Opwindend.Net
Datum: 17-04-2018
Stemmen: 23x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 10999x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 4
Door Jane DD - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 3

Het heeft even geduurd want ik had het erg druk, maar nu heb ik weer tijd om te schrijven en veel nieuwe inspiratie opgedaan. Dit deel is iets minder sensueel dan het vorige en het volgende en meer bedoeld om het geheel vloeiend te laten verlopen. Ik hoop dat jullie er van genieten! En reacties of mailtjes vind ik altijd leuk om te lezen.

Ik word wakker van het gerommel aan mijn polsen. Ik voel hoe de handboeien losvallen van mijn polsen en hoor hoe ze vervolgens tegen de verwarming aankomen. Mijn vrijgekomen handen leg ik op mijn borsten, mijn ogen houd ik dicht. Dani's vingernagel glijdt over mijn buik tot mijn ribben en weer terug tot net onder mijn navel. Mijn buikspieren spannen zich een beetje aan, wat verraadt dat ik wakker ben.

"Voor iemand die zegt nog nooit met een vrouw geweest te zijn," begint Dani. Ik glimlach, meer om haar stem dan om wat ze gaat zeggen.

"lijk je best wel tevreden met de situatie."

Als ik mijn ogen open kijk ik in de hare. Ze ligt op haar zij en ondersteunt met haar onderarm haar hoofd. Ik draai me een beetje naar haar toe.

"Wat bedoel je daar mee?"

Dani's tanden ontbloten zich in een glimlach voordat ze antwoord geeft. "Ik had eigenlijk niet verwacht dat we dit zo vaak en zo intens zouden doen."

Ik weet niet precies waarom maar ik voel me nogal ongemakkelijk. Alsof ik ben betrapt op iets verkeerds. Ik trek het deken over mijn lichaam en draai me iets van haar af. Om niet afwijzend over te komen pak ik de hand vast die net over mijn buik ging en beweeg ik haar langzaam in de positie van Grote Lepel. Haar warme adem vloeit ritmisch in mijn nek.

Op het wekkertje waar ik nu recht tegenaan kijk zie ik de tijd staan, 16:00.

"Dit was wel de laatste keer," zeg ik zachtjes, in principe als reactie op wat Dani net zei maar met een veel te lange stilte ertussen. Ik hoor hoe definitief dit klinkt en voeg eraan toe "voor vandaag", maar ik weet nog niet of ik dit meen.

Hierop laat Dani me los en komt ze overeind van het bed. Ik zie vanuit mijn ooghoek dat haar kastdeuren opengaan en ze zich aankleedt. Als ze me vraagt of ik nog even wil douchen kom ik ook het bed uit en loop ik naar de badkamer. In het felle daglicht zie ik pas het opgedroogde geil op mijn schouder.

In de badkamer bekijk ik mijn haar. Omdat het nog zacht is en schoon oogt besluit ik alleen even snel mijn lichaam te wassen. Ik bedenk me dat ik mijn kleding mee had moeten nemen naar de badkamer, want het is nu ineens ongemakkelijk geworden om naakt de slaapkamer in te lopen. Dani ziet mijn ongemakkelijkheid en reikt me mijn kleding aan. Voordat ik me aankleed trekt ze mijn heupen tegen haar lichaam aan.

"Je vond het wel fijn toch?" Pas bij het laatste woord hoor ik een beetje onzekerheid in haar stem.

"Ja," zeg ik stellig, ik voel me stom dat ik het nu ineens ongemakkelijk heb gemaakt. "Sorry, ik moet er nog een beetje aan wennen allemaal."

Dani's ogen lichten op. "Dus je wilt het wel de tijd geven om eraan te wennen?"

Ik glimlach. Ik weet niet of dat was wat ik bedoelde, maar nu ze het zo zegt weet ik dat het wel is wat ik wil. "Ja."

Ze geeft me een kus. Zodra ze zich loslaat van mijn lippen zet ik mijn nagels in haar nek, om de kus uit te rekken tot een tongzoen.

Haar glimlach breekt de zoen open. "Zeker weten dat je gaat?" Vraagt ze.

"Ja, maar ik stuur je deze week een berichtje," besluit ik, en ik voeg er "beloofd" aan toe als ze me vragend aankijkt. Na een laatste kusje kleed ik me aan en steek ik mijn natte haren op in een rommelige knot.

Na een ietwat stroef afscheid bij de deur van haar appartement, loop ik terug naar mijn fiets. In de frisse buitenlucht lijkt het alsof ik alles wat er in dat appartement is gebeurd heb gedroomd. Ze had ook wel gelijk, het is niet normaal dat ik al zo ver met haar ben gegaan in die eerste nacht. Met een jongen zou ik dat ook nooit doen. Ik blijf mezelf toespreken dat Dani niks negatiefs had bedoeld met wat ze zei, maar dat ik er zo ongemakkelijk van werd zegt wel iets over mijn gevoelens, al is het alleen maar dat ze nogal in de knoop zitten na vannacht. Ik besluit alles een paar dagen te laten bezinken, en pas dan te besluiten of ik hier iets mee wil of niet.

Dat laten bezinken is nog lastiger dan ik had gedacht, want Dani blijft in mijn gedachten verschijnen. Ik probeer me te focussen op school maar als de persoon naast me zijn arm op tafel laat vallen, zie ik Dani's been op de lakens vallen, haar glimmende delen open voor mijn vingers. Als ik in de metro door de menigte opzij wordt geduwd, zie ik haar handen om mijn middel die me tegen haar aantrekken. Als ik in mijn bed lig en mijn dekens beetpak, ruik ik bijna de geur van haar lichaam. En iedere keer dat mijn telefoonscherm oplicht, hoop ik dat het door Dani komt.

Mijn gevoelens negeren gaat niet lukken, dat wordt me deze week wel duidelijk. Om mijn belofte na te komen stuur ik Dani vrijdagochtend een berichtje. Ik heb geen idee wat ik moet zeggen omdat ik eigenlijk niet weet wat ik van haar wil. Seks, liefde, vriendschap, een beleefde afsluiting van afgelopen weekend, de wetenschap dat ze nog leeft?

Met een "hey" kan ik nog alle kanten op, dus daar laat ik het voor nu bij.

Het duurt uren voordat ik een berichtje terugkrijg, maar ik deed er zelf dagen over dus ik mag niet klagen. Vlak voordat ik ga avondeten verschijnt haar naam op mijn beeldscherm.

"Hard to get? Ik was bang dat je niet meer zou appen."

"Nee joh. Ik ben een vrouw van mijn woord," stuur ik terug. Eigenlijk moet ik sorry zeggen, maar ik doe liever cool dan dat ik haar moet uitleggen dat ik al de hele week aan haar denk en niet weet wat ik aan moet met gevoelens voor een vrouw.

Ze stuurt me een foto op van haar salontafel, ingezoomd op een glas rode wijn.

"Als je wilt, zet ik er eentje bij voor jou?"

Een vuurtje lijkt op te stijgen van mijn onderbuik tot mijn borstkas. Ze wilt me nog een keer zien. Ik weet niet wat ik zelf wil, maar ik ben blij met haar berichtje, en besluit dat ik haar de koers van onze relatie laat bepalen totdat ik mijn eigen gevoelens begrijp.

"Uurtje of 9?"

Ik krijg mijn eten moeilijk weg, en sprint naar mijn kamer zodra ik mijn bord in de vaatwasser heb gezet. Ik begin aan mijn make up, zodat ik ondertussen kan bedenken wat ik aan zal doen. Ik doe een beetje concealer op de donkere plekjes van mijn gezicht, kleur mijn wenkbrauwen een beetje bij en ga twee keer met een mascaraborsteltje langs mijn ogen. Om het geheel wat spannender te maken stift ik mijn lippen rood en doe ik wat bronzer op.

Ik wil geen saai ondergoed aandoen, want ik weet wat voor spannende setjes Dani heeft en wil niet voor haar onderdoen. Zelf heb ik niet zo veel bijzonders maar ik heb een mooie roze bh met glinsterende steentjes die zo laag uitgesneden is dat de randjes maar net over mijn kleine tepels reiken. Ik doe de bijpassende string aan en draai me om zodat ik mijn billen in de spiegel kan bekijken. Ik heb mijn kont altijd al wat te klein gevonden, maar nu ik Dani's grote prachtbillen heb gezien ben ik al helemaal ontevreden. Ik besluit hoge stay-up pantykousen met een kanten rand aan te doen om de aandacht een beetje weg te halen van mijn billen. Ik weet ook wel dat jongens altijd positief zijn geweest over mijn lichaam, maar die hadden zelf ook geen mooie vrouwelijke kont. Dani weet beter. Maar goed, nu ben ik wel tevreden over de gehele look. Ik weet alleen nog niet of het Łberhaupt tot mijn lingerie zal komen, dus ik trek een zwart jurkje aan dat vrij strak zit maar wel bijna tot mijn knieŽn komt. Ik twijfel over hakken of platte schoenen, maar kies toch maar voor hakken. Als ze me tegen gaan staan, kan ik ze bij haar altijd nog uitdoen. Ik spuit wat parfum in mijn hals en op mijn polsen en kijk goedkeurend naar mijn spiegelbeeld

Hoewel ik best langzaam ben geweest met het aankleden is het pas kwart over 8. Om niet te veel te zwelgen in mijn zenuwen besluit ik om maar gewoon te gaan fietsen. Ik ga de andere kant op dan ik zou moeten en fiets om een park heen om tijd te rekken en een beetje rustig te worden.

Pas als mijn vingertop de bel van Dani's appartement raakt slaan de zenuwen weer toe. Het lijkt minuten te duren voordat de deur opengaat en ik moet mijn handen even over mijn jurkje wrijven om van het zweet af te komen. De deur gaat onnatuurlijk langzaam open en Dani verschijnt halfnaakt in de deuropening. Ze draagt een zwartgekleurd kanten bustier met bijpassend ondergoed waaronder haar huid tussen het kant zichtbaar is. De jarretelgordel die op haar heupen rust maakt de outfit. Ik denk dat ze haar haren heeft gekruld, maar het ziet er nog wel natuurlijk uit.

Ze heeft me toch weer overtroffen.

Voordat ik haar heb begroet zet ik mijn rechtervoet over de drempel. Nu ik op hakken sta en Dani geen schoenen aanheeft, zijn we even lang. In ťťn beweging sta ik tegen haar aan en raken onze lippen elkaar. Een zucht van opluchting raakt mijn mond. Waarschijnlijk vond Dani haar gewaagde keuze zelf ook nogal spannend.

"Je ziet er goed uit," is het eerste wat ik zeg.

"Jij ook," zegt ze terwijl ze met haar ene hand langs mijn oor door mijn haren gaat en met de andere hand de deur dichtdoet. Omdat ze mij daarvoor iets naar achter moet duwen, raakt mijn rug het koele hout en mijn buik haar warme lichaam.

Ik leg mijn handen in Dani's hals en zak al een beetje af richting haar borsten, die iets omhoog worden geduwd in haar bustier. Voordat ik het kant onder mijn handpalmen voel pakt Dani mijn polsen beet.

"Een wijntje dus," zegt ze meer dan dat ze het vraagt. Ik glimlach en bijt op mijn lip als ik Dani's heupen richting de keuken zie wiegen. Ik ga op de bank in het zitgedeelte zitten en sla mijn rechterbeen over de linker. Dani geeft me expres heel langzaam een glas aan, waarbij ze haar borsten even op ooghoogte laat hangen. Ik knijp mijn lippen zachtjes op elkaar om mijn gezicht in de plooi te houden.

Als ze naast me gaat zitten in kleermakerzit kan ik een grijns niet meer onderdrukken. Ik heb nu perfect uitzicht op haar schaamstreek, waar haar vagina maar weinig wordt verhuld door het kanten stofje. Dani kijkt me uitdagend aan terwijl ze een slok neemt van de wijn.

"Dus," zegt ze met een brutale glinstering in haar ogen, "hoe was je week?"

Ik moet lachen en ik voel mijn wangen warm worden, maar ik laat me niet kennen.

"Ging wel, maar volgens mij heb ik iemand iets te lang op een berichtje laten wachten." Ik probeer haar uitdagende toon aan te houden, maar ik zit hier veel minder gemakkelijk op de bank dan zij.

"Oh, en nu heb je daar spijt van?" Ze trekt een van haar benen op, waardoor haar schaamlippen zich aftekenen in haar ondergoed.

Mijn mondhoeken krijg ik niet meer omlaag. "Nee," zeg ik zachtjes, "want ik vind het wel leuk hoe ze nu haar best voor me doet."

Dani trekt haar wenkbrauw speels op en sipt aan de rest van haar wijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2077x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8841x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7820x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8565x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12324x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12998x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net