit echt donker ben geweest. Dit is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom ik nog nooit voor een compleet kale look heb gekozen op die plaats. De lichtrode krulhaartjes trimde ik altijd wat bij maar veel onderhoud deed ik aldaar niet. Maar nu stoorde ik me eraan. Ze moesten eraf. Maar de klok aan de wand verraadde dat ik hiervoor geen tijd meer had dus dit zou vanavond maar moeten gebeuren.

Vandaag geen functioneel ondergoed zoals anders wanneer ik ga werken. Ik opende de lade met daarin mijn duurdere lingerie en koos voor het zwarte kanten setje. Dit bestond uit een semi doorzichtige string en een prachtige beha met deels een push up effect. Wanneer ik het aantrok voelde ik me super vrouwelijk. Het strookje stof tussen mijn billen was ik niet meer gewoon maar het voelde héél sexy. Gezien de koude nam ik toch nog een dikke donkergrijze nylon panty uit dezelfde lade en stroopte die voorzichtig langs mijn benen omhoog. Het zwarte jurkje was het meest sexy exemplaar dat ik in mijn kast had hangen en ik trok het dan ook aan. Zachtjes trok ik de rits aan de zijkant omhoog tot het strak om mijn lichaam zat. De combinatie van de push up beha en de diepe decolleté van de jurk werkte wonderwel samen. Mijn halflange rode haren stak ik speels in een pony om wat weerwerk aan het strakke beeld van mijn outfit te bieden. Vandaag ook geen enkellaarsjes, dat zou wat van het goede teveel zijn. Ik koos uiteindelijk voor mijn rode All-Stars, ook hier om weer wat speelsheid toe te voegen aan het ensemble.

Ik vul mijn grote beker met wat koffie, neem mijn rugzak en loop naar buiten richting mijn auto. Wanneer ik in stap word ik onmiddellijk bedweldt door de geur van geil die nog steeds in de wagen hangt. Ik herken mezelf en een stiekeme glimlach verschijnt op mijn gezicht. Snel draai ik de contactsleutel om en rij naar de parking.

Het is al veel drukker deze tweede dag in mijn eigen boekenshop. Tientallen klanten vereren me met een eerste bezoekje en ik krijg veel complimenten. De meeste vriendinnen die gisteren afgehaakt hadden komen vandaag wel eens langs. Maar niet alleen mijn winkeltje krijgt de nodige lof, ook ikzelf krijg het ene na het andere complimentje. “Je straalt zo meid”, vraagt mijn beste vriendin Lotte. Ik bloos wanneer ze dit zegt. “Ik ben gelukkig met mijn winkeltje hé”, lieg ik tegen haar. “Jaja dat zal wel, je hebt waarschijnlijk een nieuwe man in je leven”, zegt ze vrolijk. Ik zeg niets maar glimlach mysterieus, ze moest eens weten.

Rond 16u00 wordt het eindelijk wat rustiger en ik besluit om de rekken af te lopen om te kijken wat bijgevuld moet worden. Plotseling valt mijn oog op 'Lady Chatterley's Lover', het boek waaruit Charlotte gisteren zo zwoel heeft voorgelezen. Ogenblikkelijk voel ik mijn schaamlippen weer opzwellen en ik neem het exemplaar uit het rek. Ik blader door het boek en probeer het hoofdstuk te vinden waar Charlotte gisteren is opgehouden met voorlezen. Al snel heb ik de juiste pagina te pakken. Gefascineerd lees ik verder.

“Je hebt precies niet genoeg gekregen gisteren”, hoor ik een bekende stem achter mij. Ik schrik en draai me om en kijk vol in de groene ogen van Charlotte. “Ja sorry, mijn oog viel er net op”, probeerde ik mezelf te corrigeren. Charlotte kreeg een stoute glimlach op haar gezicht. Wat ziet ze er weer prachtig uit. Net zoals ik draagt ze een donkere nylon panty maar zij heeft wel knielaarzen aan, met een enorm grote hak. Het rokje dat ze vandaag draagt is niet zo kort als gisteren, maar het verbergt toch weinig van haar wulpse dijen. Wederom heeft ze een spannend corset aan, maar deze keer is het donker rood van kleur. Het cupgedeelte van het corset duwt haar borsten mooi omhoog en zit vol met ronde gaatjes van diverse formaten. Hierdoor kan ik duidelijk haar zwarte beha waarnemen. Haar lange zwarte haren met roze toetsen had ze strak achteruit gekamd met een grote hoeveelheid gel erin. Haar gezicht was zwaar opgemaakt. Het gaf Charlotte een streng maar zeer passioneel voorkomen.

“Je bent precies iets anders gekleed dan normaal”, zegt Charlotte terwijl ze nonchalant langs mij loopt en haar neus in het boekenrek steek. Terwijl ze mij passeert voel ik haar linkerhand langs mijn billen glijden, een siddering schiet doorheen gans mijn lijf. “Jij ziet er weer prachtig uit”, zeg ik verlegen om het complimentje te beantwoorden. “Dat weet ik”, zegt ze zelfverzekerd en ze doet me lachen met het antwoord. “Ben je vanavond vrij”, vraagt ze plotseling. Zonder nadenken zeg ik onmiddellijk dat ik niets te doen heb. “Geef me je adres”, zegt ze dominant, “dan passeer ik vanavond wel eens”. Gehoorzaam loop ik naar mijn toonbank en neem een blaadje om mijn gegevens erop te noteren. Charlotte neemt het aan, vouwt het papiertje en steekt het in haar decolleté. Zonder verder een woord te zeggen loopt ze mijn winkeltje uit. Ik blijf achter, met slappe benen en gierende zenuwen.

Het duurt wel vijf minuten eer ik besef wat er zich nu weer heeft afgespeeld. Mijn string voelt alweer vochtig aan en mijn tepels priemen door de zachte stof van mijn jurkje heen. “Zo gaat de reis verder”, fluister ik zachtjes tegen mezelf. Ik loop instinctief naar het gedeelte van mijn winkel dat voorbehouden is voor reisboeken en begin plotseling luidop te lachen. “Hier zal ik geen gids voor mijn reis vinden”, lach ik luidop. Ik hoor plots de bel van de winkeldeur en een nieuwe klant stapt binnen. Ik herpak me en begroet de man die binnenstapt, maar stiekem hoop ik dat het snel avond wordt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Boekenshop - 4

Zoek naar meer verhalen van Isolde...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2100x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8852x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7822x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8568x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12325x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12998x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net