Opwindend.Net
Datum: 30-03-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 11853x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 3
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 2

Het Marleen Onderzoek Centrum

Het was voor Laura moeilijk tegenover Erica een verklaring te vinden waarom ze naar het Marleen Onderzoek Centrum ging. Normaal gesproken deden Laura en Erica alles samen: feesten, uitgaan, shoppen, en zelfs naar afspraken bij de dokter. Voor Laura was het dan ook zéér ongebruikelijk weg te gaan zonder dat ze haar geliefd meenam. Het gebeurde allemaal op een dergelijk korte termijn dat ze geen tijd had alles goed te overdenken. Ze besloot om maar ‘dicht’ bij de waarheid te blijven. Eerlijk duurt ten slotte het langst.

“Ik kreeg een baan aangeboden” vertelde ze Erica toen ze die middag op de bank zaten. Het was zondag, einde van het weekend, en de zondagmiddagen waren meestal gereserveerd voor chillen op de bank, een zelfgemaakt diner en daarna meestal een hartstochtelijke vrijpartij die duurde tot ze in slaap vielen.

“Je hebt me niet verteld dat je een nieuwe baan zocht!” zei Erica achterdochtig.

“Ik heb je toch gezegd dat mijn huidige baan niet zo goed betaalt” gaf Laura als antwoord ík heb tegen een aantal mensen verteld dat, als ze iets beters voor me wisten, ze me dat moesten laten weten, en toen kwam juist dit ter sprake. Het is een administratief assistente in een soort onderzoekkliniek. Het is nachtwerk, dat vind ik wel jammer, maar ik moet toch op zijn minst een keer gaan praten om te weten wat het is, niet dan?”.

Ze zag dat Erica twijfelde. Die vond het niet leuk dat ze haar minnaar verloor die ’s avonds of ’s nachts moest werken, maar het idee dat Laura iets meer zou kunnen gaan verdienen, en daardoor minder afhankelijk van haar zou zijn, was ook wel aantrekkelijk. Laura probeerde Erica te overtuigen door naar haar toe te buigen, op haar lippen te kussen en met haar tieten te spelen.

“Het kom wel goed” fluisterde Laura tussen het kussen door. “Ik word beter betaald en ik beloof je dat ik je, zodra ik thuis kom, nog steeds zal neuken. Ik zal je wakker maken en zal je dan neuken tot je weer in slaap valt:” Haar hand zat nu in het shirtje van Erica, kneep in haar tepels, en Erica begon zwaardere te ademen en kreeg een rode blos van opwinding.

‘Ja………..” hijgde Erica.

En zo was het geregeld.

Het Marleen Onderzoek Centrum was een modern ogend gebouw aan de rand van het centrum. Het was laagbouw, had een aantrekkelijk aangelegde tuin en leek, als je niet beter wist, op de praktijkruimte van en arts in een buitenwijk. Om 18.00 uur was het al donker aan het worden. Het terrein was helder verlicht. Via een glazen deur kwam Laura binnen en was onder de indruk van de rustgevende, goed ingerichte foyer waar een mooie vrouwelijke receptioniste haar begroette. Laura vertelde haar dat ze hier was voor een afspraak en dat iemand wist dat ze langs zou komen. De receptioniste vroeg haar in een van de comfortabele stoelen plaats te nemen zodat ze even kon bellen dat Laura er was.

Laura had niet geweten hoe ze zich moest kleden, ze had ten slotte gekozen voor een pakje met een kort, gestileerd rokje. Ze had erover nagedacht hoe haar afperser haar topless had willen hebben achter haar pc en of hij misschien wilde dat er iets sletterig uit zou zien. Aan de andere kant was hij vrij expliciet geweest over zijn eisen, en als hij gewild zou hebben dat Laura zichzelf verder vernederde, zou hij dat zeker hebben gezegd. Ze zou zichzelf niet meer vernederen dan nodig was.

“HIJ” ze dacht daarover na terwijl ze wachtte. Ze had aangenomen dat haar chanteur een man was, Mensen, die vrouwen mishandelen, waren zo vaak mannen, toch? Maar ze verondersteld dat het ook een vrouw kon zijn. Terwijl ze daar over nadacht voelde ze een kleine gloed van warmte tussen haar benen en ze bloosde. Waar ging dit over? Werd ze al nat bij de gedachte dat ze gechanteerd en vernederd werd door een vrouw? Ze kneep haar dijen stevig samen en probeerde aan iets anders te denken. En ze besloot dat ze haar misbruiker ‘hij’ zou noemen, dit om te voorkomen dat die gedachte aan een vrouw opnieuw voor zou komen.

Laura hoefde niet lang te wachten. Binnen tien minuten kwam er een vrouw in een laboratoriumjas uit een deuropening tevoorschijn en liep de wachtkamer binnen. Ze werd begeleid door twee tieners, ook in een laboratoriumjas.

“Hallo, Laura” zei de leidende vrouw, terwijl ze haar hand uitstrekte. “Ik ben dr. Tanja Wouters, en ik ben blij kennis met U te maken. Laura schudde de hand. Dr. Wouters bleek eind dertig te zijn. Ze had een enorme borstomvang – Laura schatte dat het minstens een E-cup was – maar zag er zowel intelligent als ook professioneel uit. Ze had zwart haar in een knotje en een elegante bril met een vierkant montuur. Haar labjas was aan de voorkant open en onthulde een paarse coltrui die haar boezem accentueerde door te spannen om haar rondingen.

Dr. Wouters keek met een stralende blik naar Laura. “Dit zijn mijn assistenten, Annie en John, ze lopen hier stage, maar kennen de kneepjes van het vak”

Annie was een mooi, slank meisje met aardbeienrood haar, sproeten en een verleidelijke glimlach, precies het soort meisje dat Laura aantrekkelijk vond. Laura voelde dat ze bloosde toen ze Annie begroette.

John was lang en mager, dik bruin haar en een goed getrimde maar puberende baard. Hij glimlachte niet naar Laura, zei niets en knikte alleen maar even naar haar om te laten weten dat hij wist dat ze er was.

“Dr. Wouters” zei Laura, nadat ze die twee had begroet, “ik moet zeggen dat ik niet zeker weet waarmee ik U hier kan helpen”. Ze voelde zich niet lekker in haar vel zitten. Ze had, op de een of andere manier, het idee dat dit toch een bordeel of een soort stripclub zou zijn, maar alles wees op het tegendeel.

“Voor onderzoek” antwoorde dr. Wouters “hebben ze je het niet verteld? Je bent deelnemer aan een studie die we hier leiden, en het was vrijblijvend je las vrijwilliger aan te melden, en wat ik nu zie ben je de juiste persoon die we zoeken” lachte ze. “Kijk, wat denk je ervan om met Annie mee te gaan naar een privéruimte en je daar voor te bereiden. Als je dan zo ver bent kom je naar mijn kantoor en zal ik je precies vertellen waar het om gaat”.

Laura was verre van gerustgesteld, maar Annie nam haar mee naar een deur achter de receptie en Laura wilde dit schattige meisje niet in verlegenheid brengen, dus ging ze gewillig mee. Ze zag dr. Wouters en John een andere deur binnengaan. Laura en Annie liepen nu door een gang.

Die gang versterkte bij Laura het gevoel dat ze in een dokterspraktijk was. Het was er schoon, steriel en functioneel, zonder op enigerlei wijze kil of beangstigend te lijken. Het was geschilderd in warme kleuren en er waren verschillende deuren. Annie nam haar mee naar een van die deuren, samen liepen ze naar binnen, het leek wel een spreekkamer te zijn met een bed, een privaatscherm, stoelen, een bureau en een wastafeltje.

“Oké” zei Annie “hier moet je voorbereiden, wilt U alsjeblieft al uw kleren uitdoen?”

De moed zonk bij Laura in haar schoenen. “Me uitkleden?” vroeg ze. Annie had de deur naar de gang niet eens gesloten. “Die kleren heb je voor je werk vanavond niet nodig, je moet alles uittrekken”. Ze zag dat Laura naar de deur keek en vervolgde “Die zal ik, als je dat liever hebt, even dicht doen” en ze sloot de deur.

Laura voelde zich ongemakkelijk. Ze kende deze mensen niet en wist ook niet wat er ging gebeuren. Dr. Wouters leek haar een aardig persoon en ook met het gebouw had ze geen problemen. Maar waarom moest ze zich uitkleden? Dat wilde ze niet en zeker niet waar dat mooie meisje bij was. Eigenlijk wilde ze haar kleren voor Annie wel uittrekken, maar alleen als die het ook zou doen en ze ….. nee dat kon ze niet maken, ze moest trouw blijven aan Erica.

Ze begon allerlei redenen te bedenken waarom ze zich uit moest kleden. Zou ze een soort trainingspak aan moeten trekken zodat ze haar conditie konden meten. Of moest alles uit voor een medisch onderzoek? Of maakte het centrum zich misschien zorgen dat er chemische stof op haar kleding zou komen? Hoe meer ze erover nadacht, hoe meer ze het verzoek redelijk vond, ze nam deel aan een onderzoek, dus moest ze uit de kleren.

“Oké” zei ze en ging achter het scherm “geef me een minuutje om me uit te kleden. ""Hoge hakken, haar jas, hemd en haar rok lagen al snel op een stoel. “Ondergoed ook?” riep ze. “Ja” antwoorde Annie. Blozend trok Laura haar slipje over haar benen en klikte haar beha los. Nu was ze helemaal naakt en dat op een vreemde plaats. Ze voelde zich kwetsbaar en beschaamd.

Ze voelde zich nog meer in verlegenheid gebracht toen Anne, zonder waarschuwing, achter het scherm verscheen en haar kleren bijeen pakte. Ze stopte ze in een medisch ogende tas. “En….”zei Laura. Maar Annie was duidelijk niet bang om een naakt meisje te zien. Ze negeerde het naakte lijf volledig. “Oké” zei ze toen ze klaar was: “We gaan naar Dr. Wouters.”

Wat bedoelde ze nou? Wilde ze har naakt meenemen naar de dokter? Dat kan toch niet! “Krijg ik geen andere kleren aan?” vroeg ze “of een medische jurk?” “Nee, die heb je niet nodig” zei Annie, ze opende een deur en zei: “Kom op, na jou”.

Even keek Laura op. Met haar ogen kon Annie haar niet verkrachten, en het was aangenaam warm in het centrum, ook al was ze naakt. Nog steeds bloosde ze. Ze vermande zich en liep langs Annie de gang in zonder met haar handen haar grote tieten of kale kutje te beschermen.

Het kantoor bleek een paar deuren verder te zijn. Zodra Annie de deur open deed schoot ze naar binnen en ging zitten in een makkelijke leren stoel. Het leer plakte onaangenaam op haar blote huid. Even later ging er een deur open en de dokter kwam binnen. Laure keek op en was blij te zien dat John er niet bij was. Dr. Wouters ging tegenover het naakte meisje zitten en bekeek haar goed. “Dat ziet er al veel beter uit Laura” zei ze met een glimlach “goed laat ik je eerst vertellen waarvoor je hier bent opgegeven”.

Ze haalde een map uit de bureaula, bladerde er even in en ging door “Het Marleen Onderzoek Centrum is een particulier instituut dat gefinancierd wordt door een aantal opdrachtgevers om onderzoek te doen naar een reeks medische, psychologische, sociologische en psychiatrische gebieden. Het onderzoek waar je je voor hebt aangemeld krijgt de naam VALKUIL, gefinancierd door een coalitie van conservatieve en religieuze groepen, en heeft als hoofddoel technieken te ontwikkelen om lesbische geaardheid te genezen en lesbiennes te rehabiliteren in het normale seksuele gedragspatroon.

Laura was geschokt. Het idee was weerzinwekkend. Lesbische geaardheid kon niet worden genezen, het is een manier waarop je geboren bent. En ze wilde helemaal niet genezen, ook al zou dat mogelijk zijn. Ze voelde dat al haar spieren spanden, en besefte dat, in ieder geval een deel van haar, zich klaar maakte om te vluchten.

Dr., Wouters lachte: “Oh, maak je daar maar geen zorgen over, niemand heeft hier ooit succes mee gehad, en dat verwachten wij ook niet. Maar we worden gefinancierd, dus doen we het onderzoek. Ik weet dat je een lesbienne bent – daarom ben je geschikt voor ons programma – en ik weet dat je een vrouw bent met een sterke wil die voor haar seksualiteit vecht. Maak je niet druk. Doe gewoon mee aan de tests, doe de dingen die van je gevraagd worden en lach om die domme mensen die hun geld verspillen door te denken dat de lesbische vrouwen kunnen genezen!”.

Laura ontspande zich een beetje. Het was waar – ze had nog nooit gehoord van iemand die lesbische gevoelens ‘geneest’, en zeker niet van iemand die niet genezen wilde worden.

“Je komt hier elke doordeweekse avond, het duurt een uur of twee tot drie, althans in het begin” ging dr. Wouters verder. “Later zal dat minder vaak zijn, misschien nog maar één keer in de week. Je zult wekelijks worden betaald voor je deelname – het geld gaat naar de door jou opgegeven rekening van de sponsor en het is tussen jou en de sponsor hoe jullie dat bedrag verdelen.”

‘Sponsor’ dacht Laura. Ze ging er van uit dat haar chanteur was.

“Deze week voeren we alleen testjes op U uit om te zien hoe U op het basisconcept reageert. Volgende week gaan we verder met specifieke testen, zoals een test bij U thuis. Ik begrijp datje thuis al een vaste stabiele relatie heeft met een vrouw”.

Laura knikte.

“Nou, we raden je aan haar niets te vertellen van deze testen, in het begin althans niet. Vrouwen kunnen boos worden als ze denken dat hun lesbische partner probeert haar lesbische geaardheid te genezen, en de stress die daaruit voortvloeit, kan de resultaten van de studie beïnvloeden. Vertel haar maar dat je hier in dit centrum werkt, of kijk maar hoe je er een mouw aan past.”

“Daar heb ik al wat op gevonden” dacht Laura.

“Goed, dan gaan we nu beginnen.” Dr. Wouters stond op en haalde iets uit de la van het bureau. Het was een spuit. Laura voelde haar lichaam weer spannen. Dr. Wouters kwam naar haar toe. “We gaan je seksuele reacties meten, dit is een beetje een stimulans om je gevoelens wat op te peppen”. Ze stak haar hand naar voren en legde die op de linkerborst van Laura. Die vond dit niet prettig, ze dacht nog steeds aan ‘haar sponsor’. En dan, voor Laura kon reageren, duwde dr. Wouters de injectiespuit in haar tieten.

De pijn verraste haar. Ze gaf een gil en wilde uit de stoel omhoog komen, maar dr. Wouters trok de spuit al uit haar tieten, hij was leeg. “Daar ga je, Laura” zei ze “Al snel zal je voelen dat je kutje begint te tintelen. In de toekomst zullen we je deze medicijn in pilvorm geven en raden je aan er een paar van te nemen voor je van huis gaat en je in de juiste stemming bent als je hier komt. Omdat je dat nog niet kon weten hebben we het nu in vloeibare vorm gedaan”.

Dr. Wouters had gelijk; Laura voelde het tussen haar dijen warmer worden. Ze was er zich van bewust dat haar tepels hard werden en haar schaamlippen opzetten. Wat was dat voor spul? Een soort Viagra voor vrouwen? Laura voelde haar wangen rood worden van opwinding. Ze probeerde dit te bestrijden. Ze was al naakt tegenover vreemde mensen en nu raakte ze ook op opgewonden. Niemand, behalve Erica, had haar ooit naakt én opgewonden gezien. En nu zagen twee mensen dat tegelijk, en beiden waren aantrekkelijk. Vooral bij de gedachten aan Annie trilde haar kut, ze kneep haar dijen, om te voorkomen dat ze ergens aan zouden komen, stevig tegen elkaar.

Annie ging achter haar staan en legde een hand op haar schouders. Laura tintelde bij deze aanraking. “Ga nu met me mee en we helpen je op weg” zei Annie met sensuele stem. Samen met Annie had ze weer een gênante trip door de gang. Laura vloog weer van kamer naar kamer en, voorzover ze kon zien, was er nergens iemand. De ruime, waar ze nu in waren, werd gedomineerd door een grote, ongewone stoel die in het midden van de kamer stond. Hij werd door een paal uit de grond geheven zodat de persoon, die daar inzat, aanzienlijk hoger zou zijn dan op een normale stoel.

De stoel was voornamelijk gemaakt van gegoten plastic, maar langs de rugleuning en sommige delen van de stoel zaten zachte kussens. Er waren gaten uit de bodemzitting gesneden en Laura besefte onmiddellijk dat die overeenkwamen met de plaats zaten om toegang te geven tot haar anus. De voorkant van de stoel was korter dan die van een normale stoel en bood toegang tot haar lies, en twee afzonderlijke beensteunen strekten zich uit van de stoel, die steunen konden worden gedraaid en gescheiden, om zo de benen van degene die in de stoel zat, te spreiden. Elk van die beensteunen eindigde in een manchet, kennelijk bedoeld om de benen vast te zetten.

Tegenover de stoel domineerde aan de muur een groot projectiescherm.

“Ga zitten, Laura” zei Annie. Laura kon niets anders doen. Het voelde vreemd om te zitten en tegelijk haar anus bloot te leggen. Het deed haar denken aan zitten p een wc-bril, behalve dat dit comfortabeler was én – vanwege de arm- en rugleuning – het op de een of andere manier intiemer was.

Zoals ze al vreesde stopte Annie haar polsen en enkels in de boeien, waardoor Laura vast op de stoel zat. Ze reikte ook naar Laura’s schoot en maakte een tot nu toe door haar onopgemerkte gordel om de taille van Laura vast, met als gevolg dat Laura’s kont en kruis vast tegen de stoel waren opgesloten. Laura voelde zich ongerust worden, ze probeerde zich te verzetten. Ze wilde dit niet doen. Ze wilde naar huis en Erica kussen, en doen alsof er niets was gebeurd.

Maar die mogelijkheid had ze niet. Haar angsten werden alleen maar erger toen Annie naar een kast tegen de muur liep en er twee voorwerpen pakte. Laura is niet achterlijk, ze zag meteen dat het dildo’s waren. Ze begon zich te verzetten. Annie zei “zit stil” en knielde op de vloer naast de stoel. Vanuit de positie waarop Laura zat kon ze niet zien wast Annie aan het doen was, dus het volgende wat ze wist was het gevoel van een vinger bij haar anus die iets vochtigs en plakkerigs rond haar kontgat smeerde.

“Wat ben je aan het doen?” vroeg Laura met een stem die banger overkwam dan ze bedoelde. Ze voelde hoe de sluitspier van haar anus zich zo strak aanspande als maar kon, dit in een poging zichzelf tegen die vinger te beschermen.

“Stil” zei Annie opnieuw. “Mak je geen zorgen, het is maar een kleine bobbel, en hij zal je anus echt niet binnendringen” en tegelijk duwde ze kleine dildo door het gat in de stoel in de richting van de kont van Laura. Ze kon niet zien wat er nu precies gebeurde maar hoorde wel een klik.

Annie had gelijk, de dildo drong niet door haar sluitspier en daar Laura haar dankbaar voor. Ze had nog nooit genoten van anale seks. Het apparaat was eigenlijk maar een klein bolletje. Het drukte merkbaar tegen de ingang van haar reet en, toen Laura zich een beetje ontspande, was het net lang genoeg om haar anale sluitspier te masseren, en het een beetje te openen. Het was ongemakkelijk, gaf een vreemd gevoel, maar was niet pijnlijk.

De andere dildo was een andere zaak. Annie stond op en ging voor Laura staan. Ze zwaaide de twee beensteunen naar buiten, spreidde de benen van Laura wijd open en stond tussen de voeten van Laura met de grote dildo in haar hand.

Ze keek even naar de kut van Laura en zei: “Ik zie dat je geen smeermiddel nodig hebt”. Ze had gelijk. Tot Laura’s vernedering was haar kut opgezwollen en haar schaamlippen waren nat. Annie leunde voorover en duwde de dildo in de kut van Laura, die gleed er al bij de eerste poging in. Toen die erin glipte was Laura niet in staat te stoppen met haar sletterig gekreun.

Ze hoorde opnieuw een klik toen Annie de dildo aan de stoel bevestigde en op zijn plaats vergrendelde. Laura was in staat haar heupen iets te bewegen in een poging de dildo helemaal in haar kut te krijgen. De dildo lag immers in verticale lijn met de spleet van haar kut; het uiteinde was uitgevoerd met kleine bobbeltjes die haar klit streelden. Het gaf een gevoel van genot.

Laura hoorde ergens in de verte weer een klik, het bleek dat Annie een schakelaar had omgedraaid.

Nauwelijks kon Laura nog aandacht besteden aan wat Annie toen aan het doen was. De medicijnen, die ze had gekregen, waren krachtig en stimuleerden haar kut. Vaag was ze zich bewust van het feit dat Annie elektroden op haar voorhoofd, haar tieten en haar kruis plakte en die verbond met een soort computer of terminal. Diep in haar achterhoofd klonk een stemmetje dat Laura zich onder controle moest zien te houden, maar dat stemmetje ging verloren in haar lusten. Het genot dat ze in haar kutje voelde was onbeschrijflijk.

Een paar minuten slaakte Laura hoerige kreten en bewoog als een bezetene met haar heupen. Er was iets aan haar vagina zo opwindend dat zelfs goede seks met Erica hier niet mee te vergelijken viel. Was het omdat ze naakt was? De vernedering? Ze zei tegen zichzelf dat het drugs moesten zijn.

Het kostte haar geruime tijd om te herstellen van haar orgasme, ze was onzeker, haar ademhaling vertraagde en langzaam was ze weer in staat helderder te gaan denken. Het eerste waar ogen opvielen was de videocamera, gemonteerd op een statief in de hoek van de kamer. Die had ze eerder niet gezien. Het had een duidelijk beeld van haar gezicht, haar tieten, én van haar gespreide kut.

Een klein rood lampje verraadde dat er opnames werden gemaakt. Er was dus zojuist een opname gemaakt van haar naakt, ingetogen en met het krijgen van een orgasme. Als haar gezicht niet rood zou zijn geweest van de seksualiteit zou ze zijn gaan blozen. Ze probeerde even weg te komen, maar haar polsen en benen zaten nog vast. En trouwens, de dildo in haar kut, was niet gestopt met neuriën en trillen.

Annie stond naast Laura en keek naar haar. Was het de verbeelding van Laura of zag Annie er zelf ook een beetje rood uit?

“Waarom….”begon Laura en ze moest worstelen met haar stem “waarom doe je dit?”

“We testen je primaire seksuele reacties” zei Annie. “We moesten weten of je een orgasme kunt krijgen – weet je, niet alle meisjes kunnen dat – en ook hoe snel je een orgasme krijgt. We willen weten wat seks doet met je hartslag, je lichaamstemperatuur, je ademhaling. De computer registreert alles. Ook de spierreacties bij je kont en kut worden gemeten – dus telkens als je kut de dildo vastknijpt wordt dat gelogd, ook wat de reactie daarvan is op je andere sluitspieren en ook wanneer je er tegen vecht. Plus kunnen ze anale en vaginale temperaturen meten, smeringsniveaus – echt die dingen zijn heel gevoelig.”

De vibrator pulseerde nog steeds in de kut van Laura en ze voelde dat ze langzaam begon te werken aan een volgend orgasme.

“Alsjeblieft” smeekte ze “dit is beschamend”

“Waarom?” vroeg Annie “de enige persoon die je ziet ben ik, en ik vind het niet erg.”

Laura keek naar de camera.

“Maak je geen zorgen om de camera” zei Annie vaag.

“Wie krijgt het te zien?” vroeg Laura

“Waarschijnlijk niemand” antwoorde Annie.

Toen stopte Laura met het stellen van vragen. Omdat ze zich realiseerde dat ze opnieuw met haar heupen de plastic eikel vastgreep en die sensatie vroeg al haar aandacht. Ze liet haar nog twee uur vastgebonden op die stoel zitten en Laura kwam nog vijf keer, het duurde bij iedere orgasme langer dan het vorige. Ze maakte haar los na haar zesde orgasme, ze was duizelig en in de war toen de vibrator ineens uit haar kutje werd getrokken.

“Wat?” zei ze. Ze merkte dat ze kwijlde. Het kon haar niet schelen. “Alsjeblieft ….” Wat was ze aan het doen? Alsjeblieft wat? Smeekte ze Annie nu om haar opnieuw klaar te laten komen? Ze schudde haar hoofd en stikte bijna in haar speeksel. Ze voelde dat Annie de enkelbanden losmaakte, en zowel de aanwezigheid als het idee van het aantrekkelijke meisjes tussen haar benen was overweldigend erotisch. Ze wrong zich onwillekeurig tegen de heupen van Annie en een straaltje kutsappen spoot uit haar spleetje. Ze wilden haar benen om Annie klemmen en het meisje naar haar toe rekken, ze wilde haar grijpen en het mooie kleine poesje vragen haar soppende natte kut te likken tot ze weer een orgasme kreeg.

Maar dat deed ze niet. Ze wachtte gewoon tot haar armen los waren gemaakt en ze strompelde overeind. Ze voelde zich uitgeput en was ook uitgeput. Annie gaf haar een glas water te drinken dat ze bijna liet vallen, haar spieren waren te zwak. Haar lichaam het voelde zo vreemd en wankel aan. Laura kon zich de laatste keer dat ze zoveel orgasmen had gehad niet meer herinneren. Misschien nooit?

Annie keek haar verwachtingsvol aan. Laura wist niet precies waarom. Was er iets dat ze moest doen? Ze zocht haar geheugen. “Zegt dank U” zei Annie. Laura deed dit zonder na denken: “Bedankt, Annie” en toen dacht ze ‘wacht eens even, waarom bedankt Annie? Omdat je me hebt vastgebonden? Om het aantal keren dat je klaar hebt laten komen? Voor het maken van die video daarvan? En was het nu klaar?

Uiteindelijk lieten ze Laura douchen, spoelde ze het zweet van haar lijf en haar kutsappen van haar lichaam, het voelde heerlijk aan. Ze kreeg haar kleren terug, die nu vreemd en zwaar aanvoelden na een tijdje naakt rond te hebben gelopen. Tot slot kreeg ze van dr. Wouters een klein potje pillen.

“Dit is de pilvorm van de injectie die ik je vandaag heb gegeven. Ik raad je aan dagelijks twee pillen te slikken voordat hier naar het centrum komt, als je dat niet doet moet ik je weer een spuit geven. Als je het wel doet moet je je een uur voordat je hier naartoe komt je niet meer stimuleren.”

“stimuleren” vroeg Laura.

Annie antwoorde: “Speel niet met je poesje, geen masturbatie, geen seks, en dat alles een uur voordat je hier naar toe komt. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn?”

Laura was het er mee eens dat dit niet zou gebeuren en verliet dankbaar eindelijk het centrum.

Het was pas half tien toen ze thuis kwam. Erica was nog niet naar bed, dus trok Laura haar woest mee naar de slaapkamer, smeet haar op het bed en neukte haar. Diverse standjes 69 met haar sexy vriendin

Het ging er soms zo ruig aan toe dat Erica om een time-out schreeuwde, maar het was zo liefdevol, zo intens dat zelfs Erica meer dan eens een orgasme kreeg. In elkaars armen vielen ze in slaap.

WORDT VERVOLGD

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6537x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10778x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net