Opwindend.Net
Datum: 22-02-2018
Stemmen: 84x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 11420x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Mijn Boekenshop - 5
Door Isolde - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Boekenshop - 4

Ik heb mijn ademhaling nog amper onder controle en mijn hart bonst bijna uit mijn borstholte. Hyper nerveus maar ook extreem opgewonden lig ik hier, zachtjes vastgebonden met enkele sjaals, wijdbeens op mijn bed. Voor me staat de bloedmooie Charlotte. Haar lange zwarte haren, strak achteruit gekamd met de nodige dosis gel en het prachtige rood-zwarte corset dat haar een streng uiterlijk geeft. Maar streng is ze niet. Ze is lief, héél lief. Ze is mijn reisleidster en ik sta op het punt om een prachtige cruise aan te vatten. Ik ben klaar om me te laten meedrijven op de golven van het seksueel genot, aan de hand van mijn lust muze.

“Je bent zo puur, zo onschuldig”, zegt Charlotte lief terwijl ze rond het bed loopt. Omdat ze geen broekje aanheeft zie ik dat haar kaalgeschoren poesje reeds staat te glinsteren van het vocht. Maar ook mijn eigen vagina is een oceaan van passie geworden. Ik voel het bloed in mijn gezwollen schaamlippen pompen op het ritme van mijn hart en ik begin ook de geur van mijn intieme nectar waar te nemen in mijn kleine kamer. Met haar lange valse nagels streelt ze me tijdens het lopen door op diverse plaatsen. Ik voel de scherpe rand langs mijn dijen glijden en ik sidder. Charlotte is me aan het teasen, ik word er gek van.

Haar vingers blijft ze over mijn getergde lichaam strelen, vakkundig alle erogene zone's aan het vermijden. Maar ik sta zo gevoelig dat elke vierkante centimeter van mijn lijf een erogene zone geworden is. Ik lig echt te druipen. En toen gebeurde het. Voor het eerst in gans mijn leven voel ik de vingers van een andere vrouw over mijn kruis glijden. “Je haartjes zijn echt fantastisch”, zegt ze nogmaals, “je mag dit echt niet afscheren”. Speels strijkt ze met haar zachte vingers door mijn rode krulletjes bovenop mijn venusheuvel. “Mmmmmm”, kreun ik gedempt. Het beest in mij, de felrode tijgerin, scherpt haar klauwen en maakt zich klaar om als een vulkaan uit te barsten. “Laat je gaan”, fluistert Charlotte zachtjes in mijn oor, en voorzichtig penetreert ze mijn gezwollen schede met twee vingers.

“Ooooooooh”, kreun ik nu luidop. Een vloedgolf van emoties maar ook van mijn intiem vocht begint te stromen. Charlotte neukt me nu aan een gestaag tempo met haar twee vingers. “Oooh dit is hemels”, roep ik luid. Met haar andere hand masseert ze zachtjes mijn linkerborst. Mijn tepels staan zo hard dat ik bang ben dat ze door haar handpalm zullen priemen. De kamer vult zich met een geur van muskus en soppende geluidjes, gecombineerd met mijn gekreun en geschreeuw. Dit voelt zoveel beter dan mijn eigen vingers. Dit voelt zoveel beter dan een dildo. En ja, het voelt zoveel beter dan een echte penis. Op mijn 32ste leer ik pas wat echt genot is, en ik ben ervan overtuigd dat dit pas het begin van de beklimming is. De top van deze erotische berg zal ik nog niet snel bereiken.

Charlotte neukt me heerlijk verder. Haar vingers flitsen in en uit mijn gleufje en ik voel hoe al de spieren in mijn naakte lijf zich beginnen op te spannen. Charlotte moet het ook voelen, want ze fluistert zachtjes in mijn linkeroor dat ik moet komen. Ze krult nu systematisch haar vingers tijdens het penetreren waardoor een zacht geribbeld stukje van mijn schede gestimuleerd wordt. Ik hou het niet meer. “Jaaaaaaaaaaaa”, roep ik luid en het orgasme maakt zich meester van mijn lichaam. Elektrische golven banen zich een weg doorheen gans mijn zenuwstelsel. Ik heb de controle over mezelf volledig verloren. Charlotte duwt terwijl ik luid schreeuwend klaar kom zachtjes op mijn buik maar blijft ook voorzichtig haar vingers in en uit mijn poesje pompen. Ik zie letterlijk sterretjes.

Het lijkt eeuwenlang te duren maar na enkele minuten heb ik toch mijn adem teruggevonden en kalmeer ik weer. “Hoe was het”, vraagt Charlotte lief. Ze is naast me komen zitten en ik voel de zachte stof van haar witte nylon kousen die langs mijn heupen wrijft. “Ik wil niets anders meer”, zeg ik haar onmiddellijk. Charlotte moet luidop lachen. “Zo reageren ze allemaal de eerste keer”, zegt ze triomfantelijk. “Ik wil weten hoe het is om jou te vingeren”, zeg ik plotseling. Ik, de preutse hetero meid, vraag nu zonder schaamte om een andere vrouw te vingeren. Wat is er toch met mij gebeurt de voorbije dagen.

Charlotte moet wederom luidop lachen. “Daar ben je nog niet klaar voor”, zegt ze nu bloedserieus, “eerst moet je alles zelf ondervinden”. “Maar ik heb het toch net ondervonden”, zeg ik ietwat beteuterd. Ik meen het namelijk echt, ik wil weten hoe het voelt om mijn eigen vingers in een andere vagina te steken. “Haha”, lacht ze verder, “meid toch, dit was pas een voorproefje, je hebt nog niet 5% geleerd van wat er te leren valt over lesbische passie en lust”.

“Leer het met dan”, zeg ik tegen haar, “leer het me snel”. “Alles op zijn tijd”, zegt Charlotte. Ze staat recht en begint de sjalen weer los te knopen. Voor ik het goed en wel besef ben ik weer vrij. “Is het al gedaan voor vandaag”, vraag ik teleurgesteld. “Zoals ik zei, alles op zijn tijd”, zegt ze nu weer streng en ze staat recht en loopt de kamer uit. Ik hoor de harde tikken van haar enkellaarsjes op de trap en hoe ze beneden haar mantel van de kapstok neemt en aandoet. Enkele seconden later hoor ik de voordeur hard dichtklappen.

Hier lig ik dan. Poedelnaakt, bezweet en met door mijn intieme vocht besmeurde dijen. Nu is het mijn beurt om luidop te lachen. Charlotte speelt een spel met mij. Ze beschrijft dit experiment als een reis maar het is eerder een spel, waar ik met plezier een pion in speel. Maar ze heeft wel iets doen ontwaken in mezelf. Ik ben niet meer wie ik enkele dagen geleden was. Ik voel dat de felrode tijgerin nog steeds haar klauwen aan het scherpen is. Waar zal dit eindigen. Ik weet het niet. Maar wat ik wel weet, is dat ik ondanks de intensiteit van het orgasme daarnet, nog niet voldaan ben. Ik zak weer onderuit en voel hoe een vochtige warmte mijn vingers tussen mijn benen lokt.

De luide zoemer van mijn wekker doet me weer abrupt ontwaken. Ik lig nog steeds poedelnaakt in bed met het laken half over mijn lichaam gedrapeerd. De kamer ruikt nog steeds naar seks en mijn twee dijen blijven even aan elkaar kleven wanneer ik recht wil staan. Ik kruip onder de douche en spoel alle zonden van mijn lijf. Alle zoete sappen die aan mijn lichaam kleven verdwijnen samen met het hete water in het afvoerputje van mijn bad. Wanneer ik aangekleed mijn tas koffie nuttig, bekijk ik mezelf in de spiegel. Ik zie er hetzelfde uit als gisteren, maar toch ben ik dit niet. Maar ik kijk goedkeurend naar wat ik zie. Ik ben trots op mezelf.

De dag gaat traag voorbij. Het is donderdag en er zijn niet zoveel klanten. Rond het middaguur krijg ik plots een WhatsAppje van Charlotte. “Hoeveel keer heb je je nog klaar gevingerd nadat ik weg was?”, staat er geschreven. Ik antwoord met het cijfer 3 en een blozende smiley. “Goed zo”, is het antwoord en daarna hoor ik niets meer. Het wordt vrijdag en zelfs zaterdag, en nog steeds hoor ik niets meer van Charlotte. Ik stuur op zaterdagmiddag zelf een berichtje maar krijg geen antwoord. Ik vermoed dat het nieuwtje eraf is voor haar en ik gewoon een speeltje was om zich enkele dagen mee te amuseren. Maar ik was verkeerd.

Het is zondag en het is mijn eerste vrije dag sinds ik mijn boekenshop geopend heb. Ik profiteer ervan om uitgebreid te ontbijten en te genieten van sloten koffie. Het wordt 11u en ik loop nog steeds in mijn pijama rond. Plotseling wordt er op de deur geklopt. Ik schrik hiervan want ik verwacht niemand. Ik doe snel een badjas aan en loop naar de voordeur. Wanneer ik hem open zie ik niemand staan. Plots valt mijn aandacht op een witte kartonnen doos die op de drempel staat. Ik neem hem op en draag hem naar binnen. Ik weet onmiddellijk dat hij van Charlotte is. Mijn vermoeden wordt dan ook bevestigd wanneer ik hem open want ik zie een blaadje liggen.

“Doe deze outfit aan en kom om 15u00 naar mijn appartement”, staat erop geschreven. Met toch enige angst haal ik de kledij uit de doos...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Boekenshop - 6

Zoek naar meer verhalen van Isolde...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2071x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8841x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7820x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8565x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12324x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12998x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net