Opwindend.Net
Datum: 29-03-2018
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13813x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 2
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 1

VOORWAARDEN VOOR TERUGBETALING.

Voorwoord

Erica is niet zo naïef als fat misschien uit deel 1 zou blijken, maar had dit nodig om de mogelijkheid te hebben dit verhaal vanuit diverse standpunten te kunnen benaderen.

BETALINGSVOORWAARDEN

De studeerkamer van Laura is een kleine ruimte aan de voorkant van het huis; het heeft een groot raam dat, als Laura niet meestal de luxaflex gesloten hield, prachtig uitzicht bieden op de voortuin. Door die bijna gesloten luxaflex had Laura dan ook niet gezien dat er voorbijgangers waren geweest die naar haar keken terwijl ze op het internet zat te surfen.

De computer zelf stond op een in pastel roze tafel, voor een neon roze stoel – over het algemeen was de hele kamer gekleurd in roze tinten, inclusief de muurverf – en was versierd met diverse van haar Japanse beeldjes. Een heel peloton plastic pruilende vrouwen stond aan weerszijde van het beeldscherm. Laura glimlachte toen ze ging zitten. Maar die glimlach verdween al snel toen ze haar checkte. Er was maar één nieuw bericht en de boodschap was duidelijk: een foto van een mes. Er stond géén tekst bij.

Laura voelde dat ze bleek werd. De laatste warmte van haar op de vroege morgen hebben seks met Erica verdween uit haar lijf. Ze was doodsbang. Deze mensen wisten waar ze woonde. Ze waren bij haar huis geweest. En nu dreigden ze duidelijk haar pijn te doen of misschien wel te doden.

Ze keek nog eens goed naar het mes. Het was groot, bijna een hakmes. Ze zag het al voor zich het kon eenvoudig in haar prikken of enkele ledemaat afhakken. Ze voelde dat haar handen begonnen te trillen. Impulsief drukte ze op de knop beantwoorden en begon te typen:

“Alsjeblieft, ik heb het geld niet om jullie te betalen en ik weet ook niet hoe ik aan dit bedrag kan komen. Misschien dat ik hier en daar wat bij elkaar kan schrapen en jullie in termijnen betalen. Geef me alsjeblieft een kas. Ik zal alles doen wat jullie wensen”.

Ze drukte op ‘verzenden’.

Bibberend zat ze naar het scherm te turen, zenuwachtig masseerde ze haar handen. Al wist ze dat het niet realistisch was direct een antwoord te verwachten. Kreeg ze wel antwoord? Ze kon toch niets anders doen? Ze kon toch ook niet zomaar wat, in de gemoedsgesteldheid waarin ze nu verkeerde, op het net gaan surfen? Stel dat Erica haar zo zou zien, nou die zou er wat van krijgen. Radeloos staarde ze naar haar scherm.

Ze had geluk, of leek dat maar zo?

Een paar minuten later kwam er een melding dat er nieuwe mail was.

Aan: Stupid Pink-haired Bitch

Re: SCHULD

Ik gebruik eenvoudige taal dus een slet als jij moet dit kunnen begrijpen.

1. U bent ons geld verschuldigd. En we gaan niet weg voor dat miljoen is betaald.

2. U betaalt met € 1.000, - per week. Dit is geen aflossing maar alleen de rente over de lening. De schuld blijft hierdoor één miljoen.

3. We hebben een reeks zakelijke, politieke en wetenschappelijke belangen. Je zult er voor moeten werken, doen wat wij van je eisen. Als we voelen dat we serieus gevonden worden, kunnen we toestaan dat dit werk bijdraagt aan de rentebetalingen of zelfs aan de hoofdsom.

4. Als u de terugbetalingen niet doet of Uw werk niet uitvoert, zullen wij een mes op U gebruiken. Afhankelijk van hoe we ons dan voelen, kunnen we je in stukjes snijden of zelfs dood maken. Een slet heeft géén voeten nodig om een lul te zuigen, zo is het toch?

5. Je sletterige vriendin is mooi; ze kan ook leuk zijn om te snijden.

6. Als je akkoord gaat met deze voorwaarden, laat je dat weten door de volgende dingen te doen:

a. Trek onmiddellijk al je kleren uit en stuur ons een naaktfoto van Uzelf.

b. Ga naar bijgevoegde link van een website en download de software, zodat we volledige controle hebben over Uw computer en webcam.

c. Ga nooit voor deze computer zitten tenzij jullie helemaal naakt of daar opdracht toe krijgen.

Laura keer ernaar. Ze voelde zowel afschuw als opluchting. Nu ze deze mail had ontvangen wist ze dat smeekbedes nutteloos waren – ze zou onvermijdelijk worden aangevallen en gedood als ze het geld niet terugbetaalde. Dit was beter – het bood een uitweg, hoe vernederend die ook was. Maar ze kon niets anders.

Duizend euro per week was meer dan het dubbele wat ze aan huur betaalde. Zelfs met haar eigen salaris en dat van Erica zou er geen geld meer zijn om eten te kopen. En dan het werk waar ze het over hadden, Laura had het vreselijke gevoel dat het werk seksueel zou zijn. Ze kon toch niet in een bordeel gaan werken? Ze was een lesbienne. Ze kon helemaal geen mannen neuken. Laat staan om geld. Niet dat ze geld zou krijgen, daar leek het wel op.

De laatste instructies waren in sommige opzichten het ergste, vooral omdat ze onduidelijk waren. Maar Laura had niet echt de tijd om erover na te denken – ze moest handelen – ze moest het doen. Zelf had ze nog nooit in haar leven een man haar naakt gezien en nu moest ze een naaktfoto naar een vreemde sturen.

Ze keek nog eens naar de foto van het mes. Ze wist dat het zo was. Ze zou doen wat nodig was om dat mes niet dichter bij haar in de buurt te krijgen. Zenuwachtig sprong ze op en ende weer naar de studeerkamer om te kijken of de luxaflex wel gesloten was.

Ze wilde niet dat Erica haar zo zou zien, of erger nog zou vragen waarom ze naakt was. Die zou denken we hebben nog geen uur geleden toch al seks gehad. En Erica hoefde ook niet te weten dat ze naaktfoto’s van zichzelf maakte. Laura was zelf veel te naïef, ze had haar vriendin beter in vertrouwen kunnen nemen.

De deur ging op slot en Laura wriemelde snel haar shirtje en slipje uit. Ze was weer naakt. Ze pakte haar telefoon en maakte een paar selfies. Blozend bekeek ze de foto’s en trok toen snel het shirt en slipje weer aan. Ze ging achter de computer zitten en uploadde de naaktfoto.

Ze vond de foto verschrikkelijk. Op haar lichaam waren nog duidelijk de sporen te zien van de seks die ze met Erica had gehad. Haar tepels waren nog stijf en haar haren zaten door de war. Haar tieten zagen er niet uit, daar had ze altijd al een hekel aan gehad, die tieten, ze deugden niet. Ze had altijd al gewild dat die kleiner waren geweest, haar DD-cup meloenen waren een constante bron van verlegenheid. In haar hoofd associeerde ze grote tieten met pornosterren, sletjes en heteroseksuele seks. Een goede lesbienne heeft kleine tieten. In haar ogen was ze met haar grote tieten een verraadster voor de lesbiennes.

Pruilende voegde ze de foto als bijlage bij de gevraagde mailtje en drukte op ‘sent’.

Vervolgens ging ze naar de gevraagde website. Deze was versierd met geanimeerde foto’s van naakte vrouwen met grote borsten die poseerden, pijpten of werden geneukt. Laura trok een bedenkelijk gezicht. Ze keek graag naar naakte vrouwen, maar niet als die door mannen werden geneukt.

Er was een grote ‘download’ knop in het midden van het scherm. Ze klikte erop. Meteen waarschuwde haar virusscanner dat ze schadelijke software aan het downloaden was. Ze overstemde de scanner en gaf opdracht toch te downloaden.

Kort nadat ze software had geïnstalleerd, zette ze haar webcamlampje aan en er verscheen een kwaadaardig web. Haar computer was nu video aan het uitzenden, ergens, keek iemand naar haar ontbloot bovenlijf, haar tieten waren duidelijk te zien. Ze bloosde, schaamde zich n sloeg haar armen voor haar borsten.

Er kwam een nieuw berichtje binnen.

Aan: Stupid Pink-haired Bitch

Re: SCHULD

Je ziet er goed uit. Ik hou wel van die fuckballoons. Je bent een geile slet.

Uw eerste € 1.000,-- is op vrijdag, maar die hoeft U niet te betalen omdat we in plaats daarvan voor U werken.

Kom morgenavond om 18.00 uur naar het Marleen Onderzoek Centrum (MOC) en vervolgens iedere doordeweekse avond. Blijf daar tot ze je naar huis sturen en je doet wat ze zeggen.

Je zult volgende week beslist die € 1.000,-- betalen, wees dus voorbereid.

Laura stond versteld. Het MOC? Ze dacht dat ze wist waar dat was. Dat is een hypermodern gebouw in het centrum van de stad. Ze had géén idee wat daar gebeurde, maar het leek haar geen nachtmerrie daar naar toe te moeten gaan. Dit was geen tegenvaller. Ze kreeg weer een beetje hoop. En dan het goede nieuws dat ze deze week niets hoefde te betalen.

Misschien was het allemaal wel niet zo erg, misschien moest ze daar alleen maar wat werk gaan verrichten.

Ineens viel haar oog op het rode controlelampje van haar webcam, er zat nog steeds iemand naar haar naakte tieten te kijken. Snel zette ze haar computer uit.

WORDT VERVOLGD

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2112x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8857x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7824x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net