Opwindend.Net
Datum: 06-04-2018
Stemmen: 46x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 10080x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Jelle De Buurtwachter - 4
Door MyrtheF - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jelle De Buurtwachter - 3

“Ik denk dat je koffie koud is geworden, zal ik maar even nieuwe zetten voor ons drieën,” vroeg Jelle. “Dat lijkt ons een uitstekend idee,” juichte Joyce. En ze pakt me bij mijn arm om aan de keukentafel te gaan zitten. We zijn alledrie nog naakt, maar de gordijnen zijn nog dicht, dus niemand die er buiten eventueel last van heeft. En wij al helemaal niet.

Hoewel ik normaal eerder wat aan de preutse kant ben, had ik er geen problemen mee om bloot door het huis te lopen. Jelle kwam al snel met koffie uit de keuken. Zijn pik was inmiddels weer tot normale proporties geslonken, maar bleef dat opvallende slanke en lange voorkomen houden. “Ik moet straks wel weer aan de slag, hoor,” zei ik. “Zal ik je anders even helpen,” vroeg Joyce.

“Meiden, gaan we dit vaker doen,” vroeg Jelle. Ik keek wat ongemakkelijk naar mijn kopje. Joyce ging achter mijn barkruk staan en legde haar handen op mijn schouders. Ik voelde haar borsten tegen mijn rug. “Ik denk dat het bij Myrthe even moet bezinken,” zei ze terwijl over me heen begon te hangen en met haar handen mijn borsten streelde en mij een kus in mijn nek gaf. Ik liet haar begaan en het voelde aangenaam.

Ondanks dat we uit de roes waren van de seks van daarnet, had ik geen moeite met de fysieke aandacht van Joyce. Zelfs niet terwijl Jelle er gewoon bij zat. Wat een leuke vrouw! En wat bracht ze weer iets leuk nieuws in mijn leven.

“Ik ga maar eens verder,” zei ik op een gegeven moment en Joyce zei: “Kom, ik ga je je helpen.” Op zich leek het mij ook wel weer handig en ook gezellig als Joyce mij zou assisteren. We kleedden ons aan. “Wat is jouw kleding- en cupmaat,” vroeg Joyce mij. “38 en 80B, en jouwe,” vroeg ik? “Kleding 40 en cup 85D”. “Die borsten zie je wel en geen kinderen zeker?” “Nee, klopt,” zei Joyce. “Ook dat zie je wel.” En ik keek wat jaloers naar haar stevige en veel grotere borsten met lichtroze tepelhoven.

“Ach, soms is het fijn, voor de aandacht, maar om naar te kijken en vast te houden vind ik kleintjes net zo fijn,” zei Joyce en ze streelde me over mijn shirtje. Ze zoende mij op mijn mond en tegelijk openden we onze monden zodat onze tongen elkaar raakten. “Stoppen jullie de post wel in de goede gleufjes, meiden,” zei Jelle lachend. We lachten allebei en gingen de deur uit.

Terwijl we naar beneden liepen zei ik tegen Joyce dat ik nog nooit zoiets had meegemaakt. “Ik heb wel eens vaker met een vrouw gevreeën,” zei ze “en dat is heerlijk zacht op zijn tijd.” “Dat heb ik nu, een beetje tot mijn schrik, ook gemerkt,” zei ik.

Ik legde Joyce snel uit wat de bedoeling was met de post. We zouden ieder een kant van de straat nemen. De post was goed gesorteerd, dus het was niet al te ingewikkeld.

Na een paar straten kwam ik bij een huis waar een oudere Marokkaanse man buiten op een bankje zat. Ik zette mijn fiets vlak daarbij neer. “Ohh, mooie postbode-vrouw, goed gedaan,” brabbelde de man tegen mij. Ik glimlachte naar hem en bukte om de volgende lading uit mijn tas te pakken. Ondanks dat ik een strak topje aan had, kreeg de man nu toch vrij zicht op mijn borsten, realiseerde ik me. Ik voelde dat zijn ogen in mijn bh prikten, maar deed niet extra mijn best om hem zijn uitzicht te ontnemen en gunde hem zijn pleziertje.

Joyce kwam net aanlopen voor een nieuwe voorraad en zag de grijsaard grijnzen. “Zeg Achmed, mag jij van Allah wel naar haar borsten kijken,” riep Joyce. De man, die denk ik niet eens Achmed heette, lachte betrapt. Joyce stond inmiddels naast me. “Maar ze zijn niet voor jou, hoor, ze zijn van mij,” en Joyce greep met beide handen mijn borsten beet en zoende mij op mijn mond. Die zag ik niet aankomen.

Ze duwde met haar lippen mijn mond open en we tongden elkaar even. Ik moest plots grinniken om deze wilde, spontane actie. “Smerige lesbische potten,” zei de man terwijl hij zich omdraaide en naar binnen ging. We keken elkaar aan en schoten in de lach. “Als hij het maar niet aan Sander en Gerard vertelt,” grapte ik.

Nadat de wijk klaar was, fietste ik met Joyce langs haar huis. “Even een frisje pakken,” vroeg ze, “of een wijntje al?” Ik zag dat het nu al met al toch snel was gegaan dus had geen haast om thuis te komen en zei: “Oef, een wijntje, dat is wel erg uitnodigend.”

“Wat een ochtend, he,” zei Joyce terwijl ze een stevige rosé inschonk. “Ehm, ja, dat kun je wel zeggen.” “Ik vind het wel gezellig met jou,” kletste Joyce door, “ik heb niet zo heel veel vriendinnen, weet je.” We gingen buiten in de tuin zitten. Ze trok haar shirt uit en zat in bh. “Ik vind het allemaal wel heel gek, maar geniet er wel van,” zei ik. “Doe je topje ook uit, Myr, we zitten hier volledig beschut voor welke buren dan ook.”

Ik zette mijn glas neer en trok mijn topje over mijn hoofd. We zaten heerlijk in de zon dus de alcohol deed zijn werk goed.

Joyce trok daarna ook haar bh uit. “Zon jij nog wel eens topless?” vroeg ze vervolgen terwijl ze met één hand al naar mijn bh greep. Ik draaide me om zodat ik op de bank kwam te liggen en mijn borsten verborg. Joyce ging op mijn rug zitten en trok aan het elastiek van achteren. Ze liet het op mijn rug kletteren. “Auw, dat doet pijn,” zei ik. “Moet je maar niet zo preuts doen, Myrthe,” zei Joyce en liet het elastiek nog een paar keer op mijn rug kletsen.

“Ok, ok, ik draai me om, rustig.” Joyce ging van mij af en ik draaide me om. Toch pakte Joyce nog de voorkant van mijn bh beet en trok hem naar zich toe. “Omdat je zo ondeugend was,” en liet hem vol op mijn borsten klappen. “ik dacht dat je het leuk vond dat ik ondeugend ben,” zei ik opeens veel zwoeler dan ik in gedachten had.

Ik maakte mijn bh los en ging weer rechtop op de loungebank zitten. Joyce kwam opeens op mijn schoot liggen. Als vanzelf legde ik mijn hand op haar haren en streelde er doorheen, zoals ik ook bij Sander of een van mijn kinderen zou doen. Mijn rechterhand legde ik naast me op de bank.

“Wat een fijne dag he,” zei ze. Ik knikte ja en keek even naar haar borsten die een beetje opzij vielen van haar lichaam. Zij legde haar hand op mijn borsten en streelde mijn tepels. Ik glimlachte even naar haar. “Het is een fijne, en ook bizarre dag,” zei ik.

“Kom we gaan naar boven,” zei Joyce resoluut en ze trok me met ontbloot bovenlijf haar woonkamer door de trap op. Ik was blij dat zij steeds het voortouw nam, zonder dat ik me onder druk gezet voelde. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar en had er een nieuwe, bijzondere vriendin bij.

Op de slaapkamer van Gerard en haar trok zij de rest van haar kleren uit en ging op het bed liggen. Ze lag op haar zij met één been opgetrokken en keek me aan. Ik zag haar vrolijke, knappe gezicht, haar grote borsten en had vol zicht op haar gladgeschoren vagina.

“Kom op, kom ook liggen.” Ik trok mijn korte broek en slip uit en ging naast haar liggen. Het voelde op een bepaalde manier heel romantisch en ook minder erg dan wat ik met Jelle had gedaan. Dat was een andere man met wie ik Sander bedroog. Dit was een vrouw.

Ik ging op mijn rug liggen en Joyce boog zich over mijn heen. Haar borst en tepel raakten mijn arm. Ze legde haar hand weer op mijn borst en streelde erover. We keken elkaar aan. Ze boog voorover en drukte haar mond op de mijne. Ik opende mijn mond en we tongden elkaar. Af en toe teder en dan weer wilder waarbij zij haar tong diep in mijn mond duwde.

Na verloop van tijd begon zij mij in mijn nek te zoenen en daalde af naar mijn borsten. Daar nam ze eerst de linkertepel in haar mond, keek even op naar mij en daarna hapte ze in de rechtertepel. Als ik mijn arm strekte kon ik nog net haar tepel strelen, die als een mooi knopje boven op haar borst zat.

Joyce klom weer naar boven, stapte over mij heen en ging nu op mijn middel zitten en duwde met haar handen mijn armen boven mijn hoofd. Zij hing nu vlak boven mijn gezicht. “Zo slet, nu ben je helemaal van mij,” zei ze met een bepaalde tinteling in haar ogen. Deze combinatie van woorden en haar wat strenge toon deden mij een beetje schrikken, maar ik voelde het ook tintelen in mijn onderbuik.

Ze duwde wild haar mond op mijn mond en tongde hartstochtelijk. Ik kon een zucht of zelfs kreun niet onderdrukken. Met één hand hield ze mijn handen boven mijn hoofd en met haar rechterhand zocht ze achter haar rug tussen mijn benen. “Aha, ik voel nattigheid.” En ook ik zelf voelde dat ik vochtig was geworden door deze wilde vrijpartij. Mijn kut kreeg deze dagen nauwelijks rust.

Ik deed mijn benen wat uit elkaar en liet haar vingers in me toe. Joyce stopte met zoenen en bleef met haar gezicht boven mijne hangen terwijl haar middelvinger in mij bewoog. Ze stak haar tong daarna ver uit haar mond zodat ik met mijn het puntje van mijn tong deze net kon raken. Op haar tong had ze speeksel verzameld dat nu langzaam door de zwaartekracht op mijn tong droop.

“Mond open, en je tong zo ver mogelijk naar buiten,” zei ze en ik deed wat mij gevraagd werd. Ik zag dat ze haar mond sloot en speeksel aanmaakte door haar kaken te bewegen. Ze hing boven mijn mond, terwijl haar vinger mijn clitoris streelde en een volgend orgasme onderweg was. Doordat ik mijn mond moest openhouden, ontsnapte een kreun aan mijn mond. Langzaam liet Joyce een sliert speeksel van haar tong op mijn tong druipen. Vervolgens begon ze mij te tongen met de klodders kwijl.

Ze liet mijn handen los, haalde haar hand uit mijn kruis en zoende mij in mijn nek. Langzaam ging ze naar beneden en nam mijn borst in haar mond. Ze sabbelde op mijn tepel. Ik voelde haar tanden erlangs gaan. Ze likte tussen mijn borsten en ging met haar tong van mijn linker- naar mijn rechtertepel en weer terug.

Daarna daalde ze verder richting mijn navel en onderbuik. Het was duidelijk waar ze naar onderweg was. “Ik ruik je al,” zei Joyce. “Heb je dit wel eens vaker gedaan?” vroeg ik. Ze schudde nee.

Ik spreidde mijn benen om haar ruimte te geven voor haar hoofd. Ze kuste de binnenkant van mijn dijen en likte er aan. Hoewel Sander mij nooit oraal bevrediging en ik dat ook niet als enorm gemis ervaar, wilde ik nu niets liever dan dat Joyce zou aanvallen op mijn spleet. Ze lag tussen mijn benen en met haar vingers verdween ze in me, terwijl ze met haar duim mijn clitoris stimuleerde. “Jezus, ik heb zoveel lekkers gemist de laatste jaren,” hijgde ik.

Joyce trok haar vingers uit me en drukte haar tong op mijn natte kut. Ik voelde een schok door mij heengaan. Om een of andere reden waren het niet eens al die grenzen die ik steeds maar overging. Maar het was nu het heerlijke gevoel dat Joyce mij bezorgde. Ze likte van onder naar boven langs mijn spleet.

“Oh… lik me,” zei ik assertiever dan ik normaal zou doen. “Zozo,” grinnikte Joyce,”zo ken ik jou niet, ben je geil of zo?” Ik drukte mijn dijen tegen haar hoofd om haar op haar plek te houden. Met beide handen duwde Joyce mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar. En stopte met likken. “Wat moet ik dan likken?” vroeg ze plagend. “Dit?” terwijl ze de binnenkant van mijn dijen likte. “Neehee,” kreunde ik om het spel mee te spelen.

“Wat moet ik dan likken, Myrthe, wees eens duidelijk.” ik probeerde met mijn benen haar hoofd naar mijn kruis te dwingen om het haar duidelijk te maken. Maar ze hield ze wijd uit elkaar. “Zeg het maar gewoon.” Ze keek me aan met haar mooie bruine, beetje lachende, ogen.

“Ik wil dat je me tussen mijn benen likt,” zei ik. “Dat doe ik al hoor.” Terwijl ze mij aan de binnenkant van mijn dijen bleef likken en zoenen. Ik wist wat ze wilde horen en besloot het haar te geven. Ik keek haar een paar tellen aan en zei toen: “Ik wil dat je mijn kut likt.” “Ohhh, bedoel je dat en waarom dan?” zei ze plagend. “Omdat ik geil ben, godverdomme,” hijgde ik terwijl ik mijn kruis nu in haar gezicht duwde.

Joyce duwde mijn benen nu wijd uit elkaar. “Zo vind ik het veel lekkerder,” hijgde ze, terwijl het voelde of mijn kruis uit elkaar getrokken werd.

Met wilde bewegingen hapte Joyce in mijn kut. Met haar tong probeerde ze in mijn ingang te komen wat deels lukte. Met haar vingers streelde ze mijn clitoris zodat ik schokkend onder haar klaar kwam. Ik kreunde en ze zoende zachtjes mijn kut. Ze richtte zich op en ging weer naast me liggen.

Ze zoende me op mijn mond en ik proefde een beetje van mezelf. “Jezus Joyce, ik denk dat ik een beetje verliefd op je ben.” Ze grinnikte en zoende me weer op mijn mond. “Verwar je het niet gewoon met geilheid?”

“Ga je nog iets bij mij doen,” vroeg Joyce. “Ehm, ik vind likken wel een beetje eng als ik eerlijk ben,” zei ik. “Dat hoeft ook nog niet,” zei ze en ze pakte mijn hand en legde die op haar kale kut. “Ik wil dat je me vingert.”

Met mijn hand streelde ik over haar kut. Wat een bizar gevoel om een keer iemand anders spleet te voelen. Opeens bedacht ik me dat ik dit als jong meisje wel eens met een vriendinnetje had gedaan. Maar dat had eigenlijk niks seksueels om het lijf. Dat was puur nieuwsgierigheid en stoerdoenerij. Dit was inderdaad geiligheid.

“Je mag er wel één of twee insteken hoor,” hijgde Joyce. Maar het masseren van haar clitoris liet haar ook niet onberoerd. Ik verdween vrij eenvoudig met mijn middelvinger in haar. Dit had ik bij mezelf natuurlijk vaak genoeg gedaan, maar de inwendige mens van Joyce voelde toch anders. Ik gleed vrij makkelijk ook met mijn wijsvinger in haar grot, terwijl mijn duim over haar clit wreef.

Opeens was ik nu de bovenliggende partij en Joyce kronkelde onder mijn vingers. Ze stak haar tong ver uit haar mond op zoek naar mijn tong. Ik liet haar happen naar mijn mond, zoals een kind zou koekhappen. Ik drukte mijn mond op hare en focuste me op het vingeren. Ik ging op zoek naar haar gevoelige inwendige plekje. Met mijn wijsvinger en middelvinger bewoog ik steeds sneller langs elkaar op en neer terwijl ze in haar zaten en roerde in haar kut.

Hoewel ik zelf tegen een kramp in mijn vingers aan zat was het opwindend genoeg om het tempo nog wat op te schroeven wat Joyce richting haar hoogtepunt bracht. “Godverdomme Myrthe rag in me met je vingers,” gromde ze. Ze pakte mijn hoofd en duwde mijn mond op hare. Ze beet op mijn tong terwijl ze haar benen tegen elkaar aandrukte waardoor ook mijn hand klem zat. Ik voelde haar hart in haar kut kloppen tijdens dit diepe orgasme. “Wat ben jij goed, weet je zeker dat je dit nooit eerder bij een ander hebt gedaan?” vroeg Joyce.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2119x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8860x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net