Opwindend.Net
Datum: 20-04-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 4878x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 13
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 12

SPERMA

Vermoeid kwam Laura thuis en daar trof ze Erica, geknield en geboeid, voor de voordeur. Ze moet daar lang zijn geweest, Laura was veel later dan normaal. Ze vroeg zich af hoeveel passanten haar vriendin daar, met haar bloten tieten, hadden zien wachten terwijl Laura in het instituut van haar orgasmes had genoten. Eigenlijk kon het haar niet veel schelen. Ze had andere zorgen aan haar hoofd.

Ze hielp Erica opstaan en nam haar mee naar de slaapkamer, dar vulde ze de dildo met nep-sperma en liet het meisje in het midden van de kamer plaatsnemen. Ze kleedde zich uit en knielde voor Erica, net zoals ze de meisjes die avond op de video had zien doen en bond de strap-on bij Erica vast.. Ze voelde haar kut al druipen. Ze opende haar mond en beval Erica de dildo tussen haar lippen te steken, ze begon er vrolijk op te zuigen terwijl haar handen tussen haar benen gleden om haar eigen kutje te aaien.

Laura zog lekker op de kuststof dildo tot het zijn lading sperma in haar mond spoot. Ze kreeg een orgasme op het moment dat het sperma op haar tong spoot. Ze verwijderde de dildo van Erica, duwde haar geliefde naar beneden op het bed en ging op haar gezicht zitten zodat Erica haar kut kon likken tot ze een tweede orgasme kreeg. Het kutje van Erica kreeg geen enkele aandacht van Laura, daar was ze niet voor in stemming. Ze wilde alleen haar eigen lusten bevredigen. Nadat ze was bevredigd gingen ze beiden tussen de lakens, gaven elkaar een knuffel en vielen in slaap.

De volgende ochtend was de dinsdag. Laura herinnerde zich de nieuwe afspraken met Albert, ze moest vroeg op haar werk verschijnen en dus moest Erica haar vroeg wegbrengen. Dit betekende automatisch dat haar geliefde Erica ook veel te vroeg op haar werk zou zijn en daar nog niet aan de slag zou kunnen, maar dat was niet het probleem van Laura. “Als je denkt dat je je verveelt, dan ga je gewoon naar de toiletten en masturbeer je tot het tijd is om aan de slag te gaan, lieverd” had Laura gezegd, terwijl ze haar op de lippen kuste. Ze zei het gekscherend, maar in haar achterhoofd wist Laura dat Erica zou doen wat zij zei.

Op haar werk aangekomen, besefte Laura dat ze nog veel moest doen. Albert had haar de opdracht gegeven dat hij, als hij binnenkwam, wilde zien dat haar kut nat was, dus daar moest ze voor zorgen. Ze was even bang dat Albert er al zou zijn als zij de hoek om kwam, dus zocht ze een veilig plekje dat ze vond in een steegje waar het afval behoorlijk hoog opgestapeld stond. Ze leunde tegen een vuile muur en stak een paar vingers in haar slipje met het doel haar kutsappen op te wekken.

In het begin maakte het haar helemaal niets uit. Ze bleef denken en Albert en hoe rot haar eigen leven was. Haar gedachten dwaalden af naar Annie, naakt zat die geknield voor haar, en dat hielp. En haar gedachten gingen over naar de video van gisteravond, al die sletten die een pik in mond namen, en plots merkte ze dat ze druipnat was en zwaar ademde.

Dat is raar, dacht ze. Nat worden van een pijpvideo? Nou!!! Al die sletjes waren behoorlijk geil geweest, vooral hun tieten. Laura vermoede dat ze iets voelde voor knielende naakte meisjes. Hoe dan ook, ze was er klaar boor, dus ging ze naar binnen en liep naar het kantoor van Albert.

Albert zat al te wachten. Zijn eerste reactie was, toen ze binnenkwam, teleurstellend. Eerst begreep ze niet waarom, en besefte toen dat ze haar normale werkkleding weer aan had, in plats van de sletterige van de dag daarvoor. Ze was er blij om, ze wilden Albert niet verder opgeilen dan hij al was.

Hij deed de deur achter haar op slot en de jaloezieën omlaag en beduidde Laura dat ze moest gaan zitten. Ze deed dit. “Trek je slipje uit en leg het op mijn bureau en toon me je eh ….kut en tieten:” eiste hij terwijl ze ging zitten.

Blozend trok ze haar slipje onder haar kont uit, liet het over haar benen naar beneden glijden en legde het roze kanten kledingstuk op zijn bureau, knoopte haar blouse los en trek haar grote tieten uit haar beha, haar rok op haar middel, waarna ze haar benen spreidde om te pronken met haar natte roze kutje.

Dit was het wat hij wilde. Hij kreeg een rode kleur en in de voorkant van zijn broek tekende zich zijn pik af. Hij schoof naar boren, stak zijn hand uit en streelde haar linkerborst. Laura liet het gelaten toe, zelfs toen hij pijnlijk in haar tepel kneep voordat hij zijn handen naar haar kutje af liet zakken.

Ze hijgde toen hij plotseling een vinger tussen haar schaamlippen stak en die omhoog liet glijden. Wat gebeurde er? Er zat een vinger van een man in haar vagina. En ze liet het gebeuren! Haar gezicht was scharlaken van schaamte en vernedering. Ze zat daar roerloos terwijl hij de vinger in en uit haar kutje liet glijden en opgewonden hijgend een tweede vinger inbracht, en zo begon hij haar klitje met duim en wijsvinger te aaien.

“De naam van je teefliefhebber is Erica, toch?” vroeg Albert, terwijl hij het kutje van Laura masturbeerde. Laura knikte en begon zwaarder te ademen.

“Ik wil dat je me elke erotische gebeurtenis vertelt die je ooit hebt meegemaakt met je teefliefhebber Erica” zei hij. Hij gebruikte zijn vrije hand om zijn pik uit zijn broek te halen. Die was hard, stijf met zichtbare aderen. Er hing al een kleine hoeveelheid melkachtige witte vloeistof aan zijn eikel. Voorvocht vermoedde Laura. Albert begon langzaam zijn pik te aaien terwijl hij met haar kutje speelde.

“Je zult me, tot ik klaar ben gekomen, dingen moeten vertellen die je hebt gedaan met die sletterige kleine Erica” zei Albert “Als je stopt met praten voordat één van ons is klaargekomen, dan ben je ontslagen. Als ik klaarkom dan spuit ik het in je gezicht, het kan zijn dan er dan wat spetters op je kleren of in je haren komen. Ik zal je één keer waarschuwen zodat je, als je het niet in je gezicht wilt hebben, naar boren kunt leunen en hem in je mond kunt nemen. Als je mijn sperma niet wilt slikken dan kan ik je alleen adviseren aan iets geils te denken zodat je eerder dan ik klaarkomt. En, denk er om, we spelen niet vals. Als ik er niet van overtuigd ben dat het echt is ben je ontslagen.”

Dit zou vreselijk zijn. Zou dit nu iedere dag, zoals het nu was, gebeuren? Laura had moeite met denken nu zijn vingers in haar kutje zaten, dit was voor haar zo vernederend. Ze besloot dat ze geen keuze had en niets anders kon dan zijn spel meespelen.

“We hebben gekust” begon Laura, “We gaven elkaar tongzoenen. Ik streelde heel haar lichaam. Ik heb haar tieten gevoeld, ze plat gedrukt en in haar tepels geknepen. IK streelde haar kont en stak toen een vinger in haar kont. Ik wreef over haar kutje, waarbij ik aar klitje streelde en met een andere vinger haar kutje masturbeerde.”

Laura stopte even, ze moest adem halen. Haar kutje, het was zo’n heerlijk gevoel daar, maar ze was nog ver verwijderd van een orgasme. Ze zou allang niet meer weten wat ze moest zeggen over haar en Erica voordat een van hen klaarkwam. Ze besloot om maar verder in details te treden.

“Eh, ik zoog op haar tieten, ik had haar tepels in mijn mond genomen en knabbelde en likte ze en zorgde er zo voor dat Erica kreunde. Ik likte eerste haar schaamlippen waarna ik er in beet. Likte haar zoute kutsappen van die lippen af. Ik plaagde haar clitoris met mijn tong en zoog erop, ik duwde zelfs mijn tong in haar vagina en dronk haar sappen. Likte op en neer haar kutje, heen en weer over haar clitoris om te zorgden dat er cum kwam, masturbeerde haar kutje met een lange paarse dildo terwijl ik haar kuste en haar tieten platdrukte tegen de mijne. Ik heb haar slet en hoer genoemd en haar laten smeken om haar klaar te laten komen. Ik heb mijn kut over haar tieten en teen haar kut gewreven en scissored met haar, dat is onze kutjes teen elkaar wrijven totdat we klaarkomen. Ik heb haar mijn kutje laten likken en mijn vagina een tong-fuck laten geven, Ik heb mijn sappen over haar gezicht gespoten toen ik klaarkwam. Ik heb haar een keer laten swappen, mijn kont laten likken om e zien of ik dat lekker vond. Standje 69, ja dat hebben we veel gedaan, we likten tegelijk elkaars kutje.

Albert kreunde en kermde terwijl hij verwoed aan zijn pik trok. Zijn vingers gingen woest door haar kutje, waarbij hij haar klitje totaal vergat. Hierdoor werd het voor Laura moeilijk klaar te komen. Ze wilde maar al te graag haar hand naar beneden steken en haar eigen klit vingeren, maar ze wilde voor Albert geen grotere slet zijn dan strikt noodzakelijk was.

“IK heb in haar clitoris geknepen, waardoor ze in tranen uitbarstte” zei Laura. “Ik heb haar, met handboeien om, laten knielen en haar zo mijn poesje laten likken. Ik heb haar geneukt met een voorbinddildo en haar gebruikt als mijn teef. Ik heb haar varkens sperma laten slikken …..”

Bij deze laatste woorden kreunde Albert hard en riep: “Nu. Laura!:

Hij trok zijn vingers uit haar kut. Laura was even afgeleiden besefte niet meteen wat hij bedoelde, maar ze kwam er al snel achter, hij stond op het punt van klaarkomen. Zijn pik wees naar haar gezicht. Hij zou stralen sperma op haar kleren spuiten en ieder kon de hele dag zien wat ze had gedaan!

Zonder verder na te denken gleed Laura van haar stoel en zat op haar knieën voor Albert. Ze leunde naar voren en sloeg haar lippen om zijn harde, bezwete pik. Bijna onmiddellijk maakte die pik krampachtige bewegingen en ze voelde toen warm, zout sperma over haar tong spuiten. Ze voelde zijn handen op haar achterhoofd, hij dwong haar zijn pik dieper in haar keel te nemen, waardoor haar grote, blote tieten tegen zijn benen drukten, maar dat kon haar niets schelen.

De smaak van sperma had haar in extase gebracht. Het leek wel of ze Erica had gekust nadat Michael zijn zaad in de mond van Erica had geloosd, maar dit smeekte nog veel beter. Laura slikte de warme, plakkerige vloeistof door, genoot van de zoute, sletterige smaak en toen hij uitgespoten was, bleef ze doorgaan met zuigen. Ze hoopte op meer.

Er kwam echter niets meer en toen ze de laatste druppel had doorgeslikt kwam ze weer tot bezinning en besefte ze dat ze op haar knieën haar baas zat te pijpen. Ze probeerde weg te komen, maar Albert hield haar hoofd stevig om zijn pik geklemd. Laura verzette zich niet.

Eindelijk liet hij haar los. Terwijl ze omhoog probeerde te komen wees Albert op zijn verslappende pik. “Veeg hem met je tieten schoon, liefje” zei hij. Met tegenzin. Laura leunde naar hem toe, pakte de lul in haar hand en veegde de eikel en de schacht op en neer op haar borsten. Er bleef een glimmend, kleverig uitstrijkje achter. Ze keek hem aan voor goedkeuring.

“Goede slet” zei hij. “Nou, dit was een goed werkoverleg. Hij stopte zijn lul terug in zijn broek. “Ik hoop dat je er iets van hebt opgestoken. Ik denk dat je nu wel weer aan je werk kunt gaan!”

Laura knikte, stond op, stopte haar tieten in haar beha en knoopte haar blouse dicht. Ze pakte haar slipje, maar Albert hield haar tegen. “Oh nee” zei hij. “Dit is nu van mij. Je moet iedere dag een nieuw slipje aantrekken en het elke ochtend aan mij geven. Ik weet dat meisjes graag slipjes kopen, dus dit is voor jou een mooi excuus vaker slipjes te kopen. En het zal ons eraan herinneren hoeveel keer dat je naar dit kantoor bent gekomen om je als een slet te gedragen!”

Laura bloosde, maar ze maakte geen bezwaar. Ze trok haar rok naar beneden om haar kut en kont te bedekken. Het was geen bijzonder korte rok maar toch, zonder slipje voelde ze zich extra bloot. Haar mond smaakte nog steeds naar sperma en ze voelde dat iedereen, die haar zag, in staat zou moeten zijn te kunnen vertellen wat Laura net had gedaan. Maar ze wist ook dat ze er goed uitzag. Dat haar kut nog nat was en smeekte om een orgasme, daar kon ze niets aan veranderen.

Albert deed de deur voor haar open zodat ze zijn kantoor kon verlaten en hij weer aan het werk kon gaan.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 14

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2126x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8862x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19692x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net