Opwindend.Net
Datum: 18-04-2018
Stemmen: 26x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 6603x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 11
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 10

LEUGENAAR

Laura was verteld dat ze zich moest kleden als een meisje dat er om vraagt te worden verkracht. Ze wist niet precies wat dat betelkende, maar ze kon het wel raden. Het zou vernederend zijn en ze schaamde zich dood, maar het was alleen metaforisch. De foto van het mes bleef als een zwaard van damclubs op haar netvlies gebrand. Laura wist één ding zeker, ze wilde blijven leven, ook a was haar leven nu een nachtmerrie aan het worden.

Het duurde even voor ze de juiste outfit bij elkaar had gevonden. Ze had er al een paar gepast die uitdagender waren dan wat ze normaal droeg, maar ze begon zich zorgen te maken dat die misschien te conservatief waren voor haar afperser. Ze zou maar één kans krijgen om het goed te doen en als ze faalde, was het een verdere vernederende straf, en in het slechtte geval het mes.

Uiteindelijk kleedde ze zich aan in haar kortste rok – een geplooid ruit ding – en geen slipje. Ze droeg rode hoge hakken en een wit zakelijk overhemd met knoopsluiting zonder beha. Ze zag eruit alsof ze Erica in het weekend ion het echt was, hoewel, haar overhemd ten minste nog knopen. Het overhemd was redelijk ondoorzichtig, dus je kon niet meteen zien dat Laura geen beha aan had, hoewel ze dacht dat, als haar tepels hard werden, ze waarschijnlijk door het tof heen zouden prikken.

Ze besloot een extra slipje en beha in haar tas te stoppen, zodat, als zou blijken dat alles voor haar te moeilijk zou worden, ze ten minste beschikbaar waren. Nu nog de make-up. Roze haar, roze lippenstift, uitpuilende decolleté, nauwelijks verborgen kont, ze zag eruit als een hoer. Ze voelde zich van binnen ziek van schaamte, maar ze twijfelde er niet aan dat haar afperser hier tevreden mee zou zijn. Dat moest wel.

Erica bracht haar naar haar werk. Die was duidelijk nieuwsgierig naar de sletterige kleding van Laura, maar ze wist dat ze niets mocht vragen. Laura ging op de passagiersstoel zitten en probeerde haar benen stevig gesloten te houden. Ze wist dat er een camera onder het dashboard zat en dat die precies op haar kruis was gericht. Ze had die daar immers gisteren zelf geplaatst. Op dit moment had het een perfect zicht op haar rok tot haar geschoren kut, mits ze natuurlijk een beetje met haar benen bewoog. Na te hebben nagedacht over haar kutje was de hele rit, al was het maar om alles te verbergen, storend en Laura was in verlegenheid gebracht omdat ze zich tegen het eind van de autorit een beetje opgewonden begon te voelen.

Bij haar werk aangekomen liet Erica haar achter op het parkeerterrein en reed naar haar eigen werk. Het was koud en bewolkt. Laura huiverde toen ze het betonnen parkeerterrein overstak en zich haastte naar het grootste pand waar de afdeling HR gevestigd was. Ze moest naar de geplande meeting met Chelle.

Het overleg was in de grote vergaderzaal met een lange, ronde mahoniehouten tafel in het midden. Chelle was er al, zittend in een van de comfortabele elegante conferentiestoelen met hoge rug, en Albert zat er ook al. Hij was duidelijk doodsbang, de zweetplekken waren onder zijn oksels te zien/ Verder waren er nog 2 mannen aanwezig, maar die zaten wat afzijdig. Een daarvan was het ondernemingsraadslid waarvan, al sloeg je haar dood, totaal niet wist hoe hij heette. De andere was John, haar afdelingshoofd en dus de baas ook van Albert.

Iedereen leek geschokt toen Laura binnen kwam. Ze zag eruit als en zwerver. Albert kon niet nalaten, ondanks zijn hachelijke situatie, een wellustig oog over haar lichaam te werpen, en zelf haar afdelingshoofd moest een glimlach onderdrukken over haar kleding. Chelle krulde haar lip afkeurend.

Laura bloosde en probeerde hun uiterlijk te negeren. Ze haatte deze mensen van haar werk, ze dachten allen dat ze een slet was, maar daar had ze het vandaag, in deze kleding, ook wel naar gemaakt. Ze boog zich voorover en hield haar armen voor haar borst, in een poging haar grote borsten te ontkrachten. Ze wenste voor de 100ste keer dat ze kleine had gehad en niet vervloekt was met zulke enorme, sletterige tieten.

Chelle schraapte haar keel terwijl Laura ging zitten: “Bedankt Laura, dat je bent gekomen” zei Chelle.

“Dat was de afspraak” zei Laura.

Chelle wierp een blik in haar papieren en ging, terwijl ze Laura aankeek, door: “Nu, we zien hier vandaag bijeen om te praten over het telefoontje dat wij gistermiddag hadden. Je hebt me gebeld en je beweerde dat Albert, hier aanwezig, je manager, je een aantal vreselijk onprofessionele en mogelijk illegale dingen heeft aangedaan. Er is een serieuze aantijging, en je verdient en krijgt ook onze volledige bescherming.”

Laura knikte.

Chelle ging door: “Dus vandaag zijn we hier om die aantijgingen te verwerken en te onderzoeken wat er gebeurd is om zo een aantal formele processen in gang te zetten.”

Het bleef even stil, Laura zei niets. Albert keek haar aan met een blik die ……………

Chelle hoestte ongemakkelijk: “Nou Laura, misschien kun je beginnen met ons te vertellen wat er gisteren is gebeurd.”

Laura kon niet geloven dat dit met haar gebeurde. Ze was heel haar leven al een militante feministe geweest, en als zodanig had ze een vaag beeld van meisjes die logen over verkrachting. Ze had er met haar vrienden over gesproken en er online berichten over geplaatst. Meisjes, die liegen over een verkrachting, had ze gezegd, zijn verraders van hun eigen geslacht. Het zijn stomme, domme sletten. Ze verdienen het naar een mannengevangenis te worden gebracht en fucktoy te worden voor alle echte verkrachters daar. Vrouwen die echt zijn verkracht, moeten de mogelijkheid krijgen hen te slaan en te martelen. Meisjes die liegen over hun verkrachting staan aan de kant van mannen die vrouwen willen onderwerpen. Ze helpen mannen te beweren dat alle slachtoffers van verkrachting leugenaars zijn. Ze helpen verkrachters. Ze zijn niets beters dan verkrachters zelf.

Dat was nu echter. Ze had het altijd over zichzelf gehad.

Laura keek naar de tafel en zei nederig: “Het is niet gebeurd. Albert heeft me niets gedaan, ik heb gisteren tegen U gelogen, sorry.”

Voor Albert leek het wel of hij vrijspraak van doodstraf kreeg – hij voelde zich opeens gelukkig, maar verward. De rest van de aanwezigen was geschokt en verontwaardigd. Chelle’s gezicht verhardde. “Weet je dat deze beschuldigingen heel ernstig zijn, Laura? Waarom zou je over zoiets liegen?”

Laura haalde diep adem voor ze zei: “Omdat ik een stomme slet ben die van aandacht houdt!”

“Wat?” vroeg Chelle.

“Omdat ik een stomme slet ben die van aandacht houdt “

Chelle tuurde naar haar ”Moest je dit van Albert zeggen, Laura?”

“Ik zweer het, Albert heeft me niet gezegd dat ik dit moest zeggen>” ze was wanhopig en het was allemaal nog echt waar ook. Chelle en de anderen leken de kern van waarheid in de woorden van Laura te voelen.

John, de baas van Albert, kwam naar haar toe. Laura kon het niet helpen dat ze merkte dat hij niet naar haar gezicht keek maar naar haar tieten terwijl hij tegen haar sprak. “Misschien kun je ons maar beter vertellen wat er gisteren wel is gebeurd, Laura>”

Hierover had ze lang nagedacht. Ze kende het soort verhalen dat haar chanteur wilde horen. Hij had het niet met zoveel woorden gezegd, maar toch. Hij had haar gezegd dat ze het zo moest vertellen dat ze haar geloofden. Als ze gewoon hetzelfde bleef herhalen, wisten ze dat iemand haar dwong. Maar ze wist dat ze diep van binnen wilden geloven dat ze loog. Dat was voor hen het makkelijkst. Minder papierwerk. Ze had zich al gekleed als een stomme slet, en op een instinctief niveau wisten ze dat stomme sletten leugens vertellen, dus moest ze gewoon de lege plekken invullen om ze zich zo goed te laten voelen als dat ze dachten dat ze waren.

“Ik ben vorige week nogal lui geweest, dus ik kwam binnen om wat extra werk te doen”. Ze besefte dat haar hand nutteloos speelde met de kraag van haar shirt en daarmee de aandacht vestigde op haar decolleté, beschaamd trok ze haar hand weg. Ze ging door: “Albert was er ook, dus riep hij me op zijn kantoor. Hij vertelde me dat hij zich de laatste tijd echt zorgen maakte omdat me de afgelopen maanden zo slordig had gekleed, hij wilde me niet missen en wilde ook niet dat ik zou worden ontslagen.”

Ze slikte even, ze was nu aangekomen op het meer vernederende deel van haar relaas. “Maar ik voelde me echt geil, dus ik vroeg hem of hij me wilde neuken.” Ze zweeg even. “Hij zei nee, maar ik trok mijn rokje en slipje uit en probeerde op zijn schoot te gaan zitten. Ik hoopte dat hij het toch wilde doen toen hij mijn kont tegen zijn eh… voelde. Ik hoopte dat hij hard zou worden en hem zou gebruiken voor seks, maar hij raakte in paniek en duwde me weg, en ik voelde me echt vernederd dat jij me niet wilde neuken, dus rende ik weg en vertelde het verhaal over hem dat hij me wilde verkrachten, maar vannacht kreeg ik daar wroeging van en besefte ik dat hij dit niet verdiende, het was mijn fout, en niet die van iemand anders.”

Chelle schuwde haar hoofd van afschuw.

“Laura, je weet dat we hiervoor de enig passende maatregel moet treffen.”

“Nee, alsjeblieft” smeekte Laura. “Ik zal er voor zorgen dat dit nooit meer zal gebeuren. Ik zal nauw samenwerken met Albert en doen wat hij zegt, hij probeerde met helpen en ik besefte dat toen niet.”

Chelle keek naar Albert. Albert had alles op een zilveren weegschaaltje afgewogen, hij begreep niet waarom Laura dit voor hem deed en hij zag er de voordelen wel van in.

“Ja” zei Albert. “Laura is een kundige kracht, en ik ben bereid haar in mijn team te houden, mits ze iedere ochtend, vroeg zich in mijn kantoor meld, voor een persoonlijk gesprek met mij.” Hij wachtte even “Vandaag wil ik haar lang onder vier ogen spreken en wens daarbij niet gestoord te worden. We kunnen dan goede afspraken met elkaar maken en zien of ze mijn vertrouwen terug kan winnen.”

Chelle zuchtte: “Laura, dit had ik nooit achter je gezocht. Voor mij lig je eruit. Het was een vreselijk gevaarlijk spelletje dat je speelde. Je mag van geluk spreken dat Albert zo vergevingsgezind is. Je mag voorlopig blijven, maar allang zolang Albert bereid is je te tolereren. Begrepen?”

Laura keek naar beneden en zei niets. Ze was totaal vernederd.

Langzaam pakten Chelle en de overige hun papieren bijeen en verlieten een voor een de zaal. De deur ging dicht en nu was Laura alleen met Albert in die kamer. Al is de kamer groot er kan niemand binnenkijken. Laura was bang en kwetsbaar, maar ze wist dat haar baan nu afhing van Albert en dus bleef ze roerloos zitten.

Hij keek haar achterdochtig aan. Hij keek naar haar sletterige kleding en haar neergeslagen ogen. “Waarom doe je dit?” vroeg hij.

“Omdat ik een stomme slet ben die van aandacht houdt” zei Laura. Ze keek op, maakte oogcontact en hoopte hem te intimideren. Het werkte niet. Albert keek naar haar tieten, uitpuilend tegen het witte overhemd met de knoopjes dicht. “Heb je vandaag een beha aan?” vroeg hij.

“Nee” zei Laura blozend.

“Laat maar zien” zei Albert

Ze haalde diep adem en probeerde niet te gaan huilen. Ze knoopte het shirt open. De witte stof ging uiteen en onthulde haar grote, ronde tieten. De kamer was koud en haar tepels verstijfden toen ze aan de lucht werden blootgesteld. Laura voelde een sterke drang haar tieten met haar handen te bedekken, maar ze wist dat Albert eiste ze te zien. Ze liet haar armen langs haar lijf hangen en liet Albert staren.

Ze hoorde hem duidelijk ademen en zag dat er in het kruis van zijn broek een tent begon af te tekenen. Na enige ogenblikken stond hij op, liep naar haar toe en ging op een stoel zitten die naast die van haar stond. Hij leunde naar haar toe en greep haar linker borst. Laura liet hem zijn gang gaan. Zijn hand voelde vreemd aan op haar tiet – zo duidelijk mannelijk. Het was warmer, warmer dan de kamer. In het begin begon hij zachtjes te knijpen. De warmte en de druk voelden goed en Laura zuchtte. Toen kneep hij harder en verpletterde haar meloenen in zijn hand. Het deed pijn en Laura gilde onwillekeurig.

“Hoe zit het met je slipje?” vroeg Albert zwaar ademend. Zijn hand lag nog steeds op haar tieten en hij trilde. Laura zei niets, trok alleen haar rokje op en spreidde haar benen. Haar kutje was naakt en een klein beetje vochtig. Albert keek er naar, hij was in een persoonlijke hemel.

“Serieus, waarom doe je dit?” vroeg hij.

“Omdat ik een stomme slet ben die van aandacht houdt.” Zei Laura. Ze wenste dat ze haar benen kon sluiten, of ten minste haar tieten kon verbergen.

Albert stond even in dubio. “Goed” zei hij. “Ik weet niet zeker wat ik met je ga doen tijdens dat werkoverleg, maar op zijn minst dit!” Met veel nadruk kneep in haar tepels> “Eke morgen laat je me je tieten en kut zien, en ik wil wel dat je kut al opgewonden en nat is als ik er naar kijk. Je gaat in mijn kantoor zitten met je je tieten en het hele zaak daar bloot en je vertelt me over je seksuele uitspattingen en je fantasieën, en ik zal intussen met je tieten en kutje spelen, als ik daar ten minste voor in de stemming ben. De rest dat zien we wel.”

Laura knikte verdoofd.

“Kleed je nu aan” zei Albert. “Er kan ieder moment hier iemand binnenkomen en je ziet eruit als een gebruikte hoer.”

Laura trok haar rok weer naar beneden en knoopte haar shirt dicht. Albert verliet als eerste de kamer, Laura volgde al snel.

Haar volgende sop was haar werkplek. Ze naderde haar bureau en zag dat Cindy en George haar minachtend aankeken terwijl ze haar sletterige outfit op orde bracht. Dat was op zich al erg genoeg, maar Laura moest meer doen.

“Hallo jongens” zei ze terwijl ze bij haar bureau ging staan. “? Ehm, ik weet niet of jullie het al gehoord hebben, maar ik heb het afgelopen weekend een paar domme beschuldigingen geuit over Albert, in de zin van dat hij me wilde molesteren. Ik wilde jullie laten weten dat dit een compleet leugen was. Ik heb dat alleen maar gezegd omdat ik een stomme slet ben die van aandacht houdt.”

George reageerde onmiddellijk: “Jezus, Laura, dat is walgelijk. Zoiets doe je niet. Wat voor kreng ben jij zeg?”

Laura voelde de tranen weer opkomen: “Ik ben een stomme slet die van aandacht houdt” zei ze.

George keek haar walgelijk aan, maar zei niets meer. Laura zat nu achter har bureau en probeerde zich op haar werk te concentreren.

Het roddelcircuit over Laura kwam al snel op gang. Ze hoorden collega’s er overpraten, ze fluisterden achter gesloten deuren. Het nieuws snelde door het gebouw. LAURA HAD GELOGEN DAT ZE VERKRACHT WAS. EN daar kwam nog bij dat ze zich vandaag als een slet had gekleed. Een ongewoon aantal mannen en vrouwen zocht een excuus om op de afdeling van Laura langs te gaan. Ze tuurden gretig in har beha-loze splitsing. Laura probeerde te doen of ze er niets van merkte.

Tijdens de lunch kon ze het niet nalaten bij Michael en Tom langs te gaan. Ze vond hen op de binnenplaats.

“Over zaterdag ….”begon Michael toen hij haar zag.

“Ja?” zei Laura. Ze wist dat wat Michael had gedaan haar schuld was, maar ze voelde zich vandaag verschrikkelijk en was niet in een vergevingsgezinde bui.

“Het spij me….” vervolgde Michael.

“Jezus, Michael, je ejaculeerde in de mond van mijn vriendin>” snauwde Laura “Sorry, maar dat pik ik niet.”

Michael verstijfde van woede. “Ze was een hoer, Laura, ik weet dat je dat niet wilde horen over je vriendin, maar ze kwam naar me toe. Ze heeft me bijna verkracht om mijn pik in haar mond te krijgen.” Hij leunde naar voren. “Toen ik het over verkrachting had, hoorde ik dat je je verbeeldingskracht aan het oefenen was in het weekend.”

Laura zei niets, ze keek de andere kant op.

“Ik heb je ooit horen praten over meisjes die liegen over verkrachting, Laura” zei Michael. “En nu doe je het. Wat voor iemand ben jij eigenlijk?”

Tom was het met hem eens: “Ja, Laura, hoe zit het met die meiden die echt zijn verkracht? Je hebt ze allemaal verraden.”

“Ik wilde niet …” begon Laura en ze herinnerde zich toen wat ze moest zeggen: “Ik ben gewoon een stomme slet die van aandacht houdt.”

“Daar moet ik je volkomen gelijk in geven” zei Michael. “De manier waarop je je nu kleedt, de manier op je je haren verft en die lippenstift!”

Laura voelde haar tranen opkomen toen ze Michael die vreselijke dingen hoorde zeggen en ze wist ook nog eens dat hij gelijk had. Zijn stem verzachtte: “What ever, ik ben bereid je te vergeven voor dat liegen, als je me ook wilt vergeven wat er gebeurd is, zegt het maar, eerlijke deal niet dan?”

Laura keek hem aan. Dit was meer dan ze verdiende. “Deal” zei ze dankbaar. Michael glimlachteen stapte naar voren om haar te omhelzen. Het voelde goed geknuffeld te worden en Laura omhelsde hem dankbaar terug. Na die knuffel zei Laura tegen Tom: “En jij?”

Tom haalde zijn schouders op. “Michael heeft MIJN vriendin niet geneukt, maar even serieus, hij heeft wel gelijk. Erica gedroeg zich als een hoer. Ik weet hoe ik me voelde, maar met jou heb ik geen problemen, oké?”

Laura glimlachte en met een gelukzalig gevoel omhelsde ze ook hem.

“Je hebt het gedaan vanwege mij en Erica, ja toch? “ zei Michael naderhand. “Heb je dingen verzonnen omdat Erica je bedrogen heeft?”

Het klonk plausibel. Daar had Laura nog niet over nagedacht. Maar ze kon niet zeggen dat het waar was. “Ik deed het omdat ik een stomme slet ben die van aandacht houdt” zei ze. “Dat is het alles wat er is.”

Michael haalde zijn schouders op “What ever!!!!”

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 12

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6531x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4820x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10773x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12516x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9967x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3929x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7702x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net