Opwindend.Net
Datum: 18-04-2018
Stemmen: 117x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 17521x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Tasya - 1
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

k ben Marion, net 18 geworden, halflang bruin haar, 1m82 en 60 kg. Ik heb cupmaat 70A denk ik, kleine stevige borstjes, die enkel ondersteuning nodig hebben tijdens het sporten. Verder ben ik vrij sportief, ik train 3 maal per week bij de atletiekclub hier in de buurt. Daar leerde ik Tasya kennen. Tasya is ook 19, heeft lange zwarte haren, een lichtbruine - haar mama heeft Nederlands-Indonesische roots - huidskleur waar ik jaloers op ben, 1m78 en 59 kg en haar borstjes, als ik haar tijdens het douchen bekijk, dan denk ik dat ze even klein als de mijne zijn.

Mijn mama en Tasya's mama zijn reeds lang bevriend. Zij deden beide aan hardlopen bij een club in Nederland. Toen ze een keer hier in Vlaanderen aan een wedstrijd deelnamen, ontmoetten ze er 2 hardlopende vrienden, werden verliefd, verhuisden naar België en even later werden wij geboren. Vanaf het moment dat we konden stappen, waren Tasya en ik onafscheidelijk. We speelden samen in de verspringbak als onze ouders gingen trainen. Toen we zes jaar werden, startten we beiden ook met atletiektraining. In het begin was het vooral spelletjes spelen, maar we werden beter en beter. En nu, in de juniorenreeks, behoren we bij de toploopsters in België.

Sinds begin van dit seizoen trainen we in een apart groepje, samen met 3 jongens. De club heeft een coach aangesteld, speciaal voor haar toptalenten. Coach Anouk is een leuke meid van 25 jaar, die na een auto-ongeval helaas zelf niet meer kan sporten, maar zich met hart en ziel voor ons inzet.

Vorige maand vroeg Dieter, één van de jongens uit mijn trainingsgroep me mee uit naar de film. Natuurlijk zei ik ja. Maar plots raakte ik in paniek. Wat als Dieter wilde zoenen op onze date. Ik had nog nooit gezoend en Dieter had al zoveel vriendinnetjes gehad. En dus vroeg ik raad aan mijn BFF, zoals elke achttienjarige zou doen. Tasya nam me na training mee naar haar thuis. Vlug douchte ik me, en terwijl ik me afdroogde nam ook Tasya een douche. Nadat ook Tasya zich afgedroogd en aangekleed had, zette ze me voor de spiegel. Ze droeg me op om allerlei oefeningen te doen met mijn tong. Ik draaide mijn tong in allerlei richtingen en bochten onder de aanmoedigingen van Tasya. Daarna gaf ze me een theelepeltje om mee te oefenen en weer draaide mijn tong alle richtingen uit.
"Dan ben je nu klaar voor het echte werk" zei Tasya. Ze drukte haar lippen tegen de mijne en ik voelde hoe ze met haar tong over mijn lippen likte. Zachtjes duwde haar tong mijn lippen uit elkaar en ik voelde hoe haar tong zich een weg zocht naar de mijne. Heel voorzichtig draaiden onze tongen cirkels rond elkaar. Tasya draaide steeds sneller en sneller, ik sloot mijn ogen en gaf me over aan haar kus. Plots verbrak Tasya haar kus en keek me aan. "je bent klaar voor je date met Dieter" zei ze.

Die zondag was er een wedstrijd van onze club. Gedurende de warming-up hadden Tasya en ik niet veel gesproken, we waren beiden totaal gefocust op de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd nam ik de leiding en liep een vrij snel tempo, zodat enkel Tasya en twee andere meiden konden volgen. In de eindspurt was Tasya de snelste en werd ik uiteindelijk vierde. Ook nu gingen we na de wedstrijd bij Tasya langs om te douchen. Zoals altijd kleedde ik me als eerste uit en stapte onder de douche. Terwijl ik de kraan opendraaide stond plots Tasya naast mij.
"Draai je om" zei ze. Ze pakte de douchegel en zeepte mijn rug in. "Hoe was je date met Dieter?" vroeg ze. "Een echte mislukking" antwoordde ik. "Dieter kan niet zoenen, ik miste het vuurwerk in mijn hoofd, de vlinders in mijn buik, mijn kutje dat samentrok. En dat was er wel toen jij en ik vorige week oefenden." Ondertussen was ik omgedraaid en Tasya zeepte nu mijn voorkant in. Een lichte rilling trok door mijn lichaam toen ze heel even mijn tieten masseerde. "En hij probeerde zelfs zijn hand tussen mijn benen te duwen, maar daar had ik echt geen zin in." Op dat moment streek Tasya zachtjes over mij venusheuvels, en moest ik even steun zoeken tegen de wand. Daarna zeepte ik op mijn beurt Tasya in. Zachtjes wreef ik over haar rug, tot aan haar heupen, en vandaar terug omhoog langs de zijkant van haar lichaam, waarbij ik haar tieten beroerde. Ook haar kont en haar benen kwamen aan de beurt, waarna Tasya zich omdraaide en ik vanaf haar hals naar beneden elk plekje op haar lichaam inzeepte. Ik kneep zachtjes in haar tietjes, verzamelde al mijn moed en streek langzaam over haar kutje. Ik legde mijn handen op haar kontje en probeerde haar te zoenen,. Ze duwde me weg, liep naar haar kamer en deed de deur op slot. Ik droogde me af, kleedde me aan en ging maar naar huis.

De volgende dagen merkte ik dat Tasya zich afstandelijker gedroeg. Ze reageerde zelfs een beetje bitsig toen ik er een opmerking over maakte. We fietsten zelfs enkele keren elk apart van en naar training, voor de eerste maal in ons leven.
Twee weken later, op woensdagavond na training hield ze me tegen. “We moeten praten” zei ze. Ik haalde mijn schouders op en zweeg. “Marion, asjeblief, zeg iets” smeekte ze. Ik keek nu naar de grond, naar de tippen van mijn sportschoenen. Ik voelde een vinger onder mijn kin waarna Tasya mijn hoofd omhoog duwde. Heel even keek ik haar uitdagend aan en sloot mijn ogen. Plots voelde ik haar lippen op de mijne, haar tong likte over mijn lippen en ze gaf me aarzelend een zoen op mijn mond. "Ik mis je" zei ze, "geef me nog wat tijd". Ik opende mijn ogen en zag Tasya op haar fiets springen en wegrijden. Vlug racete ik haar achterna. Ik haalde haar in en nam haar hand vast. Zwijgend fietsten we verder, hand in hand. Heel even keek ik opzij, ze glimlachte.
De dagen erna zocht Tasya terug meer en meer mijn gezelschap op. Ze plaagde me, ze teasde me. Soms kwam ze achter me staan en kneep dan stiekem in mijn billen, of streelde door mijn haren, of stak zomaar haar tong naar mij uit. Enkele dagen later vroeg ze mij na training mee naar haar thuis. Haar ouders waren voor een midweek op citytrip.

Toen ik onder de douche stapte, kwam Tasya onmiddellijk mee. Ze kwam achter mij staan, sloeg haar armen rond mij en legde haar hoofd tegen mijn rug. "Ik wil je" fluisterde ze. Ik draaide me om, mijn lippen zochten haar lippen. Zachtjes likte ik met mijn tong over haar lippen, vond haar tong en loom draaiden we cirkeltjes met onze tongen. Ze nam mijn hand en trok me mee naar haar kamer waar ze zich languit op haar bed liet neervallen. Ik ging op mijn zij naast haar liggen en keek haar aan. Ik streelde met mijn hand door haar haren. Ze glimlachte. Ik zoende haar op haar lippen, op haar neus, elk plekje van haar gezicht verkende ik met mijn lippen en mijn tong. Ze legde haar hand op mijn billen en trok me dicht tegen haar aan. Tasya zoende me in mijn nek, in mijn hals, op mijn schouders en zoende en likte zich een weg naar mijn tietjes. Ze zoog aan mijn tepels. Ik streelde met de rug van mijn hand over haar heup en zocht een weg naar boven tot onder haar oksels. Toen ik mijn hand weer naar beneden bewoog, draaide ze zich een beetje, waardoor mijn hand op haar borst terecht kwam. Langzaam kneedde ik haar tieten, maakte van mijn hand een cupje rond haar borst en wreef met mijn duim over haar tepel. Met mijn vinger draaide ik cirkels over haar buik, steeds groter en groter en ging op zoek naar haar kutje. Ik wreef met mijn platte hand over haar kaalgeschoren venusheuvels. Ze kreunde, haar ademhaling versnelde en liet zich op haar rug op bed zakken. Haar armen vielen losjes naast haar lichaam. Ik gleed met mijn vingers langs haar lipjes. Voorzichtig duwde ik een vinger in haar kutje. Ze was zo nat, zo geil, dat ze met een gil klaarkwam.
Tasya kwam dicht tegen me aanliggen en streelde me overal waar ze me ook maar kon aanraken. Plots duwde ze haar knie tussen mijn benen en schuurde met haar bovenbeen over mijn kutje. Ik duwde mijn kutje tegen haar been en bewoog mijn bekken op en neer. Steeds harder duwde ik me tegen haar been aan en reed tegen haar op. Hevig kreunend kwam ik klaar.
Ik ging op mijn knieën naast Tasya zitten, legde mijn hand op haar kutje en trok haar lipjes uit elkaar. Met mijn wijsvinger streelde ik door haar kutje. Ik nam haar hand en tekende met haar vingers figuren op haar buik. Langzaam naderde ik haar kut en eenmaal daar aangekomen duwde ik haar middenvinger in haar kutje. Met een geile blik in haar ogen keek Tasya me vragend aan. Ik liet haar hand los en zag hoe Tasya haar vingers op en neer bewoog in haar kutje. Ik legde mijn hand op mijn buik en daalde langzaam af naar mijn kutje. Ik masseerde de welvingen van mijn venusheuvels en streelde de binnenkant van mijn dijen. Mijn vingers zochten mijn klitje, en ik voelde mijn geil zomaar over mijn hand lopen. Ondertussen was Tasya rechtover mij op haar knieën komen zitten, nog steeds haar vingers op en neer bewegend in haar warme grotje. Toen haar hoogtepunt naderde kwam ze steeds harder tegen mij aanleunen. Net toen ze klaarkwam, draaide ik me weg, waardoor Tasya voorover op haar buik op het bed viel. Ik dook tussen haar benen, legde mijn handen op haar kont en duwde haar billen uit elkaar. Ik likte haar kontgaatje en bewoog mijn tong van de onderkant van haar kutje over haar sterretje naar haar bilspleet. Ik voelde hoe Tasya onder mij bleef kronkelen doordat haar orgasme bleef aanhouden. Ik bleef doorlikken en probeerde mijn tong in haar sterretje te duwen. Tasya's kreunen ging over in diep grommen. Ze klauwde met haar handen in de lakens, duwde haar kont omhoog, om zich ten slotte uitgeput over te geven aan een opeenvolging van orgasmes.
We lagen tegen elkaar aangedrukt, mijn kutje tegen Tasya's kutje, mijn tietjes tegen Tasya's tietjes, onze lippen op elkaar zonder te zoenen. Zo lag ik een eeuwigheid in Tasya's armen van haar aanwezigheid te genieten. Na een tijdje likte Tasya over mijn lippen, zoende mij en streelde zachtjes over mijn kont. Ze duwde me op mijn rug en daalde al zoenend af naar mijn kutje. Met haar tong draaide ze rondjes over mijn venusheuveltjes, volgde de lijnen van mijn lipjes en bewoog haar tong van onder naar boven door mijn kutje. Zachtjes likte ze over mijn klit, ze …. Ik hield het niet meer, mijn kut leek wel in brand te staan. Een allesoverweldigend gevoel nam bezit van mijn kutje en verspreidde zich over gans mijn lichaam. In de verte voelde ik hoe Tasya haar tong met lange halen door mijn kut bewoog. Ik zonk weg in golven van genot die de controle over mijn lichaam overnamen.

Zachtjes opende ik mijn ogen en staarde een ogenblik naar het plafond. Ik draaide mijn hoofd en keek naar Tasya. Ze opende haar ogen en glimlachte. Terwijl ze haar ogen terug sloot, kroop ze nog dichter tegen me aan. “Vuurwerk en vlinders” fluisterde ze zachtjes.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tasya - 2

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6528x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4820x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10773x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8149x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12516x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9967x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3929x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7702x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net