Opwindend.Net
Datum: 03-04-2018
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9454x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 5
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 4

Met Een Nat Poesje Op Het Werk

Op donderdagochtend nam Laura, net als haar was verteld, twee pillen voor ze naar haar werk ging. Ze stal stil naast Erica in de auto en probeerde niet aan haar kut, die al nat aan begon te voelen, denken. Tegen de tijd dat ze op kantoor was druppelt er al sappen uit. Ze kuste Erica hartstochtelijker dan gewoonlijk. Sterker nog, ze wilde Erica naar beneden duwen en haar op de voorbank van de auto haar kutje laten likken. Maar ze kon zich in bedwang houden. Opnieuw stond Laura versteld van de kracht van die pillen en de angst sloeg haar om het hart. Hoie moest ze de dag doorkomen?

Bij binnenkomst liep ze gelijk naar de damestoiletten. Angstvallig hiel ze haar hoofd naar beneden zodat niemand kon zien dat ze bloosde en dat ze opgewonden was. Ze hield één arm gekruist voor haar borsten, ze was ervan overtuigd dat haar opgezwollen borsten met harde tepels duidelijk zichtbaar waren, zelfs door haar kleren heen. Ze vervloekte zich dat ze vandaag een minirokje aan had gedaan. Ze had er bij het aankleden gewoon niet aan gedacht.

In de toiletten maakte ze voort zichzelf de balans op.

Ten eerste waren haar tieten lang niet zo voor de hand liggend als ze dacht. Ja, ze waren parmantig, maar ze zagen er niet zo opgezwollen en uitdagend uit als dat ze zelf had gedacht. Ze waren net zo gevoelig als ze altijd al waren geweest en ze hadden hun normale grootte. Hun horige grootte, besefte ze in haar onderbewustzijn.

Haar gezicht was een andere zaak. Haar wagen waren duidelijk roder, net als haar nek. Haar lippen waren voller en ze ademde sneller dan normaal. Ze staarde enige ogenblikken naar haar sletterige, seksuele gezicht en voelde zich zeker van haar zaak want ze realiseerde zich dat er voor dit alles maar geen verklaring was. Ze zou tegen haar collega’s gaan vertellen dat ze zich ziek voelde. Ze keek nog eens naar zichzelf en vond dat dit een geloofwaardig excuus was.

Het laatste probleem was echter haar dijen. Haar slipje was merkbaar vochtig van haar kutsappen. Ze trok zich terug in een van de toiletruimtes, ging op de toiletpot zitten, trok haar slipje uit en gebruikte wat toiletpapier om haar kutje droog te deppen. Zelfs deze lichte aanraking van haar schaamlipjes zorgde ervoor dat ze kreunde. Ze wilde wanhopig met zichzelf spelen, vingeren tot ze een orgasme had gekregen, maar ze wist dat ze, onder invloed van die pillen, uren niet meer kon stoppen met masturberen. En ze hadden haar bovendien verteld dat het niet mocht.

Zo goed en kwaad als het kon ging ze naar haar bureau. Ze haalde zelfs haar bureau, directeur Buckens stond haar op te wachten en riep: “Laura, wat heb ik je gezegd over je borsten zo te laten zien?”

Ze kon wel door de grond zakken en bedekte in een reflex haar borsten. Ze had gedacht dat ze zedelijk was gekleed. Had ze dat verkeerd beoordeeld? Of was het weer een van die belachelijke obsessies van Buckens over haar tieten?

“Mee naar mijn kantoor” eiste hij en Laura volgde hem, ze had geen keus. Binnen merkte ze dat hij wel erg dicht bij haar kwam. Hij legde zijn hand op haar linkerknie en begon te praten: “Laura, ik weet dat je leuk vindt die grote meloenen van jou aan iedereen te laten zien, maar dat is hier op kantoor gewoon niet gepast” en hij keek haar dreigend aan.

Laura had moeite met nadenken. Ze was geil en ze voelde zich schuldig en ze was er zeker van dat haar opwinding door iedereen duidelijk te zien was. Ze wist niet of ze het bij het verkeerde eind had of niet. Ze dacht zelf van niet, maar misschien was ze duidelijk een kolossale slet en kon iedereen dat zien. “Sorry” was het enige dat ze uit kon brengen.

“Oh, Laura, waarom doe je het? Krijg je niet genoeg seks met je geliefde Erica?” vroeg hij haar.

“Nee” antwoorde ze kortaf.

“Likt ze wel genoeg aan je kut?” ging hij door

“Ja” zei Laura en was zich plots bewust dat ze haar benen had gespreid. Zijn hand had haar knie langzaam naar buiten gedrukt en zo haar dijen gespreid en zij had dit laten gebeuren. Ze probeerde haastig haar knieën weer tegen elkaar te drukken, maar hij had zich intussen zo gedraaid dat een van haar benen tussen zijn benen zat en het enige dat ze nu kon doen was zijn knie tussen haar knieën opsluiten. Ze voelde haar kutje tintelen. Niet in staat haar benen helemaal dicht te doen dacht ze ineens weer aan de stoel in het MOC en haar kutje hield kennelijk van die associatie.

“Draag je wel een beha?” vroeg hij haar brutaal.

“Natuurlijk” zei Laura geërgerd.

“Bewijs dat!”

Ze keek hem verward aan. Normaal zou ze woedend zijn geweest, maar dacht ‘wat kan het voor kwaad dat hij mijn beha ziet?’ Langzaam knoopte ze de voorkant van haar blouse open en duwde de panden terug. Hij zag haar grote, volle tieten in een roze beha. Ze keek naar hem en probeerde zich te concentreren op zijn reactie in plaats van haar warme vagina te denken. Zo zat ze daar, haar beha bloot en haar benen tussen de knieën van hem, terwijl hij zin camera gebruikte om verschillende foto’s van haar te maken. Het leek eindeloos te duren. ten slotte opende hij zijn benen en vernederd knoopte Laura haar blouse dicht, trok haar rokje goed en vluchtte uit zijn kantoor.

Meteen liep ze naar de toiletten, trok daar haar slipje naar beneden en depte haar kutje opnieuw droog. Dit was een ramp. Waarom had ze ingestemd die pillen te nemen voor ze naar kantoor ging? Ze zat daar na te denken en kwam weer bij haar positieven toen se merkte dat haar vinger naar haar kut was gegaan en met haar klit speelde. Ze rukte haar hand blozend weg. Ze liep terug naar haar bureau.

In het begin bleven de vernedering doorhaar baas door haar hoofd spoken, maar ven lieverlee kwamen haar gedachten weer op Annie –Annie kleedde zich voor haar uit. Danste naakt voor haar. Annie snuffelde tegen haar nek en kuste haar tieten. Ze had even het gevoel dat een vinger van Annie met haar kut speelde. Ze werd geil en greep haar telefoon om een appje naar Erica te sturen.

“Hé, schatje – ben zo geil vandaag – stuur me een foto van kutje”

Hert antwoord liet niet lang op zich wachtte: “WAT??? NEE???”

Laura stuurde een berichtje terug “please lieverd, ik zal je vanavond likken”

Het duurde even maar toen kwam het. Laura zuchtte van lust. Het was een haarscherpe foto van Erica’s mosseltje. Ze zat, net als Laura, duidelijk op het toilet, rokje omhoog en slipje naar beneden. Laura wilde gewoon de telefoon likken, meer dan dat zelfs, ze wilde zichzelf vingeren, maar dat kon niet. Ze stuurde nog snel een berichtje naar Erica: “Ik hou zoveel van je – je bent zo mooi – ik voel me zo gelukkig en sexy!”

Ze bleef nog vijf minuten naar de foto op haar schermpje kijken. Ze had nooit eerder dergelijke foto’s met Erica geruild en het had haar, eerlijk gezegd, verrast dat Erica dit had gedaan. Nu har Laura een foto van de kut van Erica en ze kon er naar kijken wanneer ze maar wilde. Ze had nu haar eigen pornoster end at was Erica.

Tegen lunchtijd wist Laura wat ze wilde doen. Er was een seksshop die een paar straten van kantoor verwijderd was. Ze was er nog nooit geweest, maar vandaag wilde ze er voor de eerste keer naar toe. Het idee van een voorbinddildo, dat vloeistoffen lekte, en die ze in het MOC op film had gezien, wilde ze kopen voor Erica. Ze liep door het kantoorpand naar de voordeur. In de lobby liep ze haar vriend Michel tegen het lijf.

“Oh, sorry Michel” zei ze gehaast en ze sloeg even een arm om hem heen.

“Laura?” vroeg hij verrast. Laura voelde zijn pik in zijn broek stijf worden, een harde lengte heerlijk dicht bij haar kruis en ze glimlachte dromerig. Hoe lekker zou het zijn een pik in je te voelen? Ze rukte zich los. Ze was een lesbienne. En ze wilde geen lullen in haar kut. Ze mompelde nog een keer “sorry, ik met eh….” en weg was ze.

Ze was bijna bij de winkel toen ze iets voelde dat in haar kutje zat. Heer lichaam liet het duidelijk merken. Urenlang had ze sletterige gedachten gehad en die hadden nu effect, op klaarlichte dag, in een openbare straat, besefte Laura dat ze een orgasme kreeg. Hoe sletterig? Hoe vernederend zou dat nu zijn?

“Noooooooooo………” begon ze te kreunen. Ze vertraagde haar pas en leunde tegen een boom. Haar knieën knikten, ze probeerde diep adem te halen en aan normale dingen te denken. Ze probeerde haar benen stil te houden, maar ze kon het niet tegenhouden. Haar kut spoot sappen, ze voelde het orgasme door heel haar lichaam. Ze verloor elke controle over haar lichaam.

Met haar tieten tegen de boom gedrukt, haar gezicht dat boekdelen sprak en haar ongecontroleerde bewegingen, iedereen zou meteen zien dat ze een orgasme had. Ze zag een moeder die het hoofdje van haar kind de andere kant op draaide. Laura had zich nog nooit zo vernederd gevoeld en het ergste was dat ze er niets aan kon doen, ze kon het niet stoppen. Ze hoorde dat ze een lang, laag, sletterig gejammer van genot slaakte. Tegen de tijd dat het orgasme voorbij was, stond Laura gebogen naast de boom, haar gezicht drukte tegen de schors en haar rokje zat ver omhoog. Voorbijgangers konden haar sletterige slipje en de ‘kut-tag’ in haar schaamlippen zien. Maar ze had de kracht niet om te bewegen en bleef in die ordinaire positie staan.

Het centrum had haar nog zo mat klem gezegd dat ze geen orgasme mocht krijgen. Wat voor een slet was Laura wel niet? Werd ze nu uit het programma gegooid? Zou haar afperser nu wraak op haar nemen? Maar het was toch niet haar schuld – ze had zichzelf niet eens aangeraakt. Ze begon zacht te huilen, ze voelde zich vernederd en bang, en het ergste was nog dat ze nog steeds geil was. Ze wilde weer klaarkomen. Ja, dat wilde ze, het voelde zo lekker aan.

Ze zag de seksshop en dacht’ ik kan net zo goed doen wat ik van plan was’. Ze kwam overeind, deed haar rokje goed, vermeed oogcontact met de voorbijgangers en liep er naar toe. Binnen was het koel en stil en, wat Laura niet had verwacht, goed verlicht. De producten waren netjes en overzichtelijk uitgestald. Een jongeman van een jaar of twintig zat verveeld achter de kassa, maar kwam in actie toen Laura binnen kwam. “Hallo” zei hij.

“Hallo” zei Laura ‘ik wilde even rondkijken”

“Ga je gang” zei de man “laat maar weten als je iets nodig hebt”

Ze slenterde door de gangpaden en bekijk de uitgestalde producten. Schappen dicht bij de ingang lagen vol dvd’s. Foto’s van naakte sletten sierden de omslag. Op verschillenede waren zelfs hun naakte tieten en vagina’s te zien. Ze haastte zich naar het genre ‘lesbisch’. Hier waren op de omslagen naakte vrouwen te zien. Thuis keek Laura haast nooit naar porno ze keek liever naar echt, naar haar naakte vriendin.

Na de dvd’s kwamen de rekken met kleding zoals doorzichtige outfits en gewaagde zwemkleding, sexy kostuums, politie-uniformen, dienst- en schoolmeisjes en ga zo maar door. Er lagen hondenriemen, tepel- en clitorisklemmen en ook penisringen. Ze wist niet waar ze aan toe was. Vooral die luchtpompen voor borsten, een uitgebreid assortiment condooms en andere voorbehoedsmiddelen.

Nu kwam ze bij de vibrators, waarvoor ze eigenlijk naar die winkel was gegaan. Ze zag een overweldigende selectie. Het nam een hele muur in beslag. Grote, middelgrote en zelfs hele kleine pikken. Rubber, plastic of glasvezel. Sommige waren speciaal om de clitoris te masseren. Er waren dubbele die zo ontworpen waren dat ze gelijktijdig anus en vagina binnen konden dringen. Er waren strap-ons, kortom te veel om op te noemen. Ze bekeek de collectie met ontzetting. Hoe kon ze hier nu vinden wat ze zocht?

De man achter de kassa had duidelijk haar verwarring opgemerkt en voor Laura het wist stond hij achter haar. Ze draaide zich om en bloosde. “Zoek je iets bijzonders? Misschien kan ik je verder helpen” zei hij.

Laura voelde zich ongemakkelijk. Ze kon niet goed nee zeggen, maart toch ook niet vertellen waarnaar ze op zoek was. Dat klonk toch veel te idioot, niet dan? Ze happeren en voelde ineens haar kutsap weer langs haar been lopen. Ze moest hier snel klaar zijn en terug naar kantoor. Ze was vandaag al totaal een slet geweest. So what? Ze zouden dat ding hier toch niet verkopen als het niet normaal was?

“Ik ben op zoek naar een riempje” zei Laura “maar ik vroeg me af of jullie er misschien een hebben die eh …. Van die spuitende dingen?” Hij keek even rond en zei: “Oh, je bedoelt een ejaculerende riem die staan daar boven ”en hij wees ze aan. “Daar staan verschillende maten en ze trillen”.

Laura keek, de grootste leek wel een monster. Zelfs in haar wildste fantasie wist Laura dat ze zich daarmee pijn zou doen. Maar een maatje kleiner was je-van-het. Hij haalde die voor haar uit het rek en ze liepen naar de kassa. “Is het een cadeau?” vroeg hij haar. Laura durfde hem niet recht aan te kijken. Moest ze zeggen dat die voor zichzelf was?

Hij maakte de verpakking open en legde uit hoe ze er vloeistof in kon doen. “Je moet hem na elke seksbeurt wel schoonmaken met een wasmiddel. Daar kun alles voor gebruiken. Wat je er in doet maakt ook niet uit, maar het mag niet plakkeriger of dikker zijn dan sperma. En als je er, voor je hem inbrengt, wat op knijpt komt er een druppel uit, voorvocht zal ik maar zeggen”. Hij legde verder de hele werking van dat ding uit en vroeg ten slotte “Heb je nu vloeistoffen nodig?”

“Vloeistoffen?” vroeg Laura stomverbaasd en op dat moment besefte ze wat hij bedoelede.

“We hebben verschillende soorten die eruit zien en smaken als zaad. Veel van onze klanten kopen dit. Het is echter niet super goedkoop. We hebben ook varkensmelk, dat is een stuk goedkoper. Het is volkomen veilig en niet van het andere te onderscheiden. We hebben ook een serum dat op vrouwelijke sappen lijkt. Je kunt ook gewone melk gebruiken, maar dat verkopen we niet, er zijn mensen die willen moedermelk, maar ook dat hebben we niet. En je kunt ook urine gebruiken, dat heb je zelf.”

Het beeld van dat ding dat in haar openingen of mondje spoot flitste door haar hoofd. Ze voelde zich niet goed worden, ging ze flauwvallen of weer klaarkomen? Snel zei ze “doe die maar”, en toen ze afrekende vond ze haar aankoop toch wel duur. Eigenlijk kon ze zich, met de hoge schuld die ze al had, deze koop niet veroorloven. Met de aankoop in een neutrale verpakking verliet ze de winkel. De vloeistoffen zaten in een soort koeltas/ De man achter de kassa har haar verteld dat die koel moesten blijven.

Terug op kantoor ging Laura direct naar de toiletten. Haar slipje was natuurlijk drijfnat. Dat kon ze niet langer dragen. Ze depte haar kutje droog met wc-papier.

De rest van de dag ging niet zo makkelijk voorbij. Ze had haar slipje gelikt en die smaak bleef in haar mond hangen, ook al had ze al vier glazen water gedronken. Haar kutje leek te kalmeren. Ze voelde zich net een hoer. Ze had stomme, walgelijke dingen gedaan, zich in het openbaar vernederd, wat haar haar baan zou hebben gekost als iemand het zou hebben gezien, Wat voor een soort slet was Laura eigenlijk?

En nu moest ze, net nu ze zich weer menselijk begon te voelen, die pillen innemen en naar het centrum gaan. Ze wilde niet, maar de foto van het mes stond nog op haar netvlies, dus slikte ze de voorgeschreven dosis en ging opweg naar het Marleen Onderzoek Centrum.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6649x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4858x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10825x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6130x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8162x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8879x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12528x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13319x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9975x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3335x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20029x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8620x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14377x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7704x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net