Opwindend.Net
Datum: 31-03-2018
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10842x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Avontuurtje In De Kroeg - 2
Door Happy - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Avontuurtje In De Kroeg - 1

Toen ik het puntje van mijn tong tegen haar clit drukte, zuchtte de vrouw. Heel voorzichtig begon ik het puntje van mijn tong te bewegen. De vrouw sloot haar ogen en boog haar hoofd naar achteren. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik er enorm van geniet als ik 'de macht' heb en ik begon dan ook heel langzaam. Het puntje van mijn tong bewoog over haar clit heen en af en toe draaide ik rondjes. Aan de handen van de vrouw te zien, ze greep haar vest en een kussen vast, genoot ze er van. Ik begon mijn tong iets sneller te bewegen, ging op en neer en kuste zo nu en dan haar clit. Dt gevoel vond ze heerlijk. Elke keer als ik haar clit kuste, wierp ze haar heupen iets op en kreunde. Mijn handen hielden haar benen nog steeds ver uit elkaar. Ik stopte even met likken, puur om te kijken hoe zij zou reageren. Ze bleef liggen met haar hoofd achterover en wachtte waarschijnlijk af wat er nu zou komen. Ik kuste zacht op haar clit. "Ooohhw"...o jeetje!". Ik wachtte...en kuste...en wachtte...en kuste. Hrlijk, die macht!

Ik zag dat haar kut aardig begon te lekken en ik legde een vinger tegen haar schaamlippen aan. "Je bent nat, dame, al behoorlijk nat. Voel eens hoe makkelijk ik naar binnen glij met mijn vingers" en ik duwde mijn wijsvinger tussen haar schaamlippen. Ik duwde mijn vinger een paar keer in en uit en vulde haar verder op met mijn middelvinger. "Ah oohh...jah". In een rustig tempo vingerde ik haar een poosje. Toen mijn vingers kletsnat waren, smeerde ik het geil over haar clit, draaide rondjes met mijn vingers. Haar clit liet ik tussen mijn twee vingers door glijden. De vrouw begon onrustiger te bewegen. Mijn vingers bewogen weer over haar clit, nu in een sneller tempo. Wat heerlijk om haar zien te genieten en naar een orgasme toe te groeien. De vrouw probeerde een knie op te trekken om haar benen nog wijder te krijgen. Ik liet haar haar gang gaan. Ondertussen bewoog ik in een nog sneller tempo mijn vingers. De vrouw haar lijf begon te schudden, te sidderen. "Wat is dit? Oohhh, wat is dit?', vroeg de vrouw en ik vroeg me af of ze ooit wel heftig was klaargekomen. Haar hand met het kussen er inkwam omhoog en een paar tellen later kwam er een ferme kreet uit haar mond. Het leek meer op een soort grommen vanuit haar keel. Ze was klaargekomen!

De vrouw lag bij te komen van haar orgasme, maar ik was nog niet klaar met haar. Uit mijn tas haalde ik een vibrator en legde die op de bank onder een kussen. "Kom, ga eens lekker liggen", zei ik tegen haar. Ik wilde haar liggend op de' bank hebben, n been tegen de leuning aan, de andere kon ik dan sturen'. De vrouw ging liggen en deed automatisch haar benen al weer wijd. Ooehhh, ze was nog niet klaar, ze wilde meer! Ik pakte de vibrator en zette die tegen haar schaamlippen aan. Haar natte kut ontving de vibrator met gemak. Ik zette 'm aan en bewoog in een gestaag tempo. Ze genoor volop! Zo'n lul in haar kut kende ze wel. Ik besloot een stapje verder te gaan. Zelf was ik nu ook bijzonder geil geworden. Ik was heel nat en wilde zelf ook wel een beurtje, dus ik haalde de vibrator er uit. "Kleed je maar even helemaal uit", zei ik tegen haar. Ze deed wat ik vroeg en ook ik deed mijn kleren uit. De vrouw lag klaar en ik ging ik standje 69 bij haar. "Lik mij ook maar", zei ik en ik deed mijn schaamlippen uit elkaar. Ik liet zien waar ze haar tong naar toe moest brengen. "Zodra jij mij likt, ga ik met jou weer verder". Het duurde even, maar toen voelde ik haar natte tong tegen mijn clit aan. "Ooohh, dit is heel lekker...ga maar door...jaaah". Ze likte heel onwennig, maar dat vond ik niet erg. Ik voelde iets tegen mijn clit aan, dus ik was al erg blij! Ik vulde haar kut weer met de vibrator en bewoog weer in een gestaag tempo. Op een gegeven moment werden de bewegingen van de vrouw wilder en voerde ik het tempo op. Af en toe haalde ik de vibrator er langzaam uit en bewoog ik de eikel over haar clit heen. "Oh jeetje...oh jeetje". Ze was z nat, zo geil! Ze kwam heel snel klaar en ik duwde de vibrator weer haar natte kut in. Ze was nog maar amper bekomen van haar laatste orgasme! Ik denk dat door het gestage tempo van de vibrator ze nu meer tijd had om zich op mij te concentreren, want ze begon intensiever te likken. Ze deed zelfs mijn schaamlippen wat uit elkaar. Het zalige gevoel van haar tong op mijn clit was me bijna te veel. Ik had moeite om me te concentreren op de vibrator. Ik zette mijn ellebogen tussen haar benen op de bank, deed mijn onderbenen omhoog en mijn benen wijder. "Oehh, dit doe je heel lekker!". De vrouw was wat onzeker, maar na dit compliment werd ze fanatieker. Ze legde zelfs haar handen op mijn billen om zo mijn kut tegen haar mond te drukken. Ik weet niet precies wat ze deed, want ik voelde haar lip ook, maar ze had me sneller dan gedacht naar een orgasme gebracht. Ik kwam klaar en hoe..!!!

Het orgasme was heftig en ik moest even bijkomen. Ik lag met mijn hoofd op haar bovenbeen. Langzaam begon ik de vibrator heen en weer te bewegen. Mijn arm lag onder haar bovenbeen, dus ik kon alleen met mijn vingers de vibrator aanduwen. Mijn andere hand ging op zoek naar een tepel, zodat ik die ook nog kon bewerken. Ik tilde mijn hoofd wat op en kon z haar clit likken. Dit was fantastisch! En zij vond het heerlijk! Haar bovenbeen begon te trillen en nu kwamen er onsamenhangende kreten uit haar mond. Het langzame bewegen van de vibrator en mijn snelle bewegen van mijn tong kon ze amper aan en dan zat ik ook nog aan haar tepel.. Ze ging uit haar dak, bewoog wild heen en weer dat ik haar moeilijk bij kon houden. Ik besloot haar tepel los te laten, deed met twee vingers haar schaamlippen iets uit elkaar en ging toen los op haar clit. Het duurde niet lang of de vrouw kwam klaar. "O jeetje...oh jeetje...o god, ik ga...ik ga!".

Ze lag bij te komen op de bank. Ze zag er behoorlijk uitgeteld uit. Ik kleedde me aan, pakte mijn telefoon en belde een taxi. Ik deed het vest over haar heen en liet de vibrator lekker zitten. Die mocht ze houden. Na een kwartier was de taxi er en ben ik naar huis gegaan. De vrouw was in slaap gevallen...of deed alsof.

Ik ben er nooit meer naar toe gegaan. Nu maar hopen dat zij heeft ingezien dat je niet altijd een man nodig hebt voor de sex. Af en toe een vrouw is ook hrlijk!!!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6536x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4822x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10778x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7703x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net