Opwindend.Net
Datum: 16-04-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 6433x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 9
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 8

Toen Michael weg was had ze geprobeerd met Tom te praten, maar ze merkte dat die was afgeleid. Hij keek steeds naar de deur van de slaapkamer en ze begreep dat hij ergens anders was met zijn gedachten. Om eerlijk te zeggen vond Laura het ook moeilijk zich te concentreren. Ze had Michael naar binnen gestuurd om te zien hoe het met Erica ging.

Ze voelde dat ze alles onder controle had, maar toch, Michael, een geil mannetje, naar de slaapkamer sturen om met haar geboeide, geile, sletterige geklede vriendin te spelen? Nee, dat was het toch niet helemaal. Ze wist dat Erica, onder invloed van die pillen, een slet van zichzelf zou maken, dat was bij haar ook gebeurd, maar ze vond het niet leuk dat Erica seksueel op een man zou reageren, zelfs niet al was dat onder invloed van die pillen.

Niettemin hield ze het gesprek met Tom een kwartier gaande, in haar achterhoofd wist ze dat Michael en Erica nu tijd genoeg hadden gehad om met elkaar kennis te maken. Toen stond ze abrupt van haar stoel op, liep naar de slaapkamerdeur en gooide die open.

Binnen zag ze wat ze had gehoopt en gevreesd.

Michael zat op de rand van het bed met zijn broek en onderbroek naar beneden getrokken. Zijn lul wees fier omhoog. Hij was duidelijk in de greep van een gelukzalig seksueel gevoel. Waarschijnlijk werd dit veroorzaakt door Erica die op de grond tussen zijn benen geknield zat en zijn pik aan het zuigen was. Haar shirt stond open om haar opgezwollen sletmeloenen te laten zien en haar rok was opgehesen zodat haar handen, die niet meer geboeid waren, haar druipende kut woest konden vingeren.

Laura’s blik richtte zich op woedend op Michael. Die snakte naar adem en tilde op datzelfde moment zijn heupen omhoog. Zijn ballen sloegen tegen het gezicht van Erica. Hij was klaar aan het komen. Laura keek naar Erica die alles in het werk stelde de hand van Michael te pakken en naar haar kruis te brengen. Michael pompte nog een paar keer teen haar gezicht, waarna hij haar los liet. Erica viel achterover en het zaad druppelde uit haar mond toen hij zijn lul terug trok. Pas toen zag ze Laura en de sletterige, tevreden uitdrukking op haar gezicht veranderde in afschuw.

“Het spijt me …..”begon Michael.

“Daar komen we later wel op terug” zei Laura “Jullie kunnen beter gaan”.

Laura bleef staan waar ze stond en, terwijl de gasten vertrokken, keek Erica boos aan. “Alsjeblieft” jammerde Erica. “Het spijt me, ik weet niet meer wat ik aan het doen ben, ik denk dat er iets mis met me is.”

Laura zei niets ze liep naar Erica toe en rukte het teefje overeind en duwde haar tegen de muur. “Jij, gore slet” fluisterde ze. Ze was niet meer in staat om zichzelf onder controle te houden, leunde voorover en kuste Erica op de lippen.

Erica was verrast, maar precies zoals Laura had gehoopt, proefde ze in de mond van Erica nog steeds zijn sperma. Laura’s tong onderzocht die van Erica en like de sporen van het sperma op die ze in de mond van Erica vond. Ze slikte het door. Ze wist dat dit verkeerd was – sperma van je beste vriend likken uit de mond van je geliefde vriendin – maar Laura moest gewoon weten of het echte mannelijk sperma net zo goed smaakte als het nepspul dat ze had gekocht.

En ja hoor, dat was zo!

Het was zout en warm en geweldig. Laura kreunde terwijl de gretig de laatste sporen in de mond van Erica zocht. Die probeerde zich los te wringen, niet wetend wat er gebeurde, maar Laura hield haar stevig tegen de stenen muur gedrukt. Ze verslond elk spoor van mannensperma i de mond van Erica, en pas, toen ze er zeker van was dat er niets meer te halen viel, verbrak ze de kus.

Toen sloeg ze Erica hard tegen het gezicht. En deed het opnieuw. En opnieuw.

“Jij verdomde hetero nep-lesbische leugenaar” spuugde Laura. Haar speeksel spatte op het gezicht van Erica, dat er toch al verfomfaaid uit zag, dus sloeg ze haar opnieuw. “Jij smerige hoer van een lulverrader.”

Erica huilde. Laura had het gevoel dat Erica de laatste dagen alleen maar huilde. Ze was zielig. Ze sloeg haar weer en maakte zich toen zorgen over hoe de blauwe plekken op dat gezicht er uit zouden zien. In plaats daarvan ging ze maar op de tieten slaan. Een harde mep op de linker borst en gaf een stomp met haar vuist p de hunkerende kut van het meisje.

“De lul van mijn beste vriend zuigen? Het zaad van een man slikken?” ze sloeg Erica nog een keer op har schaamlippen. Greep een tepel en draaide die venijnig om. Ze gebruikte haar hand om de mond van Erica te openen en spuugde erin. “Daar, vind jet het lekker dat mensen dingen in je mond stoppen?” Ze spuugde nog een keer in Erica’s mond en stompte vervolgens nog hard op haar tieten.

Zo had Laura zich nog nooit gevoeld. Ze was boos. Ze had opzettelijk Erica opgezet om een seksuele ontmoeting met Michael te hebben, zodat ze een mogelijkheid zou hebben totale gehoorzaamheid van Erica af te dwingen. Maar in haar achterhoofd had ze l het idee dat dit niet helemaal zou werken, ze was bang dat Erica de pik van een man niet durfde aan te raken. Ze had verwacht dat ze, op het moment dat ze binnen zou komen, Erica aan het masturberen was en Michael toe zou kijken.

Maar nee hoor, Erica had zijn pik in haar mond gestopt en was hem aan het pijpen. Ze had dat geheel vrijwillig gedaan. En als Erica zich nu tegen haar verweerd of een excuus aan had gedragen, dan was het nog wat anders geweest dan had Laura dat misschien geaccepteerd, maar nu, Laura snoof van kwaadheid. Ze snapte niet dat ze zo’n sloerie als vriendin had. Ze walgde van het idee seks met die griet te hebben.

Ze sloeg Erica weer hard tegen haar tieten en kneep hard n haar kut. Erica draaide zich om en moest hoesten. Laura greep haar bij haar haar en sleepte haar naar voren. “Het spijt me” jammerde Erica. “Ga alsjeblieft niet bij me weg, alsjeblieft, ik hou van je, Laura, ik weet niet wat er mis met me is, maar ik hou zo veel van je!”

“Je houdt van mij?” zei Laura met luide stem. Ze gooide Erica op de grond. Erica probeerde wanhopig omhoog te komen, ze huilde nog steeds. “Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft” smeekte Erica.

“Dus je wilt in dit huis blijven?” zei Laura. Eigenlijk had Erica meer dan de helft van het huis betaald, maar daar maalde Laura niet om. Ze was er van overtuigd dat Erica daar niet over zou beginnen, laat staan dat ze er ruzie over zou gaan maken. En inderdaad. De ogen van Erica lichtten op, met een mengeling van hoop en angst zei ze: “Ja, ja, alsjeblieft Laura, mag ik blijven?”

“Ik zou, misschien wel bereid kunnen zijn om je te laten blijven” zei Laura ‘maar niet als mijn vriendin” Erica zag eruit alsof ze opnieuw een pak slaag had gekregen. “Oh, voor de buitenwereld zal je nog steeds moeten doen dat je mijn vriendin bent” vervolgde Laura, “maar dat ben je niet, je bent dan gewoon mijn fucktoy, snap je dat?”

Erica wist niet wat ze er van moest denken. Werd ze nu door Laura gedumpt? Ze zag er verward uit.

“Alles wat ik met het lichaam van een vrouw wil doen, zal ik met je doen!” zei Laura. “Elke marteling, elke vernedering waarvan ik denk dat ik er plezier aan beleef, zal je moeten doorstaan.” Ze knielde neer voor het bed en zocht met haar handen naar iets. Uiteindelijk vond ze de strap-on en enkele flesjes met vloeistof die nog van de vorige avond over waren.

“We zijn niet meer exclusief voor elkaar” legde Laura uit. “Jij kunt nog steeds niemand anders neuken, maar als ik een andere mooie meid tegenkom, dan zal ik met haar flirten en haar misschien neuken. Want IK ben jou niets schuldig. Je zult je voortaan kleden zoals ik wil, je zult doen wat ik zeg, en je zult zeggen wat ik wil.”

Laura haalde de injectieflacon met urine uit de doos. Dat spul had ze nog niet gebruikt, maar ze dacht dat dit nu het uitgelezen moment er voor was. Voorzichtig vulde ze de riem vol met pis. “Met een buitenstaander zal je nooit bespreken wat er hier in huis gebeurt, en je zult nooit iets in twijfel trekken wat ik zeg of doe. Wanneer ik je pijn doe of je verneder, dan zal je me onmiddellijk daarna bedanken, en wel op een manier dat ik denk dat jij het meent, je zult gaan werken en blijven werken, je salaris geef je volledig aan mij af en ik zal dat gebruiken zoals ik dat wil. Al zou ik je salaris willen gebruiken om jou te laten neuken door een reu, dan werk je daar volledig aan mee en bedank je me daarvoor.”

Even leek het erop dat Erica over zou gaan geven.

“Waag het niet om over te geven, kleine gore slet, als je het toch doet zal je met je tong de vloer schoon moeten likken!” Laura gebruikte haar voet om tegen de kut van Erica te trappen en begon vervolgens haar prinsessenjurk uit te trekken. Erica keek toe tot Laura helemaal naakt was. Laura deed de riem om haar middel en ging op de rand van het bed zitten.

“Als je mijn nieuwe huisregels niet leuk vindt kan je nu nog meteen vertrekken. Je mag niets meenemen, dat heb je te danken aan de manier waarop je me bedrogen hebt. Je gedragen als een prostitué en dan nog wel met mijn beste vriend.”

Erica deed geen enkel poging om te vertrekken, ze bleef maar snikken. Het snot zat over haar gezicht, ze zag er walgelijk uit.

“Als je toch wilt blijven, en mijn kleine nep-lesbienne wilt zijn, gebruik dan een stuk toiletpapier om dat lelijke gezicht van je schoon te maken, en kom dan hierheen en doe alsof ik Michael ben.”

Erica verroerde geen vin en Laura dacht even dat ze te ver was gegaan. Mar toen begon Erica haar gezicht schoon te maken en kroop naar Laura toe. Met een mengeling van liefde, ellende en afschuw keek ze Laura aan en opende toen haar mond en nam de grote plastic dildo in haar mond.

Het gevoel van macht dat Laura voelde was euforisch. In een paar dagen tijd had ze haar geliefde veranderd van een zelfverzekerde, elegante professional in een gebroken seksslaaf.

Erica knielde voor Laura neer en zoog op de strap-on, heel goed wetende dat dit zou eindigen in het lozen van de urine van een vreemdeling in haar mond. Laura greep haar hoofd en duwde dat steviger tegen haar kruis. Erica begon te stikken, maar Laura hield haar stevig vasten al snel had Erica haar braakneigingen overwonnen en het plastic ding in haar keel geaccepteerd. Laura leunde in extase achterover terwijl haar minnaar haar neplul aanbad en toen voelde ze dat de dildo ging trillen en ze wist dat de urine in de mond van Erica begon te spuiten. Op dat moment kwam Laura klaar.

“Je slikt alles door” fluisterde ze tegen Erica, ze hield haar hoofd stevig vast zodat ze haar mond niet terug kon trekken en het pis niet in haar keel zou spuiten. “Je gaat alles opdrinken, fucktoy!”

En Erica?

Die deed het.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6660x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4859x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10827x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6130x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8163x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8879x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12528x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13321x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9975x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3335x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20029x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8620x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14377x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7704x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net