Opwindend.Net
Datum: 20-03-2018
Stemmen: 100x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 20075x
Lengte: Gemiddeld
Avontuurtje In De Kroeg - 1
Door Happy - Zoek naar meer...

Het was beregezellig in de kroeg! We waren met een stel collega's na werktijd de kroeg ingedoken om te vieren dat het weekend was. We zaten aan een tafel en hadden de grootste schik. Iets wat na een paar borrels al niet zo moeilijk meer was. We hadden afgesproken dat we allemaal een rondje zouden geven en toen het mijn beurt was, toog ik naar de bar en wachtte op mijn beurt. Er zat een vrouw aan de bar die op een gegeven moment een praatje wilde maken. Ze was ietwat ouder, een btje ouderwets gekleed, maar ze zag er wel goed uit. Ze had een plooirok aan die niet echt bij haar paste, het maakte haar ouderlijk. We hadden het over de drukte, de drank en de muziek. Ik moest lachen om haar, want ze had leuke humor. Ze maakte hele gevatte opmerkingen en af en toe waren ze wat seksueel getint. Ze gaf aan dat ze "het" al een tijdje niet gad gedaan. Haar man was vorig jaar overleden en aan daten was ze nog niet toe. Lichtelijk aangeschoten zei ik dat ze toch niet eerst hoefde te daten?!? "Zoek gewoon een leuke vent en ga daar mee naar bed. Gewoon goede sex en verder niets. Ze vertelde dat ze daar wel aan had gedacht, maar dat ze het gevoel had dat ze dan haar man bedroog. "Nou, dan doe je het toch met een vrouw?", zei ik. Ze keek me aan alsof ze wou zeggen dat ze dat nooit zou doen.

Mijn dirty mind sloeg op hol en ik bedacht een plannetje. Ik ging wat dichter bij haar staan en legde terloops mijn hand op haar knie. Al pratend en lachend bewoog ik mijn hand af en toe. Ze keerde zich nog niet af, dus ik ging een stapje verder. Ik sloeg mijn arm om haar heen en tijdens ons gesprek raakte ik stiekem haar tepel aan. Ze ging even rechterop zitten. Zou ze dit leuk vinden? Ik boog voorover om een verhaal te vertellen, want door de harde muziek was het niet te verstaan als ik verder weg stond. Terwijl mijn ene hand op haar schouder lag, bewoog ik met mijn vinger zacht over haar tepel. Ze had f geen bh aan f een dunne bh aan, maar deze vrouw reageerde op mijn vinger. Ik legde mijn mond vlak bij haar oor en blies warme lucht in haar oor. OEI!! Haar tepel reageerde meteen en werd stijf. Ik vroeg of ze wel eens sex met een vrouw had gehad. "Hoe is het nu een vrouw met jouw tepel speelt?", vroeg ik. " Vind je het lekker?". Ik trok haar bloes langzaam uit haar rok en mijn hand gleed onder haar bloes. Het bandje van haar bh schoof ik over haar schouder voor zover het kon. Nu zat de bh losser en kon ik veel makkelijker haar tepel zoeken. Toen mijn vingertopje haar blote tepel vond, begon ik haar tepel weer te strelen. Met kleine rondjes draaide ik over haar tepel. "Vind je dit lekker? Maak ik je geil? Ik zal met mijn andere hand eens op zoek gaan naar een nat grotje". De vrouw bewoog een beetje onrustig op de kruk. Jaahhh! Volgens mij reageerde haar lijf op de strelingen. Mijn andere hand legde ik net boven haar knie en bewoog zacht heen en weer. Steeds een klein stukje meer naar boven. Toen ik halverwege haar bovenbeen was, deed ze haar benen iets uit elkaar. Ik keek haar aan. "Is dit wat je wilt?". Ik ging door met waar ik mee bezig was en bleef haar aankijken. Mijn middelvinger haalde ik langzaam over haar slipje heen, zocht haar clit en met mijn nagel bewoog ik zacht op en neer. Ze schoof een heel klein beetje naar voren op de kruk. Wilde ze weg of wilde ze met haar knien meer onder het blad van de bar zitten? Ze drukte, zo merkte ik, haar knien tegen de bar aan en deed ze verder uit elkaar. "Aahh, je wordt geil, is het niet? Je geniet van het spel onder de bar! Doe je benen verder uit elkaar", zei ik. Ze luisterde ook nog en voor zover het mogelijk was, legde ik zo onopvallend mogelijk mijn been over die van haar heen. Ik haakte mijn voet achter haar kuit.

Nu had ik meer ruimte en zo kon ik mijn vinger in haar slipje duwen. Ik legde mijn mond weer tegen haar oor. "Ik word geil van jou. Laat mij eens onderzoeken hoe nat jij al bent". Ik frommelde mijn vinger haar slipje in en legde mijn vinger tegen haar schaamlippen. Ik bewoog mijn vinger iets en voelde al meteen dat deze vrouw natter dan nat was. Ik 'schepte' wat geil tussen haar schaamlippen weg en smeerde dat uit over haar clit. De vrouw schokte even op. Met n vinger aan haar tepel en een andere op haar clit wilde ik haar 'helpen'. Op een gegeven moment pakte ze de rand van de bar vast. Ze kreeg het moeilijk! Oh heerlijk! Ik praatte rustig door, bleef haar aankijken en stimuleerde ondertussen haar clit. Ze spande haar bovenbenen aan en wilde haar knien bij elkaar duwen. Maar door mijn been kon dat niet. Ze vrouw klemde haar kaken op elkaar...een teken dat ze het zwaar kreeg. Ik stopte nog steeds niet en de vrouw stootte kreetjes uit. Geen mens die dat hoorde, behalve ik dan, dus ik ging brutaal door. Op het moment dat ze klaarkwam, klapte haar hoofd naar voren. Ze hield zich vast aan de bar en liet het orgasme over zich heen komen. Ze ging staan, legde haar hoofd in haar nek en ik kon van dat moment gebruik maken om haar slip wat naar beneden te duwen en twee vingers van bovenaf haar slip in te laten glijden. Twee vingers gleden zich een weg naar binnen en terwijl ik die vingers in haar kut bewoog, kon ik met mijn duim haar clit bewerken. De vrouw stond te trillen op haar benen, zo geil, zo opgewonden was ze. Haar tepel werd ook nog steeds geteasd, dus ze werd op meerdere manieren gestimuleerd. Nu legde ze haar mond tegen mijn oor. "Help me...oh ja...oohhh...o godcrisis". Haar tweede orgasme rolde zo haar lijf uit.

Eenmaal wat bijgekomen vroeg ik haar haar slip uit te doen en aan mij te geven. Ik wenkte de barman voor een pen. "Waar woon je?", vroeg ik en ik schreef het adres op mijn onderarm. "Ga naar huis...ik ben er over een uur. Dan zal ik zorgen dat je de hemel bereikt". Zij ging naar huis, ik dronk nog wat met collega's en zei een half uur later dat ik er vandoor ging. Ik belde 20 minuten later aan bij de vreemde vrouw, vroeg haar nmaal binnen op de bank te gaan zitten met haar benen zo wijd mogelijk. Ik knielde voor haar op de grond, duwde haar knien ver uiteen en drukte het puntje van mijn tong tegen haar clit aan. Een diepe zucht volgde en ons tweede avontuur kon beginnen!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Avontuurtje In De Kroeg - 2

Zoek naar meer verhalen van Happy...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Het Dagboek Van Jolijn - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3338x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-09
8.8
:: Kleren PassenDoor: Sabine
Gelezen: 13519x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Vingeren, Likken, Klaar Komen
07-09
8.4
:: De Intensiteit Van... - 2018Door: Rock
Gelezen: 8222x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Scharen, Beffen, Likken, Eerste Kus, Lowlands.
04-09
8.9
:: Anne, Maria En LilyDoor: Visje
Gelezen: 11851x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
03-09
9.1
:: Nichtje Komt LogerenDoor: Claudia
Gelezen: 11934x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-09
8.3
:: Koersmeiden - 3Door: Karel
Gelezen: 6306x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
29-08
8.9
:: Mijn Eerste Ervaring - 2Door: Moontje18
Gelezen: 5956x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Vriendinnen, Plassen, Voeten, Aangeschoten
29-08
8.7
:: Het TandartsbezoekDoor: Visje
Gelezen: 13308x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
28-08
8.8
:: Mijn Eerste Ervaring - 1Door: Moontje18
Gelezen: 12208x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen, Lingerie, Aangeschoten, Logeren, Tieners, Fisting, Anaal
27-08
8.9
:: Het Dagboek Van Jolijn - 5Door: Sam The Eagle
Gelezen: 5979x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-08
8.8
:: Fay Heeft Een IdeeDoor: Danica
Gelezen: 8367x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Trio
10-08
8.7
:: Mijn Kik ContactDoor: Amy
Gelezen: 10986x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Beffen, Grote Borsten
09-08
8.9
:: Fay Komt LangsDoor: Danica
Gelezen: 8692x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-08
8.7
:: FaxDoor: Danica
Gelezen: 8264x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags:
31-07
8.4
:: Het Dagboek Van Jolijn - 4Door: Sam The Eagle
Gelezen: 7892x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 504