Opwindend.Net
Datum: 26-02-2018
Stemmen: 74x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 17945x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Van Mij...voor Jou... - 1
Door Alex23 - Mijn Profiel Pagina

“ Xanthe, ik moet nog effe wat mails en zo verwerken op mijn laptop in de studeerkamer “ riep Axel me toe vanuit de keuken.

‘ Doe maar, ik ben toch nog bezig met een aflevering van Orange is the new black aan het bekijken ‘ riep ik hem terug.

Alex is de man waarmee ik al bijna 5 jaar getrouwd ben. Hij is er 26 en ik ben 24. Wat betekent dat we eigenlijk relatief jong getrouwd zijn. Ons huwelijk is wat met ups en downs maar dat is dan ook weer niet zo uitzonderlijk als ik mijn beste vriendin Bianca mag geloven. Al twijfel ik soms of zij wel de meest ervaren bron mag genoemd worden. Ze is namelijk zelf al 4 jaar happy-single zoals ze dat zo mooi noemt. Ikzelf vond het maar niets dat het de voorbije maanden alles zo gelaten en berust was in onze relatie. De laatste keer dat we nog gevreeën hebben leek al weer een eeuwigheid geleden. Zolang zelf dat er waarschijnlijk al spinnenwebben voor de ingang van mijn neukgrotje hingen zei ik onlangs nog al grappend tegen Bianca een van onze intiemere gesprekken.

Terwijl ik naar OITNB aan het kijken was hoorde ik plots een pingend geluid van een inkomend Messenger gesprek. Ik stond recht vanuit mijn zetel en liep naar de tafel om mijn smartphone ter hand te nemen maar zag op mijn scherm niets staan van gemist gesprek of wat dan ook. Best wel vreemd dacht ik bij mezelf want ik had toch duidelijk een geluid gehoord. Ik legde mijn mobieltje weer opzij en keek verder TV. Nog geen minuut later echter hoorde ik weer datzelfde geluid. Mijn mobieltje lag nu naast me in de zetel, dus dat kon de bron niet zijn. Ik stond opnieuw op en zag op een van de stoelen de tablet van Alex liggen. Met een veeg van mijn vinger opende ik het beginscherm en zag dat hij zijn Messenger hier blijkbaar nog open had. Op die manier kreeg ik inkijk op een gesprek dat plaatsvond tussen Alex en Siebe (een van zijn beste vrienden )
Stiekem kon ik alles volgens wat beide aan het sturen waren naar elkaar.
In het begin ging het over van alles en nog wat zoals voetbal en wielrennen. Na een poosje veranderde het gesprek echter van toon en werd alles wat intiemer. En voor ik het goed en wel besefte las ik een hele conversatie over Alex en mezelf, ons seksleven en vooral hoe alles zo gewoontjes was gekomen. Het vuur, de passie en spanning was op een of andere manier aan het wegebben. Hij zat wat in de knoop met zichzelf en wist niet hoe dit aan te pakken. Toen Siebe hem de vraag stelde of hij mij nog wilde of dat hij misschien eens iemand anders moest zoeken sloeg mijn tikker over. Vooral de tijd die Alex nodig had om hem van antwoord te dienen was ondraaglijk lang. Maar toen stuurde hij weer dat hij me echt graag zag en geen haar op zijn hoofd die er aan dacht om mij te gaan bedriegen. Mijn hart smolt weg en ik maakte een kruistekentje dat ik toch mezelf gelukkig mocht prijzen met een man als Alex. Maar aan de andere kant wist ik ook dat er iets moest gebeuren om weer wat pit in ons seksleven te brengen.

De dagen daarna bleef ik maar piekeren en nadenken over wat er toen tussen hem en Siebe allemaal werd gezegd. Ik werd helemaal gek van het nadenken en de angst dat als er niet iets zou gebeuren ik hem wel eens kwijt zou raken. In dit alles werd Bianca zoals vaker weer mijn ‘biechtvader’ waar ik ongeremd mijn verzuchtingen kon ventileren. Allerlei mogelijkheden werden afgetoetst om het waakvlammetje in mijn relatie weer op te laten wakkeren tot een knetterende bosbrand vol passie en lust. Tripjes naar een romantisch eilandje, speeltjes, sexy lingeriesetjes, … alles passeerde de revue. Maar waar zou Alex het meest van onder de indruk zijn…

En toen plots vloog het er uit bij mij: “ Bianca, wat als ik Alex nu eens een triootje cadeau zou doen “

‘Ben je nou helemaal gek, je vent zomaar met een wildvreemde laten rollebollen. Dat is om problemen vragen. Wat is hij die vrouw leuker begint te vinden dan jou?’

“ Nou, eerlijk gezegd had ik geen wildvreemde in gedachte hoor “ zei ik haar.

‘ Zo, wie had je dan in gedachten en ken ik haar ‘ vroeg ze zich af.

“Ik denk het wel. Ze is iemand die ik al lang ken en waarvan ik weet dat ook Alex haar wel een lekkere pittige vrouw heeft genoemd. Ikzelf heb me ook al paar keer afgevraagd hoe het zou zijn om haar met Alex te delen en hoe het ook voor mij zou zijn om samen met die andere vrouw te zijn. Het is zelf zo dat ik al menig maal of gefantaseerd heb. Telkens begeleid door heel wat vingerwerk en steevast eindigend op een fantastisch orgasme”

‘ Nu maak je me wel erg nieuwsgierig. Ik wist zelfs niet dat jij een lesbisch kantje had. Vertel, wie is het en heb ik haar al ooit gezien of ontmoet? ‘

“ Jezus…snap je het nu nog niet.. jij bent het Bianca “ antwoordde ik haar.

Voor ze ook maar kon reageren trok ik haar naar me toe en duwde mijn lippen op de hare. Ze schrok zich een bult en probeerde me van haar af te duwen. Ik hield echter voet bij stuk en bleef met mijn mond op de hare. Mijn lippen plakten aan die haar van haar alsof iemand deze had vastgekleefd met secondelijm. Toen ik enkele ogenblik later mijn lippen uit elkaar haalde en mijn tong naar buiten liet komen, voelde ik aan haar reactie dat haar paniekreactie aan het wegtrekken was en er een gevoel van aanvaardbaarheid op de proppen kwam. Met nog een lichte vorm van twijfel opende ook Bianca haar mond en liet mijn tong op zoek gaan naar de hare. Het duurde niet lang voor mijn roze fluwelen lapje het hare vond. Tussen beide organen ontstond een soort van gevecht, een strijd op leven en dood. Nu was het haar tong die die overmacht nam en dan weer eens de mijne. Deze titanenstrijd bleef zo nog enkele minuten duren en werd dan door Bianca abrupt onderbroken.

‘ Xanthe, ik weet niet wat ik moet denken of doen. Ik wist niet dat je zoiets voor me voelde maar ik vind het spannend. Maar…’

“ Niets te maren… “ fluisterde ik haar toe en drukte opnieuw mijn lippen tegen de hare.

Van enige weerhoudendheid was er in beide kampen geen sprake meer. Mijn kus werd van haar kant hartstochtelijk beantwoord door ook mij intens terug te zoenen. Mijn handen, die voorheen druk bezig waren met het vasthouden van haar prachtig lijf om maar te vermijden dat ze zich zou wegtrekken, konden nu zonder schroom haar lichaam gaan verkennen. Langzaam liet ik mijn vingers door haar gitzwarte haar strelen om zo langs haar nek tot de rand van haar strapless topje te komen. Aftastend liet ik mijn ene hand zakken om zo volledig op haar ene borst terecht te komen waarna ik deze zachtjes begon te kneden.

‘Mmm’ was de enigste reactie die te rapen viel.

Iets wat mij alleen maar deed beseffen dat haar eerder opgetrokken muur van paniek en angst langzaam steen voor steen aan het afbrokkelen was. Mijn tong verliet ondertussen haar mond en met plagerige kusjes daalde ik af via haar nek naar beneden toe. Mijn hand was ondertussen gestopt met kneden en in plaats daarvan trok ik langzaam haar topje naar beneden. Aangezien ik daarstraks bij het masseren van haar borst een steeds duidelijk harder wordende tepel door haar stoffen harnas had gevoeld, wist ik bijna zeker dat ze geen BH droeg. Een fractie van een seconde later werd dit alleen maar bevestigd want eenmaal het topje wat lager getrokken, stond daar in alle fierheid een perfect lichtbruine tepel te blinken op een van haar heerlijke peervormige borsten. Bianca had geen al te supergrote borsten maar met maatje 85B had ze toch een lekker stel te pakken gekregen van moeder natuur. Al heel vlug werd ook haar andere borst van onder het stofje gehaald.
Zacht kneep ik voorzichtig een voor een in tepels die reageerden door haar tepelhof nog meer op spanning te brengen. Een grotere uitnodigen tot likken van beide lekkernijen was er van mijn kant niet nodig. De ademhaling van Bianca schakelde een versnelling hoger en de eerste aanzet tot een kreuntje was ook niet meer veraf. Terwijl ik met mijn ene hand afwisselend haar linkerborst en rechterborst voor een likpartijtje voor mijn mond nam, ging ik met mijn andere hand verder op verkenning. Een speurtocht op zoek naar haar genotsgrotje. Eentje waarbij geen kompas noodzakelijk was, enkel maar gevoel.
Deze tocht ging langs haar strakke buik en schurend over haar jeansrok om eenmaal gedaald tot aan de rand hiervan, weer opwaarts te komen langs haar prachtig gladde dijen. Intuďtief haalde Bianca haar benen wat verder uit elkaar en zond ze als ware een uitnodiging naar mij om verder het pad der zeven zonden te bewandelen. Aangekomen aan haar slipje voelde ik meteen hoe ook zij haar geilheid niet meer tegenwerkte en ze haar volledig liet gaan in deze belevenis van passie en genot. Haar poes was zo nat geworden dat haar slipje alle moeite van de wereld deed om al het geile sap die ze produceerde op te vangen. Met twee vingers trok ik de rand van het doordrenkte slipje opzij om zo met mijn vingertoppen op haar kleddernatte kaalgeschoren schaamlippen uit te komen. Deze voelden stevig gezwollen aan en straalden meteen een uitnodigend signaal uit door wat verder open te gaan staan. Zonder veel franjes duwde ik 2 vingers bij haar binnen.

“Ooh fuck..heerlijk..ga door” begon ze nu wel kreunend uit te brengen.

Mijn vingers bleven haar verder penetreren terwijl ik haar ondertussen weer volop aan het tongzoenen was. Bianca die tot nu toe dit passionele spel onderging begon op haar beurt mijn lichaam te plezieren door dit te gaan fouilleren. Al heel vlug vond ze blijkbaar dat mijn blouse er te veel was en trok deze dan ook in een vlotte beweging over mijn kort gesneden blond kopje. Daar zat ik dan met mijn volle 90C-cup enkel nog gehuld in een witte kanten BH. Maar alsof ze al jarenlang ervaring had bij het uitkleden van vrouwen had ze een fractie van een seconde later al de sluiting geopend en verdween ook dit kledingstuk van mijn bijzonder heet aangelopen bovenlichaam. Ook zij begon mijn tepels te likken en te knijpen. Net als bij haar stonden deze in een mum van tijd als fiere soldaatjes overeind.
Op mijn beurt kermde ik een signaal van wellust uit en nodigde haar op die manier uit om verder te gaan. Mijn vingers hadden ondertussen iets haar klitje gevonden en begonnen dit als een gek te bewerken en te stimuleren.

“ Holy shit zeg…”

De handen van Bianca waren ondertussen al verder gezakt tot aan de rand van mijn sweatpants gekomen. Aangezien Bianca deze wilde verwijderen kon ik niet anders dan men handwerkzaamheden te staken om haar toe te laten van positie te wijzigen. In een vlotte elegante beweging verdween mijn jogging al over mijn enkels om daarna nogmaals een zelfde beweging te zien plaatsvinden. Ditmaal was het echter mijn witte kanten string die er moest aan geloven. Bianca zat nu voor me, zij nog gehuld in haar jeansrokje en ik enkel nog mijn geboortekostuum aan. Ze nam een van mijn benen vast en bracht mijn voet richting haar mond om zacht op mijn tenen te beginnen sabbelen. Iets wat al vlug werd gevolgd door een reeks passionele kussen op mijn kuit steeds verder bewegend over mijn knie en langs de binnenzijde van mijn dijbeen.
Ik hield het bijna niet meer en voelde mijn lichaam in overdrive schakelen. De manier waarop Bianca me hier aan het opgeilen was, had ik zelfs in mijn wildste masturbatiemomenten met haar in de hoofdrol niet ervaren.

‘ Verdomme, ga door… ik ben zo fucking heet “ kermde ik uit van genot

Als een afgetrainde hond volgende Bianca mijn orders op en voor ik het goed en wel besefte voelde ik een eerste tonghaal over men kale foef. Deze werd al vlug gevolgd door een tweede haal en daarna een derde. De intensiteit waarmee ze met haar tong mijn schaamlippen uit elkaar dreef zorgde bij mij voor een overproductie aan sprankelend kutgeil. Als een bezetene bleef ze me uitlikken en dit terwijl ik met mijn hand mijn eigen klitje begon te bewerken.
Ook zij had zich ondertussen ontdaan van haar jeansrokje en haar sopnatte slip en was zich bezig met zichzelf een flinke verwenbeurt te geven met haar vingers. Ik hoorde duidelijk hoe haar kutje een soppend geluid maakte telkens haar vingers in en uit haar gleden. Kreunend en zwaar ademhalend stopte ze plots met likken. Ze duwde me achterover op mijn rug en kwam daarna zelf schrijlings bovenop me te zitten.

“ Ik wil je natte doos tegen de mijne voelen” kermde ze.

Waarna ze mijn ene been over het hare bracht en onze beide kutjes tegenover elkaar kwamen te staan. Zonder enige vorm van schroom of twijfel duwde ze haar poes tegen de mijne en begon ze cirkelvormige bewegingen met haar bekken te maken.

‘ Fuck..wat doe je me aan… ga door ..nog …harderrrrr ! “

Het tempo waarmee de bewegingen in deze schaarpositie werden gemaakt bleef maar verder oplopen. Haar warme natte doos tegen de mijne was een onbeschrijfelijk genot dat ik nog nooit eerder mee had gemaakt. Het moet niet gezegd worden dat we beiden heel dicht bij het ultieme moment van genot aanleunden.

“ Aaagh…ik ga komen… whooaaa ‘ brieste ze uit

‘ Ik ook, ga door blijf me berijden…aaargh ‘

Beiden bereikten we op dat ogenblik ons hoogtepunt. Een waterval aan sappen verliet hierbij bij ons beiden ons liefdesgrotje om net buiten onze toen ultragevoelige schaamlippen te gaan vermengen tot een geheel. Druipend en hijgend vielen we bieden plat op de bank. Zo lagen we daar zeker een 5-tal minuten te bekomen. Bianca was de eerste die enigszins weer normaal kon spreken.

“ Dat was fantastisch. Zelfs in mijn stoutste dromen had ik dit niet zien of voelen aankomen”

‘ Je hebt er toch geen spijt van hoop ik ‘

“ Zeker niet, je hebt me zelfs overtuigd om je voorstel met betrekking tot Alex uit te voeren. Maar enkel op voorwaarde dat jij en ik nog regelmatig momenten als deze gaan beleven. Al dan niet met Alex er bij… “

‘ Dat is beloofd en nu dat plannetje i.v.m. Alex uitwerken ‘

Einde deel 1

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Van Mij...voor Jou... - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6538x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10778x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net