Opwindend.Net
Datum: 04-04-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 9355x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 7
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 6

Controle Over Erica

Laura voelde, toen ze thuis kwam, nog steeds de effecten van de medicijnen. Omdat ze geen sessie op de stoel had gehad, was ze eerder thuis dan verwacht en Erica was nog bezig met haar avondeten. “Oh schat, je bent vroeg, was er niet genoeg werk vanavond” vroeg de prachtige aardbei blonde meid. Ze droeg een schort over het topje van haar korte zomerjurk.

Werk? Ineens herinnerde Laura zich dat ze tegen Erica had verteld dat ze in het MOC werkte. Ze herinnerde zich ook wat John had gezegd over het beheersen van Erica. Mind Control. Ze keek naar haar geliefde, met het licht dat door het keukenraam door haar haar scheen, wist ze weer hoeveel ze van dit meisje hield en hoeveel geluk ze had dat ze samen waren. Toen mengde haar poesje zich in de strijd en wist ze ook weer hoe graag ze Erica wilde neuken.

“Ik ga je neuken: zei Laura met kille, sexy stem die helemaal niet op haar stem leek. Ze liep naar Erica toe en greep haar bij de schouders, waarna ze haar op de grond duwde. “Het eten staat op” protesteerde die “ik moet ernaar kijken”.

Laura liet haar los, liep naar het fornuis en zette alle branders uit. Ze was tevreden dat er niets aan kon branden, liep terug naar Erica, tilde haar rok op, tastte in haar slipje en kneep wreed in de clitoris van Erica. Erica gilde van pijn en viel tegen Laura uit, verwoed deed ze een poging haar kutje weg te trekken bij de wrede hand van Laura.

“Als ik zeg dat ik je ga neuken, ga je, omdat je van me houdt, op je knieën, begrijp je dat?” fluisterde Laura.

“Wat?” gilde Erica. Erica kneep haar clitoris weer samen en Erica produceerde opnieuw een piepgeluidje.

“Als ik zeg dat ik je ga neuken, ga je op je knieën” herhaalde Laura. “Wat doe je als ik zeg dat ik je ga neuken?” vroeg ze opnieuw en kneep met nadruk in de klit van Erica.

“Ik ga op mijn knieën” hijgde Erica, ze stond op het punt in tranen uit te barsten. Ze was geschokt door het plotselinge geweld dat Laura gebruikte en wist niet wat er met haar aan de hand was.

“Brave meid” zei Laura. Ze liet het klitje los en keek Erica verwachtingsvol aan. Langzaam zonk het meisje op haar knieën, haar gezicht vlak bij de kut van Laura.

Laura tilde har rok omhoog en trok haar slipje opzij en Leidde Erica’s mond naar haar gezwollen, vochtige kutje. Ze hapte naar adem, terwijl Erica haar gehoorzaam begon te likken.

“IK denk niet dat je me dankbaar genoeg bent” zei Laura terwijl Erica haar likte. “Je was op school een kleine onderdanige hoer, je had niet eens het lef uit de kast te komen en te zeggen dat je een lesbienne was. Ik moest je verleiden voordat je zelf toegaf hoeveel je van een kut houdt>”

Ze trok het gezicht van Erica strakker tegen haar poesje. “Als ik er niet zou zijn geweest dan denk ik dat je een jongen je had laten neuken. In plaats van een carričre en een mooi huis en een vriendin te hebben, zou je een kleien klootzak zijn geweest die elke dag, op handen en voeten, voor een jongen klaarstond, om je door hem te laten neuken.”

Laura voelde dat Erica begon te trillen en besefte dat ze huilde. Ze was niet gestopt met likken, maar Laura begon zich schuldig te voelen en, als ze op dat moment niet het meest fantastische gevoel had gekregen, zou ze zich hebben teruggetrokken en haar excuses aan Erica hebben aangeboden.

Ze voelde de hete, zoete tranen tegen haar dijbeen. Erica huilde letterlijk in haar kut en het was een van de meest erotische dingen die Laura ooit had meegemaakt. Laura genoot en duwde harder tegen het gezicht van Erica. Terwijl Erica huilde en likte, snakte Laura af en toe naar adem, ze voelde het lange, huiverige snikken, en elke keer dat ze de plotselinge verandering in het ritme van Erica’s ademhaling voelde, voelde Laura zich geweldig. Ze had zich nooit gerealiseerd hoe lekker het was om door een huilend meisje gelikt te worden.

Ze wist natuurlijk wel waarom Erica zo van streek was. Er zat en kern van waarheid in wat ze had gezegd. Erica was opgevoed met de verwachting dat ze een nette man zou trouwen en de perfecte huisvrouw zou spelen. Ze had geen interesse in jongens, maar waarschijnlijk zou ze echt hebben toegestaan met een man te trouwen, die haar dan elke avond zou verkrachten, maar gelukkig had Laura op tijd ingegrepen.

“Ik hou zo veel van je en geef je alles wat ik kan” vervolgde Laura, terwijl Erica doorging met likken. “Het enige dat ik je vraag is te zorgen voor genoeg middelen om ons huis gefinancierd te houden. Maar dat kun je niet eens. Ik moet er zelf op uit en heb zelfs en tweede baan moeten nemen omdat jij je te goed voelt je door iemand te laten neuken die kan zorgen dat je promotie maakt.”

Dat was waar. Erica had haar vaak verteld dat haar baas een oogje op haar had, maar zij was een lesbienne en hij een man, en bovendien sloeg erica helemaal dicht als het over seks ging, laat staan dat ze zichzelf als prostituee aan hem aanbood.

“Dus dat is waarom……” begon Laura zichzelf voor te stellen hoe ze Erica kon overbluffen, maar tegelijk voelde dat ze een orgasme begon te krijgen. “Dat is waarom …… ik ga het uit met je maken.” Op dat moment voelde ze dat Erica enorm schrok en ze zelf haar orgasme kreeg.

Erica trok zich weg van haar kutje, De tranen stroomden over haar gezicht, tranen vermengt met de sappen van Laura. Een tijdje geleden had Laura dit erotisch gevonden, maar nu, neerkijkend op haar eigen orgasme, zag het er gewoon zielig uit.

“Waarom, waarom?” riep erica “Waarom, ik hou van je.”

“Dat laat je anders niet merken” zei Laura. “Je klaagt altijd over waar ik mijn geld aan uitgeef, en dan heb ik het eens over de jongens waar ik mee flirt als een soort slet, en komt nog bij dat je nee zegt als ik wil dat doet alsof je een sexy karakter bent dat ik op tv heb gezien.”

“Ik zal alles doen wat je vraagt. Ik hou van jou!” huilde Erica. Ze lag nog steeds op haar knieën en kroop naar Laura toe, waarna za probeerde, net als een poes, haar been te knuffelen. Maar Laura rukte haar been weg.

“Vroeg je me nu om je nog één kans e geven?” vroeg Laura.

“Alles” smeekte Erica. “Alsjeblieft, alsjeblieft, ik zal alles doen wat je maar wilt!”

“Ik wil drie dingen van je” zei Laura.

Ze had nagedacht wat ze Erica zou vragen. Ze moest haar duidelijk maken dat de rollen nu anders lagen en er voor zorgen dar Erica alles zou doen wat ze wilde om bij haar te mogen blijven.

“Wat?” vroeg Erica.

“Ten eerste wil ik dat je meer seksueel beschikbaar bent, en ik wil dat je mijn seksuele fantasie waar maakt, het doet er dan niet toe wat die is, en het maakt me niet uit of je het leuk vindt of niet, je doet het, zelfs al haat je het. Ik geef de opdracht en je doet het zonder vragen stellen of commentaar te leveren.”

“Ja, ja” hijgde Erica, ze huilde nog steeds. “Ja, dat doe ik, Laura.”

“Denk er toch maar eens goed over na, schatje” zei Laura. Ze bukte zich en streelde het gezicht van Erica. “Alles dus. Als ik je wilt slaan terwijl ze neuken, zal ik je slaan.” Ze stopte even. “Als ik in je mond wil plassen, dan drink je het. Begrijp je dat, je doet echt alles wat ik zeg of wil dat je doet.”

Erica keek haar geschokt aan. De gedachten om de urine van Laura te drinken bracht haar aan het twijfelen. En om eerlijk te zijn was ook Laura hiervan geschrokken. Ze wilde dit echt niet doen, maar ze moest zeker weten dat Erica zich niet druk zou maken over de eerste kinky vraag.

Juist door het MOC had Laura wel een aantal vrij specifieke fantasieën, waar ze de hulp van Erica bij nodig had, en sommige te maken met de plastic strap-on lul die ze vandaag gekocht had. “Erica?” vroeg Laura.

“Ja” zei een verslagen Erica.

“Ik kan je slaan terwijl we neuken?” vroeg Laura.

“Ja” zei ze zacht.

“Lieve meid” zei Laura. Ze bewoog haar been zodat Erica het kon knuffelen.

“Ten tweede” ging Laura door. “Ik wil meer toewijding van mijn vriendin. Ik wil niet thuiskomen en dan zien dat mijn vriendin nog staat te koken of rondlummelt als een luis sletje!”

“Daar zal ik voor zorgen” mompelde erica, maar Laura was nog niet klaar.

“Weet je die handboeien nog e liggen in de la met ondergoed, lieverd?” Erica knikte. “Ik wil dat je ze gebruikte. Wanneer ik thuiskom wil ik dat je naakt voor de voordeur op de grond neerknielt, de deur wijd open en je handen geboeid achter je rug, klaar om mijn poesje te likken.”

Erica kek haar bezorgd aan “Met de deur open? Maar dan eh …. Eh … zien de mensen me en eh …”

“Waarschijnlijk niet. Als je de lichten in de gang niet aandoet, zullen ze wel heel erg hun best moeten doen om iets te kunnen zien. Nou én? Al zouden ze zien dat je naakt bent en dat je knielt als een goede kleine slet, wat let je? Je moet laten ziend at je een goede vriendin hebt, die je geheel van dienst bent.” Ze streelde het gezicht van Erica. “Je hebt mooie tieten, schat, het is een schande dat je die altijd verborgen probeert te houden.”

Erica duwde zelfbewust haar borsten tegen de benen van Laura.

“Doe je het?” vroeg Laura. “Elke avond, nacht, naakt en neerknielend?”

Erica keek naar Laura, op zoek naar een uitweg, in de hoop dat ze haar een teken zou geven, maar dat deed ze niet dus zei ze ten slotte op fluisterende toon “Ja”.

Laura glimlachte en zei: “En tot slot wil ik klaarkomen in je kutje.”

“Wat?” hijgde Erica. “Wat bedoel je daar nu weer mee?”

“Geen vragen en geen commentaar, weet je nog. Ik zal het je uitleggen en jij zult je mooie mond dicht houden, tenzij je die mag gebruiken om mij te likken. Als je nog één woord zegt is het uit tussen ons.”

Ze pakte een van de flesjes die ze had gekocht en keek er naar. Het was walgelijk, wat betekende dat het perfect was om Erica helemaal te breken.: Dit is varkens sperma” zei Laura terwijl ze de flacon omhoog hield. “Dat giet ik in een speciale ejaculerende strap-on pik.”

Erica zag hoe Laura aan de slag ging. Het sperma was verrassend vloeibaar, Laura had om de een f andere reden iets plakkerigs en grofs verwacht.

“Nu ga ik deze dildo vastmaken en ga daarmee dan je kutje neuken. Of je het nu leuk vindt of niet, dat maakt me geen zak uit. Je staat dit toe om te laten zien hoeveel je van me houdt. Uiteindelijk zal de dildo gaan spuiten en de binnenkant van je mooie klein baarmoeder besproeien met varkens sperma.”

Erica trok bleek weg. Laura negeerde het.

“Daarna ga ik hem weer bijvullen en je in je mondje neuken, net zolang totdat ik daar ook klaar ben. Je gaat het tot de laatste druppel doorslikken of het is uit tussen ons. Oké?”

Erica huilde weer, maar ze knikte. Laura trok het gezicht van Erica weer tegen haar kut, niet om haar te laten likken, maar het was zo heerlijk een huilend meisje tegen je kut en ze wist dat ze nu de volledige controle over haar had. Misschien niet helemaal, het zou nest kunnend at er nog wat dingen waren waartegen erica zou rebelleren, maar als ze het werkelijk zover kon krijgen dat ze het zaad in de mond van Erica kon spuiten, dan had Laura haar duidelijk in een sterke greep.

Erica bleef maar huilen, eerst was het tot op zekere hoogte sexy, maar werd steeds irritanter. Laura kreeg medelijden met haar en haalde een glas water met een van de afrodisiacum-pillen die ze heimelijk in het water had opgelost. Ze zag dat Erica het dronk, ging op het bed liggen en streelde Erica. Ze kuste haar en merkte dat de pil begon te werken.

Erica ademde zwaar en kreeg een rode kleur. Ze was opgewonden, ondanks het dreigement van verkrachting en het varkens sperma.

Laura deed de riem om haar middel. Het had een kleinere, maar nog steeds significante dildo aan de binnenkant van het harnas, die heerlijk in Laura’s neukgrotje ging. Elke beweging met de hoofddildo zou in Laura een vergelijkbare beweging veroorzaken. Plastic pik goed bevestigt, ze duwde Erica op het bed en spreidde haar benen.

Laura kreunde van genot toen de strap-0n in Erica’s kutje schoof. Ze had erica wel eens eerder met een dildo geneukt, maar niet zo. De vibrators in de strap-on zoemden precies op de juiste frequentie, en de binnenste dildo duwde hard tegen de kut van Laura toen de hoofd fallus tegenstand ontmoette in Erica’s strakke neukgrotje.

Laura dacht weer aan de video’s die ze in het centrum had gezien, ze dacht aan mannen die vrouwen neukten, en ze dacht weer aan haar stoel, aan de herhaalde orgasmes voor de mooie, knappe Annie. Erica kreunde ook, niet in staat zijnde weerstand te bieden tegen de medicijn in haar lichaam. Laura leunde naar voren en kuste haar vriendin op haar lippen. De mond van Erica was nat en zacht en Laura was meteen verslaafd aan het zuigen op Erica’s zoute, behendige tong. De twee meisjes maakten opwindende geluiden van geluk, terwijl ze elkaar hartstochtelijk zoenden en Laura pompte gestaag langzaam haar heupen op en neer tegen haar geliefde slet.

Ze herinnerde zich dat ze Erica moest domineren, ze trok terug, bekeek het van extase rode gezicht van haar vriendin en sloeg haar vervolgens haar tegen haar wang, maar voordat Erica zich kon beklagen boog Laura voorover en kuste haar opnieuw.

Laura herhaalde dit patroon een paar keer, ze neukte het kutje van Erica terwijl ze haar kuste, en dan wegtrekkende en haar een pijnlijke mep geven, waarna ze terug kwam om haar te kussen. Ze kronkelde met haar hand tussen hun naakte lichamen en vond het klitje van Eric, die ze pijnlijk en willekeurig begon te knijpen terwijl ze neukten.

Een verwarde Erica probeerde te protesteren tegen de pijn, maar was tegelijkertijd gevuld met opwinding en lust. Laura maakte er een spelletje van toen ze zag hoeveel pijn en schrik ze erica kon geven zonder dat die haar opwinding verloor. Ze trok hard aan Erica’s tepels, trok aan haar haar en bewoog een onwelkome vinger in haar anus. Tegen de tijd dat Laura bijna klaar was met klaarkomen, begon Erica weer te huilen. Terwijl de tranen ui haar ogen sprongen, duwde ze enthousiast tegen de strap-on van Laura.

Het riempje begon te trillen, zijn interne sensoren hadden besloten dat het tijd was om klaar te komen. Tot haar teleurstelling kon Laura niets bijzonders voelen toen het zijn lading in Erica begon te spuiten, maar wel kon ze aan het geschokte gezicht van Erica zien dat haar geliefde het zeker wel kon voelen en zich intens bewust was dat het kleverige witte varkens sperma in haar baarmoeder werd gespoten. Laura sloeg Erica’s verbaasde, weerzinwekkende gezicht opnieuw en leunde toen zwaar op het meisje terwijl haar eigen orgasme heerlijk in haar kut explodeerde.

Erica was niet klaargekomen, maar dat kon Laura niets schelen. Dit voelde geweldig; een meisje gewelddadig neuken, gewoon haar nemen zoals je haar wilt nemen haar als je speeltje gebruiken. Ze besefte dat dit iets had dat zich in haar onderbewustzijn had opgebouwd. Haar afkeer van Erica door het hebben van een betere baan, waardoor ze veel meer verdiende dan zij. Ze wilde Erica pijn doen omdat ze beter was dan zij. Ze wilde Erica pijn doen omdat ze zich door haar waardeloos voelde. Ze wilde Erica pijn doen omdat het een zodanige onderdanige, nutteloze kut was.

Vooral voelde Laura zich machteloos en was bang voor wat er met haar aan de hand was, ze bang voor haar afperser, het MOC en van haar baas. Ze voelde zich gevangen en gedegradeerd, en dat wilde ze maar al te graag op iemand afreageren. En daar had ze nu Erica voor. Erica, een sexy, gehoorzaam klein neukbeestje. Voor de goede gang van zaken gaf ze haar nog een klap.

Vroeger zou ze bang zijn geweest dat Erica haar zou verlaten als ze haar zo behandelde. Maar dat was voor ze had ontdekt wat Erica er voor over had te mogen blijven. Nu wist ze dat Erica toe zou staan dat ze haar verkrachtte en dat haar slaan geen enkel probleem p zou leveren. Laura besefte dat ze nu door moest gaan. Als ze Erica op deze manier zou blijven gebruiken, zou ze Erica leren dat dit normaal was. Als Laura nu terug zou trekken zou Erica beseffen hoe vanavond de vork aan de steel zat en er nog eens goed over nadenken.

Eenmaal hersteld van haar orgasme klom Laura van Erica af. Beide meisjes glommen van het zweet. Laura haalde de kunststof pik uit de holster die voelde nat en plakkerig aan van de kutsappen van Erica vermengd met het varkens sperma. Ze veegde doelbewust haar plakkerig hand af aan het haar van Erica. De deinsde terug van walging, maar ze zei niets, ze wilde haar vriendin niet kwijt raken. Ze keek Laura alleen met smekende ogen aan waarvoor die haar weer een klap gaf.

Ze namen standje 69 aan, Laura uiteraard boven. De kunststof dildo klaar om in het mondje van Erica te verdwijnen. “Mondje open schat” zei Laura met een gemaakte, liefdevolle stem en ze duwde haar heupen naar voren. Erica wilde duidelijk haar mond niet openen – het puntje van de dildo was nog steeds bezaaid met het sperma – maar Laura kende geen genade. Laura drukte door en Erica zag geen uitweg. Wel besefte Laura al snel dat die hele lul niet in haar keeltje zou passen. Dat vond ze jammer, maar ze besefte wel dat ze voor het eind van de week Erica volledig in haar macht zou hebben. Ze moest haar wat tijd gunnen om aan deze nieuwe situatie te wennen.

Ze had het hoofd van Erica klem tussen haar knieën en haar kruis licht boven de mond zodat ze er voor kon zorgen dat Erica niet zou stukken. Wel jammer dat ze nu de adem en tranen van haar vriendin niet op haar eigen kut kon voelen, maar ze kon niet alles hebben. Eenmaal zeker dat het goed met Erica ging begon Laura haar heupen langzaam op en neer te bewegen.

Erica worstelde met het monster, was dit nu de nieuwe liefde die ze van haar vriendin mocht verwachten? Was dit wat de toekomst haar zou brengen? Veel tijd om na te denken kreeg ze niet. De kut van Laura had al een beslissing genomen, de wilde seks, wilde, sletterige, hoerige acties. Het wilde klaarkomen en niet één maar héél vaak. Laura boog haar hoofd naar voren en begon Erica te likken.

En oh, wat was dat lekker. De kutsappen waren dik en smaakten naar nectar, en dat alles op smaak gebracht met zweet. Erica kreunde en probeerde haar kut weg te trekken, ze wilde nu niet gelikt worden, ze werd al genoeg vernederd, maar Laura hield haar in bedwang door de strap-on wat dieper in haar keel te drukken. Niet bepaald een comfortabele manier van waarschuwen. Erica begreep de boodschap en hield zich koest.

Laura was nu vrij om te doen en laten wat ze wilde. Ze begroef haar gezicht in het heerlijke, natte kutje. Haar wangen wreven over de lipjes, haar tong diep in het grotje. Was dat genoeg voor Laura? Nee, toen ze de sappen had geproefd begon ze met haar vingers in de kut van Erica te bewegen, ze haalde er dikke klodders sperma uit en likte haar vingers af.

Het was geweldig voor Laura. Ze voelde zich er niet helemaal happy bij, want zou ze lesbisch kunnen zijn en toch van de smaak van sperma houden? Blijkbaar kon dat. Ze wilde niet dat een man het in haar zou stoppen, maar toen ze het zaad proefde was het meen geweldige sensatie. Het leek wel rijke, smeltende chocolade, maar dan beter. Het smaakte naar een zoete wodkamix. Het leek wel suiker die op haar tong smolt, alleen véél beter. Ze kon er niet genoeg van krijgen.

Op een gegeven moment besefte ze dat Erica een orgasme kreeg. Dit kon Laura niets schelen. In feite voelde ze zich geďrriteerd, het was niet de bedoeling dat Erica ervan genoot. Ze kneep wreed in het klitje. Laura duwde wraakzuchtig haar plastic pie3mel verder in de mond van Erica tot ze voelde dat die ging stikken. Dat leek er meer op. Ze liet haar een beetje stikken en trok toen een beetje terug.

Ze voelde dat de strap-on weer begon te trillen en glimlachte. Ze wist dat het sperma nu de mond van haar vriendin ging vullen. Ze zuchtte van genot en liet haar poesje zakken op de mond van Erica. Ze liet de strap-on zijn werk doen. Op het moment dat ze dacht dat die klaar was trok ze hem snel uit het mondje, draaide zich terug en liet hem weer in de kut van Erica zakken, terwijl ze haar hartstichtelijk kuste. Zoals ze la had gehoopt proefde ze het sperma in de mond van Erica. Ze ging met haar tong langs de binnenkant om alles, tot de laatste druppel, weg te likken.

Erica kreunde, overweldigd en gebroken. Laura bonkte wilde met de dildo in het kutje tot ze zelf weer klaarkwam. Liggend naast de uitgeputte Erica maakte ze het riempje los en Laura gaf de dildo aan haar.

“Dit is voor jou om te poetsen, vandaag heb ik het leuk voor jou gemaakt, dus als dank kus je hem eerst en dan maak je hem schoon. En met schoonmaken bedoel ik dat je hem met je tong schoonlikt, water in het reservoir, schudden end at water drink je op. Varkens sperma is duur en ik wil niet dat je dat verspilt. Als je dat hebt gedaan maak je de binnen en buitenkant schoon met water en zeep, oké?”

Erica knikte hulpeloos. Laura zag dat ze weer op het punt stond in tranen uit te barsten. Ze leunde naar Erica en zoende haar. “Lieve schat van me!” zei ze spinnend als een poesje “Je bent mijn goede, kleine, lesbische slet!”

En bij zichzelf dacht Laura dat, als seks vanaf nu zo zou zijn, dan heeft het instituut haar goed geleerd hoe ze erica moest behandelen.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2070x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8841x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7820x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8565x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12324x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12998x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net