Opwindend.Net
Datum: 20-04-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 7282x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 5
Door Jane DD - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring Met Een Vrouw - 4

In twee slokken giet ik de laatste helft van de wijn door mijn keel. Ik beweeg me langzaam richting de salontafel, waar ik het glas neerzet en ondertussen probeer te peilen wat Dani van me verwacht. Ze blijft me alleen maar brutaal aankijken en beweegt langzaam met haar knie heen en weer. Als mijn glas op tafel staat ga ik wat meer naar haar toe gedraaid zitten, waardoor mijn jurkje zich wat opstroopt bij mijn heupen.

"Nog een?" vraagt Dani semi-onschuldig.

"Nee," zeg ik eerst terwijl ik in haar ogen kijk. "Ik heb zin in iets anders," waarbij ik mijn ogen afwend.

Ik hoor haar zuchtende lachje en krijg haar glas aangereikt. Het laatste beetje wijn dat er in zit drink ik op en dan loop ik met beide glazen richting de keuken. Ik voel dat Dani me nakijkt en ben blij dat ik toch voor hakken had gekozen, want ik voel mijn heupen meedeinen in mijn stappen.

Als ik terugkom ga ik achter de rugleuning van de bank staan en streel ik met mijn nagels over Dani's wangen en door haar nek. Als haar haren van haar schouders weg zijn zet ik mijn duimen in haar nek en draai ik rondjes. De rest van mijn vingers rusten op haar schouders en beginnen langzaam mee te doen met mijn duimen.

Als Dani haar hoofd naar achter laat vallen kras ik mijn nagels over haar nek, iets harder dan toen ik haar streelde. Ze glimlacht, waarop ik haar aai met mijn duim over haar kin. Ik heb nu perfect uitzicht op de bovenkant van Dani's borsten en buk een beetje voorover zodat ik mijn handen tot aan haar bustier kan laten glijden. Als ik naar haar kijk zie ik dat zij nu ook geen onprettig uitzicht heeft, aangezien mijn borsten boven haar gezicht hangen.

Ik kneed even zachtjes in Dani's borsten en dan draait ze zich om. Ze komt op haar knieŽn op de bank zitten met haar gezicht naar mij toe. Ik leun op de rugleuning met mijn armen naast mijn borsten waardoor ze een beetje worden gelift. Dani komt richting mijn gezicht en zoent me. Al snel spelen onze tongen met elkaar en als mijn handen weer over Dani's lichaam gaan bijt ze me in mijn onderlip. Haar tanden blijven zo lang staan dat ik een hulpeloos kreuntje sla.

Dani laat mijn lip los en pakt mijn handen vast. "Wanneer mag ik aan jou zitten?"

"Dat ligt eraan hoe snel je de rits vindt" zeg ik terwijl ik een stapje naar achteren zet.

Dani staat op van de bank en loopt naar me toe. Haar handen kruipen via mijn billen omhoog naar mijn onderrug, en dan naar mijn zijdes, waar ze links de weg die mijn rits moet afdalen zal voelen. Ze knijpt me zachtjes in mijn zij alvorens de rits omlaag te trekken. Ik sla mijn jurkje over mijn andere schouder en laat hem op de grond vallen.

Dani kijkt met haar glinsterende ogen omlaag naar mijn lingerie. Zodra ik ongemakkelijk word van haar blik lift ik haar kin op en zoen ik haar. Dani heeft haar handen weer op mijn heupen gelegd en duwt me teder maar dwingend richting de slaapkamerdeur.

Om niet met mijn rug tegen de deur aan te stoten draai ik me om en loop ik met moeite het laatste stukje tot het bed. Met moeite, omdat Dani met haar ene hand mijn heup vastheeft en met haar andere mijn bil hardhandig aan het kneden is. Ik bijt op mijn lip om geen geluid te maken.

Bij het bed aangekomen gaan we beide op de rand zitten. Dani zit tegen me aan en bukt zich naar mijn enkel, om deze vervolgens vast te pakken en omhoog te trekken. Ik val met mijn rug op het bed terwijl Dani het bandje van mijn schoen losmaakt. Als mijn schoen op de grond is gevallen voel ik hoe haar handpalm van mijn voet over de hele binnenkant van mijn been streelt. Als ze bijna bij mijn string is keert haar hand zich weer om richting mijn onderbeen.

Ik richt mezelf op met mijn ellebogen op het bed en beweeg mijn andere voet naar Dani, zodat ze ook daar de schoen van uit kan trekken. Met mijn beide enkels in haar handen staat ze op en komt ze voor me staan. Omdat mijn benen nu verticaal omhoog staan ga ik weer op mijn rug liggen om de rek iets te verlichten.

Dani denkt de andere kant op en duwt mijn linkerbeen juist verder in mijn richting.

"Lenig hoor," zegt ze terwijl ze mijn benen een beetje heen en weer laat gaan.

"Stop," zeg ik lachend en ik weet mijn linkerbeen uit haar hand weg te trekken. Mijn rechterbeen is iets leniger dus daar kan ik nog wel even mee omhoog blijven liggen. Ik voel Dani's nagel over de onderkant van mijn voet gaan en weer moet ik lachen. Dan strijkt ze met haar nagel over de gehele lengte van mijn been naar onder en gaat zelf op haar knieŽn tegen het bed aan zitten.

Mijn voeten staan nu op de rand van het bed, zo goed als naast Dani's hoofd, en ze kijk tegen mijn nat geworden string aan. Met haar vingertop beweegt ze vanaf mijn navel over het stukje stof. Mijn lichaam siddert nu al en ik wil dat ze mijn ondergoed uittrekt, maar ik ken Dani inmiddels goed genoeg om te weten dat dat nog even gaat duren.

En inderdaad, ze draait rondjes met haar duim over mijn string waardoor mijn schaamlippen zachtjes langs elkaar schuren. Dan zet ze haar nagels bij mijn knieŽn en komt ze weer tot mijn string met haar vingers, en dit keer gaat ze wel over de stof heen, om haar nagels over mijn venusheuvel te laten kriebelen.

Ik heb mijn ogen gesloten om me te concentreren op het gevoel, en schrik een beetje van haar warme tong die langs de zijkanten van mijn string glijdt. Ik verlies mijn geduld en haal zelf mijn string onder mijn billen door, waardoor hij vlak boven mijn vagina hangt. Dani kust mijn dijen en laat haar vingers onder de string door glijden. Bij het eerste huidcontact met mijn schaamlippen kreun ik al.

Met kleine zigzagbewegingen glijden er twee vingers door mijn vochtige spleetje. Onbewust gaan mijn handen richting mijn bh, die ik onder mijn borsten trek om zachtjes met mijn tepels te spelen.

Dan trekt Dani mijn string helemaal uit langs mijn benen en gooit hem op een van mijn schoenen. Ze knijpt in mijn benen en geeft vluchtige kusjes verspreid over mijn schaamstreek. Mijn ademhaling wordt dieper in mijn ongeduld en ik tik met mijn tenen Dani's arm aan.

Ze weet dat ze me al te lang gek gemaakt heeft. Ze blaast tegen mijn vagina en begint dan te likken. Eerst met hele kleine zachte bewegingen, en dan met diepere halen door mijn gleuf. Ik lig zachtjes te kreunen en duw af en toe mijn billen iets omhoog om Dani's tong dieper te voelen. Als ze mijn opening stevig likt ga ik harder kreunen, waarop Dani een vinger bij me naar binnen brengt.

Het duurt niet lang voordat ook een tweede vinger zich door mijn strakke vaginale wanden naar binnen wurmt. Terwijl zich met haar tong concentreert op mijn clit begint ze met haar vingers langzaam te stoten. De geluiden die ik maak krijgen steeds een iets hogere toon en met mijn handen kneed ik mijn borsten ruw en ongecontroleerd.

Als Dani haar vingers plotseling uit mijn vagina trekt kom ik weer omhoog en kijk gefrustreerd in haar ogen. Dani grijnst, staat op en zuigt haar vingers langzaam af terwijl ze me in mijn ogen blijft aankijken.

Dan beweegt ze mijn linkerknie ruw naar rechts waardoor ik op mijn zij kom te liggen. Dani gaat achter me zitten en klikt mijn bh-bandje los. Terwijl ik bezig ben mijn bh onder mezelf vandaan weg te halen, geeft Dani me een klapje op mijn bil waardoor ik mijn kont omhoog richt en steun op mijn onderarmen. Ik voel Dani's ene hand even strelen over mijn billen en dan weer omlaag gaan naar mijn schaamlippen, waarop ik mijn benen iets verder uit elkaar zet. Haar andere hand kneed in mijn borst, die zwaar in haar hand hangt.

Ik draai mezelf weer op mijn rug en trek Dani aan haar kanten bustier over me heen. Dani zet haar onderarmen naast mijn gezichten en zoent me vurig. Ik proef mijn eigen lichaamssappen vermengd met haar speeksel en wordt nog geiler door de smaak ervan.

Met mijn handen bevoel ik de achterkant van Dani's bustier, en merk dat deze vastzit met meerdere knoopjes. Het duurt even voordat ik ze allemaal losgemaakt heb, maar eigenlijk wil ik ook niet dat ze van me af komt en stopt met zoenen, dus als ze los zijn houd ik het kledingstuk nog even met mijn handen bij elkaar. Dani gaat rechterop zitten en haar bustier valt over haar schouders op mijn borsten. Ze legt hem naast ons neer en komt weer richting mijn gezicht. We zoenen hartstochtelijk terwijl ik Dani's borsten kneed en Dani met haar vrije hand met mijn haren speelt.

Ik voel het kant van Dani's ondergoed over mijn onderbuik bewegen en verlang naar haar kutje, dus ik draai Dani langzaam om zodat we tegenover en naast elkaar op het bed liggen, beide op onze zij. Ik trek Dani's ondergoed over haar volle billen omlaag tot het kanten stofje net voorbij haar knieŽn hangt. Dani beweegt haar ene been omhoog waardoor haar slipje tot haar voet afdaalt en ze hem weg kan schoppen.

Nu haar been omhoog is kan ik goed met mijn hand bij haar hunkerende vagina. Ik heb het idee dat ik zelf al gloeiend heet ben, maar toch merk ik dat Dani's onderlichaam nog warmer is dan mijn hand.

Dani is heel vochtig en opent haar benen zo wijd mogelijk voor mijn vingers, die langzaam maar met vrij veel druk over haar schaamlippen strelen. Bij haar eerste kreun zoen ik haar op haar lippen en open ik deze met mijn tong, waardoor haar volgende geluiden in mijn mond gesmoord worden.

Dani beweegt zelf ook haar hand tussen mijn benen en streelt in rondgaande beweging mijn clit, maar duidelijk zonder de concentratie die ze net had. Kreunend laat ik mijn andere hand zachtjes

over de opening van Dani's vagina strelen, terwijl ik mijn andere hand beweeg door haar schaamlippen en over haar clit, af en toe in rondjes en af en toe heen en weer, verticaal en horizontaal.

Dani's hand verlaat mijn vagina en ze trekt aan mijn pols, waarop ik vloeiend twee vingers bij haar naar binnen laat glijden. Ik hef mijn lichaam iets op om beter met mijn vingers te kunnen bewegen en Dani legt haar gezicht in mijn hals.

Ik begin langzaam in en uit haar vagina te gaan met mijn vingers. Als ik het tempo iets opvoer begint Dani te kreunen en grijpt ze naar mijn borst. Ze knijpt af en toe hard in mijn tepel waardoor ook ik een aantal keer geluid maak.

Als ik stil ben valt me het soppen van haar kutje op dus ik haal mijn hand uit haar vagina en voeg een vinger toe. Ik stoot mijn vingers zo hard terug dat ik bang ben dat ik Dani pijn doe, maar ze kreunt en zucht van genot dus ik ga hard en snel verder met stoten, terwijl ik met mijn andere hand over haar gezwollen clit blijf wrijven.

De geluiden die de kamer vullen worden steeds dierlijker en ik weet dat Dani dicht bij haar eerste orgasme zit. Ze houdt mijn borst nu alleen nog maar stevig vast en hijgt in mijn nek. Na een paar seconden waarin ik zo snel mogelijk over haar clit wrijf voel ik haar wanden pulseren. Mijn vingers worden hard vastgeknepen en weer losgelaten op hetzelfde ritme als van Dani's gekreun. Als ze over haar hoogtepunt heen is leg ik mijn ene hand in haar nek en blijf ik nog rustig met mijn andere hand in haar vagina stoten, tot het knijpen in mijn vingers ophoudt.

Ik kijk toe hoe Dani met gesloten ogen en rode wangen bijkomt van haar orgasme en zet mijn natte vingertop tegen haar lippen aan. Dani begint haar eigen geil op te likken van mijn van mijn vingers. Als ze klaar is kus ik haar op haar voorhoofd en sla ik mijn arm om haar heen, luisterend naar het steeds rustiger worden van haar ademhaling.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2123x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8862x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19692x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net