Opwindend.Net
Datum: 22-04-2018
Stemmen: 114x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 22492x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Crush Op Een Docent - 1
Door Petit Tigre - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal gaat over Michelle, ze is 16 jaar en lesbisch.

Het was woensdag de dag die ik het meest haat maar mijn favoriete vak, nouja eigenlijk mijn favoriete docente zou het helemaal goed maken. Ik zou weer stiekem en discreet naar haar kunnen staren, wat ik gelukkig drie keer per week kan doen.

De hele dag keek ik uit naar het 9e uur want dan zou ik aardrijkskunde hebben en mijn geheime onbereikbare liefde weer zien. De dag vloog voorbij en toen was het eindelijk zover aardrijkskunde! Ik liep vrolijk de les binnen en dat merkte mevrouw kramer op en zei: "goedemiddag Michelle jij hebt er weer erg zin in!" ik zei: "ja mevrouw zoals altijd!" ze moest lachen. Ik ging strategisch in het midden van de klas zitten zodat ik discreet naar haar kan kijken als ze uitleg geeft. We moesten gaan zitten en ons huiswerk er bij pakken want ze ging controleren, toen ze bij mij aangekomen was bukte ze, ze had een inkijk en ik kon haar prachtige borsten zien, een elegante cup C gelukkig had ze het niet door. En ze liep verder ik keek haar na en bekeek haar prachtige rondingen, ze heeft haar donkerblonde haren in een staart en heeft prachtige blauwe ogen.

Ik heb sinds de 2e klas al lichte gevoelens voor haar, toen dacht ik dat het een fase was. Maar 2 jaar later heb ik nog steeds deze gevoelens en ben ik dus echt verliefd op een vrouw die 8 jaar ouder is dan ik en ook nog eens mijn docente en mentor. Mijn ouders zouden mij vermoorden als ze hier achter kwamen. Helaas was de les bijna afgelopen, ik pakte langzaam mijn spullen in zodat ik haar nog even kon zien. Op dat moment hoor ik haar zeggen: "Michelle, kun je nog even blijven na de les?" ik zucht "ja hoor". In mijn hoofd gaat om waarom ze mij nog wilt spreken, weet ze dat ik naar staar?, weet ze dat ik naar haar borsten keek? Ik kreeg het benauwd van deze gedachtes.

Toen iedereen de klas uit was deed ze de deur dicht. Ik zat op een tafel en ze kwam naast mij zitten, het blijft akelig stil totdat ik vraag "mevrouw waarom wilde U mij spreken?" ze zegt "zeg maar Dieuwerke en zeg ook maar Je inplaats van U" oke zeg ik. Ze zegt " maak je geen zorgen het is niks ergs" ik haal opgelucht adem, "maar je kan wel gaan schrikken om wat ik je nu ga vragen". Uhm nou Michelle het zit zo, ik wil niet beledigend over komen maar val jij op meisjes, dat gevoel heb ik als ik naar je kijk. Ik word een beetje rood en verlegen maar zeg dan toch "ja dat klopt ik val op vrouwen". Maar waarom wil je dat weten?. Dieuwerke heeft het even moeilijk en weet niet zo goed wat ze moet zeggen maar zegt dan toch " ik denk dat ik ook op vrouwen val maar ik weet het niet zeker, en hoe weet jij dat je op vrouwen valt?". Ik kan moeilijk zeggen dat ik verliefd op haar ben en zeg dat ik wel eens gezoend hebt met een meisje en dat ik het toen wist. Ze antwoord met oké plots word ik gebeld en ik moet meteen naar huis. Ik leg uit dat ik moet gaan en sta op, op dat moment pakt ze mijn hand vast en zegt bedankt!. Op de fiets terug naar huis bedenk ik waarom ze mij bedankt heeft. Snachts word ik er wakker van en ik lig erom te woelen in mijn bed.

De volgende dag heb ik het laatste uur weer aardrijkskunde, en dit keer loop ik niet lachend het lokaal in en Dieuwerke vraagt of er wat is en ik zeg nee, er is niks. Deze les voelt wat ongemakkelijk en ik ben blij dat de les afgelopen is. Als ik bijna het lokaal uit loop hoor ik achter mij Michelle, wacht! Met een zucht zeg ik oke, nadat iedereen de klas uit is vraag ik waarom ze mij bedankte gisteren. Ik krijg geen antwoord maar ze loopt naar me toen en sluit de deur, ik kijk haar vragend aan en zie een blik in haar ogen die ik nog nooit eerder gezien hebt, het maakt me een beetje bang en voordat ik mijn vraag kan herhalen duwt ze wij tegen de deur. Ik wil WTF uitbrengen maar ik kom niet verder dan WT en stilt ze mijn woord met een vinger op mijn mond, niet veel later drukt ze haar lippen op de mijne. Ik weet niet wat ik moet doen en wil zeggen dat dit eigenlijk niet kan, maar besluit om haar haar gang te laten gaan en ik zoen terug, op het moment dat ik mijn hand op haar achterhoofd wil leggen stopt ze en bedankt me nogmaals. Ik vraag gelijk voor wat? Nou door jou weet ik dat ik echt ook op vrouwen val! Ik had trouwens ook niet verwacht dat je zulke zachte lippen had. Ik ben met stomheid geslagen en ik weet niet wat ik moet zeggen of doen dus ik besluit weg tegaan. Ik draai me om om weg te lopen en op dat moment pakt ze mijn hand en geeft ze me nog een zoen en ik ben nu helemaal de weg kwijt, dromerig zit ik op mijn fiets. Als ik thuis kom vraagt mijn moeder waarom ik zo rood ben en ik zeg maar dat ik hard heb gefietst.

als ik een vervolg moet schrijven reageer dan even met wat je hier van vind groetjes xx

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2119x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8861x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net