Opwindend.Net
Datum: 21-02-2018
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 10361x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Mijn Boekenshop - 4
Door Isolde - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Boekenshop - 3

“Dan moet u mij nog 49 eurocent”, zeg ik beleefd tegen de oudere dame die nu al bijna vijf volle minuten nodig heeft om een boek af te rekenen. Ongeduldig kijk ik naar de klok en zie dat ik reeds tien minuten na sluitingstijd ben. De dame is hier nochtans al ruim een uur maar het lukte haar maar niet om het juiste boek te vinden. Na mijn hulp had ze hem eindelijk beet, maar nu sukkelt ze enorm met de betaling. “Zo liefje, dit zou het moeten zijn”, zegt ze en ze overhandigt mij 22 eurocent. Ik besluit om niets te zeggen en overhandig de dame het tasje met daarin het geschiedenisboek. “Veel plezier ermee”, zeg ik enthousiast en ik volg haar naar de deur om die na haar onmiddellijk te sluiten.

Ik kijk weer naar de klok en besluit om het tellen van de kassa tot morgenochtend over te laten. Charlotte had me eerder vandaag laten weten dat ze me een bezoekje zou brengen en omdat ik niet wist hoe laat juist, wou ik zo snel mogelijk naar huis. Bovendien wou ik nog iets doen waar ik deze ochtend dan weer geen tijd voor had. Terwijl ik naar mijn auto loop en tijdens de rit naar huis bedenk ik hoe het komt dat Charlotte me op zo'n korte tijd in haar macht gekregen had. Ik, een preutse hetero vrouw, die nu alles doet wat een andere vrouw vraagt. Ik kon het maar niet vatten. Sinds ik gisteren voor het eerst met mijn poesje heb gespeeld, en een intens orgasme heb beleefd, in het bijzijn van een andere vrouw, vraag ik me af of ik lesbisch zou zijn. Dat Charlotte het was, daar twijfelde ik geen seconde aan. Maar ik? Neen dat kon toch niet. Vandaag heb ik dan ook naar elke dame gekeken die mijn boekenshop binnen kwam. En er zaten zeker knappe exemplaren tussen. Steeds probeerde ik me voor te stellen hoe ik seks met hen zou hebben, maar het deed me niets. Maar zodra ik terug aan Charlotte dacht, dan begonnen er spontaan tientallen vuren diep in mijn vulva op te laaien. Wat deed deze dame toch met mij.

Ik parkeer mijn auto in mijn straat en in looppas ga ik richting mijn voordeur. Ik draai de sleutel om, ga binnen, smijt mijn handtas in de hoek van de gang en loop onmiddellijk naar boven richting badkamer. Ik stroop mijn donkere nylon en de rest van mijn kleding in een sneltempo af en poedelnaakt ga ik op het zachte blauwe tapijtje voor mijn bad staan. Ik grabbel in het kastje op zoek naar mijn scheerzeep en scheermesje. Ik had me nooit gestoord aan mijn rode bosje daaronder, maar nu moest het eraf.

“Ding Dong”, hoor ik plots de bel van de voordeur luid doorheen mijn huisje galmen. “Fuck, ze is er al”, roep ik luidop. Geërgerd omdat ik mij nog niet had kunnen scheren doe ik snel een badjas aan, en loop naar beneden. Ik open de deur en daar staat Charlotte. “Je bent er precies al klaar voor”, zegt ze enthousiast wanneer ze me in mijn badjas in de deuropening ziet staan. “Ik wou me nog snel douchen”, zeg ik tegen Charlotte en laat haar snel binnen. Ik kan niet zien wat ze deze keer van kledij aan heeft want ze draagt een lange donkergrijze regenmantel. Haar lange zwarte haren met de roze accenten erin, zitten wel nog strak, met de nodige gel, achteruit gekamd. “Douchen doe je maar als ik weg ben”, zegt Charlotte al lachend en ze loopt mijn woning in.

“Je woont hier mooi”, zegt ze terwijl ze de woonkamer en de halfopen keuken in zich opneemt. “Ik mag niet klagen”, zeg ik en vraag of ze iets wil drinken. “Ik lust wel wat cava als je dat hebt”, krijg ik als antwoord, “maar neem je niet eerst mijn mantel aan”. Waar is mijn beleefdheid gebleven, denk ik bij mezelf. “Euh natuurlijk, sorry”, excuseer ik mezelf en ik loop op haar af om de mantel aan te nemen en deze in de gang op te hangen.

Maar wanneer ze hem opent en uitdoet sta ik aan de grond genageld. Nu wist ik onmiddellijk waarom ze zo'n lange mantel aanhad, dit terwijl het niet eens aan het regenen was. Wat zag Charlotte er weer prachtig exentriek uit. Ze droeg lange witte nylonkousen en aan haar voetjes had ze zwarte enkellaarsjes, waar verschillende blinken ritssluitingen in verwerkt zaten. Ze had wederom een prachtig corset aan bestaande uit verticale dikke zwart en rode strepen. Aan de glans van het corset te zien moest het uit een soort van latex bestaan. De cups van het corset hadden een pushup effect waardoor haar mooie tieten weer prachtig omhoog geduwd werden. Ik zag geen bandjes dus vermoedde dat ze geen beha droeg, wat ook totaal niet nodig was in dit corset. Onderaan hingen er ook riempjes die als jaretellen dienst deden en haar witte nylon kousen omhoog hielden. Maar het meest opvallende aan haar outfit was wel het feit dat ze geen slipje droeg. Ik keek vol tegen haar, compleet kaalgeschoren, poesje aan. Ze had haar huid ook overduidelijk ingesmeerd met één of andere olie of lotion, want ze glinsterde in het licht van mijn LED spotjes die aan het plafond hingen.

“Wow”, was het enige wat ik kon uitbrengen. Ik voelde de tientallen vuurtjes diep in mijn vagina weer spontaan ontbranden en mijn tepels priemden hard tegen de zachte stof van mijn badjas. “Doe jij nu ook maar je mantel uit”, zei te terwijl ze aan het genieten was van mijn aanbidding aan haar goddelijke lijf. Als ware ik gehypnotiseerd, opende ik de stoffen riem van mijn badjas en liet vervolgens de jas van mijn schouders glijden. Poedelnaakt stond ik voor Charlotte, en ik legde met plezier mijn lot tijdens deze, exclusief voor vrouwen bedoelde, reis in haar poezelige handjes.

“Je bent een prachtvrouw”, zegt Charlotte terwijl ze goedkeurend naar mijn bleke lichaam kijkt. “Ik wou me nog scheren voor je, maar je kwam te vroeg”, bekende ik terwijl ze rondjes rond mijn naakte body liep. “Niet doen!”, zegt ze onmiddellijk vastberaden. “Zo'n prachtig kutje mag je niet kaalscheren”, zegt ze. Ik schrik van deze reactie omdat ze zelf wel compleet gladgeschoren is. “Geloof me vrij, ik ken alles van vagina's en schaamhaar”, zegt Charlotte, “en het jouwe is perfect”. Charlotte vertelt me dat velen er alles voor over zouden hebben om zo'n roodharig bosje zoals het mijne te hebben. Zoals ze er over praat heeft deze vrouw duidelijk de nodige expertise en ik beloof haar dan ook plechtig dat ik het niet zou afscheren. “Goed zo”, zegt ze nu met een strenge blik in haar ogen, “breng me dan nu maar naar je slaapkamer”.

Ze laat er duidelijk geen gras over groeien. Poedelnaakt loop ik haar voor, en ze volgt mij gedwee. De hak van haar enkellaarsjes maakt een ritmisch geluid op de houten treden van mijn trap. Met elke tik voel ik mijn buitenste schaamlippen opzwellen. De trap die ik dagelijks diverse keren op en afloop krijgt met dit getik een heel andere betekenis. Het is een trap der lusten geworden. “Hier is het”, zeg ik terwijl ik de deur van mijn slaapkamer open draai. Charlotte loopt naar binnen. “Knus”, zegt ze wanneer ze mijn nachtvertrek in zich opneemt. “Schattig”, zegt ze wanneer ze mijn grote pluchen beer die op een stoel in de hoek zit opneemt. “Jeugdsentiment”, zeg ik.

“Voor me beginnen aan de reis wil ik zeker zijn dat je wil dat ik je reisleider ben”, zegt Charlotte plots bloedserieus. “Ga je alles doen wat ik zeg, en alles over je heen laten komen”, vervolledigt ze haar vorige zin. Ik schrik. Plots krijgt ze een streng aura over zich heen en ik doe een stap achteruit. “Je bent toch niet zo'n SM meesteres hé”, vraag ik verbouwereerd en angstig. Ik weet niet waarom maar ik sla plots mijn handen voor mijn vagina en borsten. Charlotte moet lachen. “Integendeel”, zegt ze, “ik ben een muze, een genots muze”. Ik relaxeer weer en laat mijn handen weer naast mijn lichaam glijden. “Jouw genot is mijn prioriteit”, zegt Charlotte, “ik zal geven, veel geven en enkel nemen wat jij wil geven”. De raadsels waarin Charlotte steeds spreekt geven haar een mysterieus en mystiek kantje, en ik denk dat het net dit is wat me zo in haar aantrekt.

“Ik zal je overal volgen”, zeg ik met een rode blos op mijn wangen. “Ga maar op je bed liggen dan”, zegt Charlotte en ik doe wat ze vraagt. Ze komt op haar knieën naast me zitten op de matras en streelt me door mijn halflange rode haren. “Met mij zal je ontdekken wat echt oprecht seksueel genot is”, zegt ze lief. Mijn poesje druipt nog meer bij het horen van deze erotische woorden. Ik verlang naar strelingen, ik verlang naar penetratie, ik verlang naar Charlotte. Met haar vingers streelt ze mijn gezicht, om ze via mijn schouders en langs mijn peervormige borsten tot over mijn heupen te laten glijden. Ik sidder en ril compleet.

Charlotte staat nu recht en neemt enkele sjaals die aan een haakje naast mijn kleerkast hangen. Zachtjes bind ze mijn polsen aan elkaar vast en spreidt ze mijn benen. Mijn enkels hangt ze vast aan de spijlen van het bed en wijdbeens, met opgezwollen en vochtige poes, lig ik nu voor haar klaar. “This is your captain speaking”, zegt Charlotte al lachend, “get ready for lift-up, your journey to heaven has begun”.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Boekenshop - 5

Zoek naar meer verhalen van Isolde...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6656x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4858x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10825x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6130x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8162x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8879x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12528x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13319x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9975x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3335x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20029x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8620x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14377x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7704x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net