Opwindend.Net
Datum: 07-03-2018
Stemmen: 9x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 6635x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Landhuis 'Pro Deo Rimjob'
Door Joeri Wenzen - Zoek naar meer...

Let op! Dit verhaal is compleet verzonnen en op verzoek geschreven van een vrouwelijke lezer - dit is haar fantasie. Overeenkomsten met personen berusten louter op toeval. Reacties? Graag! Mail naar brabbelmaar@gmail.com

Je zou het maar zijn: een jonge vrouw die pro deo (dus gratis) rimjobs doet bij vrouwen uit alle lagen van de bevolking - eventueel aangevuld met rollenspellen. En dat alles vereeuwigd op een persoonlijk seksfilmpje met de klant in de hoofdrol. Astrid Meijers (37) is initiatiefneemster van "Landhuis Pro Deo Rimjob". Een, niets aan de verbeelding overlatende, naam voor haar bedrijf. Meijers is een jonge, intelligente, vrouw die - tot twee jaar geleden - haar vermogen in vastgoed heeft vergaard. Aan haar de vraag wat haar beweegt en vooral hoe ze op dit initiatief is gekomen.

Meijers: "Nou, als begin twintiger studeerde ik bedrijfskunde in Leiden. Ik had een nogal actief studentenleven, studeerde hard, en ging geregeld naar mijn studentenvereniging. Ik merkte in die tijd hoe veel studentes niet aan hun seksuele bevrediging toekwamen. Natuurlijk: er waren jongens genoeg. Maar vooral het gebrek aan klaarkomen van de studentes werd door hen als een groot gemis ervaren. Eerlijk gezegd had ik zélf ook die ervaring. De jongens met wie ik tijdens mijn studie bijvoorbeeld seksuele contacten had, dachten alleen maar aan zichzelf, spoten hun zaad in mij en gingen dan naar de volgende studente - om het zo maar te zeggen. Het gebruik van vibrators of elektrische tandenborstels om, als studente destijds aan je trekken te komen, was eerder regel dan uitzondering. Het was in die jaren dat ik, na een avondje doorzakken in bed belandde met een studievriendin. We hadden het heel gezellig en we kwamen samen heerlijk klaar. En de wijze waarop was (voor ons) nogal onconventioneel. Ik rimde haar "op zijn hondjes" (rimmen is het likken van een kontgaatje, red.) terwijl ze haar clitoris met haar vingers bevredigde. Op haar beurt likte ze ook mijn kontgaatje terwijl ik mezelf klaarvingerde - excuses voor mijn expliciete woorden hoor! (lacht, red.)"

Joeri: Je bent een mooie, intelligente vrouw en je hebt veel geld in het vastgoed verdiend en biedt je diensten aan in een heel groot afgelegen wit landhuis, omringd door weilanden en bossen. Je hebt half lang donkerblond haar, mooie, sprekende bruine ogen en een eerlijke lach. Dat niet alleen: je bent netjes en voorkomend gekleed. Niet écht het archetype vrouw die seksuele diensten aanbiedt.

Meijers: "Nee, dat klopt. Dat hoor ik vaker (lacht, red.). Maar misschien is het juist daarom wel dat vrouwen, van alle lagen van de bevolking en elke leeftijd, mij weten te vinden. Van jonge moeders, tot yuppen en van studentes tot weduwes ver in de zeventig: ze laten zich allemaal door mij, of mijn vrouwelijke collega's rimmen!"

Joeri: Jouw vrouwelijke collega's. Leveren zij hun diensten ook pro deo?

Meijers: "Sinds dit jaar heb ik vier jonge studentes in dienst. Ze zijn inmiddels in hun afstudeerfase van hun studies. Nee, ze krijgen zeker betaald hoor. Ik betaal ze uit eigen zak - en dat is écht meer dan het wettelijk minimum loon hoor. Je kan me eigenlijk als filantroop zien. Ik wil iets terugdoen voor vrouwen die op seksueel gebied niet aan hun trekken komen. Eigenlijk doen de studentes nu waar het idee bij mij begonnen is. Ik kon de vraag eenvoudigweg niet meer aan. En ik kreeg bovendien écht last van mijn tong door het rimmen haha!"

Joeri: Hoe ziet zo'n dag er nou uit voor een vrouw die gebruik wil maken van jouw diensten?

Meijers: "Via via, ik adverteer niet, krijgen mijn toekomstige klanten mijn contactgegevens. Meestal bellen ze mij in eerste instantie. Daarna volgt een intakegesprek. Zo'n intakegesprek doe ik omdat de meeste klanten geregeld terugkomen. Ik vind het daarnaast belangrijk dat ze me vertrouwen - dat er een klik is en dat ze weten wat hun rechten en plichten zijn. Dat ze ervan doordrongen zijn wat de huisregels zijn die ik hanteer. Want uiteindelijk bukken die vrouwen zich allemaal, spreiden ze hun billen en laten hun meest erotische en kostbare plekje likken door een professional: namelijk hun kontgaatje. Laatst had ik een vrouwelijke klant, een HR-manager van een groot bedrijf. Ze kwam in de vroege ochtend naar dit landhuis en werd gebracht door haar chauffeur die rustig op haar wachtte in een hele dure Mercedes. Ik besprak met haar dat ik verwacht dat mijn klanten helemaal schoon zijn. Ze mogen zelfs gebruik maken van de grote sauna en heerlijk doucheruimtes die ik hier aan heb laten leggen. Maar eigenlijk zijn deze eisen jezelf goed verzorgen voor al mijn klanten vanzelfsprekend. In het geval van die vrouwelijke HR-manager: zij kwam de volgende ochtend rond 08.00 uur - heel vroeg dus. Ze zag er werkelijk fantastisch uit. Ze had een mantelpakje aan en was voornemens naar een top-meeting te gaan diezelfde ochtend om 11.00 uur. Ze gaf aan gespannen te zijn voor de ontmoeting en had 'écht goede bevrediging nodig'. Deze mevrouw - ze is begin dertig - had zichzelf goed voorbereid, rook heerlijk naar een dure parfum. Haar wens was dat er drie spiegelreflexcamera's op haar en mij zouden worden gericht, vanuit verschillende posities: van voren, zodat de uitdrukking op haar gezicht goed in beeld zou komen. Van zij, zodat je een mooi totaalshot kon maken en te slotte, vanuit de hand gefilmd, close-ups van de rimjobs met de laatste camera. Ik huur altijd één van de studentes in om de camera's te bedienen en de handmatige opnamen netjes af te leveren en tot een mooi geheel te monteren van gemiddeld vijftien minuten. De content gaf ik haar op een USB-stick en zelf houd ik altijd kopie's van de opnamen in een archief."

Joeri: Ah, dus dan kan je op je gemak nog eens nagenieten van de heerlijk scenes?

Meijers: (Lacht, red.) "Ja, zo zou je het kunnen zien. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik ook écht kan genieten van het bekijken van het eindresultaat - hoewel de daad zelf onvergelijkbaar veel beter is. In het geval van de HR-manager was het heel erg mooi in beeld gebracht hoe ze zich op haar handen en knieën op een groot luxueus bed posteerde. Hoe ze - bijna ongeduldig - haar rokje omhoog deed met haar rechterhand en haar kanten hotpants-slipje, dat op de footage duidelijk kleddernat was, tot haar enkels naar beneden stroopte. En dat ze vervolgens haar volle, sappige billen voor mij spreidde was werkelijk een genot om te zien. Hoe haar strakke en heerlijke anus als een aanlokkelijk oord van lust naar me riep om bevrediging! Ik word er nog week van bij de gedachte haha! En de close-ups van haar grimassen en het geluid van haar oerkreunen waren werkelijk te lekker voor woorden, terwijl haar kontgaatje uitgelikt werd: onbetaalbaar om te bekijken en te beluisteren! En zo kan ik nog veel meer voorbeelden geven. Later belde de HR-manager me nog dat ze ont-zet-tend genoten had en dat haar meeting, later op die ochtend, heerlijk verliep - mede dankzij haar orgasme die ochtend was ze de topontmoeting ingegaan. Ze gaf me ook te kennen dat ze zichzelf al meerdere keren had klaargevingerd tijdens het kijken naar haar video. Dat ze telkens had ingezoomd bij momenten dat ik mijn lokken haar voor mijn gezicht wegdeed en vervolgens met passie en liefde haar anus met mijn natte, warme tong verkende. Dit soort verhalen maken mijn werk meer dan de moeite waard."

Joeri: Maar waarom rimmen en niet beffen of andere seksuele handelingen?

Meijers: "Ik snap dat die vraag in je opkomt. Rimmen vind ik persoonlijk de meest intieme seksuele handeling die je maar kan bedenken - misschien nog wel lekkerder dan beffen. Het likken van een kontgaatje van een vrouw is werkelijk 'mind blowing'. De anus heeft ontzettend veel zenuwuiteinden die voor seksueel genot zorgen. Mijn klanten bevredigen zichzelf tijdens rimsessies altijd clitoraal, al dan niet met een vibrator. En niets is zo lekker als wanneer je een jongedame of oudere vrouw haar anus uitlikt en merkt dat haar kontgaatje zich pulserend ontspant en aanspant tijdens haar orgasme! Op zo'n orgastisch moment duw ik mijn tong nog dieper in het gaatje van lust van mijn vrouwelijke klant. En de grimassen en kreungeluiden die je tijdens die hoogtepunten hoort zijn ongekend, zo mooi! Het is meer regel dan uitzondering dat mijn vrouwelijke klanten mijn hoofd, of het hoofd van mijn medewerksters, tijdens die hoogtepunten, diep tussen hun billen duwen. Ze zijn dan compleet de schaamte voorbij! Als ik die beelden dan na afloop terugzie - ik ben tijdens de daad een professional - dan vinger ik mezelf geregeld in mijn slaapkamer klaar hoor, op die heerlijke klanten van mij. Die beelden zijn dan écht mijn beloning."

Joeri: Ten slotte: welke klant is je het beste bijgebleven?

Meijers: "Nou, het klinkt wat standaard, maar ik heb er te veel om op te noemen. Allereerst: de klanten die komen zijn vrouwen waar je absoluut niet van kan zien dat ze graag hun kontgaatje uitgelikt willen hebben - dat sowieso. Het zijn eigenlijk altijd beschaafde, hoogopgeleide vrouwen en jongedames die graag eens écht klaar willen komen, of op een ongebruikelijke manier. Ik kan me nog goed herinneren dat een vrouw van in de veertig zich haar dikke kont liet uitlikken. Zij is echtgenote en moeder van drie jonge kinderen. Dat is nog niet het meest merkwaardig. Deze vrouw is echtgenote van een voorganger van een charismatische kerk. Ik noem uiteraard geen namen. Het bijzondere was dat ze me in vertrouwen vertelde dat ze nog nooit in haar leven was klaargekomen en dat ze, beweerde ze, op zijn minst biseksueel, was. Ze had nog een bijzonder verzoek. Ze wilde dat ik mijn haar in een knotje zou doen en dat ik een bril zou dragen tijdens het rimmen. Ook moest ik een zwarte legging dragen. Ik heb haar anus toen - hier in de landhuis en in alle rust - compleet uitgelikt en met veel aandacht en precisie haar dikke, sappige billen gekneed tijdens mijn rimjob. Met een elektrische tandenborstel (die ze van huis had meegenomen) en een condoom dat vakkundig om het borsteltje was gedaan, kwam ze voor het eerst van haar leven gillend klaar. Dat was écht een bijzonder moment - voor deze jonge vrouw en ook voor mij. Omdat ze doodsbang was dat haar man iets zou ontdekken heb ik de video voor haar in bewaring genomen. Een paar maanden geleden kwam ze weer langs. Samen hebben we toen in mijn slaapkamer haar video bekeken. Omdat ze zich zo vertrouwd voelde, bevredigde ze haar kut tijdens het kijken en kwam ze nog eens heerlijk klaar. Dit verhaal is toch wel een van de mooiste momenten geweest!

- Einde -

Zoek naar meer verhalen van Joeri Wenzen...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 5517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 8684x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 8535x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6067x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 6796x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
9.0
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 14735x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 15654x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 8304x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 16903x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.0
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 9363x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 10451x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.0
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 10853x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 14165x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 15569x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 12684x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net